runner70 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου On 5/7/2024 at 8:07 ΠΜ, challenge143 said: Καλά μετά από 11μηνες στο παρουσίασε κ τόσο καιρό δεν το είχες προσέξει; Προσωπικά κλείνω 2 χρόνια σε μια εβδομάδα και δεν μου το έχει παρουσιάσει. Φτου φτου Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Ξέρει κανείς ποιά έκδοση UFS μνήμη έχει η συσκευή μας; Δεν μπορώ πουθενά να τη βρω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Samsung Galaxy A52 5G (Galaxy A Series) Processor Qualcomm Snapdragon 750G 5G 8 x 1.8 - 2.2 GHz, Kryo 570 (Cortex-A77/A55) Graphics adapter Qualcomm Adreno 619 Memory 6 GB Display 6.50 inch 20:9, 2400 x 1080 pixel 405 PPI, Capacitive, Super AMOLED, HDR10, HDR10+, HLG, glossy: yes, HDR, 120 Hz Storage 128 GB UFS 2.1 Flash, 128 GB , 102.2 GB free Weight 189 g ( = 6.67 oz / 0.42 pounds) ( = 0 oz / 0 pounds) Price 429 Euro Links Samsung homepage 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου On 5/7/2024 at 9:30 ΜΜ, evris2013 said: Ναι για αυτούς που μένουν Αθήνα ίσως. Για τους υπόλοιπους στην επαρχία θα αργήσουν μέχρι να σου επιστρέψουν τη συσκευή. Κάνεις λάθος, δεν καθυστερούν καθόλου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 23 ώρες πριν, andreas545 said: Σε Cosmote Rom ήρθε σήμερα πριν λίγο του Ιουλίου η ενημέρωση. Δεν άργησε σχετικά. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου στην default εφαρμογή ρολόι πως αλλάζει ο ήχος ειδοποιησης ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 43 minutes ago, taliban said: στην default εφαρμογή ρολόι πως αλλάζει ο ήχος ειδοποιησης ? Στην εφαρμογή ρολόι πας στις 3 τελείες διπλα στο + στη δεξιά πλευρά της οθόνης, ρυθμίσεις και υπάρχει η επιλογή ηχος όπου μπορείς να τον αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 12 ώρες πριν, klgrpls said: Στην εφαρμογή ρολόι πας στις 3 τελείες διπλα στο + στη δεξιά πλευρά της οθόνης, ρυθμίσεις και υπάρχει η επιλογή ηχος όπου μπορείς να τον αλλάξεις Εκεί έχει μόνο αλλαγή του ήχου στην αντίστροφη μέτρηση. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 3 ώρες πριν, taliban said: Εκεί έχει μόνο αλλαγή του ήχου στην αντίστροφη μέτρηση. Τότε μέσω του συγκεκριμένου ξυπνητηριού που θες. Πχ, εχεις ενα ξυπνητηρι στις 07:00, μπαίνοντας στον ήχο ξυπνητηριού, ηχο κλήσης μπορεις εκεί να τον αλλάξεις αλλά μόνο για το συγκεκριμένο ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 3 minutes ago, klgrpls said: Τότε μέσω του συγκεκριμένου ξυπνητηριού που θες. Πχ, εχεις ενα ξυπνητηρι στις 07:00, μπαίνοντας στον ήχο ξυπνητηριού, ηχο κλήσης μπορεις εκεί να τον αλλάξεις αλλά μόνο για το συγκεκριμένο ξυπνητήρι. Good wines ! Eβαλα το ρολοϊ της γουγλι και ξεμπέρδεψα 🙂 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Στην εφαρμογη κλησεων της samsung αν πας στις προσφατες δε δειχνει τις φωτογραφιες των επαφων Εχω βαλει στην εφαρμογη της google γι αυτο Αλλα και στις 2 ειναι μπελας να βαλεις ενα αγνωστο νουμερο που σε καλεσε σα νεα επαφη Δεν επρεπε να εχει επιλογη με κλικ ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) 20 ώρες πριν, adi32 said: Στην εφαρμογη κλησεων της samsung αν πας στις προσφατες δε δειχνει τις φωτογραφιες των επαφων Εχω βαλει στην εφαρμογη της google γι αυτο Αλλα και στις 2 ειναι μπελας να βαλεις ενα αγνωστο νουμερο που σε καλεσε σα νεα επαφη Δεν επρεπε να εχει επιλογη με κλικ ? Εγώ έχω μόνιμα της Google. Το ίδιο και στα SMS. Δεν με βολεψαν οι εφαρμογές της Samsung. Edited 20 Ιουλίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Γεια σας. Πριν 1 ώρα στην δουλειά δούλευε. Ήρθα σπίτι και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το τατς. Δεν ξεκλειδώνει, μόνο με το πρόσωπο και όταν ξεκλειδώσει δεν πατιέται τίποτα. Τα πλαϊνά πλήκτρα δουλεύουν αλλά δεν χρησιμεύουν σε κάτι. Κρατάω πατημένο το πλήκτρο κλεισήματος αλλά δεν κάνει επανεκίνηση. Έχει 80% μπαταρία. Εγγύηση έχει λήξει. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Εμένα σήμερα το μεσημέρι υπερθερμάνθηκε πρώτη φορά μετά από 22 μήνες κατοχής. Το είχα ξεχασμένο στο κάθισμα του συνοδηγού και το χτυπούσε ο ήλιος. Μου έβγαλε και μήνυμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου (edited) Ξεκλείδωσε το με το πρόσωπο και κράτησε πατημένα ταυτόχρονα το πλήκτρο μείωσης της έντασης και το πλήκτρο απενεργοποίησης για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει και θα κάνει επανεκκίνηση. Για τον @esertas ήταν αυτό. Edited 22 Ιουλίου by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Αυτό ήταν. Και ευτυχώς δούλεψε ξεκόλλησε. Thanks. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, sat_rrstm said: Για τον @esertas ήταν αυτό Το κατάλαβα. Το δικό μου επανήλθε όταν κρύωσε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Έχω την gcam 8.7.250.494820638.44 και μερικές φορές μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται ή δείχνει στην αρχή μαύρη οθόνη μέχρι να ανοίξει η κάμερα. Παρ' όλα αυτά βγάζει φωτογραφίες. Είναι κάποιο bug ή θέλει οπωσδήποτε άλλη gcam; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου Στις ρυθμίσεις μπαταρίας οι αριθμοί δεν συμβαδίζουν. Κάποια στιγμή μου έδειχνε χρόνο από την προηγούμενη φόρτιση 10 ώρες και 54 λεπτά. Όταν πήγα στης λεπτομέρειες μου έγραφε με ανοιχτή οθόνη 6 ώρες και κάτι και με κλειστή οθόνη 7 ώρες και κάτι. Λογικά θα έπρεπε να απέχει από την προηγούμενη φόρτιση 13 ώρες και κάτι λεπτά; Έτσι ήταν και πριν το UI 6.1 δεν θυμάμαι; Τώρα το παρατήρησα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Συμφορουμιτες τον τελευταίο μήνα είχα 3-4 screen flickering αυτό με τις γραμμές που έχουν κ λίγο χρώμα στην οθόνη μόνο όταν γινόταν όμως εισερχόμενη κλήση. Πάταγα το power button όμως και ευτυχώς επανερχόταν η εικόνα καθ μου έδειχνε ποιος έπαιρνε. Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό και πως διορθωνεται; @s_novaη γνωμη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 38 minutes ago, christos_087 said: Συμφορουμιτες τον τελευταίο μήνα είχα 3-4 screen flickering αυτό με τις γραμμές που έχουν κ λίγο χρώμα στην οθόνη μόνο όταν γινόταν όμως εισερχόμενη κλήση. Πάταγα το power button όμως και ευτυχώς επανερχόταν η εικόνα καθ μου έδειχνε ποιος έπαιρνε. Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό και πως διορθωνεται; @s_novaη γνωμη σου Σοβαρά τώρα; δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις λίγο πίσω; ούτε μια σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 13 minutes ago, sotosok said: Σοβαρά τώρα; δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις λίγο πίσω; ούτε μια σελίδα; Σοβαρά...γιατι; απαγορεύεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, christos_087 said: Συμφορουμιτες τον τελευταίο μήνα είχα 3-4 screen flickering αυτό με τις γραμμές που έχουν κ λίγο χρώμα στην οθόνη μόνο όταν γινόταν όμως εισερχόμενη κλήση. Πάταγα το power button όμως και ευτυχώς επανερχόταν η εικόνα καθ μου έδειχνε ποιος έπαιρνε. Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό και πως διορθωνεται; @s_novaη γνωμη σου Εισαι εντος εγγυησης; ή ποσο εκτος ; Κανονικα θελει backup και το πας αντιπροσωπεια για αλλαγη οθονης. Ειναι γνωστο προβλημα οθονης που μπορει να εμφανιστει. Τι εκδοση UI εχεις; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, christos_087 said: Σοβαρά...γιατι; απαγορεύεται; Και αν είσαι εκτός εγγύησης 130 θα πάει η επισκευή στη smartek 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts