truckman Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 εχω αγορασει το samsung xcover 550 το οποιο ομως αποθηκευει μονο μεχρι 1000 επαφες. Υπαρχει τροπος να αποθηκευσω περισσοτερεςΜπορείς να αποθηκεύσεις επιπλέον επαφές στην sim, κάτι άλλο δεν νομίζω να γίνεται. Sorry που χρησιμοποιώ το δικό σου θέμα, αλλά μόλις ετοιμαζόμουν να ανοίξω παρόμοιο για δική μου απορία και είδα αυτό. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, από το να ανοίγουμε πολλαπλά. Λοιπόν εμένα μου δώσανε αυτό το τηλέφωνο από τη δουλειά (και καλά ως ανθεκτικό, αδιάβροχο κλπ). Κατέβασα και το Kies για να περάσω πιο εύκολα τις επαφές μου (χειροκίνητα). Ενώ το kies λοιπόν δέχεται όνομα και επώνυμο χωριστά, στο τηλέφωνο περνάνε σε ένα πεδίο. Και γενικά φαίνεται να υπάρχει ένα μόνο παιδίο για όνομα της επαφής. Δηλαδή εγώ στο kies δίνω π.χ. όνομα Γιάννης και επώνυμο Παπαδόπουλος, στο τηλέφωνο περνάνε σε ένα πεδίο Γιάννης Παπαδόπουλος. Οπότε το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να ψάξω στις επαφές μου με βάση το επώνυμο; Μη μου πείτε ότι δεν γίνεται;Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά εφόσον σου αφήνει κενό ανάμεσα σε όνομα και επώνυμο, αν βάλεις στο search το επώνυμο δε σου βρίσκει τον αριθμό που θέλεις; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Όχι. Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα ήταν. Δυστυχώς το ψάξιμο χρησιμοποιεί τους πρώτους χαρακτήρες μόνο. Αν βάλω το επώνυμο πρώτο, τότε το βρίσκει, αλλά δε βρίσκει το όνομα σ΄αυτή την περίπτωση. Ρωτάω μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση ή μήπως δεν κάνω κάτι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 καλησπερα εχω το i8262 πριν λιγες μερες μπηκα στην διαδικασια να του περασω αλλη rom την cosmic,το εκανα root,recavery και ολα τα σχετικα,τι με επιασε σημερα και οταν ηθελα να κανω επανεκινηση μου εβγαλε αν θυμαμαι καλα 4 επιλογες η μια κατω απο την αλλη,παντα πατουσα την πρωτη reboot system,ε σημερα πατησα την τελευταια Recovery με το σκεπτικο να με παει κατευθειαν σε αυτη τη κατασταση για να κοιταξω κατι,οντως με πηγε αλλα δεν λεει να φυγει απο αυτη την κατασταση [recovery]. Τι μπαταρια εβγαλα τι επαναφορα της παλιας rom μιας και ειχα αντιγραφο οταν κανει επανεκινηση επανερχεται σε recovery κατασταση,παρακαλω αν γνωριζει καποιος εχω μεινει χωρις κινητο και δεν ειναι καιρος για καινουριο. ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 καλησπερα εχω το i8262 πριν λιγες μερες μπηκα στην διαδικασια να του περασω αλλη rom την cosmic,το εκανα root,recavery και ολα τα σχετικα,τι με επιασε σημερα και οταν ηθελα να κανω επανεκινηση μου εβγαλε αν θυμαμαι καλα 4 επιλογες η μια κατω απο την αλλη,παντα πατουσα την πρωτη reboot system,ε σημερα πατησα την τελευταια Recovery με το σκεπτικο να με παει κατευθειαν σε αυτη τη κατασταση για να κοιταξω κατι,οντως με πηγε αλλα δεν λεει να φυγει απο αυτη την κατασταση [recovery]. Τι μπαταρια εβγαλα τι επαναφορα της παλιας rom μιας και ειχα αντιγραφο οταν κανει επανεκινηση επανερχεται σε recovery κατασταση,παρακαλω αν γνωριζει καποιος εχω μεινει χωρις κινητο και δεν ειναι καιρος για καινουριο. ευχαριστω!!!! Το πρώτο θέμα σου μεταφέρθηκε και συνενώθηκε με το θέμα της συσκευής σου - [Επίσημο] Samsung Galaxy Core Duos (I8262) - όπου και σου έχω απαντήσει. Η συνέχεια της συζήτησης λοιπόν εκεί. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Όπως οι περισσότεροι απο εμάς γνωρίζουμε, η σειρά Galaxy της Samsung, χρησιμοποιεί τα λεγόμενα csc codes ( consumer software customisation), τα οποία είναι χαρακτηριστικό της κάθε συσκευής και φανερώνει την χώρα για την οποία προορίζεται να πουληθεί ... Ο κωδικός csc, έχει άμεση σχέση με τα firmware updates, τα οποία βγαίνουν για κάθε ένα csc code ξεχωριστά εμπεριέχοντας ουσιαστικά ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο, παραμετροποιήμένο όμως με τα τοπικά χαρακτηριστικά της κάθε χώρας (πχ Ζώνη Ώρας κτλ)... Για τον παραπάνω λόγω, όταν ψάχνουμε να βρούμε καινούρια ρομ για την συσκευή μας, βλέπουμε διάφορες εκδόσεις με ενα κωδικό τριών γραμμάτων (αυτός ο κωδικός είναι το csc).. έτσι λοιπόν έχουμε : Algeria ALG, ALR Argentina ANC, ARO, CTI, PSN, UFN Aruba ARU Australia HUT, OPP, OPS, TEL, VAU, XSA Austria AOM, ATO, DRE, MAX, MOB, MOK, ONE, OXX*, TRG Baltick SEB Belarus OXE*, OXX*, MTB, VEL Belgium BAE, BSE, PRO, XEB Bosnia and Herzegovina BHO, BHT, TEB Brazil BTA, BTM, TMR, ZTA, ZTM, ZTO, ZVV Bulgaria CMF, GBL, MTE, MTL, OMX, OXX*, PLX, VVT Cambodia RCG Canada BMC, RGS, TLS Chile CHB, CHE, CHL, CHT China CHN, CMC, CUH, INT, M00, TEC, TIY Colombia CGU, COB, COL, COM Costa Rica ICE Croatia CRO, OXX*, TRA, TWO, VIP Cyprus CYV Czech ETL, KBN, O2C, OSK, OXX*, TMZ, VDC, XCS, XEZ Denmark DTL Dominican Republic CDR, TDR Dominica CST, DCN, DOR Ecuador BBE Egypt EGY El Salvador DGC, TBS Finland ELS, SAU France AUC, BOG, COR, DIX, FTM, NRJ, OFR, ORC, ORF, OXA*, SFR, UNI, VGF, XEF Germany DBT, DTM, DUT, EPL, MAN, MBC, OXA*, VD2, VIA, XEG Ghana SPN Greece AOC, COS, CYO, EUR, GER, OXX*, TGR, VGR Guatemala PCS Hong Kong TGY Hungary OXX*, PAN, TMH, TMO, VDH, WST, XEH Αρα, κάποιος που έχει ελληνική συσκευή με csc EUR, αντί να περιμένει να βγει η τελευταία ρομ για EUR ενώ κυκλοφορεί ήδη η τελευταία ρομ για Κύπρο (CYV), μπορεί απλά να αλλάξει το csc απο EUR σε CYV... Με τον τρόπο αυτό, το KIES software θεωρεί οτι συνδέθηκε μια "κυπριακή" συσκευή και ψάχνει για το τελευταίο "κυπριακό" ρομ... άρα κάνει κανονικότατα την αναβάθμιση ... Για να δείτε το csc της συσκευής σας αλλά και να το αλλάξετε, μπορείτε απλά να δώσετε στο πληκτρολόγιο κλήσεων τα εξής : *#272*IMEI# (όπου ΙΜΕΙ ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σας ο οποίος φανερώνεται εαν δώσετε *#06#) .. Να σημειώσω οτι μετά την αλλαγή του csc, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οπότε φροντίστε να πάρετε αντίγραφο πρώτα.. όλα τα παραπάνω τα γράφω με επιφύλαξη όσον αφορά τη διατήρηση ή όχι της εγγύησης της συσκευής.. **εαν περάσετε κάποια custom rom, είναι πολύ πιθανό να σας αλλάξει το αρχικό csc της συσκευής σας, με αποτέλεσμα εαν ποτέ χρειαστεί να το επαναφέρετε πίσω στην εργοστασιακή ρομ, να μην ξέρετε πιο csc φορούσατε αρχικά.. Για τον λόγο αυτό, καλό θα είναι να έχετε κάπου κρατημένες τις απαραίτητες πληροφορίες Στο ΙΜΕΙ της συσκευης μου ( samsung S4) εχει μια /....( 3523523523/01) ..!!!Πως μπαινει η καθετος στο πληκτρολογιο...???? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως οι περισσότεροι απο εμάς γνωρίζουμε, η σειρά Galaxy της Samsung, χρησιμοποιεί τα λεγόμενα csc codes ( consumer software customisation), τα οποία είναι χαρακτηριστικό της κάθε συσκευής και φανερώνει την χώρα για την οποία προορίζεται να πουληθεί ... Ο κωδικός csc, έχει άμεση σχέση με τα firmware updates, τα οποία βγαίνουν για κάθε ένα csc code ξεχωριστά εμπεριέχοντας ουσιαστικά ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο, παραμετροποιήμένο όμως με τα τοπικά χαρακτηριστικά της κάθε χώρας (πχ Ζώνη Ώρας κτλ)... Για τον παραπάνω λόγω, όταν ψάχνουμε να βρούμε καινούρια ρομ για την συσκευή μας, βλέπουμε διάφορες εκδόσεις με ενα κωδικό τριών γραμμάτων (αυτός ο κωδικός είναι το csc).. έτσι λοιπόν έχουμε : Algeria ALG, ALR Argentina ANC, ARO, CTI, PSN, UFN Aruba ARU Australia HUT, OPP, OPS, TEL, VAU, XSA Austria AOM, ATO, DRE, MAX, MOB, MOK, ONE, OXX*, TRG Baltick SEB Belarus OXE*, OXX*, MTB, VEL Belgium BAE, BSE, PRO, XEB Bosnia and Herzegovina BHO, BHT, TEB Brazil BTA, BTM, TMR, ZTA, ZTM, ZTO, ZVV Bulgaria CMF, GBL, MTE, MTL, OMX, OXX*, PLX, VVT Cambodia RCG Canada BMC, RGS, TLS Chile CHB, CHE, CHL, CHT China CHN, CMC, CUH, INT, M00, TEC, TIY Colombia CGU, COB, COL, COM Costa Rica ICE Croatia CRO, OXX*, TRA, TWO, VIP Cyprus CYV Czech ETL, KBN, O2C, OSK, OXX*, TMZ, VDC, XCS, XEZ Denmark DTL Dominican Republic CDR, TDR Dominica CST, DCN, DOR Ecuador BBE Egypt EGY El Salvador DGC, TBS Finland ELS, SAU France AUC, BOG, COR, DIX, FTM, NRJ, OFR, ORC, ORF, OXA*, SFR, UNI, VGF, XEF Germany DBT, DTM, DUT, EPL, MAN, MBC, OXA*, VD2, VIA, XEG Ghana SPN Greece AOC, COS, CYO, EUR, GER, OXX*, TGR, VGR Guatemala PCS Hong Kong TGY Hungary OXX*, PAN, TMH, TMO, VDH, WST, XEH Αρα, κάποιος που έχει ελληνική συσκευή με csc EUR, αντί να περιμένει να βγει η τελευταία ρομ για EUR ενώ κυκλοφορεί ήδη η τελευταία ρομ για Κύπρο (CYV), μπορεί απλά να αλλάξει το csc απο EUR σε CYV... Με τον τρόπο αυτό, το KIES software θεωρεί οτι συνδέθηκε μια "κυπριακή" συσκευή και ψάχνει για το τελευταίο "κυπριακό" ρομ... άρα κάνει κανονικότατα την αναβάθμιση ... Για να δείτε το csc της συσκευής σας αλλά και να το αλλάξετε, μπορείτε απλά να δώσετε στο πληκτρολόγιο κλήσεων τα εξής : *#272*IMEI# (όπου ΙΜΕΙ ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σας ο οποίος φανερώνεται εαν δώσετε *#06#) .. Να σημειώσω οτι μετά την αλλαγή του csc, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οπότε φροντίστε να πάρετε αντίγραφο πρώτα.. όλα τα παραπάνω τα γράφω με επιφύλαξη όσον αφορά τη διατήρηση ή όχι της εγγύησης της συσκευής.. **εαν περάσετε κάποια custom rom, είναι πολύ πιθανό να σας αλλάξει το αρχικό csc της συσκευής σας, με αποτέλεσμα εαν ποτέ χρειαστεί να το επαναφέρετε πίσω στην εργοστασιακή ρομ, να μην ξέρετε πιο csc φορούσατε αρχικά.. Για τον λόγο αυτό, καλό θα είναι να έχετε κάπου κρατημένες τις απαραίτητες πληροφορίες Φιλε μου εβαλα και την καθετο αλλα οπως το εδωσες ( *#272*IMEI# ) δεν βγαζει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BROKER Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ SD CARD. THN ΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ SD CARD ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ SD CARD. H IΔΙΑ SD ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ CARD READER ΠΟΥ ΕΧΩ , ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ Ή SOFTWARE Ή ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ SLOT ΗΑRDWARE. KAMIA ΙΔΕΑ????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited October 13, 2015 by impreza_sti Παράθεση ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ .....ΠΑΕΙ....ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Το s3 γιατί είναι σαν το final Fantasy 7. All time classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pamgoutz Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Λοιπον εχωντας μολις αγορασει το samsung galaxy j5 και βλεποντας φυσικα οτι δεν εχει μουσικη :mad: μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? Αν κατεβασω καποια εφαρμογη που θα κατεβαζει τραγουδια θα αποθηκευτουν καπου? Ευχαριστω οποιον απαντησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Λοιπον εχοντας μολις αγορασει το samsung galaxy j5 και βλεποντας φυσικα οτι δεν εχει μουσικη :mad: μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? Αν κατεβασω καποια εφαρμογη που θα κατεβαζει τραγουδια θα αποθηκευτουν καπου? Ευχαριστω οποιον απαντησει :) Υπάρχει πληθώρα επιλογών για εφαρμογές Μουσικής δωρεάν κιόλας στο Play Store, αρκεί να ρίξεις μια ματιά, να βρεις κάποια που σου αρέσει και να την κατεβάσεις. Αν κατεβάσεις κάποια που να κατεβάζει τραγούδια λογικά θα έχει και ρύθμιση που θα μπορείς να του θέσεις που θέλεις να αποθηκεύονται ειδάλλως φαντάζομαι στον φάκελο download. Μπορείς να δοκιμάσεις και εφαρμογές όπως αυτή (YouTube downloader), για κατέβασμα και απευθείας μετατροπή τους σε mp3 απ'το YouTube. Για παρόμοια θέματα σχετικά με την εν λόγω συσκευή και για τη καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σου θα σου συνιστούσα να γράφεις και στο επίσημο θέμα της συσκευής σου εδώ. Επίσης Εάν ψάξεις στην ενότητα του Android υπάρχουν ανάλογα θέματα για προτάσεις εφαρμογών με τα υπέρ και τα κατά τους. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pamgoutz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ναι εψαξα στο Play store φυσικα πριν γραψω εδω το μηνυμα αλλα δεν βρηκα καποια αρκετα καλη εφαρμογη που να κατεβαζει μουσικη και ηλπιζα να μου προτεινει καποιος εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το S2...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos16v Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλησπερα παιδια!! ελπιζω να δωσετε λυση στο προβλημα μου... εχθες πηγα κωτσοβολο και πειρα δωρο στην γυναικα μου το s3mini... επειδη ομως δεν ειχε αλο πηρα το εκθεσιακο... το προβλημα ομως ειναι οτι στην οθονη κατω απο το φοντο η ταπετσαρια που εμεις βαζουμε, αχνοφαινεται το λογοτυπο διαφημησης του κωτσοβολου... ειναι σαν να εχεις βαλει 2 ταπετσαριες και η μια να παταει πανω στην αλλη... εκανα ολικη επαναφορα με τον τροπο κρατωντας τα τρεια κουμπια (ενταση,κεντρικο και πληκτρο on-of) οταν ειναι κλειστο το την αλλα τιποτα...παιζει να ειναι κατι σαν εφαρμογη και να κανει μονο του εγκατασταση μετα την επαναφορα??? πειρα τηλ την samsung και μου ειπαι να παρω τον κωτσοβολο, πειρα τον κωτσοβολο και μου ειπαι να το παω εκει, ελα ομως που εγω εφυγα εχθες απο αθηνα και ειμαι 350χιλ. μακρυα... ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 πηρες s3mini δωρο στη γυναικα? να την χωρισεις θελει :lol: δοκιμασε να περασεις το λειτουργικο απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos16v Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Χα χα γιατί το λες; Τόσο χάλια είναι το τηλ; Αυτό της άρεσε τι να κάνω; Το μεταλικο μπλε ήθελε!!! Πως το περνάω από την αρχή; Με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή; Το οποίο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπερα σε ολους ειμαι κατοχος samsung tab 10.1 AT&T ενω διαγραφω εφαρμογες εμφανιζονται παλι εχω κανει τα παντα factory reset και οτι εχω βρει στο google με κανενα αποτελεσμα παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπερα σε ολους ειμαι κατοχος samsung tab 10.1 AT&T ενω διαγραφω εφαρμογες εμφανιζονται παλι εχω κανει τα παντα factory reset και οτι εχω βρει στο google με κανενα αποτελεσμα παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Όταν λες διαγράφεις εφαρμογές και τις βλέπεις πάλι, τι ακριβώς εννοείς; Εφαρμογές που κατέβασες από το play store, ή κάποιες default εφαρμογές της συσκευής; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλημερα οχι απο play store px (swift wifi, apus, chajian, engrils, engriks, hola launcher, wifi master key) και πολλες αλλες ενω κανω διαγραφη εγκαθιστανται παλι μονες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλημερα οχι απο play store px (swift wifi, apus, chajian, engrils, engriks, hola launcher, wifi master key) και πολλες αλλες ενω κανω διαγραφη εγκαθιστανται παλι μονες τους. Τις κάνεις απεγκατάσταση από ρυθμίσεις-εφαρμογές;;; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ε ναι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ε ναι κανονικα. Αν όντως τις κάνεις σωστά απεγκατάσταση, τότε κάποια εφαρμογή στις επαναφέρει. Βγάλε ότι "περίεργες" εφαρμογές έχεις και βάζε τις μια μια μέχρι να δεις ποια φταίει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 απο to application manager οτι ειναι DOWNLOADED κανω απεγκατασταση και οταν ανοιγω wifi ξανα παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 καλημερα εχω το samsung tab 10.1 AT&T και δεν μπορώ να το συνδεσο στο pc οταν συνδεω το usb η μονη αντιδραση ειναι ενα χ στο εικονιδιο τις μπαταριας και ο ηχος του ταμπλετ εχω βαλει ντριβερ, και κιες αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 το s2 ήταν game changer... είχε δηλαδή μεγάλη διαφορά απο το πρώτο, και τις περισσότερες/καλύτερες κριτικές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 S2. Αν έπρεπε να αγοράσω τηλέφωνο και το έβρισκα μέχρι 170 ευρώ θα το αγόραζα και τώρα. Αλλά το απλό, όχι το Plus! Δε μ' άρεσε καθόλου το S5 όσο το είχα, αλλά λάτρεψα το S4 μου, αν και ήταν το I9505 και είχε κάποια θεματάκια... Και στο τέλος το έσπασα με μια (μικρή) πτώση :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panterapo Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο fix η καποια αναφορα πανω στο θεμα στο οποιο : Η οθονη του κινητου το οποιο το πηρα προχθες καινουριο χωρις να εχω περασει καμια εφαρμογη μεσα παρα μονο αυτες που εχει απο μονο του, μαυριζει και σκοτινιαζει οπως ακριβως να εχω την επιλογη με το auto-brightness ενεργο. Στην ουσια τι εχω ενεργο το auto-brightness τι οχι ο αισθητηρας λειτουργει σαν να ειναι παντα ενεργο και σκοτεινιαζει σε χαμηλο φωτισμο και φωτιζει εντονα σε υψηλο φωτισμο. Εδω σας παραθετω το δειγμα του αληθες : Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts