Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 2 ώρες πριν, mol said: Δεν υπάρχει τρόπος να μπει σε λειτουργία "μην ενοχλείτε" κάποια εφαρμογή? Πχ τα social να είναι εκτός 23:00-06:00 Μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα παρακάμπτουν το do not disturb. https://support.apple.com/en-us/HT204321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 7 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Εγώ έχω βάλει schedule στην συγκέντρωση / μην ενοχλειτε και δεν κλείνω τίποτα Το ποσοστό της μπαταρίας, στο πάνω μέρος της οθόνης, φαίνεται μέσω εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 1 minute ago, enterhere said: Το ποσοστό της μπαταρίας, στο πάνω μέρος της οθόνης, φαίνεται μέσω εφαρμογής; προστεθηκε στην beta εκδοση του ios 16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 1 ώρα πριν, chocbhed_6630 said: προστεθηκε στην beta εκδοση του ios 16 Ναι, το γνωρίζω ότι θα υπάρχει στο iOS 16, απλά έλεγα μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για να σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Όχι, έχω βάλει beta ios 16... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 1 hour ago, enterhere said: Ναι, το γνωρίζω ότι θα υπάρχει στο iOS 16, απλά έλεγα μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για να σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους παραμετροποιήσεις στο iOS. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 On 16/8/2022 at 4:27 ΠΜ, terry39 said: Καλημέρα Πριν κοιμηθώ,θυμάμαι ότι κλείνω το WiFi, όταν ξυπνάω να βρίσκω ανοιχτό,βέβαια όταν πατάω το κουμπί επιλογής wifi βλέπω ότι γράφει επάνω "αποσυνδεση από τα γειτονικα Wi-Fi μέχρι αύριο " Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κλέισε το διακόπτη. Οχι απο την κουρτίνα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να κάνω το βήμα και να μετατοπιστώ από android σε ios. Οι ερωτήσεις μου είναι οι ακόλουθες, υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης της συσκευής; Είμαι με oneplus 9pro και xiaomi 12x (πριν είχα το op 8pro) με όλες τις συσκευές είχα προβλήματα υπερθέρμανσης (με το 12x κάπως λιγότερο με τα oneplus έκλαιγα..) τα καλοκαίρια τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στις παραλίες. Η κατάσταση στο iphone 13 πώς είναι. Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, απλή χρήση λίγο απ'όλα. Επίσης να επισημάνω ότι αναφέρομαι καθαρά σε καλοκαίρια, παραλίες, αυτοκίνητα, όχι για μια απλή μέρα στο σπίτι... απ'ότι διάβασα εδώ διπλός λογαριασμός στο viber δε παίζει. Γενικά δεν μπορούμε να έχουμε διπλούς λογαριασμούς σε εφαρμογές (whatsapp, fb, insta κλπ) ή αυτό ισχύει μόνο για το viber. Τέλος θα ήθελα να ακούσω την γνώμη όσων έκαναν την αλλαγή και να μου πουν τη γνώμη τους. Τι τους αρέσει, τι τους λείπει και γενικά αν το έχουν μετανοιώσει ή όχι και γιατί. Να ευχαριστήσω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 4 minutes ago, mitsre said: Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να κάνω το βήμα και να μετατοπιστώ από android σε ios. Οι ερωτήσεις μου είναι οι ακόλουθες, υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης της συσκευής; Είμαι με oneplus 9pro και xiaomi 12x (πριν είχα το op 8pro) με όλες τις συσκευές είχα προβλήματα υπερθέρμανσης (με το 12x κάπως λιγότερο με τα oneplus έκλαιγα..) τα καλοκαίρια τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στις παραλίες. Η κατάσταση στο iphone 13 πώς είναι. Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, απλή χρήση λίγο απ'όλα. Επίσης να επισημάνω ότι αναφέρομαι καθαρά σε καλοκαίρια, παραλίες, αυτοκίνητα, όχι για μια απλή μέρα στο σπίτι... απ'ότι διάβασα εδώ διπλός λογαριασμός στο viber δε παίζει. Γενικά δεν μπορούμε να έχουμε διπλούς λογαριασμούς σε εφαρμογές (whatsapp, fb, insta κλπ) ή αυτό ισχύει μόνο για το viber. Τέλος θα ήθελα να ακούσω την γνώμη όσων έκαναν την αλλαγή και να μου πουν τη γνώμη τους. Τι τους αρέσει, τι τους λείπει και γενικά αν το έχουν μετανοιώσει ή όχι και γιατί. Να ευχαριστήσω προκαταβολικά. Ζεσταίνονται πολύ τα μήλα το καλοκαίρι Σκεψου ρίχνουν την φωτεινότητα σχετικά εύκολα για προστασία Θα έλεγα ότι θα είσαι προς το χειρότερο σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τις προηγούμενες σου συσκευές Ναι δεν μπορείς να έχεις διπλούς λογαριασμούς στο iPhone Ότι άλλο χρειάζεσαι είμαστε εδώ για βοήθεια. Δεν χαϊδεύουμε όμως αυτιά μην περιμένεις να σου πούμε είναι τέλειο σε όλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 (edited) 19 minutes ago, Tasos19s said: Ζεσταίνονται πολύ τα μήλα το καλοκαίρι Σκεψου ρίχνουν την φωτεινότητα σχετικά εύκολα για προστασία Θα έλεγα ότι θα είσαι προς το χειρότερο σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τις προηγούμενες σου συσκευές Ναι δεν μπορείς να έχεις διπλούς λογαριασμούς στο iPhone Ότι άλλο χρειάζεσαι είμαστε εδώ για βοήθεια. Δεν χαϊδεύουμε όμως αυτιά μην περιμένεις να σου πούμε είναι τέλειο σε όλα Μα γι'αυτό ρωτάω αλλιώς θα το έπαιρνα έτσι! Με τα oneplus 8pro, 9pro και nord είχα τα ίδια φαινόμενα, ειδοποιήσεις υπερθέρμανσης και μείωση φωτεινότητας... Δε ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος, αλλά χίλιες φορές να έχω μία λειτουργική συσκευή, σταθερή, χειμώνα καλοκαίρι (και ας είναι χαμηλότερης απόδοσης) παρά αυτό το πράγμα! Έλπιζα ότι στα iphone η κατάσταση θα ήταν καλύτερη αλλά μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία... Edited September 19, 2022 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 52 minutes ago, mitsre said: Μα γι'αυτό ρωτάω αλλιώς θα το έπαιρνα έτσι! Με τα oneplus 8pro, 9pro και nord είχα τα ίδια φαινόμενα, ειδοποιήσεις υπερθέρμανσης και μείωση φωτεινότητας... Δε ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος, αλλά χίλιες φορές να έχω μία λειτουργική συσκευή, σταθερή, χειμώνα καλοκαίρι (και ας είναι χαμηλότερης απόδοσης) παρά αυτό το πράγμα! Έλπιζα ότι στα iphone η κατάσταση θα ήταν καλύτερη αλλά μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία... Μη συγκρίνεις τα oneplus με το iPhone 13. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση όσον αφορά τη σταθερή και απροβλημάτιστη λειτουργία χειμώνα - καλοκαίρι. Τα προβλήματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν καθόλου εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 8 minutes ago, athanaso77 said: Μη συγκρίνεις τα oneplus με το iPhone 13. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση όσον αφορά τη σταθερή και απροβλημάτιστη λειτουργία χειμώνα - καλοκαίρι. Τα προβλήματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν καθόλου εδώ. Πως δεν υπάρχουν; Εγω την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποιούσα ένα iPhone 13 και έκαιγε πίσω Εξωτερικη θερμοκρασία όχι πάνω από 30 κιόλας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 11 minutes ago, Tasos19s said: Πως δεν υπάρχουν; Εγω την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποιούσα ένα iPhone 13 και έκαιγε πίσω Εξωτερικη θερμοκρασία όχι πάνω από 30 κιόλας Δεν είναι γενικό φαινόμενο Τάσο. Δοκιμασμένο καλοκαιρινούς μήνες μέσα σε θήκη, με καταγραφή βίντεο κτλ και δεν έχει κάνει κιχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 (edited) Έχω λάβει ειδοποίηση για υψηλή θερμοκρασία σε αυτοκίνητο και με ασύρματη φόρτιση , 1 φορά βέβαια .... Πριν με το xperia 1iii ειχα σχεδόν καθε φορά ... 888 sd , κάκιστο σήμα κτλ κτλ Μετά από 1 μήνα συμβίωσης με το 13αρι μπορώ να πω ότι αξίζει μέχρι το τελευταίο cent τα χρήματα του To μόνο ¨κακό' που δε φταίει το ios ... η μη μεταφορά του ιστορικού συνομιλιών viber . Edited September 19, 2022 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 51 minutes ago, terry39 said: Έχω λάβει ειδοποίηση για υψηλή θερμοκρασία σε αυτοκίνητο και με ασύρματη φόρτιση , 1 φορά βέβαια .... Πριν με το xperia 1iii ειχα σχεδόν καθε φορά ... 888 sd , κάκιστο σήμα κτλ κτλ Μετά από 1 μήνα συμβίωσης με το 13αρι μπορώ να πω ότι αξίζει μέχρι το τελευταίο cent τα χρήματα του To μόνο ¨κακό' που δε φταίει το ios ... η μη μεταφορά του ιστορικού συνομιλιών viber . Ρε παιδιά με τη μεταφορά αρχείων σε/από pc πως την παλεύετε??? Στο android το βλέπει σα σκληρό δίσκο/φλασάκι και κανείς άμεσα τη μεταφορά οποιουδήποτε αρχείου. Στο ios???? Αυτός είναι ένας λόγος που δε πήγα ακόμη στο ios(ελπίζω να πάω σύντομα - είμαι σε σκέψεις για το 13μινι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 18 minutes ago, mol said: Ρε παιδιά με τη μεταφορά αρχείων σε/από pc πως την παλεύετε??? Στο android το βλέπει σα σκληρό δίσκο/φλασάκι και κανείς άμεσα τη μεταφορά οποιουδήποτε αρχείου. Στο ios???? Αυτός είναι ένας λόγος που δε πήγα ακόμη στο ios(ελπίζω να πάω σύντομα - είμαι σε σκέψεις για το 13μινι) Το 3utools με έχει βολέψει τελευταία... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Στο Whatsapp υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα στη μεταφορά του λογαριασμού οπως στο viber ή οχι. Επανέρχονται δηλαδή όλα τα γκρουπ και οι συνομιλίες; Παίρνει το αρχείο του backup απο το drive ή πρέπει να το κατεβάσω και να το περάσω;Στάλθηκε από το 2112123AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 29 minutes ago, mol said: Ρε παιδιά με τη μεταφορά αρχείων σε/από pc πως την παλεύετε??? Στο android το βλέπει σα σκληρό δίσκο/φλασάκι και κανείς άμεσα τη μεταφορά οποιουδήποτε αρχείου. Στο ios???? Αυτός είναι ένας λόγος που δε πήγα ακόμη στο ios(ελπίζω να πάω σύντομα - είμαι σε σκέψεις για το 13μινι) Τι αρχεία θέλεις να περάσεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 1 ώρα πριν, athanaso77 said: Δεν είναι γενικό φαινόμενο Τάσο. Δοκιμασμένο καλοκαιρινούς μήνες μέσα σε θήκη, με καταγραφή βίντεο κτλ και δεν έχει κάνει κιχ. Εγώ σε όλα τα iPhone που έχω πιάσει στα χέρια μου πάντως αυτό συμβαίνει iPhone 13 το απλό ήταν τελευταία pro και pro max δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά επειδή έχουν ίδια κατασκευή και ίδιο επεξεργαστή νομίζω ότι κι εκεί συμβαίνει ειδικα σε περιοχές που δεν έχει καλό σήμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Δυο εβδομαδες που το εχω μεσα σε θηκη παντως δεν εχω παρατηρησει κατι σε θερμοκρασια στο 13 ουτε εγω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 1 ώρα πριν, eklipsi said: Το 3utools με έχει βολέψει τελευταία... Είναι free? Βλέπει το iphone σα φλασάκι δλδ? 1 hour ago, Tasos19s said: Τι αρχεία θέλεις να περάσεις; Όχι κάτι συγκεκριμένο. Ας πούμε μια ταινία, ένα αρχείο pdf, ακόμη και ένα exe για παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 41 minutes ago, mol said: Είναι free? Βλέπει το iphone σα φλασάκι δλδ? Όχι κάτι συγκεκριμένο. Ας πούμε μια ταινία, ένα αρχείο pdf, ακόμη και ένα exe για παράδειγμα Από το iTunes εύκολα μεταφέρεις ταινία με ένα πάτημα pdf μπορείς με κοινή χρήση από iCloud Drive exe πιθανόν πάλι από iCloud Drive ίσως συμπιεσμένο σαν rar. 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Φωτογραφίες,ταινίες,τραγούδια εύκολα με το 3utools. Το κατεβάζεις στον υπολογιστή και προχωράς. ITunes ακόμα μπερδεύομαι. Θα σου πουν τα παιδιά καλύτερα... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 3 ώρες πριν, mitsre said: Στο Whatsapp υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα στη μεταφορά του λογαριασμού οπως στο viber ή οχι. Επανέρχονται δηλαδή όλα τα γκρουπ και οι συνομιλίες; Παίρνει το αρχείο του backup απο το drive ή πρέπει να το κατεβάσω και να το περάσω; https://faq.whatsapp.com/530788665445780/?locale=en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Και στο 12 πάντως ρίχνει πολύ εύκολα τη φωτεινότητα σε σημείο να μην βλέπεις τίποτα στην οθόνη χωρίς να κάνεις κάτι απαιτητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts