chocbhed_6630 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 μολις γυρισα απο istorm στο river west που πηγα να παραλαβω το apple watch 7 και ρωτησα τον υπευθυνο τι γινεται με το τηλεφωνο. η απαντηση ηταν αυτολεξη ''με 2-3 τεμαχια την βδομαδα που ερχονται ποιος να προλαβει και ποιος να παραλαβει?'' οποτε καταλαβαινετε την κατασταση..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 8 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: μολις γυρισα απο istorm στο river west που πηγα να παραλαβω το apple watch 7 και ρωτησα τον υπευθυνο τι γινεται με το τηλεφωνο. η απαντηση ηταν αυτολεξη ''με 2-3 τεμαχια την βδομαδα που ερχονται ποιος να προλαβει και ποιος να παραλαβει?'' οποτε καταλαβαινετε την κατασταση..... γιατι ομως αυτο μονο στα pro max? υπαρχει καποιος λογος? Στα απλα 13αρια μια χαρα υπαρχει αποθεμα (πολυ πιο γρηγορα τουλαχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 3 minutes ago, balantakos777 said: γιατι ομως αυτο μονο στα pro max? υπαρχει καποιος λογος? Στα απλα 13αρια μια χαρα υπαρχει αποθεμα (πολυ πιο γρηγορα τουλαχιστον). Γιατί στην Ελλάδα και όχι μόνο, τα Pro και Pro Max (ιδίως τα τελευταία) έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Καλησπέρα.Οι γνήσιες θήκες με magsafe κολλούν μαγνητικά στις μαγνητικές βάσεις αυτοκινήτων; (σαν αυτή https://www.skroutz.gr/s/16013552/Baseus-%CE%92%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-360-Degree-Rotation-%CE%BC%CE%B5-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7-Sugent-NT0S.html ) (Όχι για φόρτιση)Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Dec 1 - Dec 8 - βγαζει η επισημη σελιδα σημερα... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παιδια καλησπερα Χρησιμοποιω bluetooth ακουστικα της Sony για να μιλαω.παρατηρησα οταν τα συνδεω ανοιγει απο μονη της η μουσικη....Διαβαζοντας στο internet αυτο ειναι bug της 15... Περα απο αυτο ομως μια ερωτηση....Οταν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα περα απ τον ηχο κλησης που χτυπαει απ το κινητο οι υπολοιποι ηχοι(viber-messenger) χτυπουν μεσα στο ακουστικο με αποτελεσμα οταν δε το εχω στο αυτι να μη τις ακουω... Υπαρχει λυση γι αυτο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 3 ώρες πριν, eddiedimitris said: Παιδια καλησπερα Χρησιμοποιω bluetooth ακουστικα της Sony για να μιλαω.παρατηρησα οταν τα συνδεω ανοιγει απο μονη της η μουσικη....Διαβαζοντας στο internet αυτο ειναι bug της 15... Περα απο αυτο ομως μια ερωτηση....Οταν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα περα απ τον ηχο κλησης που χτυπαει απ το κινητο οι υπολοιποι ηχοι(viber-messenger) χτυπουν μεσα στο ακουστικο με αποτελεσμα οταν δε το εχω στο αυτι να μη τις ακουω... Υπαρχει λυση γι αυτο? Ευχαριστω Υπήρχε αυτό το πρόβλημα και σε παλαιότερες εκδόσεις Δεν υπήρχε λύση Για το δεύτερο σου πρόβλημα πρέπει κάθε φορά που συνδέεις τα ακουστικά να κατεβάσεις το control center και εκεί πάνω δεξιά να πατάς στην μουσική και να αλλάζεις την επιλογή με το που θέλεις να πηγαίνουν οι ήχοι Αλλη λύση είναι να πάρεις AirPods Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 3 ώρες πριν, eddiedimitris said: Παιδια καλησπερα Χρησιμοποιω bluetooth ακουστικα της Sony για να μιλαω.παρατηρησα οταν τα συνδεω ανοιγει απο μονη της η μουσικη....Διαβαζοντας στο internet αυτο ειναι bug της 15... Περα απο αυτο ομως μια ερωτηση....Οταν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα περα απ τον ηχο κλησης που χτυπαει απ το κινητο οι υπολοιποι ηχοι(viber-messenger) χτυπουν μεσα στο ακουστικο με αποτελεσμα οταν δε το εχω στο αυτι να μη τις ακουω... Υπαρχει λυση γι αυτο? Ευχαριστω Όντως το πρώτο είναι γνωστό bug του iOS 15 και αναμένεται διόρθωση. Οσον αφορά το δεύτερο, ακολουθείς την πρόταση του Τάσου από πάνω, ή παίρνεις ακουστικά που μπαίνουν σε θήκη και συνδέονται αυτόματα μόνο όταν τα βγάζεις από τη θήκη όπως είναι το AirPods αλλά και αλλά ίδιου τύπου ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 5 minutes ago, athanaso77 said: Όντως το πρώτο είναι γνωστό bug του iOS 15 και αναμένεται διόρθωση. Οσον αφορά το δεύτερο, ακολουθείς την πρόταση του Τάσου από πάνω, ή παίρνεις ακουστικά που μπαίνουν σε θήκη και συνδέονται αυτόματα μόνο όταν τα βγάζεις από τη θήκη όπως είναι το AirPods αλλά και αλλά ίδιου τύπου ακουστικά. Εγώ έχω iOS 14 και υπάρχει αυτό το πρόβλημα Υπηρχε επίσης και ακόμα παλιότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 11 minutes ago, Tasos19s said: Εγώ έχω iOS 14 και υπάρχει αυτό το πρόβλημα Υπηρχε επίσης και ακόμα παλιότερα Δεν είναι το ίδιο Τάσο, είναι διαφορετικό αυτό που περιγράφουν για το iOS 15. Ακόμα και με κλειδωμένη συσκευή, βλέπεις στην locked screen τη μουσική ανοιχτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 5 minutes ago, athanaso77 said: Δεν είναι το ίδιο Τάσο, είναι διαφορετικό αυτό που περιγράφουν για το iOS 15. Ακόμα και με κλειδωμένη συσκευή, βλέπεις στην locked screen τη μουσική ανοιχτή. Χα! Και ελεγα γιατι σκαλωνει..επιτελους εμαθα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 11 minutes ago, balantakos777 said: Χα! Και ελεγα γιατι σκαλωνει..επιτελους εμαθα! Μα κι εγώ το βλέπω αυτό Το έβλεπα και παλαιότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 απο ios 13 και iphone 11 pro max ειχα τετοια συμπεριφορα.....δεν εμφανιστηκε τωρα με το ios 15.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παιδιά ευχαριστω για τις απαντησεις αρχικα Απλα μια διευκρινηση μη παρω τα AirPods Pro τσαμπα....εχω βλεπετε τα Sony wf-m3 που ειναι εξαιρετικα Θελω να εχω το ακουστικο το ενα συνεχεια συνδεδεμένο εξω απ τη θηκη φόρτισης αλλα οταν εχω κληση η μηνυμα να χτυπαει το κινητο...Αυτη τη στιγμη οι ήχοι κλησεις χτυπάνε κανονικα στο κινητο αλλα δεν χτυπούν τα notifications τα οποια ακούγονται μονο μεσα στο ακουστικο...Αυτο αλλαζει απ το control center? Με τα AirPods τι ακριβως θα κερδίσω?Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 23 minutes ago, eddiedimitris said: Με τα AirPods τι ακριβως θα κερδίσω?Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα Τα AirPods είτε τα έχεις στη θήκη, είτε έξω από τη θήκη, οι ήχοι ακούγονται κανονικά από τη συσκευή. Όταν τα φοράς, ο αισθητήρας ενημερώνει τη συσκευή και περνάνε οι ήχοι στα ακουστικά. Βασικά τα AirPods κάνουν ακριβώς αυτό που θέλεις να κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 21 minutes ago, athanaso77 said: Τα AirPods είτε τα έχεις στη θήκη, είτε έξω από τη θήκη, οι ήχοι ακούγονται κανονικά από τη συσκευή. Όταν τα φοράς, ο αισθητήρας ενημερώνει τη συσκευή και περνάνε οι ήχοι στα ακουστικά. Βασικά τα AirPods κάνουν ακριβώς αυτό που θέλεις να κανείς. Θα τα ξανα παρω τοτε 🙂 Ελπιζω να τα εχουν βελτιώσει και να μη κανουν αυτο το θεμα που κάναν παλια και αυτα και τα beats....και το θεμα ηταν οτι για καποιο λογο ενω ηταν μεσα στη θηκη μια χαρα κλεισμένα οταν πχ την επομενη μερα τα έβγαζα 1 απο τα δυο ηταν αφόρτιστο ...Επισης ενα αλλο θεμα ενω τα ειχα πχ στο τσαντάκι κλεισμένα στο κουτι τους παρατηρούσα χωρις λογο συνδέονταν στο κινητο και έχανα ανα σωρο κλησεις η το σήκωνα και πηγαινα να μιλήσω και ειχαν συνδεθεί αυτα χωρις να το ξερω 🙂 ελπιζω να εχει διορθωθεί αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 13 minutes ago, eddiedimitris said: Θα τα ξανα παρω τοτε 🙂 Ελπιζω να τα εχουν βελτιώσει και να μη κανουν αυτο το θεμα που κάναν παλια και αυτα και τα beats....και το θεμα ηταν οτι για καποιο λογο ενω ηταν μεσα στη θηκη μια χαρα κλεισμένα οταν πχ την επομενη μερα τα έβγαζα 1 απο τα δυο ηταν αφόρτιστο ...Επισης ενα αλλο θεμα ενω τα ειχα πχ στο τσαντάκι κλεισμένα στο κουτι τους παρατηρούσα χωρις λογο συνδέονταν στο κινητο και έχανα ανα σωρο κλησεις η το σήκωνα και πηγαινα να μιλήσω και ειχαν συνδεθεί αυτα χωρις να το ξερω 🙂 ελπιζω να εχει διορθωθεί αυτο Δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις, μάλλον είχες πέσει σε προβληματικό προϊόν και θα έπρεπε να κοιτάξεις το θέμα της εγγύησης. Τέλος πάντων, τέτοια θέματα δεν υπάρχουν (πια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 1 hour ago, athanaso77 said: Δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις, μάλλον είχες πέσει σε προβληματικό προϊόν και θα έπρεπε να κοιτάξεις το θέμα της εγγύησης. Τέλος πάντων, τέτοια θέματα δεν υπάρχουν (πια). Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 1 ώρα πριν, eddiedimitris said: Θα τα ξανα παρω τοτε 🙂 Ελπιζω να τα εχουν βελτιώσει και να μη κανουν αυτο το θεμα που κάναν παλια και αυτα και τα beats....και το θεμα ηταν οτι για καποιο λογο ενω ηταν μεσα στη θηκη μια χαρα κλεισμένα οταν πχ την επομενη μερα τα έβγαζα 1 απο τα δυο ηταν αφόρτιστο ...Επισης ενα αλλο θεμα ενω τα ειχα πχ στο τσαντάκι κλεισμένα στο κουτι τους παρατηρούσα χωρις λογο συνδέονταν στο κινητο και έχανα ανα σωρο κλησεις η το σήκωνα και πηγαινα να μιλήσω και ειχαν συνδεθεί αυτα χωρις να το ξερω 🙂 ελπιζω να εχει διορθωθεί αυτο Δεν ήταν φυσιολογικά αυτά Ειχες κάποιο θέμα Εγω όταν τα είχα μια χαρά δούλευαν σε όλα Και ο επόμενος που τα πήρε όπως φαίνεται που γράφει και από πάνω κι αυτός δεν είχε προβλήματα Κι αυτά αναβαθμίζονται κάθε τόσο Εχει 2-3 βήματα που πρέπει να κανείς για να αναβαθμιστούν Ισως είχαν τα δικά σου καμία αρχική έκδοση και μετά τα διόρθωσαν αλλά δεν τα αναβάθμισες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Εχει 2-3 βήματα που πρέπει να κανείς για να αναβαθμιστούν Πλέον δεν χρειάζεται, γίνονται όλα στο background χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς καθόλου. Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου όμως γιατί αρκετά ξεφύγαμε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Εχει κανει καποιος δανειο για το 13 pro max? (και εχει εγκριθει εννοειται). Σημερα εμαθα οτι εχουν περιθωριο 40 μερες για να δωσουν το προιον στον πελατη, οταν γινεται δανειο. Εχει ακουσει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Έχω εγώ! Σήμερα μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι περιμένουν σήμερα παραλαβή και τις επόμενες μέρες θα παραλάβω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 27 minutes ago, paros99 said: Έχω εγώ! Σήμερα μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι περιμένουν σήμερα παραλαβή και τις επόμενες μέρες θα παραλάβω! Χρωμα/Χωρητικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Just now, balantakos777 said: Χρωμα/Χωρητικότητα? Sierra Blue 256! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike288 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 On 6/11/2021 at 12:12 ΜΜ, chocbhed_6630 said: μολις γυρισα απο istorm στο river west που πηγα να παραλαβω το apple watch 7 και ρωτησα τον υπευθυνο τι γινεται με το τηλεφωνο. η απαντηση ηταν αυτολεξη ''με 2-3 τεμαχια την βδομαδα που ερχονται ποιος να προλαβει και ποιος να παραλαβει?'' οποτε καταλαβαινετε την κατασταση..... Φίλος παρήγγειλε 21/10 από istorm στο river west το 13 pro max 128gb gold και τον κάλεσαν σήμερα να πάει να παραλάβει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts