kormos Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Για το δωρεάν antivir personal 7.0 ποιά είναι η άποψή σας; Το έχω εδώ και 5 μήνες και μόνο καλά λόγια έχω. Θέλω την άποψη και άλλων. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα να ακούσεις και κάτι χειρότερο :p μιας και είναι απο τα κορυφαία :D και...ελαφρύ φυσικά ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Oπως όλα τα δωρεάν υστερεί στον καθαρισμό των αρχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Oπως όλα τα δωρεάν υστερεί στον καθαρισμό των αρχείων Για ποιό αναφέρεσε...?:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ρε παιδια τος ιους που τους κολατε? :| Εδω και 6-7 χρονια που εχω internet εχω κατεβασει οτι να ναι απο *****s μεχρι παιχνιδια και δεν εχω κολησει τπτ!Εχω antivirus βεβαια αλλα δεν βρισκει ποτε τπτ!Τωρα αν πατας σε καθε site ΟΚ και OK εισαι αξιος της μοιρας σου...Αλλα 7 χρονια τωρα δεν εχω ουτε εναν ιο! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ρε παιδια τος ιους που τους κολατε? :| Εδω και 6-7 χρονια που εχω internet εχω κατεβασει οτι να ναι απο *****s μεχρι παιχνιδια και δεν εχω κολησει τπτ!Εχω antivirus βεβαια αλλα δεν βρισκει ποτε τπτ!Τωρα αν πατας σε καθε site ΟΚ και OK εισαι αξιος της μοιρας σου...Αλλα 7 χρονια τωρα δεν εχω ουτε εναν ιο! Για βάλε κάποιο άλλο antivirus και θα δείς. Εχοντας ADSL(μόνιμα συνδεδεμένος) και αλλάζοντας antivirus, πάνω στην αλλαγή κόλλησα δύο σκουλήκια και ενα spayware. Εκτος αυτών σχεδόν καθημερινά το τείχος προστασίας μου δείχνει ότι δέχομαι 3-4 επιθέσεις που αποκρούει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Παιδια το ποιο ελαφρυ κατα την γνωμη μου ειναι το kaspersky...Μια ψηφο απο μενα για kaspersky.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 πλέον πορεύομαι με το Kaspersky Personal Pro 5.0.527 σε συνδιασμό με το Kaspersky AntiHacker που είχα από πριν. σε scan που έκανα δεν βρήκε ευτυχώς τίποτα που σημαίνει ότι το προηγούμενο δωρεάν Antivir Personal 7 που είχα έκανε καλά την δουλειά του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 aporia. otan kanw scan me to nod32 se polla arxeia pou paei na elegksei leei error opening (access denied) h password protected file h file locked ktl.Dhladh auta ta arxeia den ta elegxei e? kai an den ta elegxei tote giati? pls dwste mou ta fwta sas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 aporia. otan kanw scan me to nod32 se polla arxeia pou paei na elegksei leei error opening (access denied) h password protected file h file locked ktl.Dhladh auta ta arxeia den ta elegxei e? kai an den ta elegxei tote giati? pls dwste mou ta fwta sas :) Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ με το Kaspersky. Υπάρχουν μερικά αρχεία προγραμμάτων που είναι "password protected" και τα οποία ζητάει κωδικό για να τα ελέγξει, αλλιώς τα προσπερνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Με το "ελαφρύ" F-Secure που έχω αναφέρει παραπάνω δεν ισχύει αυτό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Με το "ελαφρύ" F-Secure που έχω αναφέρει παραπάνω δεν ισχύει αυτό ! To F-secure είναι το μόνο που το κάνει έχω την εντύπωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Με το "ελαφρύ" F-Secure που έχω αναφέρει παραπάνω δεν ισχύει αυτό ! Εννοείς οτι ψάχνει και τα password-protected αρχεία? Μήπως απλά δεν στο βγάζει σαν error? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Tα ψάχνει ,βρίσκει τους ιούς,αλλά δεν "καθαρίζει" τα συγκεκριμένα αρχεία (συνήθως) Τουλάχιστον όμως ξέρεις τι υπάρχει "μέσα" τους ,και διαγράφεις ανάλογα (ή καθαρίζονται/διαγράφονται αυτόματα από το antivirus κατά διάρκεια της αποσυμπίεσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Τα περισσότερα από αυτά τα αρχεία πάντως δεν πρέπει να διαγραφούν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ανάλογα τι ενέργεια επιλέξεις από αυτές που προτείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Φυσικά. Απλά κάθησα και έψαξα ποιά είναι αυτά τα password-protected αρχεία που δεν έχει πρόσβαση το nod32. Και τα περισσότερα από αυτά είναι σημαντικά αρχεία των Windows που δεν πρέπει να διαγραφούν. Αυτό που δεν ξέρω, είναι κατά πόσο μπορούν αυτά τα αρχεία να "καθαριστούν" Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λίγη βοήθεια για επιλογή firewall θελω... το Zonealarm είναι αφόρητα βαρύ... Κάνει 10 λεπτά να ανοίξει το pc. Το μόνο που θέλω είναι να με ρωτάει κάθε πρόγραμμα που πάει να συνδεθεί και να είναι ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λίγη βοήθεια για επιλογή firewall θελω... το Zonealarm είναι αφόρητα βαρύ... Κάνει 10 λεπτά να ανοίξει το pc. Το μόνο που θέλω είναι να με ρωτάει κάθε πρόγραμμα που πάει να συνδεθεί και να είναι ελαφρύ. Sygate Personal Firewall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Κασπερσκι Αντιχάκερ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λίγη βοήθεια για επιλογή firewall θελω... το Zonealarm είναι αφόρητα βαρύ... Κάνει 10 λεπτά να ανοίξει το pc. Το μόνο που θέλω είναι να με ρωτάει κάθε πρόγραμμα που πάει να συνδεθεί και να είναι ελαφρύ. 10 λεπτά; To Zonealarm αποκλείεται να είναι τόσο βαρύ που να καθυστερεί τόσο την έναρξη του υπολογιστή. Ακόμα και σε παλιότερης τεχνολογίας pc. Δεσμεύει γύρω στα 4 mb μνήμης. Μάλλον πρέπει να ψάξεις λίγο καλύτερα το σύστημά σου. Και να πετάξεις "σαβούρα". Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλά υπερέβαλλα... 4μιση λεπτά έκανε. 4 MB πιάνει αλλά από ο,τι καταλαβαίνω το vsmon.exe που ξεκινάει με αυτό το καθυστερεί. Σε 5-6 υπολογιστές το έχω βάλει και τα έχει ζορίσει στην εκκίνηση... απενεργοποιώ τα antivirus και mail monitoring μιας και δεν χρησιμοποιώ outlook και ελαφραίνει λίγο. Δοκιμάζω το Kaspersky και η εκκίνηση έπεσε στα 2 λεπτά περίπου. Αν και έχει κανα2 άλλα προβλήματα που προσπαθώ να λύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Sygate Personal Firewall Simfono... Kai min ksexanme Sygate=Norton pleon....;) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αριστο στο Sygate,αλλά σταμάτησε την υποστήριξη (updates),όμως την δουλειά του την κάνει με το παραπάνω. Εγώ το έχω σε συνδιασμό με ελαφρύ antivirus (όπως το F-secure που ανέφερα πρίν) και με 'βοήθεια' από το Νetlimiter 2 pro που έχει firewall και συνεργάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Παιδιά προφανώς από κάποια λαλακία μπήκε ιός μάλλον στο pc και στέλνει μόνο του email σε διάφορες διευθύνσεις χωρίς να κάνω εγώ τπτ.Το McAfee μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει οτι 5 mail έχουν σταλεί τα τελευταία λεπτά λέγοντας οτι είναι πιθανό worm activity.Έκανα scan με Ad-aware και Spybot αλλά δε βγάζει τπτ. Τι μπορεί να είναι ρε παιδιά αυτό,μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Perdikos2000: Το Ad-aware και το spybot όσο καλά κι αν ειναι δεν αντικαθιστούν ένα antivirus. Ενημέρωσε το McAfee, και κάνε ένα full system scan. Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts