KostasV Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Και καλυτερο και ελαφρυτερο: Nod32 Και εγω απο το Νορτον εφυγα. Το Nod32 ειναι πιο ελφρυ, πιο γρηγορο και πιο αποτελεσματικο. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 +1 για το NOD32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Και καλυτερο και ελαφρυτερο: Nod32 Και εγω απο το Νορτον εφυγα. Το Nod32 ειναι πιο ελφρυ, πιο γρηγορο και πιο αποτελεσματικο. μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρώ και αν είναι free?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Και από μένα NOD. Δεν είναι free πρέπει να το αγοράσεις. Εχει δοκιμαστική έκδοση για 30 μέρες. Μπορείς να την κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις προτού αγοράσεις να δεις αν σου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Παιδια το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιεις αν μπορεις 2 antivirus ταυτοχρονως και αν πειτε οτι δεν γινεται εγω το εχω κανει ως εξης εχω το realscanning του BitDeffender ανενεργο και εχω ενεργο το realscanning του NOD32 οποτε ανα πασα στιγμη κανω scan με 2 προγραμματα και ειναι λιγο δυσκολο να ξεφυγει και απο τα 2 κατι Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Το να χρησιμοποιείς δύο antivirus ταυτόχρονα είναι πολύ επικίνδυνο και μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Το έχουμε ξαναγράψει εδώ, αλλά αν θες να αποφύγεις μπελάδες, διάλεξε το ένα και απεγκατέστησε το άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Οπως εγραψα το ενα εχει απενεργοποιημενο το scanning σε πραγαμτικο χρονο.Με αυτο το τροπο χρησιμοποιω ολα τα χρονια που ασχολουμαι με pc , και πιστεψε ειναι πολλα , δυο antivirus χωρις ποτε να εχω προβλημα.Το προβλημα δημιουργειτε οταν λειτουργουν σε πραγματικο χρονο και τα δυο ταυτοχρονα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το όνομα: ad-sueeged ή με παρόμοιο τρόπο όνομα γιατί μου φαίνεται ότι κάπου το είδα, μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει. :!: Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινετε για antivirus/firewall.Βασικα θελω firewall γιατι με το που μπαινω μετα απο δευτερολεπτα με πεταει.Σημειωτεον οτι εχω το firewall plus thw mcafee αλλα τιποτα.καμμια ιδεα? Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 gia sas paidia den kserw an rwtaw sto swsto topic alla ithela na mou peite an ypaxrei kanena programme pou na svinei arxeia thelw na pw katevasa ena arxeio *.exe malon einai ios kai den mporw na to svisw to f-secure pou exw leei den einai ios kai pataw panw tou na to svisw kai den svinei mou leei oti trexei apo ena allo programma kai paw sto task manager den vlepw na trexei tipota kanw kai apanakinisi alla eksakolouthei na min mporw na to svisw... please peite mou.... thanks :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 gia sas paidia den kserw an rwtaw sto swsto topic alla ithela na mou peite an ypaxrei kanena programme pou na svinei arxeia thelw na pw katevasa ena arxeio *.exe malon einai ios kai den mporw na to svisw to f-secure pou exw leei den einai ios kai pataw panw tou na to svisw kai den svinei mou leei oti trexei apo ena allo programma kai paw sto task manager den vlepw na trexei tipota kanw kai apanakinisi alla eksakolouthei na min mporw na to svisw... please peite mou.... thanks :worry: :worry: Μπες σε safe mode και δοκίμασε να το σβήσεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Using it for mor that one year: Kaspersky Anti-Hacker (το Firewall των Kaspersky Labs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 paidia help plz!!!katevasa ena arxeio apo ena site kai molis piga na to trexw mou vgazei 2 ikonidia apo ton explorer kai amesws meta kanei o opilogistis apo monos tou kliseis kai anagastika na vgalw to tilefono apo tin grammi exw to anivir kai to ad-aware alla kanena den to aferei.opoios kserei kati as me voithisei... A kai ston fakelo twn windows mou evgale ena arxeio txt sti_trace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Έχω το norton internet security και όντως είναι πολύ "βαρύ" για τον υπολογιστή μου. Είδα οτι προτείνετε το nod32 αλλά δεν ξέρω πόσο κάνει και από πού να το αγοράσω. Μέχρι τώρα ψώνιζα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά δεν το έχει. Μένω Θεσσαλονίκη. Πού θα το βρώ? Προτείνει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Έχω το norton internet security και όντως είναι πολύ "βαρύ" για τον υπολογιστή μου. Είδα οτι προτείνετε το nod32 αλλά δεν ξέρω πόσο κάνει και από πού να το αγοράσω. Μέχρι τώρα ψώνιζα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά δεν το έχει. Μένω Θεσσαλονίκη. Πού θα το βρώ? Προτείνει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα? Γιατί δεν το αγοράζεις online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Απο ποιά διεύθυνση? Αν και προτιμώ τις αγορές από καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Απο ποιά διεύθυνση? Αν και προτιμώ τις αγορές από καταστήματα. http://www.nod32.com/home/home.htm Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Τελικώς ρώτησα έναν ειδικό στην πληροφορική και μου πρότεινε ως το καλύτερο αντιβιοτικό πρόγραμμα αυτό της kasperky οποίο και αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 H αληθεια ειναι πως το NOD32 φαινεται πως ειναι ενα εξαιρετικό προγραμμα. Απλα, ειναι... ας πουμε, ανερχόμενη δυναμη. Υ.α.γ Το Kaspersky Internet Security (2006).. οσο περνουν οι ημέρες, τοσο καλύτερο μου φαίνεται. Υ.β.γ Κι ας ειναι Beta ακομη. Υ.γ.γ Κι ας ψιλοδιαφωνώ με τα "ολα-σε-ενα" προγράμματα.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Καινούριες διακρίσεις για το NOD32 Ειδικότερα, σε μελέτη που πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα το ερευνητικό ινστιτούτο AV-Test.org, που βρίσκεται υπό την αιγίδα του πανεπιστήμιου του Μαγδεμβούργου, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η αποτελεσματικότητα του NOD32 έναντι άγνωστων, μη καταγεγραμμένων ψηφιακών απειλών (unknown threats). Όπως καταδείχθηκε στη μελέτη, το NOD32 ανίχνευσε και τις 6 παραλλαγές του worm Win32/Zotob (A, B, C, D, E, F), χωρίς την προσθήκη καινούριων virus signatures και χωρίς τη λήψη αντιβιοτικού, χάρις στα advanced heuristics, τα τεχνητής νοημοσύνης εργαλεία εντοπισμού, που «οσμίζονται» τις καινούριες ψηφιακές απειλές από τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Διαμετρικά αντίθετη ήταν η συμπεριφορά άλλων antivirus (όπως του Norton λ.χ.), που στην πλειονότητά τους όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν αυτόματα τα συγκεκριμένα worms, αλλά απαιτήθηκε αρκετός χρόνος προκειμένου να εκδώσουν το κατάλληλο αντιβιοτικό, μέσω της διαδικασίας ενημέρωσης μέσω διαδικτύου (internet update). Στο μεσοδιάστημα αυτό, εκατομμύρια συστήματα ήταν έκθετα στον κίνδυνο, ενώ χιλιάδες άλλα μολύνθηκαν. Σημειώνεται ότι, το worm Zotob πρωτοεμφανίστηκε στις 14 Αυγούστου 2005 και μέσα σε λίγες ώρες προκάλεσε σημαντικές ζημιές, μεταξύ άλλων και σε υπολογιστές του CNN και των New York Times. Περισσότερα στοιχεία για τη μελέτη είναι διαθέσιμα στο http://www.av-test.org/ . Επίσης, σε συγκριτικό τεστ του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Windows Middle East, το NOD32 απέσπασε τις διακρίσεις της καλύτερης απόδοσης («best performance») και της προτίμησης του εκδότη («editors choice»), υπερισχύοντας των Norton Internet Security 2005, eTrust EZ Antivirus 2005, Dr.Web Antivirus, Sophos Small Business Suite και Trend Micro Pc-Cillin Internet Security 12. Η δοκιμή των ανωτέρω εφαρμογών επικεντρώθηκε σε τρεις άξονες, στην αποτελεσματικότητα έναντι ιών και λοιπών ψηφιακών απειλών, στα χαρακτηριστικά της κάθε λύσης και στο αγοραστικό κόστος. Στην πρώτη κατηγορία, το NOD32 χαρακτηρίζεται από το περιοδικό ως απόλυτα αποτελεσματικό και εκθειάζεται η «πανίσχυρη» μηχανή ανίχνευσής του, καθώς και τα advanced heuristics. Στη δεύτερη κατηγορία, χαρακτηρίζεται από το περιοδικό ως το «ταχύτερο και ελαφρύτερο πρόγραμμα, που αφήνει ανεπαίσθητα αποτυπώματα στον υπολογιστή και καταναλώνει ελάχιστους πόρους». Σημειώνεται ότι, το Windows Middle East κυκλοφορεί κάθε μήνα σε 6 χώρες στη Μέση Ανατολή, στην αραβική και την αγγλική γλώσσα, και θεωρείται ως ένα από τα εγκυρότερα περιοδικά πληροφορικής που εκδίδονται στην περιοχή. Ολόκληρο το τεστ βρίσκεται εδώ: http://www.itp.net/grouptests/details.php?id=54 . Τέλος, σε μακροσκελή αναφορά (review) του http://www.pro-networks.org με ημερομηνία 11/08/2005, η καινούρια έκδοση του NOD32 (version 2.5) αξιολογήθηκε σχεδόν με άριστα (9 στα 10), συγκρινόμενη παράλληλα και με άλλες, αντίστοιχες λύσεις πάνω στην πλατφόρμα Windows XP SP2. Όπως περίπου αναφέρεται στην αξιολόγηση, το NOD32 είναι ταχύτατο, καταναλώνει λίγους πόρους, είναι αποτελεσματικότατο στην ανίχνευση και έχει προσιτή τιμή. Το http://www.pro-networks.org/ αποτελεί τεχνολογική δικτυακή κοινότητα με περισσότερoυς από 50 εργαζομένους, δεκάδες εθελοντές και 80 χιλιάδες μέλη. Εδρεύει στην Αμερική. Ολόκληρο το review είναι διαθέσιμο εδώ: http://www.pro-networks.org/forum/viewtopic.php?t=61383 . Το NOD32 είναι το πολυβραβευμένο antivirus προϊόν της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing. Χάρη στα advanced heuristics (εργαλεία εντοπισμού τεχνητής νοημοσύνης), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα antivirus. Το NOD32 απευθύνεται, με ανάλογες εκδόσεις, σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows και επιπλέον, Unix, Linux Workstation, Linux File Server, Linux Mail Server, Novell Netware Server, Lotus Domino Server, MS Exchange Server, MS-DOS, Kerio Mail Server, Kerio WinRoute Firewall, καθώς επίσης και Windows XP και Windows Server 2003 στα 64 bits. Η τιμή διάθεσης του retail pack για οικιακούς χρήστες (1 άδεια χρήσης για 1 έτος) ανέρχεται στις £22.90, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην Κύπρο διατίθεται από την εταιρεία ADAOX, μέσω εκτεταμένου δικτύου μεταπωλητών. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ωραία η παρουσίασή σου! Γνωρίζεις κάτι για το kaspersky? Τί γνώμη έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ωραία η παρουσίασή σου! Γνωρίζεις κάτι για το kaspersky? Τί γνώμη έχεις? Δεν ειναι δικη μου ειναι απο το flash.gr To εβαλα απλα γιατι χρησιμοποιω το NOD και πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Παιδιά με NOD32 και ενα απο τα ZoneAlarm Security Suite, Kaspersky Internet Security 2006 θα ειμαι οκ? Εσεις τι συνδυασμό προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Παιδιά με NOD32 και ενα απο τα ZoneAlarm Security Suite, Kaspersky Internet Security 2006 θα ειμαι οκ? Εσεις τι συνδυασμό προτείνετε? Δεν μπορείς να έχεις 2 antivirus ταυτόχρονα! Αν θες βάλε το firewall του ZoneAlarm με το NOD32 ή το Kaspersky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Γιώργη, ο johny έχει απολυτο δίκιο. Εαν έχεις δύο antivirus εφαρμογές εγκατεστημένες στο ίδιο PC ποσο μαλλον με ενεργοποιημένη την Real Time προστασία, και τα δύο προγραμματα θα ζητούν συγκεκριμένους πόρους. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, οι ποροι μπορούν να κληθουν μονον απο ένα πρόγραμμα. Αυτό έχει ως συνέπεις πολλες φορες, ακομη και προβλήματα στην εκκινηση των Windows και την σύνδεση στο προφίλ σου. Υ.α.γ Αν ποτέ συμβεί ή αν μας πρόλαβες και εγκατέστησες και τα δυο.. Υ.β.γ το προβλημα συνήθως λύνεται αν μπείς σε ασφαλή λειτουργία και απεγκαταστήσεις το ένα απο τα δύο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts