Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην βαζετε full suites. Ειναι μεγαλες, δεν τις χρειαζεστε και κανεις δεν εχει ολα τα προιοντα καλα. 1 αντε 2 ειναι καλα και τα αλλα ειναι για συμπληρωμα.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην βαζετε full suites. Ειναι μεγαλες, δεν τις χρειαζεστε και κανεις δεν εχει ολα τα προιοντα καλα. 1 αντε 2 ειναι καλα και τα αλλα ειναι για συμπληρωμα.

Καλησπέρα

Ειμαι απο τους πρώτους που πιστευω αυτό. Οτι κάθε προγραμμα που προσφέρει όλα σε ένα, δεν κάνει το ίδιο αποτελεσμάτική δουλειά με αυτή που κάνει το εξειδικευμένο εργαλείο. Ετούτο είναι και το πρώτο εργαλείο που με διέψευσε (μέχρι στιγμής ατ λιστ). Ισως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, θα έλεγα.

:)

Meta apo xronia me to zone alarm kai zone alarm suite eixa ipopsies oti kati den paei kala den ebriskei kai polla .....ebala to panda tespa gia diaforoys logoys to ebgala kai ebala kaspersky 2006 internet suite.Fainete kalo.. jerete omws pote ua bgei i kanoniki ekdosi kai oxi i beta?

H ημερομηνία κλειδί είναι η 5η του Γενάρη που μας έρχεται.

Στις προηγούμενες εκδόσεις, αναβαθμιζόταν και το κλειδί που έδινε η εταιρεία.

Η τελευταία beta εκδοση ομως, δεν αναβαθμισε το κλειδι, και παρέμεινε η ίδια ημερομηνία. Δωρεαν updates, δηλαδη, μέχρι και την 5η Ιανουαρίου.

Ειδωμεν.

24 ημέρες ακόμη.

:D

Paidia den exw ksanamilhsei se ayto to thread kai genikotera sto computing...Ws antivirus xrhsimopoiw kai to Norton xwris na exw psaxtei idiaitera se ayto to thema...Akousa prosfata omws gia ena antivirus pou legetai Kaspesky...Moy eipan oti einai para polu kalo kai oti einai idiaitera elafry gia to Pc...To exei xrhsimopoihsei kaneis..?Ti entypwseis eixe-exei..?Genikotera pou mporw na to vrw...?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Το κορυφαίο ίσως πρόγραμμα προστασίας με το NOD32 να ακολουθεί κατα πόδας

Ελαφρύ δεν ειναι ακριβώς (οτανε σκανάρει, αν κάνεις δουλειά κάπου και που θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις) μα... πολύ πιο ελαφρύ ενε συγκρίσει με το Νορτον.

Βeta εκδόσεις μπορείς να κατεβάσεις είτε απο το Kaspersky.com ή απο το Softpedia.com και για πλήρη έκδοση ... δεν γνωρίζω απο που μπορείς να την αγοράσεις στην ελλάδα, μα μπορώ σίγουρα να μάθω.

Έγραψα και πριν ότι δεν θα συζητήσουμε εδώ για το παράνομο software κλπ. Αφού συνεχίσατε όμως, τα άσχετα με το θέμα του topic posts αφαιρέθηκαν. Το παρόν topic είναι επισημασμένο, πρέπει να προσέχετε περισσότερο τι γράφετε.

Επίσης, καλό είναι να αποφεύγετε τα suites. Υπάρχει αξιόπιστο software για κάθε δουλειά. Ούτε έχω καταλάβει γιατί έχει παρουσιαστεί το Kaspersky σαν πανάκεια σε όλα τα σχετικά προβλήματα.

Εγώ δεν ζήτησα παράνομο υλικό .Ζήτησα άμα ξέρεις κάποιος να μου γράψει το link για να αγοράσω το kaspersky internet security πράγμα που δεν μπορώ να βρω . Απλά το δοκίμασα σε 21 ημέρες λήγει είμαι ευχαριστημένος και θέλω να το αγοράσω.
London for ever

With all due respect mcde, και εγώ το ίδιο κατάλαβα.

Παλληκάρι μου, η Kaspersky Labs έχεις μεταπωλητές, οπως άλλωστε όλες οι AV εταιρείες. Δώκε μου δυο μέρες και θα την βρούμε.

re pedia imarton diladi

Exo 4 usb 8ires piso apo to pc kai 2 mprosta,stis mprostines xrisimopio:polimixanima,mp3/skliro kai ena card reader.

Simera ektikposa kati kimena pou i8ela kai meta apo 1-2 ores sindeo to mp3/skliro.

Mou vgazi oti i siskevi den anagnorizete kai emfanizete to 8afmastiko sto analogo hardware.

Ekana ta panta na to ftiaxo ala tpt,exo sp2,kai ekana kai aftomati evresi ilikou,kai meso net.

Xafnika mou emfanizi mpalonaki kai mou grafi to exis apistefto :

SECURITY NEWS - FBI-CIA ALERT .

Exo 1 vdomada OTENET dsl kai exo kani install to otenetsecurity kit pou ine se sinergasia me tin F-SECURE,to opio to sistini o GERMANOS anepifilaxta ka8os kai to prospektous to opio elege na apenergopiisoume opiodipote paromio exoume energo.

AVRIO PERNO TIN OTENET KAI 8A ZITISO EXIGISIS

an exete xanakousi kati paromio me afto pou epa8a simera pite.

Εγώ δεν ζήτησα παράνομο υλικό .Ζήτησα άμα ξέρεις κάποιος να μου γράψει το link για να αγοράσω το kaspersky internet security πράγμα που δεν μπορώ να βρω . Απλά το δοκίμασα σε 21 ημέρες λήγει είμαι ευχαριστημένος και θέλω να το αγοράσω.

With all due respect mcde, και εγώ το ίδιο κατάλαβα.

Παλληκάρι μου, η Kaspersky Labs έχεις μεταπωλητές, οπως άλλωστε όλες οι AV εταιρείες. Δώκε μου δυο μέρες και θα την βρούμε.

1. Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση για το παράνομο λογισμικό. Ειπώθηκε μεταξύ άλλων ότι αφού μπορούμε να βρίσκουμε software από το δίκτυο που δουλεύει σωστά, δεν χρειάζεται να το αγοράζουμε κιόλας. Αυτό αφού είχα κάνει παρατήρηση ότι το θέμα του topic δεν είναι η ορθότητα της χρήσης πειρατικού software.

2. Το που μπορείς να αγοράσεις το Kaspersky, μπορείς να το βρεις πανεύκολα αφού α) στο site του κατασκευαστή υπάρχει e-shop που στέλνει τα προϊόντα του κανονικά στην Ελλάδα και β) ο μεταπωλητής στην Ελλάδα είναι (μεταξύ άλλων) η Interaxon, πληροφορία που επίσης υπάρχει στο site http://www.kaspersky.com

re pedia imarton diladi

Exo 4 usb 8ires piso apo to pc kai 2 mprosta,stis mprostines xrisimopio:polimixanima,mp3/skliro kai ena card reader.

Simera ektikposa kati kimena pou i8ela kai meta apo 1-2 ores sindeo to mp3/skliro.

Mou vgazi oti i siskevi den anagnorizete kai emfanizete to 8afmastiko sto analogo hardware.

Ekana ta panta na to ftiaxo ala tpt,exo sp2,kai ekana kai aftomati evresi ilikou,kai meso net.

Xafnika mou emfanizi mpalonaki kai mou grafi to exis apistefto :

SECURITY NEWS - FBI-CIA ALERT .

Exo 1 vdomada OTENET dsl kai exo kani install to otenetsecurity kit pou ine se sinergasia me tin F-SECURE,to opio to sistini o GERMANOS anepifilaxta ka8os kai to prospektous to opio elege na apenergopiisoume opiodipote paromio exoume energo.

AVRIO PERNO TIN OTENET KAI 8A ZITISO EXIGISIS

an exete xanakousi kati paromio me afto pou epa8a simera pite.

Χμ, ο πρώτος ιος αν κρίνω απο το μήνυμα με FBI και CIA που μου ερχεται κατα νου, ειναι ο πρόσφατος Sober μονο που εκεινος ανέφερε το FBI / CIA μόνον στο μέηλ μήνυμα (as far as i know). Δυστυχώς, δεν θυμάμαι την ακριβή δράση του αττατσμεντ

1. Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση για το παράνομο λογισμικό. Ειπώθηκε μεταξύ άλλων ότι αφού μπορούμε να βρίσκουμε software από το δίκτυο που δουλεύει σωστά, δεν χρειάζεται να το αγοράζουμε κιόλας. Αυτό αφού είχα κάνει παρατήρηση ότι το θέμα του topic δεν είναι η ορθότητα της χρήσης πειρατικού software.

2. Το που μπορείς να αγοράσεις το Kaspersky, μπορείς να το βρεις πανεύκολα αφού α) στο site του κατασκευαστή υπάρχει e-shop που στέλνει τα προϊόντα του κανονικά στην Ελλάδα και β) ο μεταπωλητής στην Ελλάδα είναι (μεταξύ άλλων) η Interaxon, πληροφορία που επίσης υπάρχει στο site www.kaspersky.com

Έχω κατεβάσει το kaspersky internet security 2006 beta version η οποία λήγει σε 21 ημέρες. Από αυτό το πρόγραμμα είμαι ευχαριστημένος και σκέφτηκα να το αγοράσω.Στο link που έχει στο πρόγραμμα για αγορά του κλειδειού μο εμφανίζει page error. Σκέφτηκα να πάρω τον μεταπωλητή στην Ελλάδα. Πήρα τηλέφωνο την interaxon μίλησα με κάποιον πολύ ευγενικό ομολογουμένος κύριο που δεν γνώριζε ότι υπάρχει το kaspersky internet security 2006 και μου πρότεινε να δοκιμάσω την trial έκδοση του kaspersky antinirus suite πράγμα που δεν μου αρέσει γιατί δεν μπαίνει στο 64bit pc μου .Μετά από αυτό ζήτησα από αυτό εδώ το forum την βοήθεια του . Εάν δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ξαναγοράσω τον panda platinium που επίσης είμαι ευχαριστημένος.

London for ever

Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα η γνωμη μου ειναι πως εχουμε ξεπερασει την εποχη των ιων. Τωρα πια τα trojans μαζι με τα adaware και τα γενικα worms ειναι αυτα που βασανιζουν ολους τους χρηστες.

Προσωπικα εχω σταματησει να χρησιμοποιω Anti-Virus προγραματα γιατι εδω και 2 χρονια δεν εχω πιασει ποτε ϊο κατι που δεν μπορω να πω για worms και trojans.

Ωστοσο αν ειχα να διαλεξω ΑΑ θα διαλεγα το Mcafee που ηταν και ειναι αν οχι το καλυτερο σιγουρα ενα απο τα καλυτερα.

Οσο για anti-spyware προγραμμα το SpySweeper ειναι το καλυτερο με διαφορα αν και ειναι καλο να εχεις παραπανω απο 1 anti-spyware εφοσον η καθε μηχανη σαρωματος συνηθως πιανει διαφορετικα signatures.

Nα σας θυμίσω, γιατί μάλλον το έχετε ξεχάσει εντελώς, ότι το συγκεκριμένο επισημασμένο topic, δεν έχει θέμα το Kaspersky Internet Security. Τα άσχετα posts μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91473

εδω και 3 μερες περιπου ο υπολογιστης μου εχει προσβληθει απο ενα ιο w32 spybot.μου κανει διαφορα κολπα ενα εκ των οποιων ειναι οτι μου γεμιζει την οθονη με email απο την symantec.

για format τον βλεπω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΜΗΝ κανεις φορματ.Αν δεν εχεις αντιβιτωτικο,μπες στην σελιδα του Panda και κανε ενα online scan.Εμενα με ειχε γλυτωσει απο φορματ σε παρομοια κατασταση

παιδια να στε καλα θα το δοκιμασω και ας ελπισω να τα βγαλω περα.

τιποτα,κανενα αποτελεσμα,το προβλημα παραμενει.

λες?μα μου ειχε βγαλει αυτον τον ιο οτι εχει πιασει.

λες?μα μου ειχε βγαλει αυτον τον ιο οτι εχει πιασει.

Δοκίμασε και αυτά :

ONLINE:

TrojanScan

http://www.windowsecurity.com/trojanscan/

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ONLINE:

McAfee FreeScan

http://us.mcafee.com/root/mfs/default.asp

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ONLINE:

Panda ActiveScan

http://www.pandasoftware.com/activescan/ac...can/ascan_1.asp

ONLINE:

PC Pitstop

http://www.pcpitstop.com/

ONLINE:

RAV AntiVirus scan

http://www.ravantivirus.com/scan/

ONLINE:

Symantec Security Check

http://security.symantec.com/sscv6/default...id=ie&venid=sym

ONLINE:

Trend Micro virus scan

http://housecall.trendmicro.com/

Ι need a six month vacation, twice a year.