adi32 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 (edited) 16 minutes ago, ilka71 said: 8 ώρες πριν, adi32 said: Τελικα δε θα κανω μαυρα Χριστουγεννα βρηκα σουπερ λυση για ολες τις παλιες εφαρμογες που δεν μπορεις να βαλεις σε νεοτερο Android Παμε στο pc και βαζουμε σε ενα φακελο το platform-tools πχ c:/adb https://dl.google.com/android/repository/platform-tools-latest-windows.zip Στον ιδιο φακελο βαζουμε το apk με ονομα χωρις κενα και συμβολα πχ test.apk Συνδεουμε το κινητο με usb Ανοιγουμε cmd και παμε στο φακελο c:/adb και δινουμε adb install --bypass-low-target-sdk-block test.apk Η εφαρμογη μας εγκαθισταται κανονικα θέλω εικονίδια και ταπετσαρία! νόβα launcher έχεις η της Samsung; Καλές γιορτές! Πάντα νόβα. Νομίζω έχει προσφορά με μισό ευρώ τώρα. Τα εικονίδια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rainystudio.mogoniconpack Edited December 24, 2023 by adi32 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 9 λεπτά τον είχανε χτες που είδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Πάει σφαίρα μετά την αναβάθμιση ή είναι ιδέα μου;🙄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Σφαίρα πάει, όπως και η μπαταρία που κατεβαίνει :)Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 2 minutes ago, taliban said: Σφαίρα πάει, όπως και η μπαταρία που κατεβαίνει 🙂 Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει. Αλλά ούτως ή αλλιώς χρειαζόταν να το φορτίσω δύο φορές μέσα στην ημέρα ( με βαριά χρήση). Και δεν έχει κλείσει ούτε 1,5 χρόνο αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, manu said: Ισχύει. Αλλά ούτως ή αλλιώς χρειαζόταν να το φορτίσω δύο φορές μέσα στην ημέρα ( με βαριά χρήση). Και δεν έχει κλείσει ούτε 1,5 χρόνο αγοράς. Το ίδιο κι εγώ, μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες. Edited December 25, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Το ίδιο κι εγώ, μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες. Εγώ θα σου έλεγα να το πας στο σέρβις με θέμα την οθόνη το γνωστό πρόβλημα και 99.9% θα σου αλλάξουν και τη μπαταρία αν επιμένεις.Εμένα πλέον γύρισε στα παλιά που κρατούσε 1 μέρα χαλαρά με σκληρή χρήση και με android 14Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, sgatzo said: Εγώ θα σου έλεγα να το πας στο σέρβις με θέμα την οθόνη το γνωστό πρόβλημα και 99.9% θα σου αλλάξουν και τη μπαταρία αν επιμένεις. Εμένα πλέον γύρισε στα παλιά που κρατούσε 1 μέρα χαλαρά με σκληρή χρήση και με android 14 Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που το πήγες και πόσο στο κράτησαν; Επίσης ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο service στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχο της smartec στην Αθήνα; Edited December 25, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Που το πήγες και πόσο στο κράτησαν; Επίσης ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο service στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχο της smartec στην Αθήνα;Εγώ το πήγα στο Χαϊδάρι στη Σμαρτεκ στην Αθήνα και το πήρα σε 1 ώρα και κάτι έτοιμο.Μέλος ανέφερε ότι σε 3 μέρες το είχε σπίτι λίγα μηνύματα πριν από νησί ο φίλος. Για Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Μια ώρα; μπράβο σπιρτάδα!!! Αν ξέρει κάποιος από Θεσσαλονίκη ας μας πει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με την οθόνη; δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 22 minutes ago, manu said: Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με την οθόνη; δεν έχω παρατηρήσει κάτι Όταν δεν έχει καλό σήμα τρέμει η οθόνη. Όχι σε όλα. Δεν μου έτυχε ποτέ βέβαια, αλλά ρώτησα για την μπαταρία πιο πολύ. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 On 25/12/2023 at 1:23 ΜΜ, taliban said: Σφαίρα πάει, όπως και η μπαταρία που κατεβαίνει :) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην ανησυχείς θα επανελθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Λύθηκε και το πρόβλημα με τον Nova launcherΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Λύθηκε και το πρόβλημα με τον Nova launcherΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ που ανέβασες τη λύση! Χρόνια πολλά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Λύθηκε και το πρόβλημα με τον Nova launcherΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοι 3 τελείες που είναι δεν βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 οιψ3 τελείες που είναι δεν βλέπωΠάνω δεξιάΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Πάνω δεξιάΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπου; δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 που; δεν έχειΈχεις παλιά έκδοση Nova Launcher. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Έχεις παλιά έκδοση Nova Launcher. Sent from my SM-A528B using Tapatalkη τελευταία είναι απο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bag67 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Μια ερώτηση φίλοι μου. Έχω ξεχάσει πως ρυθμίζεις να μην πατάς το ΟΚ όταν πληκτρολογεί το pin για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 45 minutes ago, bag67 said: Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Μια ερώτηση φίλοι μου. Έχω ξεχάσει πως ρυθμίζεις να μην πατάς το ΟΚ όταν πληκτρολογεί το pin για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Ευχαριστώ πολύ. Άν πάς στο κλείδωμα οθόνης, τύπος κλειδώματος οθόνης και επιλέξεις το PIN πατώντας στο κενό πεδίο που έχει για να πληκτρολογήσεις το PIN αποκάτω έχει την επιλογή με ✅ που λέει για Επιβεβαίωση PIN χωρίς πάτημα στο ok. Το έχεις τικαρισμένο. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Τι εννοεί ο ποιητής;;; https://isp.page/news/el/νέα-ανακάλυψη-η-samsung-παρουσιάζει-το-one-ui-6-μαζ/#gsc.tab=0 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_Black Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 4 ώρες πριν, evris2013 said: Τι εννοεί ο ποιητής;;; https://isp.page/news/el/νέα-ανακάλυψη-η-samsung-παρουσιάζει-το-one-ui-6-μαζ/#gsc.tab=0 Πως χρησιμοποιεί το google translate της προ-προηγούμενης γενιάς, για νέα του προηγούμενου διμήνου; Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά με υγεία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) 1 hour ago, Spy_Black said: Πως χρησιμοποιεί το google translate της προ-προηγούμενης γενιάς, για νέα του προηγούμενου διμήνου; Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά με υγεία! ?????????? Δεν μιλάει πουθενά για Google translate!!! Edited December 29, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts