Vlasismiriagos Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Οι χάρτες όλη την ώρα μου λένε εκτός σύνδεσης και όταν προσπαθώ να βάλω ένα μέρος για να με καθοδηγήσει μου λέει εκτός σύνδεσης και σφάλμα δικτύου. Έχω την τελευταία ενημέρωση και στους χάρτες και στο ρολόι. Έχω κάνει επαναφορά χωρίς να αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Οι χάρτες όλη την ώρα μου λένε εκτός σύνδεσης και όταν προσπαθώ να βάλω ένα μέρος για να με καθοδηγήσει μου λέει εκτός σύνδεσης και σφάλμα δικτύου. Έχω την τελευταία ενημέρωση και στους χάρτες και στο ρολόι. Έχω κάνει επαναφορά χωρίς να αλλάξει κάτι... και εμ3να το ιδιο εδω και καιρο και σταματησα να ασχολουμαι. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, adok13 said: και εμ3να το ιδιο εδω και καιρο και σταματησα να ασχολουμαι. Βρήκα μια λύση προς το παρόν. Απλά κατάργησε την τελευταία ενημέρωση από τους χάρτες! Αυτή το προκαλεί. Προηγούμενες εκδόσεις λειτουργούν μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Καλημερα σας, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια ενημερωση που πηραμε ή θα παροουμε; θερωρειτε οτι πρπεει να γινει αναβαθμιση σε αλλο μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Ούτε με αυτό το update λύθηκε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης με το gboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Εχει κανει καποιος αλλαγη μπαταριας εκτος εγγυησης ? κοστος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) On 31/5/2024 at 6:53 ΜΜ, kek said: Εχει κανει καποιος αλλαγη μπαταριας εκτος εγγυησης ? κοστος ? Στα 27€ είχα πληρώσει για το galaxy wαtch που είχα. Ίδιες είναι οι τιμές και για αυτό. Μιλάω πάντα για την smartec. Πήγα, το άφησα και έφυγα. Mε το που έφτασα στον Κηφισό, με πήραν τηλέφωνο οτι ήταν έτοιμο. Αναστροφή και βουρ για παραλαβή 🙂 https://smartecservice.gr/wearables-repair-prices/ Edited 1 Ιουνίου by coulis 2 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superman23 Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου (edited) Καλησπέρα, πιθανότατα έχει ερωτηθεί και απαντηθεί αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες, το λουρακι milanese της samsung που το έχουν δύο σκρουτζομάγαζα κάνει για το classic ? Τηλεφώνησα σε αυτό που το έχει 33 και ρώτησα γιατί στον τίτλο του γράφει 44mm (αλλά αναφέρει και το classic στην σελίδα του καταστήματος) και μου είπε η τηλεφωνήτρια όχι , αλλά δεν είμαι σίγουρος. Edited 6 Ιουνίου by Superman23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου On 1/6/2024 at 8:13 ΜΜ, coulis said: Στα 27€ είχα πληρώσει για το galaxy wαtch που είχα. Ίδιες είναι οι τιμές και για αυτό. Μιλάω πάντα για την smartec. Πήγα, το άφησα και έφυγα. Mε το που έφτασα στον Κηφισό, με πήραν τηλέφωνο οτι ήταν έτοιμο. Αναστροφή και βουρ για παραλαβή 🙂 https://smartecservice.gr/wearables-repair-prices/ Πες λίγο σε παρακαλώ από όταν έβαλες την μπαταρία είδες κάποια αισθητή διαφορά στην αυτονομία και εάν ναι πόσο?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 13 ώρες πριν, zerv_5800 said: Πες λίγο σε παρακαλώ από όταν έβαλες την μπαταρία είδες κάποια αισθητή διαφορά στην αυτονομία και εάν ναι πόσο?? Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω διακοπής φόρουμ και tapatalk δεν μπαίνω συνέχεια. Ναι, είναι καλύτερη η λειτουργεία . Κρατάει μισή με μια μέρα παραπάνω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Μετα απο μπανακι στη θαλασσα (το 1ο του, τι το θελα κι εγω) εχει πεσει σε boot loop και δειχνει 1-3% μπαταρια παντα. Και στο φορτιστη που το βαζω δεν βγαινει ακρη. Μια φορα εκκινησε αλλα μετα εσβησε παλι και ξανα απο την αρχη. Και φυσικα δεν μπορω να βρω το κουτι του με την αποδειξη αγορας. Γνωριζει κανεις εαν αυτο φτιαχνεται με αλλαγη μπαταριας? (δεν βγαζω γραμμη στη smartec να ρωτησω) Γιατι ισως αξιζε, αλλα εαν θελει κι αλλα θα ειναι ασυμφορη η επισκευη του! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Mythos said: Μετα απο μπανακι στη θαλασσα (το 1ο του, τι το θελα κι εγω) εχει πεσει σε boot loop και δειχνει 1-3% μπαταρια παντα. Και στο φορτιστη που το βαζω δεν βγαινει ακρη. Μια φορα εκκινησε αλλα μετα εσβησε παλι και ξανα απο την αρχη. Και φυσικα δεν μπορω να βρω το κουτι του με την αποδειξη αγορας. Γνωριζει κανεις εαν αυτο φτιαχνεται με αλλαγη μπαταριας? (δεν βγαζω γραμμη στη smartec να ρωτησω) Γιατι ισως αξιζε, αλλα εαν θελει κι αλλα θα ειναι ασυμφορη η επισκευη του! Το ειχα πάθει με το galaxy active 2... Ηταν στην εγγύηση και μου αλλαξαν τα πάντα εσωτερικά γιατί ειχε υγρασία, χωρίς πληρωμή. Μου είπαν να μην το βαζω στη θάλασσα γιατί δεν καλύπτεται κανονικά. Κράτησε 1 1 χρόνο κ μετά έσβησε για παντα. Πήρα το watch4 αλλά δεν το έβαλα ποτέ στη θάλασσα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1973 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Χάλασε ο φορτιστής. Φορτίζει σε ασύρματο power bank η πρέπει να βρω ένα ίδιο με αυτόν που είχε στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Σε μένα σε ένα συγκεκριμένο που είχα δεν φόρτιζε. Υπάρχουν πολλοί και μη original, φτηνοί που κάνουν δουλειά σε Amazon και eBay. Απλά πρόσεξε να λένε ότι είναι για το 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας, Εχω το s21 ultra και σήμερα έκανα επαναφορά στο galaxy watch. Θυμάμαι για τα sms χρησιμοποιούσα την εφαρμογή μηνύματα (όχι της google "messages") και αν δεν κάνω λάθος ότι μήνυμα έβλεπα στο κινητό έβλεπα και στο ρολόι! Τώρα που άνοιξα την εφαρμογή δεν βλέπω να συγχρονίζει. Είναι έτσι ή κάνω κάτι λάθος; Αν συγχρονίζει με ποίο τρόπο γίνεται; Στο τηλέφωνο χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung και όχι της google οπότε δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τo messeges στο ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts