jimmantis13 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Όχι την 12.5.21 ήρθε με την 12.5.20 και μπόρεσαanual να την κάνω 12.5.21 και από εκεί και πέρα δεν κάνειε τίποτα παραπάνω update και δεν βρίσκει update . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Όχι την 12.5.21 ήρθε με την 12.5.20 και μπόρεσαanual να την κάνω 12.5.21 και από εκεί και πέρα δεν κάνειε τίποτα παραπάνω update και δεν βρίσκει update .Στους υπόλοιπους με την 13.0.21 δεν βρίσκει ενημέρωση. Σε εσένα έχει μείνει ακόμη πιο πίσω.Και το Android 13 για τη συσκευή, έχει κυκλοφορήσει από τον Φλεβάρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmantis13 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Αυτό το ξέρω καμία λύση δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Θα έρθει. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Θα έρθει. Υπομονή. Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση. Την κατεβάζω.Ελπίζω να μην τα κάνει μπάχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 3 ώρες πριν, conan1 said: Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση. Την κατεβάζω. Ελπίζω να μην τα κάνει μπάχαλο... Ποια χώρα έχουμε σαν περιοχή Ελλάδα ή αλλάζουμε και τη χώρα για να κατέβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Ποια χώρα έχουμε σαν περιοχή Ελλάδα ή αλλάζουμε και τη χώρα για να κατέβειΕλλάδα. Δεν πείραξα τίποτα. Θα αρχίσει να έρχεται σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 4 minutes ago, conan1 said: 9 minutes ago, lamprous said: Ποια χώρα έχουμε σαν περιοχή Ελλάδα ή αλλάζουμε και τη χώρα για να κατέβει Ελλάδα. Δεν πείραξα τίποτα. Θα αρχίσει να έρχεται σιγά σιγά. Σε ευχαριστώ πολύ μόλις μου ήρθε και εμένα την κατεβάζω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Ελλάδα. Δεν πείραξα τίποτα. Θα αρχίσει να έρχεται σιγά σιγά. Ήρθε και σε εμένα, με την "στοιχειωμένη" 13.0.21...Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 4 ώρες πριν, conan1 said: Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση. Την κατεβάζω. Ελπίζω να μην τα κάνει μπάχαλο... Την κατέβασε. Την εγκατέστησε. Προς το παρόν όλα λειτουργούν μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Μετά από τόσες μέρες, μετά την αναβάθμιση,όλα καλά σε εμένα. Μπαταρία όπως ήταν. Ολα τρέχουν κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 16 ώρες πριν, conan1 said: Μετά από τόσες μέρες, μετά την αναβάθμιση,όλα καλά σε εμένα. Μπαταρία όπως ήταν. Ολα τρέχουν κομπλέ. Καλημέρα. Ακριβώς έτσι και σε εμένα. Κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Και μια ενημέρωση ασφαλείας 14.09 για Ευρωπαϊκή συσκευή. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 14.0.10 κατεβηκε. Απο το πρωι εντω μεταξυ (πριν κανω το update) μου κανει ενα κουλο... Ζηταει κωδικο gmail γιατι εκανε signout κ ενω το βαζω δεν δειχνει να συνεργαζεται. Μεχρι κ αλλαγη εκανα αλλα κ παλι μου λεει account action required... Wtf ρε Google ή Xiaomi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 14.0.10 κατεβηκε. Απο το πρωι εντω μεταξυ (πριν κανω το update) μου κανει ενα κουλο... Ζηταει κωδικο gmail γιατι εκανε signout κ ενω το βαζω δεν δειχνει να συνεργαζεται. Μεχρι κ αλλαγη εκανα αλλα κ παλι μου λεει account action required... Wtf ρε Google ή Xiaomi!!!Ευρωπαϊκό έχεις; 14.0.9.0 βλέπω την τελευταία για ευρωπαϊκό.Όσο για το Gmail όλα καλά εδώ. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Χρησιμοποιώ τη συσκευή μόνο για παιχνίδια κι έχω να πω οτι βράζει και ρίχνει πολύ τα fps...ειδικά τώρα το καλοκαίρι γίνεται ανυπόφορο! Φανταστείτε το S22U τα πάει πολύ καλύτερα...που έχει και exynos Παίζει κανένας άλλος για να μου πει αν βλέπει αυξημένες θερμοκρασίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Χρησιμοποιώ τη συσκευή μόνο για παιχνίδια κι έχω να πω οτι βράζει και ρίχνει πολύ τα fps...ειδικά τώρα το καλοκαίρι γίνεται ανυπόφορο! Φανταστείτε το S22U τα πάει πολύ καλύτερα...που έχει και exynos Παίζει κανένας άλλος για να μου πει αν βλέπει αυξημένες θερμοκρασίες?Δεν παίζω παιχνίδια, αλλά snapdragon 888 έχει. Λογικό μου φαίνεται να ζεματάει.Αν το έχεις σε θήκη, βγάλτη όταν παίζεις. Βοηθάει λίγο. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 2 ώρες πριν, conan1 said: Δεν παίζω παιχνίδια, αλλά snapdragon 888 έχει. Λογικό μου φαίνεται να ζεματάει. Αν το έχεις σε θήκη, βγάλτη όταν παίζεις. Βοηθάει λίγο. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα και αυτό, αλλά δε βοήθησε και πολύ. Προχτές, το είχα ακουμπήσει σε ψύκτρα από laptop γιατί δεν κρατιόταν. Άσε που το φοβάμαι με τέτοιες θερμοκρασίες που ανεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Το δοκίμασα και αυτό, αλλά δε βοήθησε και πολύ. Προχτές, το είχα ακουμπήσει σε ψύκτρα από laptop γιατί δεν κρατιόταν. Άσε που το φοβάμαι με τέτοιες θερμοκρασίες που ανεβάζει.Λογικό να φοβάσαι. Εγώ δεν παίζω, όπως έγραψα και είναι απλά χλιαρό. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 37 minutes ago, conan1 said: Λογικό να φοβάσαι. Εγώ δεν παίζω, όπως έγραψα και είναι απλά χλιαρό. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για 1 εβδομαδα που το χρησιμοποιησα χωρις παιχνιδια, ηταν μια χαρα! Κανενα θεμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Το μεσημέρι μου ήρθε. Τρεις απανωτές ενημερώσεις ασφαλείας βλέπω. 470mb. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 On 10/5/2023 at 10:16 ΠΜ, conan1 said: Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση. Την κατεβάζω. Ελπίζω να μην τα κάνει μπάχαλο... Καλημέρα εμένα η ενημέρωση ακόμα δεν έχει φανεί ενώ όλες οι άλλες ενημερώσεις μόλις τις έπαιρνες εσύ τις έπαιρνα και εγώ ή το αντίστροφο Δεν ξέρω τι έχει γίνει ίσως είναι και νωρίς ακόμα. Αν θέλεις μου γράφεις τι περιοχή έχεις βάλει είχα Ελβετία και δεν γινόταν τίποτα το γύρισα σε Ελλάδα για να δούμε. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Καλημέρα εμένα η ενημέρωση ακόμα δεν έχει φανεί ενώ όλες οι άλλες ενημερώσεις μόλις τις έπαιρνες εσύ τις έπαιρνα και εγώ ή το αντίστροφο Δεν ξέρω τι έχει γίνει ίσως είναι και νωρίς ακόμα. Αν θέλεις μου γράφεις τι περιοχή έχεις βάλει είχα Ελβετία και δεν γινόταν τίποτα το γύρισα σε Ελλάδα για να δούμε. Σε ευχαριστώ πολύΕλλάδα το έχω. Λογικά έρχεται ανά κύματα. Όχι σε όλους μαζί. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 2 ώρες πριν, conan1 said: Ελλάδα το έχω. Λογικά έρχεται ανά κύματα. Όχι σε όλους μαζί. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ για να δούμε..σε αναμονή λοιπόν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 H τελευταία ενημέρωση περνάει εννοείται χωρίς να σε ρωτήσω αυτό μαζί με 3 παιχνίδια. https://droidwin.com/how-to-uninstall-bouygues-app-from-miui-14/ Απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts