guy_fawkes Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Στην eurobank το κάνει πολύ γρήγορα.Χθές πήγα να πληρώσω με alpha και την πρώτη φορά μου έβγαλε αυτό που λες και δοκίμασα και δεύτερη και πλήρωσε απλά ήθελε λίγο περισσότερο να μείνει κοντά στο POS.Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 28/10/2021 at 5:29 ΜΜ, guy_fawkes said: Στην eurobank το κάνει πολύ γρήγορα. Χθές πήγα να πληρώσω με alpha και την πρώτη φορά μου έβγαλε αυτό που λες και δοκίμασα και δεύτερη και πλήρωσε απλά ήθελε λίγο περισσότερο να μείνει κοντά στο POS. Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Expand Ναι προσπαθησα και 2η φορα και το αφησα περισσοτερο, αλλα το ιδιο μου εβγαλε.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 (edited) μου ηρθε το update αλλα δεν βρισκω τη ρυθμιση για το sensitivy για το fall detection που λεγανε Edited October 28, 2021 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 28/10/2021 at 7:35 ΜΜ, adok13 said: μου ηρθε το update αλλα δεν βρισκω τη ρυθμιση για το sensitivy για το fall detection που λεγανεΠήγαινε στην εφαρμογή στο τηλέφωνο (Galaxy Wearable) Έπειτα watch settingsAdvance featuresSOS Και εκεί θα βρεις τη ρύθμιση για το πέσιμοSent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 28/10/2021 at 7:41 ΜΜ, costsa41 said: Αν πατήσεις πάνω του θα σου βγάλει την πληροφορία που θέλεις. Δηλαδή πάτα στο sos και μετά πάνω στην πτώση , θα σε πάρει σε άλλη οθόνη που το γράφει. Λογικά αυτό θέλεις. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Expand το εχω κανει , αλλα μου εχι μονο ενεργοποιηση και απενεργοποιηση , δεν εχει προστεθει επιλογη για ευσθησια Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 28/10/2021 at 7:48 ΜΜ, adok13 said: το εχω κανει , αλλα μου εχι μονο ενεργοποιηση και απενεργοποιηση , δεν εχει προστεθει επιλογη για ευσθησιαΔεν την έχει όταν το κάνεις από το ρολόι.Πρέπει να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου για να κάνεις τη ρύθμιση.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 δεν φαινοτανε. επρεπε να κανω την οθονη πανω.σας ευχαριστω Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 μετα την αναβαθμιση εχθες. καθε ειδοποιηση που ερχεται, εμφανιζεται στο ρολοι φουλ σκριν (πχ facebook) αλλα δεν εμφανιζει το μηνυμα. Πρεπει να πατησω την ειδοποιηση για να την εμφανισει.... το κανει σε κανεναν αυτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Καλημέρα στην παρέα πως τα πάει με μπαταρία παιδιά αν δεν το δουλεύεις συνέχεια? 3 μέρες κρατάει?Σε OnePlus 7 θα δουλεύουν όλες οι λειτουργίες? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 10:35 ΠΜ, costsa41 said: doganos έτσι ακριβώς κάνει, όπως το περιγράφεις. scorpio3 τι εννοείς αν δεν το δουλεύεις; Να είναι κλειστό; Τρεις μέρες με τίποτα εκτός αν βάλεις ειδική ρύθμιση που έχει και κρατάει παραπάνω αλλά μετά δεν έχει smart λειτουργίες. Με δύο ημέρες να είσαι και ευχαριστημένος και αν το σκαλίζεις, ούτε και δύο. Σε μη samsung τηλέφωνο δε λειτουργούν η αρτηριακή και το ηκγ καθώς και η απομακρυσμένη σύνδεση. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεννοούσα να μην το σκαλίζω ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 9:31 ΠΜ, scorpio3 said: Καλημέρα στην παρέα πως τα πάει με μπαταρία παιδιά αν δεν το δουλεύεις συνέχεια? 3 μέρες κρατάει?Σε OnePlus 7 θα δουλεύουν όλες οι λειτουργίες?Χωρίς να το σκαλίζω ιδιαίτερα, μια μέρα στη δουλειά επιστρέψω με 50-40 κάτι τοις εκατό. Άρα με αναγκάζει να το φορτίσω ξανά για την επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 12:40 ΜΜ, noisex said: Χωρίς να το σκαλίζω ιδιαίτερα, μια μέρα στη δουλειά επιστρέψω με 50-40 κάτι τοις εκατό. Άρα με αναγκάζει να το φορτίσω ξανά για την επόμενη. αρκετά λίγο.... σευχαριστω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 5:31 ΠΜ, doganos said: μετα την αναβαθμιση εχθες. καθε ειδοποιηση που ερχεται, εμφανιζεται στο ρολοι φουλ σκριν (πχ facebook) αλλα δεν εμφανιζει το μηνυμα. Πρεπει να πατησω την ειδοποιηση για να την εμφανισει.... το κανει σε κανεναν αυτο; Expand Μετά την αναβάθμιση, το κάνει και σε εμένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 5:31 ΠΜ, doganos said: μετα την αναβαθμιση εχθες. καθε ειδοποιηση που ερχεται, εμφανιζεται στο ρολοι φουλ σκριν (πχ facebook) αλλα δεν εμφανιζει το μηνυμα. Πρεπει να πατησω την ειδοποιηση για να την εμφανισει.... το κανει σε κανεναν αυτο;Ναι και σ εμένα το κάνει, αλλά άμα θες το αλλάζεις από το κινητό. Wear>ρυθμίσεις ρολογιού >ειδοποιήσεις >συνθέτες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.Επίσης παρατήρησα πως με την προηγούμενη αναβάθμιση (μάλλον του s. health) δεν υπάρχει ο αυτόματος εντοπισμός για το ποδήλατο... Ο οποίος δούλευε καλά... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αφαίρεσαν.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Πάντως ευαισθησια για το SOS αναφορικά με το πέσιμο δεν έχει! Απλά το ενεργοποιείες και βάζεις και έναν αριθμό για να καλέσει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 3:14 ΜΜ, guy_fawkes said: Πάντως ευαισθησια για το SOS αναφορικά με το πέσιμο δεν έχει! Απλά το ενεργοποιείες και βάζεις και έναν αριθμό για να καλέσει!Αυτή τη ρύθμιση την έχεις ;Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 το high sensitivity δεν το είδα! Είναι στο ρολόι ή στο κινητό? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 3:44 ΜΜ, guy_fawkes said: το high sensitivity δεν το είδα! Είναι στο ρολόι ή στο κινητό?Στην εφαρμογή του κινητού.Advanced features Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 29/10/2021 at 3:46 ΜΜ, qosmio said: Στην εφαρμογή του κινητού. Advanced features Sent from my SM-G998B using Tapatalk Expand Θα το ψάξω και θα ενημερώσω, προφανώς και έχεις δίκιο, στραβωμάρα γαρ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Τελικά έπρεπε να πατήσεις εκεί που το ενεργοποιείς για να σου βγάλει υπομενού! Thank's! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 μετα την αναβαθμιση κ reset το πληκτρολογιο της google σταματησε να μου εχει ελληνικά 🥴 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Πότε είχε το πληκτρολόγιο της google ελληνικά; To Gboard στο wearos δεν υποστηρίζει ελληνικά....Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Πράγματι δεν είχε Ελληνικά ποτέ το gboard Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Εγώ είμαι μια χαρά με το "μαμίσιο" t9. Ίσως επειδή το έχω συνηθίσει από το frontier. Δεν έβαλα ποτέ το gboard. Αν λέτε ότι δεν έχει ελληνικά κιόλας... θα ήθελα μόνο να μου πείτε πως μπαίνει space. Δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 καλημερα,εχω το Classic 46mm,οταν γυριζω την στεφανη ας πουμε στις επαφες στις 5 πρωτες γυριζει κανονικα μετα αφου συνεχιζω να την γυριζω δεν κατεβαινει κανει καποια κενα και μετα κατεβαινει,μεχρι να δω ολες τις επαφες κανει πολλα κενα,το ιδιο κανει και στις ρυθμισεις και στα πλακιδια.το εκανε και πριν την τελευταια αναβαθμιση εχω κανει και επαναφορα.το κανει και σε καποιον απο εσας ή να σκεφτω για σερβις.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts