Jump to content

Αεροπορικές εταιρείες: Αγαπημένες, εμπειρίες, απορίες

lewton
 Κοινοποίηση

Ψηφίστε μια ή περισσότερες.  

836 members have voted

1. 1. Ψηφίστε μια ή περισσότερες.

• Ολυμπιακή (παλιά και νέα)
      159
    • Aegean
      170
    • Cyprus Airways
      23
    • Air France/KLM
      50
    • Lufthansa
      96
    • Easyjet
      51
    • British Airways
      123
    • Alitalia
      43
    • Singapore Airlines
      22
    • Άλλη
      99

Recommended Posts

Έχω πετάξει κι εγώ με την Czech από Λονδίνο για Πράγα. Αλλά ρε γμτ, εγώ γιατί δε θυμάμαι καθόλου τις αεροσυνοδούς;

Δεν κάνουμε τέτοια λάθη..Αν και κοπέλα παρατηρώ πάντα τις αεροσυνοδούς και ειδικά στα πληρώματα της Lufthansa που συνήθως έχουν και άντρες...:)

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H Vueling έχει στενά καθίσματα, πιο στενά και από της Easy.

Κατά τα άλλα είναι ΟΚ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κακως πας με Αλιταλια

η vueling δε σας εκανε να πατε ντουγρου?

τσαμπα ταλαιπωρια θα φατε

Δυστυχώς το ταξιδιωτικό ειχε μονο Iberia και alitalia και εκανα την βλακεια λογο 300€ διαφορα μεταξυ τους να διαλεξω την Alitalia,

Τωρα ομως δυστυχώς δεν αλλαζει. χανω ολη την αξια του εισιτηρίου

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εάν επιτρέπεται πόσο κόστισε το εισιτήριο με alitalia?

Εδωσα 600€ προκαταβολη και μαλλον 450€ ειχαν τα εισητηρια πηγαινελα,

Εκανα λαθος με IBERIA ηταν 200€ επανω.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εδωσα 600€ προκαταβολη και μαλλον 450€ ειχαν τα εισητηρια πηγαινελα,

Εκανα λαθος με IBERIA ηταν 200€ επανω.

Δηλαδή 225 ευρώ το κάθε εισητήριο πήγαινελα?

Δηλαδή 225 ευρώ το κάθε εισητήριο πήγαινελα?

δεν μπορω να ξερω ακριβως δεν εχω παρει τα εισητηρια στα χερια μου.

Ευχαριστω και τον φιλο Σταματη που το πρωτο μαρτυριο το περναω με αυτον στην δουλεια.

Φιλε Chalk την πατησες,το ταξιδι θα ειναι μαρτυριο.

:lol: Δεν νομίζω να είναι μαρτύριο, απλά ίσως να μην είναι και το καλύτερο. Γενικά, εγώ προσωπικά, αποφεύγω την alitalia λόγω του ιστορικού που έχουν με χαμένες βαλίτσες και την επιλέγω μόνο σε περιπτώσεις πολύ φθηνού εισητηρίου και με σημαντική διαφορά με κάποια άλλη ή σε περίπτώσεις που δεν υπάρχει άλλη για τον τόπο προορισμού μου.

Κάνω επίσης το εξής: κάνω αρχικά μια αναζήτηση στο airtickets.gr για να βρω την καλύτερη τιμή για την πόλη που θέλω να πάω και έπειτα παίρνω ένα ταξιδιωτικό και απαιτώ να μου κλείσουν με την αεροπορική που είδα την καλύτερη τιμή. Τι πάει να πει είχαν μόνο iberia και alitalia? Υπάρχουν πολλές εταιρίες που πάνε Βαρκελώνη μέσω μιας άλλης πόλης.

:lol: Δεν νομίζω να είναι μαρτύριο, απλά ίσως να μην είναι και το καλύτερο. Γενικά, εγώ προσωπικά, αποφεύγω την alitalia λόγω του ιστορικού που έχουν με χαμένες βαλίτσες και την επιλέγω μόνο σε περιπτώσεις πολύ φθηνού εισητηρίου και με σημαντική διαφορά με κάποια άλλη ή σε περίπτώσεις που δεν υπάρχει άλλη για τον τόπο προορισμού μου.

Κάνω επίσης το εξής: κάνω αρχικά μια αναζήτηση στο airtickets.gr για να βρω την καλύτερη τιμή για την πόλη που θέλω να πάω και έπειτα παίρνω ένα ταξιδιωτικό και απαιτώ να μου κλείσουν με την αεροπορική που είδα την καλύτερη τιμή. Τι πάει να πει είχαν μόνο iberia και alitalia? Υπάρχουν πολλές εταιρίες που πάνε Βαρκελώνη μέσω μιας άλλης πόλης.

Εχεις δικιο.

Ο Σταματης ειναι φιλος και συναδελφος και με πειραζει.

Ετσι μου ειπε το ταξιδιωτικο ετσι λεω και εγω, οι προσφορες που μου εκαναν ηταν δυο μια με Ιβερια και μια με Αλιταλια , που να ξερω και εγω δεν βγαινω καθε μερα εξωτερικο. Τωρα ειναι αργα το εχω παρει αποφαση δεν ριχνω το ηθικο μου για να περασω καλα.

Θα προσεξω στο check in και στις βαλιτσες μου και θα πανε ολα καλα.

Εχεις δικιο.

Ο Σταματης ειναι φιλος και συναδελφος και με πειραζει.

Ετσι μου ειπε το ταξιδιωτικο ετσι λεω και εγω, οι προσφορες που μου εκαναν ηταν δυο μια με Ιβερια και μια με Αλιταλια , που να ξερω και εγω δεν βγαινω καθε μερα εξωτερικο. Τωρα ειναι αργα το εχω παρει αποφαση δεν ριχνω το ηθικο μου για να περασω καλα.

Θα προσεξω στο check in και στις βαλιτσες μου και θα πανε ολα καλα.

Ναι μωρέ μην αγχώνεσαι. Φυσικά πριν ταξιδέψεις φάε 2-3 σουβλάκια γιατί αν περιμένεις φαί της προκοπής από αυτούς...:p

Πέταξα πρόσφατα με Alitalia για Βαρκελώνη... Κανένα απολύτως πρόβλημα, πλην των μικρών γευμάτων... (2 "ας πούμε κέικ" στις πρωινές πτήσεις αναχώρησης και 2 συμπαθέστερα σαντουιτσάκια στις βραδινές πτήσεις επιστροφής...).

Κατά τα άλλα, έχει ΠΟΛΥ βολικές ώρες πτήσεων (φτάνεις εκεί πρωί και φεύγεις απόγευμα άρα κερδίζεις μέρα), πολύ καλή τιμή (>300 ευρώ πήγαινε έλα, όσα περίπου είχε δηλαδή την ίδια περίοδο και η Vueling με πτήση στις 2:30!!!!!!!!! το πρωί), αλλά και ελάχιστη αναμονή στο αεροδρόμιο της Ρώμης (50 λεπτά, που ούτε τα καταλαβαίνεις). Τώρα, το αν είναι ωραίες οι αεροσυνοδοί κλπ... ποσώς με απασχολεί :p

Γενικά, δεν μπορώ να πω πως με προβλημάτισε κάτι.. Και αν είναι να δώσω τα διπλά για Iberia ή τα ίδια για τη Vueling, σίγουρα θα προτιμήσω Alitalia και πάλι :)

Έχω πετάξει και με τις 2 σχετικά πρόσφατα...Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι 2 εταιρίες..Πολυ καλή εξυπηρέτηση, ωραίες αεροσυνοδούς και ωραίους πιλότους και εκπληκτικό φαγητό..

Ε οχι και εκπληκτικο φαγητο η Swiss. Λιτοτερο κι απο της Λουφτχανσα.

Και επειδη φαινεται οτι αποτελει βασικο κριτιριο η ομορφια των αεροσυνοδων/πιλοτων :p, η Λουφτχανσα τις εχεις 50% νεες και 50% σιτεμενες (για συνταξη) :p

Η αληθεια να λεγεται...το καλυτερο φαι (και τα αεροπλανα) το εχει η Aegean κι ας με χρεωνει τα ρημαδια τα 6 ευρω για τη συναλλαγη. :D

Emirates και British Airways...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ε οχι και εκπληκτικο φαγητο η Swiss. Λιτοτερο κι απο της Λουφτχανσα.

Σωστό. Ταξίδεψα φέτος με swiss και για 3 ώρες πτήση, μας δώσαν ένα παγωτάκι..:p

Σωστό. Ταξίδεψα φέτος με swiss και για 3 ώρες πτήση, μας δώσαν ένα παγωτάκι..:p

ΟΚ, αυτο παραειναι!

Εμενα μου κακοφανηκε που μου δωσαν ενα σαντουϊτς μονο (για τη Swiss λεω) αλλα υπαρχουν και χειροτερα! :X

Το αποκορυφωμα ειναι το σαντουϊτς μινιατουρα που δινει η Λουφτχανσα! (αναλογα με τις ωρες) Μια μπουκια αλλα ειναι ωραιο το ατιμο!

Μη ντρεπεστε να ζητησετε κι αλλο παντως μιας και συνηθως μενουν και τα πετανε! :)

@Βεκω

Καλα ρε, τι λεφτας εισαι 'συ; Απο δω και περα θα ταξιδευω μαζι σου! :p

H Vueling έχει στενά καθίσματα, πιο στενά και από της Easy.

Κατά τα άλλα είναι ΟΚ.

Εάν έχω καταλάβει καλά, η vueling σαν low cost εταιρία έχει και την ανάλογη πολιτική: κλείνεις μόνος σου εισιτήρια με πιστωτική, τυπώνεις το εισιτήριο σου και πληρώνεις και για τις βαλίτσες. Έτσι δεν είναι? Λέω να πάω Βαρκελώνη τους επόμενους μήνες και να πετάξω με vueling για πρώτη φορά...

Εάν έχω καταλάβει καλά, η vueling σαν low cost εταιρία έχει και την ανάλογη πολιτική: κλείνεις μόνος σου εισιτήρια με πιστωτική, τυπώνεις το εισιτήριο σου και πληρώνεις και για τις βαλίτσες. Έτσι δεν είναι? Λέω να πάω Βαρκελώνη τους επόμενους μήνες και να πετάξω με vueling για πρώτη φορά...

Δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα για τη βαλίτσα μου.

ΥΓ. Το καλό της Vueling είναι ότι αντίθετα με την Easy οι θέσεις είναι αριθμημένες. Έτσι μπορείς να πληρώσεις +10 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) για να πάρεις θέση στο φτερό ή στην πρώτη σειρά, από αυτές δηλαδή που είναι αρκετά πιο άνετες.

Πιστεύω ότι έτσι αξίζει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα για τη βαλίτσα μου.

ΥΓ. Το καλό της Vueling είναι ότι αντίθετα με την Easy οι θέσεις είναι αριθμημένες. Έτσι μπορείς να πληρώσεις +10 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) για να πάρεις θέση στο φτερό ή στην πρώτη σειρά, από αυτές δηλαδή που είναι αρκετά πιο άνετες.

Πιστεύω ότι έτσι αξίζει.

Ωραία! Θα την δοκιμάσω σύντομα λοιπόν και θα πάρω μια από τις θέσεις που λες!

@Βεκω

Καλα ρε, τι λεφτας εισαι 'συ; Απο δω και περα θα ταξιδευω μαζι σου! :p

Μακάρι να ταξίδευα κάθε φορά με αυτές... Με Emirates δυστυχώς έχω ταξιδέψει μόλις δύο φορές (απλά εξαιρετική). Με British έχω ταξιδέψει πάρα πολλές φορές (Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα, Λάρνακα-Λονδίνο-Λάρνακα) και πάντα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από το service και από το φαγητό.

Υ.Γ.

Άσε που δεν μου έχει χάσει ποτέ τις αποσκευές η British... :p

Υ.Γ.2

Εξαιρετική βρίσκω και την Aegean, την οποία πάντα προτιμώ για Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα.

Υ.Γ.2

Εξαιρετική βρίσκω και την Aegean, την οποία πάντα προτιμώ για Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα.

Ναι, η Αegean είναι φοβερή εταιρία, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι επιτέλους και στην Ελλάδα υπάρχει μια αξιοπρεπής αεροπορική εταιρία. Έχω ταξιδέψει για Γερμανία και Βουλγαρία μαζί τους και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη : άψογη εξυπηρέτηση, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ αεροσυνοδοί και πολύ καλό φαγητό. Μάλιστα, όταν πήγαινα Γερμανία, κατά λάθος μπήκε στο αεροπλάνο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πήγαινε Ηράκλειο (:blink: πως πέρασε τους ελέγχους μου λέτε???). Ευτυχώς τους πήραν πρέφα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο! Η δε συμπεριφορά των αεροσυνοδών εξαιρετική, με απίστευτο χιούμορ, σεβασμό στους ηλικιωμένους και χαμόγελο. Μας έφτιαξαν την διάθεση όλων!

Ναι, η Αegean είναι φοβερή εταιρία, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι επιτέλους και στην Ελλάδα υπάρχει μια αξιοπρεπής αεροπορική εταιρία. Έχω ταξιδέψει για Γερμανία και Βουλγαρία μαζί τους και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη : άψογη εξυπηρέτηση, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ αεροσυνοδοί και πολύ καλό φαγητό. Μάλιστα, όταν πήγαινα Γερμανία, κατά λάθος μπήκε στο αεροπλάνο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πήγαινε Ηράκλειο (:blink: πως πέρασε τους ελέγχους μου λέτε???). Ευτυχώς τους πήραν πρέφα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο! Η δε συμπεριφορά των αεροσυνοδών εξαιρετική, με απίστευτο χιούμορ, σεβασμό στους ηλικιωμένους και χαμόγελο. Μας έφτιαξαν την διάθεση όλων!

Πράγματι, κι εγώ μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τις αεροσυνοδούς και την εξυπηρέτηση...

Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε ο θείος μου από Γερμανία προς Ελλάδα με την Lufthansa.Ούτε ένα νεράκι δεν τους έδωσαν!

Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε ο θείος μου από Γερμανία προς Ελλάδα με την Lufthansa.Ούτε ένα νεράκι δεν τους έδωσαν!

Πάει, χάλασε κι αυτή... :(