spy14 Δημ. March 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Ναι είναι άλλα μοντέλα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Μεγάλο ελλατωμα έχει η tcl τελικά.ενω έχει λίγα μοντέλα έπρεπε να έδινε σε όλα τα τηλέφωνα της τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις android.και όχι να διαλέγει μοντέλα . Εγώ μιλάω για το tcl 20 5g. Γνωρίζετε κανένα site που να λέει ποια μοντέλα της tcl θα αναβαθμιστούν σε android 12.? Γνωρίζετε κανένα site που να λέει ποια μοντέλα της tcl θα αναβαθμιστούν σε android 12.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Δεν υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να έχει επίσημη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις της TCL. Όλη η σειρά 20 βγήκε με Android 11 και έπρεπε να πάρει και το 12 εδώ και καιρό, αλλά... Όπως η σειρά 30 που βγήκε με Android 12 και πρέπει να πάρει και το 13 αλλά... Είναι η μεγάλη δυσαρέσκεια τις TCL από τους πελάτες τις που δεν κάνει τακτικές ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Η συσκευές λειτουργούν χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια αλλά χωρίς τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 13 ώρες πριν, CaptainChris said: Δεν υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να έχει επίσημη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις της TCL. Όλη η σειρά 20 βγήκε με Android 11 και έπρεπε να πάρει και το 12 εδώ και καιρό, αλλά... Όπως η σειρά 30 που βγήκε με Android 12 και πρέπει να πάρει και το 13 αλλά... Είναι η μεγάλη δυσαρέσκεια τις TCL από τους πελάτες τις που δεν κάνει τακτικές ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Η συσκευές λειτουργούν χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια αλλά χωρίς τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας... Σωστός φίλε έχεις δίκιο.δεν έχουν ενημερώσεις ασφαλείας.αλλα όπως αναφέρες λειτουργούν χωρίς προβλήματα.το δικό μου θα ενημερωνεται μέχρι και τον Νοέμβριο του 2023. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Πόσα security update έχετε πάρει στο tcl 20 5g ?εγώ συνολικά 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Αν θυμάμαι καλά και εγώ.υπαρχει κάπου ιστορικό να το ελέγξουμε; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Δυστυχώς δεν υπάρχει. η τελευταία έγινε πριν ένα δύο μήνες και νόμιζα ήταν το android 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Ακόμα και το realme πήρε το android 12.παντος επειδή η tcl βγάζει λίγα μοντέλα έπρεπε σε όλα τα τηλέφωνα της να δίνει μέχρι 3 αναβαθμίσεις android.οπως η realme και η xiaomi.εδω σαν εταιρεία υστερεί.αν το προσέξει λίγο παραπάνω τότε πολλοί θα κοιτάξουν να πάρουν tcl τηλέφωνα και θα τα κρατήσουν τουλάχιστον 4 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 10, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Τις τελευταίες ημέρες είχα δραματική πτώση της μπαταρίας.ερχοταν απόγευμα και ήθελε φόρτιση.απεγκαταστησα κάποιες καινούργιες και παλιές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιουσα και από ότι φαίνεται η μπαταρία επανήλθε. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Εγώ το φορτίζω δύο με τρεις φορές την ημέρα αλλά πολλές φορές το φορτίζω με ανοικτό wi fi .όπως και να έχει είτε ανοικτό wi fi είτε κλειστό η μπαταρία δεν αντέχει αμέσως πάει στο 98% μετά την πλήρη φόρτιση.εχει χάσει τη δύναμη που είχε άλλωστε πέρασαν και δύο χρόνια από τότε που το αγόρασα.παντος security update ήρθαν μόλις όλο κ όλο δύο φορές.δεν ξέρω αν πάρουμε άλλες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Και εμένα μετά από εναμιση χρόνο πάει σχεδόν κατευθείαν στο 98%.λογικο να υπάρχει κάποια πτώση με την πάροδο του χρόνου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Μόλις το άνοιξα πρωί πρωί είχε μια ενημέρωση συστήματος.την έκανα.θα ψάξω μέσα στην μέρα να δω αν υπάρχουν διάφορες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Ναι δεν βλέπω κάτι.εγινε κ σε μένα ενημέρωση.εννοειται όμως πως παραμείναμε στο android 11.αν είδες κάτι διαφορετικό να με πεις. Είναι αυτό που με είπε κάποιος για την tcl βγάζει απροβληματιστα τηλέφωνα .αν έδινε παραπάνω από μια αναβαθμίσεις android θα την προτιμούσαν περισσότεροι.πηρε η αδερφή Μ το realme 10.στον ήχο το δικό μ έχει πολύ πιο δυνατό ήχο και από το realme και από τα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 (edited) Λίγο το έψαξα στην δουλειά.δεν εχω δει κάποια διαφορά.δεν ξερω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται ένα κλικ ποιο γρήγορο.μπορει και να κάνω λάθος. Edited July 31, 2023 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Αυτό που άλλαξε είναι ο αποθηκευτικός χώρος.ειχα κάτω από 20 και τώρα πήγε 25% ο χρησιμοποιημένος χωρος!μόνο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Δεν θυμαμαι ποσο χώρο είχα.αυτο που παρατηρώ αλλά είναι πολύ νωρίς έφτιαξε πολύ η κατανάλωση της μπαταρίας.θα το δω σε βαθος χρόνου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Έχω παρατηρήσει στο tcl 20 5g αν πάω εκεί που λέει διαχείριση εφαρμογών και συσκευης λέει όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες και απο κάτω τελευταία ενημέρωση πριν έξι μέρες.που σημαίνει εδώ και έξι μέρες δεν ενημερώθηκαν άλλο οι εφαρμογές.θυμαμαι όταν το αγόρασα έλεγε θα παίρνει ενημερώσεις μέχρι το Νοέμβριο του 2023.ισχυει κ σε σας?οπότε τέρμα αυτό ήταν όλο σωστά ?από εδώ και πέρα όσο αντέξει το κινητό και πλέον δεν θα ενημερώνεται τίποτα.😥 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Αυτό που γράφεις είναι η ενημέρωση των εφαρμογών που είναι θέμα των εφαρμογών. Ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία θα πας, ενημέρωση ασφαλείας είναι η ενημέρωση τις TCL που θα σταματήσει τον Νοέμβριο και ενημέρωση συστήματος Google που έρχεται κάθε μήνα στο τέλος του μήνα και χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής για να εφαρμοστεί. Το ότι σταματά η ενημέρωση από την TCL δεν συμαίνει ότι η συσκευή δεν θα λειτουργεί, θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και πριν μέχρι να την βαρεθεί εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 Έχω το Tcl 20 5g πήγα εκεί που λέει ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία.και πάτησα ενημέρωση συστήματος google play. Όταν πάτησα μετά ενημέρωση έβγαλε αυτό που δείχνει η εικόνα και δεν σταματάει καθόλου.ακομα και στην επανεκκίνηση που έκανα. Συνεχίζει . Πως μπορεί να σταματήσει γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 51 minutes ago, pantelis pa said: Έχω το Tcl 20 5g πήγα εκεί που λέει ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία.και πάτησα ενημέρωση συστήματος google play. Όταν πάτησα μετά ενημέρωση έβγαλε αυτό που δείχνει η εικόνα και δεν σταματάει καθόλου.ακομα και στην επανεκκίνηση που έκανα. Συνεχίζει . Πως μπορεί να σταματήσει γνωρίζει κανείς? Και σε μένα με Motorola το ίδιο κάνει οπότε μάλλον είναι θέμα της Google. Φαντάζομαι θα το επιλύσουν κάποια στιγμή Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 Το ίδιο και σε s22 ulta , κάποιο θέμα έχει η Google λογικά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 1 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Πήρα το κινητό τον Σεπτέμβρη του 2021 και μπήκε το 2024.πρωτη φορά κρατάω κινητό τόσο πολύ.ετσι για την αλλαγή σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το tcl 40r που έχω πάρει εδώ και λίγο καιρό. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts