nikoseggo3 Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 Κι εγώ το 8/256 έχω 3 χρόνια και 5 μήνες και όπως προείπα ακόμα ένα χρόνο σίγουρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 Κι εγώ που είμαι ένα κλικ κάτω στις μνήμες πάλι καλά πάει. Ίσως να θέλει και μπαταρία γιατί νομίζω πέφτει λίγο πιο γρήγορα από πριν. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Άλλαξα μπαταρία τον Μάρτιο (αγορασμένο τον Οκτώβρη του 2022) και πάει σφαίρα. Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 2 ώρες πριν, rebelos2019 said: Άλλαξα μπαταρία τον Μάρτιο (αγορασμένο τον Οκτώβρη του 2022) και πάει σφαίρα. Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή ακόμα. Πόσο σε κόστισε; Γιατί κάτι για 70€ άκουσα τελευταία σε κατάστημα service της Samsung στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 42 minutes ago, evris2013 said: Πόσο σε κόστισε; Γιατί κάτι για 70€ άκουσα τελευταία σε κατάστημα service της Samsung στη Θεσσαλονίκη. 40 ευρώ, εδώ. Άψογη εξυπηρέτηση. Samsung Service Authorized Center 21 0867 8178 https://g.co/kgs/4f3eDdo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Και εγώ θα το κρατήσω τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo3 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Την κάναμε και την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Τον Σεπτέμβρη θα γίνει η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας της συσκευής ή τον Οκτώβρη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Σήμερα ήρθε και στο Cosmote Rom η ενημέρωση Απριλίου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Δεν ξέρω για εσάς και πόσο ελαφριά χρήση κάνετε, αλλά για εμένα που το έβγαλα από την χειμερία νάρκη μετά από τα μηνύματά σας και για να το κρατάω σε εγρήγορση σε περίπτωση που πάθει κάτι ο αντικαταστάτης του, θυμήθηκα το λόγο που πήγα άμεσα σε S24 FE: πολλές καθυστερήσεις ρε παιδιά στο 6/128, κουραστικές καθυστερήσεις σε ό,τι και να κάνω... Και, όχι, δεν μιλάω για άμεσα μετά το reboot όπου φορτώνουν διάφορα ταυτόχρονα, αλλά αρκετά μετά, όταν έχουν ηρεμήσει πια τα πράγματα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 23 minutes ago, aimilios said: Δεν ξέρω για εσάς και πόσο ελαφριά χρήση κάνετε, αλλά για εμένα που το έβγαλα από την χειμερία νάρκη μετά από τα μηνύματά σας και για να το κρατάω σε εγρήγορση σε περίπτωση που πάθει κάτι ο αντικαταστάτης του, θυμήθηκα το λόγο που πήγα άμεσα σε S24 FE: πολλές καθυστερήσεις ρε παιδιά στο 6/128, κουραστικές καθυστερήσεις σε ό,τι και να κάνω... Και, όχι, δεν μιλάω για άμεσα μετά το reboot όπου φορτώνουν διάφορα ταυτόχρονα, αλλά αρκετά μετά, όταν έχουν ηρεμήσει πια τα πράγματα. Μάλλον έχεις συνηθίσει την σβελτάδα του S24 FE και σε φαίνεται αργό το A52s. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Just now, evris2013 said: Μάλλον έχεις συνηθίσει την σβελτάδα του S24 FE και σε φαίνεται αργό το A52s. Μα η αργοπορία του A52s με οδήγησε στο S24 FE από την αρχή. Τέλος πάντων, μπορεί να το παρατραβούσα εγώ με τις εφαρμογές που χρειαζόμουν... Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 2 ώρες πριν, aimilios said: Μα η αργοπορία του A52s με οδήγησε στο S24 FE από την αρχή. Τέλος πάντων, μπορεί να το παρατραβούσα εγώ με τις εφαρμογές που χρειαζόμουν... Από μπαταρία τι λέει το S24 FE; Καλύτερο είναι από το A52s σε αυτονομία; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 18 minutes ago, evris2013 said: Από μπαταρία τι λέει το S24 FE; Καλύτερο είναι από το A52s σε αυτονομία; Με την ίδια και λίγο παραπάνω χρήση (οπότε μπορεί να γίνει σύγκριση), τελειώνω την ημέρα στο 40% του S24 FE όταν με το A52s την τελείωνα στο 20% κατά μέσο όρο. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από την μπαταρία, όσο και από την απόδοση και απόκριση, ακόμα και στο ήπιο προφίλ. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2025 Μόνο σε μένα τρεμοσβήνει όταν μπαίνω στο Facebook στην αρχή ή το κάνει και σε άλλους. Το έκανε και πριν και μετά την ενημέρωση Απριλίου. Είναι θέμα Facebook; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το α52s και δυστυχώς λίγο μετά που έληξε η εγγύηση η οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί. Μου έκανε κάτι κόλπα λίγο καιρό πριν και ξαφνικά μια μέρα τέλος η οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι το γνωστό θέμα με τις οθόνες που έχουν παρασιάσει μερικά μοντέλα, αλλά εδώ στην Αρτα που μένω το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι δεν επισκευάζεται. Έχω να το πάω σε άλλο τεχνικό αύριο, μπορείτε να μου πείτε ποια συνήθως βλάβη έχουν βγάλει στην οθόνη αυτά τα μοντέλα και τι να προσέξει μπας και το φτιάξω το τηλέφωνο; Ξέρω ότι ζητάω περίεργα πράγματα μέσω forum αλλά οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να φτιαχτεί θα ήταν εμπρόσδεκτη γιατί λεφτά για άλλο είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Αυτό ήταν το πρόβλημα που εμφάνισε το Α52. Άναβε η οθόνη αλλά σε άκυρες στιγμές κυρίως πτώσης σήματος δικτύου έβγαζε αυτό. Αν σε εσένα δεν ανάβει καν είναι άλλο θέμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 4 ώρες πριν, sgatzo said: Αυτό ήταν το πρόβλημα που εμφάνισε το Α52. Άναβε η οθόνη αλλά σε άκυρες στιγμές κυρίως πτώσης σήματος δικτύου έβγαζε αυτό. Αν σε εσένα δεν ανάβει καν είναι άλλο θέμα. Ναι και αυτό μου εμφάνιζε το τηλέφωνο και άλλες γραμμές κάθετες που συνήθως έφευγαν μετα απο ώρα η μετα απο επανεκκίνηση. Και μετα απο κάποιες μέρες δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη, τέλος. Αυτό το πρόβλημα πως το εφτιαχναν αν ξέρεις στο σέρβις; Τι άλλαζαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2025 23 ώρες πριν, dimitrisarta said: Ναι και αυτό μου εμφάνιζε το τηλέφωνο και άλλες γραμμές κάθετες που συνήθως έφευγαν μετα απο ώρα η μετα απο επανεκκίνηση. Και μετα απο κάποιες μέρες δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη, τέλος. Αυτό το πρόβλημα πως το εφτιαχναν αν ξέρεις στο σέρβις; Τι άλλαζαν; Οθόνη, καλωδιοταινία και μπαταρία. Αυτά άλλαξαν σε μένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 (edited) 17 ώρες πριν, sgatzo said: Οθόνη, καλωδιοταινία και μπαταρία. Αυτά άλλαξαν σε μένα Σε ευχαριστω για την απαντηση. Λογικα αν ειναι αυτα και σε εμενα δεν αξιζει να το φτιαξω. Θα δουμε τι θα μου πουνε. Edited May 11, 2025 by dimitrisarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Πόσο κοστίζουν όλα αυτά εκτός εγγύησης; 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Η μπαταρία πχ έχει 60 ευρώ. Για την οθόνη και την καλωδιοταινία δεν γνωρίζω αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι ασύμφορη η επισκευή του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Υπολόγισε κοντά στα 300€ μια τέτοια επισκευή, όταν στα 280 αγοράζεις το Α55 που είναι κλάσης ανωτέρω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 1 ώρα πριν, evris2013 said: Πόσο κοστίζουν όλα αυτά εκτός εγγύησης; Όσο σχεδόν μια καινούργια συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts