bill33 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Λοιπόν παιδιά πέτυχε η πρόταση του αγαπητού mcde! Ευχαριστω πολύ mcde!!:) Έχεις δίκιο George _ Kont !Δυστυχώς το Panta με απογοήτευσε! Μου κόλλησε πάλι ο υπολογιστής κι αυτή τη φορά δεν έτρεχε παράλληλα κι άλλο antivirus! Έστειλα mail στην εταιρία και περιμένω απάντηση! Τουλάχιστον έχουν καλό client service! Ποτε μην βαζεις δυο ενεργα antivirus στο pc σου.Μονο προβλημα θα σου κανουν.Μηπως πρεπει να αλλαξεις και τα site που μπαινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdaizy Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ποτε μην βαζεις δυο ενεργα antivirus στο pc σου.Μονο προβλημα θα σου κανουν.Μηπως πρεπει να αλλαξεις και τα site που μπαινεις; Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου αγαπητέ bill33 , ήδη το γνωρίζω αυτό που λες. Στην προκειμένη περίπτωση συνέβη εν αγνοία μου...αν διαβάσεις στο πρώτο μου post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια εχετε να πρεοτιεινετε κανενα ελαφρυ anti-virus για xp γιατι δεν την πολυ-παλευει το pc αλλο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια εχετε να πρεοτιεινετε κανενα ελαφρυ anti-virus για xp γιατι δεν την πολυ-παλευει το pc αλλο... avast home edition με κλειδι απο το επισημο site :up: εγω αυτο το antivirus το χρησιμοποιω τα τελευταια 3 χρονια,απολυτα ευχαριστημενος και δεν το αλλαζω με κανενα αλλο.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 NOD32 εδώ και 3-4 χρόνια και έχω σωθεί με τα XP. Πολύ ελαφρύ, δουλεύει στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια εχετε να πρεοτιεινετε κανενα ελαφρυ anti-virus για xp γιατι δεν την πολυ-παλευει το pc αλλο... Microsoft Security Essentials, παναλαφρο, αξιοπιστο και free. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 avast home edition με κλειδι απο το επισημο site :up: εγω αυτο το antivirus το χρησιμοποιω τα τελευταια 3 χρονια,απολυτα ευχαριστημενος και δεν το αλλαζω με κανενα αλλο.:D Επειδη τελικα αυτο κατεβασα..το κλειδι που το εχει γιατι λεει not registrated yet... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Επειδη τελικα αυτο κατεβασα..το κλειδι που το εχει γιατι λεει not registrated yet... θα στο στειλουν με εμαιλ.θα βαλεις τα στοιχεια σου και στο καπακι θα ερθει το key ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Έχω το Microsoft Security Essentials εγκατεστημένο σε 3 laptop (2 με Windows 7 και 1 με Windows Vista SP2) κι ένα desktop με Windows XP SP3. Ελαφρύ, εύχρηστο, αποτελεσματικό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 :rolleyes: Ε οχι και ελαφρυ το συγκεκριμενο.!! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 :rolleyes: Ε οχι και ελαφρυ το συγκεκριμενο.!! :ninja: Φίλε μου το έχω εγκαταστήσει και σε ένα 6χρονο desktop με Pentium 4 και 512ΜΒ RAM (DDR) και πάει πολύ καλά, αν και δε το περίμενα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 :rolleyes: Ε οχι και ελαφρυ το συγκεκριμενο.!! :ninja: Ελαφρυ ειναι RAVER. :) Σε XP παιζει σε φυσικα επιπεδα, αλλα στα Seven απλα δεν το νιωθεις στο συστημα, καταναλωνει ελαχιστους πορους(γενικο συμπερασμα απο τα μηχανηματα που το εχω πεταξει μεσα και τρεχουν Seven)!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 εγω το ειχα χρησιμοποιησει σε xp service pack 3 με 512 ram και ενα scan σε δισκο 60 gb ηθελα χαλαρα 2ωρες :wacko: ισως επεσε στην περιπτωση που εχω πολυ παλιο υπολογιστη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Το esset είναι καλύτερο από το avast? Πιο ελαφρύ είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Από χθες ενώ δεν κυκλοφορώ σε ύποπτα sites και είμαι πολύυυ προσεκτικός, κόλλησα ιό. Είναι με όνομα winesm32 και τρέχει από το startup. Το ανακάλυψα τυχαία επειδή είχα μόνιμα upload 20ΚΒ/s και download 30-40 KB/s. Το nod άρχισε να βγάζει ότι έχουν μολυνθεί κάποια αρχεία μέσα στο system32 αλλά δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να ανακαλύψει ότι το πρόβλημα είναι το winesm32.exe. Προς το παρόν το έχω κόψει με firewall (δυστυχώς επειδή μέχρι σήμερα πρόσεχα τι κάνω, δεν χρησιμοποιούσα firewall). Εγκατέστησα εσπευσμένα το Online Armor (είχα να ασχοληθώ με firewall από το 2004 εποχή Zone alarm). Είναι αξιόπιστο; Και στην ουσία τώρα. Έχασα την εμπιστοσύνη στο Nod. Άλλος που να συνάντησε τον ίδιο ιό αυτές τις μέρες; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ψάξε στο google μήπως υπάρχει κάποια εξειδικευμένη κίνηση για τον ιο που κόλλησες. Επίσης μην ξεχνάς ότι το NOD κλπ. είναι σαν τα εμβόλια. Δε σημαίνει επειδή έχουμε εμβολιαστεί για χ & ψ αρρώστιες ότι δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε κάτι άλλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εμένα το avast τελευταία έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Μπλοκάρει και σβήνει διάφορα αρχεία επειδή τα βλέπει σαν ιο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Τί γνώμη έχετε για το BitDefender Internet Security? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 κανω ενα σκαναρισμα με Eset Nod32 και μου βγαζει: C:\Users\Athens\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\18\44ced5d2-71557f45 »ZIP »myf/y/LoaderX.class - a variant of Java/TrojanDownloader.Agent.NAC trojan C:\Users\Athens\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\18\44ced5d2-71557f45 »ZIP »myf/y/TrewsdF.class - Java/TrojanDownloader.OpenStream.NAF trojan :X:X Trojan στη Java??? Κολησα κατι ή λαλακιες μεταξυ eset και sun??? Η μονη επιλογή που μου εδωσε ηταν να το αφεισω.... ουτε καραντινες ουτε clean... Περιμενω να τελειωσει το scan και θα δω τι επιλογες δεινει... καμμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εμένα το avast τελευταία έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Μπλοκάρει και σβήνει διάφορα αρχεία επειδή τα βλέπει σαν ιο :mad: Όχι ότι αποκλείεται, αλλα μήπως έχεις όντως κανέναν ιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Πλέον έχω το ESET εδώ και καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 ρε παιδες.... εδω και 2-3 μερες μου πεταγετε ενα παραθυρακι secuity Threat analysis(scan) και καμια φορα ακυρα sites ενοειτε χωρις να παταω τιποτα στον browser.. ...(το κολησα απο ενα τορρεντ που πηγα να download) η φαση ειναι οτι το χω κανει scan και με antivirus-antispyware-antimalware και δοκιμασα καμια 4-5 προγραμματακια... και αυτο εκει .. συνεχιζει να μου την σπαει αλλα και να μου ψιλο κολαει το mozilla και το powercinema ... εχετε καμια ιδεα... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα είδα να αναφέρεται ότι μπορείς να το σβήσεις με το παρακάτω: http://superantispyware.com/ ..με την free έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα είδα να αναφέρεται ότι μπορείς να το σβήσεις με το παρακάτω: http://superantispyware.com/ ..με την free έκδοση. ειναι ενα απο τα 4-5 προγραμματα που δοκιμασα... με βρηκε κατι "spyware-malware" τα εσβησε αλλα αυτο συνεχιζει και το πεταει .. Edited May 16, 2010 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Δοκιμασε να το κανεις σε safe mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts