dimitrisddd Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δοκίμασε tune up utilities/ uninstall ή registry cleaner. Aλλιώς πρέπει να βρεις τις εγγραφές που έκανε στο registry και να τις σβήσεις (αφού πρώτα του κάνεις back up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δοκίμασε tune up utilities/ uninstall ή registry cleaner. Aλλιώς πρέπει να βρεις τις εγγραφές που έκανε στο registry και να τις σβήσεις (αφού πρώτα του κάνεις back up)Δεν έγινε τίποτα τουλάχιστον με NetGate registry cleaner...:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisddd Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Δοκίμασε το REVO uninstaller http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html, ή το http://download.cnet.com/Your-Uninstaller/3000-2096_4-10143715.html, ή το http://download.cnet.com/AppRemover/3000-2096_4-10909880.html , ή κάποιο άλλο επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Έχω το NORTON INTERNET SECURITY 2011. Από πού μπορώ να το κάνω να μην διαβάζει τα αρχεία .exe ως trojan και να τα διαγράφει αυτόματα; Οποιαδήποτε απάντηση ως προς το πρώτο ή το δεύτερο ερώτημα καλοδεχούμενη.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Γεια σας, Εχω ενα προβλημα στο lαptop μου το οποιο πιστευω οτι ειναι ιος αλλα δε μπορω να το επιλυσω.Oταν ανοιγω τον υπολογιστη στην αρχη μου βγαζει κατι σημαδια στην οθονη(σαν τελιτσες)και αργει να ξεκινησει.Επισης τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να κολλαει.Εχω βαλει το avg 2011.Εκανα scan βρηκε ιους αλλα καποιους δε μπορει να τους διαγραψει.Τι μου προτεινετε να κανω?Υπάρχει καμια αλλη λυση εκτος απο φορματ?Πειραζει που εχω την trial version.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τις τελίτσες αυτές τις βγάζει στις αρχικές οθόνες πριν μπει στα windows, έτσι; Εκεί είσαι σε σημείο που δε μπορεί να προκαλέσει τέτοιου είδους πρόβλημα ένας ιός. Είναι κάποιες τετράγωνες τελίτσες μήπως; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ειναι κατι μπλε (σαν μικρα κουτακια) και εμφανιζονται πριν ανοιξουν τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Γεια σας, Εχω ενα προβλημα στο lαptop μου το οποιο πιστευω οτι ειναι ιος αλλα δε μπορω να το επιλυσω.Oταν ανοιγω τον υπολογιστη στην αρχη μου βγαζει κατι σημαδια στην οθονη(ειναι σαν τελιτσες ή σαν κουτια)και αργει να ξεκινησει.Επισης τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να κολλαει.Εχω βαλει το avg 2011.Εκανα scan βρηκε ιους αλλα καποιους δε μπορει να τους διαγραψει.Τι μου προτεινετε να κανω?Υπάρχει καμια αλλη λυση εκτος απο φορματ?Πειραζει που εχω την trial version.Ευχαριστώ αν ειναι @worms προχωρας στο format χωρις δευτερη κουβεντα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο:D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guruana Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλημερα.. κατεβασα ενα κρακ για ενα παιχνιδι και το ανοιξα με wordpad.. πλεον σχεδον ολα τα εικονιδια ειναι wordpad και οταν ανοιγω προγραμματα μου βγαζει wordpad με αλαμπουρνεζικα.. μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εδω κ 2 χρονια χρησιμοποιώ το avast home όπου είναι και δωρεάν, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αρκετά, δεν είναι καθόλου βαρύ. Πραγματικά στον υπολογιστή μου με αρκετή χρήση δεν εχω παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Κ κάθε τόσο του κάνω κ έλεγχο από το Linuxακι.. δοκιμάστε το αξίζει. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εδω κ 2 χρονια χρησιμοποιώ το avast home όπου είναι και δωρεάν, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αρκετά, δεν είναι καθόλου βαρύ. Πραγματικά στον υπολογιστή μου με αρκετή χρήση δεν εχω παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Κ κάθε τόσο του κάνω κ έλεγχο από το Linuxακι.. δοκιμάστε το αξίζει. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk εγω με το avast ειμαι τα τελευταια 4 χρονια.το χρησιμοποιω και στους 2 υπολογιστες...και ενας ειναι καθε μερα ολη την ημερα ανοιχτος.επισης το εχω περασει και σε αλλους υπολογιστες και μονο καλα εχω να πω γι'αυτο το προγραμμα :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 εγω με το avast ειμαι τα τελευταια 4 χρονια.το χρησιμοποιω και στους 2 υπολογιστες...και ενας ειναι καθε μερα ολη την ημερα ανοιχτος.επισης το εχω περασει και σε αλλους υπολογιστες και μονο καλα εχω να πω γι'αυτο το προγραμμα :up: και'γω το θεωρώ πολύ καλό μιας και μου βρήκε κάτι ιούς από ένα usb φίλου και τους διέγραψε με επιτυχία :up: αυτό όμως μου με ενοχλεί αφάναστα είναι ότι ενώ βάζω το avast σε λειτουργία παιχνιδιού [δηλ. να μην μου βγάζει ειδοποιήσεις ότι ενημερώθηκε κ.α], αυτό συνεχίζει να μου πετάει μηνύματα ότι το avast ενημερώθηκε. :mad: υγ: έχω το Avast Internet Security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 και'γω το θεωρώ πολύ καλό μιας και μου βρήκε κάτι ιούς από ένα usb φίλου και τους διέγραψε με επιτυχία :up: αυτό όμως μου με ενοχλεί αφάναστα είναι ότι ενώ βάζω το avast σε λειτουργία παιχνιδιού [δηλ. να μην μου βγάζει ειδοποιήσεις ότι ενημερώθηκε κ.α], αυτό συνεχίζει να μου πετάει μηνύματα ότι το avast ενημερώθηκε. :mad: υγ: έχω το Avast Internet Security Ναι οντως αλλα δεν εχει στις ρυθμισεις να βγει εκεινο το πρασινο ηλιθιο notification καθε φορα που κανει update??νομιζω καπου ειδα κατι τετοιο που τα απενεργοποιει ολα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Γεια σας, Εχω ενα προβλημα στο lαptop μου το οποιο πιστευω οτι ειναι ιος αλλα δε μπορω να το επιλυσω.Oταν ανοιγω τον υπολογιστη στην αρχη μου βγαζει κατι σημαδια στην οθονη(σαν τελιτσες)και αργει να ξεκινησει.Επισης τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να κολλαει.Εχω βαλει το avg 2011.Εκανα scan βρηκε ιους αλλα καποιους δε μπορει να τους διαγραψει.Τι μου προτεινετε να κανω?Υπάρχει καμια αλλη λυση εκτος απο φορματ?Πειραζει που εχω την trial version.Ευχαριστώ Δοκίμασε να σκανάρεις τον υπολογιστή σου σε ασφαλή λειτουργία, ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις. Αλλιώς μπορείς άνετα να κατεβάσεις Portable Antivirus, να το βάλεις στο στικάκι σου και να σκανάρεις . Εκτός και εάν η οθόνη σου έχει καμένο πίξελ :p:p Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εχω βαλει avast free. αναμεσα σε αυτο και το avg free ποιο ειναι καλυτερο?με ενδιαφερει να μην επιβαρυνει τον υπολογιστη και να εχει γρηγορους ελεγχους Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εχω βαλει avast free. αναμεσα σε αυτο και το avg free ποιο ειναι καλυτερο?με ενδιαφερει να μην επιβαρυνει τον υπολογιστη και να εχει γρηγορους ελεγχους avast γιατι ειναι πολυ καλυτερο.πιο γρηγορο scan και δεν "κρασαρει" καθολου το συστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Λίγο καλύτερο είναι το AVG που έχει και το safe search, αλλά και λίγο βαρύτερο. Αν σε γενικές γραμμές προσέχεις που μπαίνεις και δε πατάς ότι λινκ σου πετάει το google, βάλε το avast. Αν χρησιμοποιείς πολύ το google και ψάχνεσαι, βάλε το AVG. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 φιλε avira με χιλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εχω βαλει avast free. αναμεσα σε αυτο και το avg free ποιο ειναι καλυτερο?με ενδιαφερει να μην επιβαρυνει τον υπολογιστη και να εχει γρηγορους ελεγχους για μενα το avg... το καινουργιο ειναι και πιο ελαφρυ ενω εχει και λινκ scanner Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 για το antivir avira για εγκατασταση σε pc χωρις internet, πως θα βαλω τα definitions; ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 για το antivir avira για εγκατασταση σε pc χωρις internet, πως θα βαλω τα definitions; ΤΗΝΧ Απο pc που εχει συνδεση ψαξε και κατεβασε αυτο Avira Antivir Virus Definition File Update January 13, 2011 περνα το σε usb και κανε update στον αλλο manual,το αρχειο των Definition. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Προβλημα Παω με το φλασακι μου USB να δωσω σε φωτογραφιο για εκτυπωση κατι φωτογραφιες. Μαλλον απο εκει κολλησα Ιο !!! Τους φακελους μου που ειχα μεσα στο φλασακι μου τους μετετρεψε σε αρχεια εφαρμογων .exe Δηλαδη ενα φακελο που ειχα αρχεια PDF και word με ονομα προσωπικα εγινε προσωπικα.exe Οταν πηγα στο σπιτι μου και το ειδα αμεσω το AVG μου εβγαλε προειδοποιηση και εκανα στα αρχεια αυτα move to vault. Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα πλεον τα αρχεια μου (που εχω και την δουλεια μου) δεν υπαρχουν...η καλυτερα δεν φαινονται, γιατι σαν χωρητικοτητα μαλλον υπαρχουν στο flasaki. Υπαρχει δυνατοτητα να τα αποκτησω ξανα; Ο ιος ειναι worm/aytoit.aiid Edited February 1, 2011 by sakaflias Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Οταν πηγα στο σπιτι μου και το ειδα αμεσω το AVG μου εβγαλε προειδοποιηση και εκανα στα αρχεια αυτα move to vault. Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα πλεον τα αρχεια μου (που εχω και την δουλεια μου) δεν υπαρχουν...η καλυτερα δεν φαινονται, γιατι σαν χωρητικοτητα μαλλον υπαρχουν στο flasaki. Υπαρχει δυνατοτητα να τα αποκτησω ξανα; Δεν ξερω επειδη δεν εχω AVG αν εχει την επιλογη restore απο το vault,που θα εχει μαλλον,ξαναβαλτα στο φλασακι και δες αν μπορει να τα κανει disinfect φλασακι,αρχεια μπας και σωθουν. Edited February 1, 2011 by mcde Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δεν ξερω επειδη δεν εχω AVG αν εχει την επιλογη restore απο το vault,που θα εχει μαλλον,ξαναβαλτα στο φλασακι και δες αν μπορει να τα κανει disinfect φλασακι,αρχεια μπας και σωθουν. οκ να τα βαλω στο φλασακι...ομως πως τα κανω disinfect αρχεια; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Κατέβασε το παρακάτω αρχείο και κατα πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει. http://www.freedrweb.com/cureit/ Επίσης προσπάθησε να πάρεις ένα backup έστω και τα μολυσμένα αρχεία, πρίν κάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια επανάκτησης-επιδιόρθωσης. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts