Jump to content

Welcome!

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 678
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά,Καλή χρονια ελπίζω να έχετε,όλοι..Ολόκληρη η παλιά παρέα...

Θα αναρωτηθήκατε σίγουρα ποιος ειμαι....Ειμαι ο "tifosi"

Άσχετα αν το Nickname μου το πήρε κάποιος άλλος...

Σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει άλλη κοινότητα στην οποία είχε μεταφερθεί ολόκληρο το Unwired....Η πίκρα μου μεγάλη όπως θα καταλαβαίνετε να νομιζω οτι εδω και 6 μηνες όλοι απλώς περιμενουν να αναστηθεί το Unwired και ξαφνικα σήμερα που μπηκα και το είδα,να βλέπω ανυπαρξία σχεδόν του οιουδήποτε από την παλιά παρέα και τον Jonathan Administrator....

Αμέσως απόρεσα,αλλά γρήγορα έλυσα την απορία μου ως προς το πού ήταν όλοι...

Η απορία ομως που δεν μπορεσα να λύσω ήταν το γιατί δεν μπόρεσε ούτε ενας,και δεν κατηγορω κανεναν,ουδεμια υποχρεωση ειχε,να με ειδοποιησει εστω και τυπικα.... :(

Δεν νομίζω ότι ειχα ποστάρει λίγες φορές.1000 σχεδόν...

Ούτε νομίζω ότι λίγα άτομα με ήξεραν...

Και μερικοι και πιο προσωπικα με pm για προσωπικές απορίες κα...

Ειδικα με τον Global είχαμε και μια ωραία συνεργασία επί του Nokia forum....

KostasV...Γιάννης...Geokaza...Nervous...

Και πολλοί ακόμη....

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Εύχομαι να πάει καλά η νέα προσπάθεια,και να μην έχουμε ανάλογα προβλήματα με το παρελθόν πια...

Χρόνια πολλά και μακάρι το νέο έτος να φέρει σε όλους αυτό που πραγματικά θέλουν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Xeromai poy mas 3anabrhkes :)

Dystyxos den eixa mail soy kai oyte prosbash sth database tou Unwired :(

Elpizo tora na 3anagineis taxtikos sth parea mas!!!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KostasV ( 3 Ιαν. 2004 , 02:14)

Xeromai poy mas 3anabrhkes :)

Dystyxos den eixa mail soy kai oyte prosbash sth database tou Unwired :(

Elpizo tora na 3anagineis taxtikos sth parea mas!!!

Το συζητάς...?

Ααμφισβήτητα....Και πάλι στο Keyboard για να βοηθήσουμε αλλήλους σε όλους τους τομείς....

Να μιλάμε και για κινητά και για τέννις(ξέρεις εσύ :happy: ) και για όλα....

Καταλαβαίνω το λόγο που δεν μπορούσα να ειδοποιηθώ αν και είχαμε στείλει πολλά mail προφανώς δεν θα με ειχες στον κατάλογό σου...

Αντε,χάρηκα που σας ξαναβρίσκω όλους....

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Και κάτι άλλο....

Πόσο άσχημα βαράει το Newbie δε λέγεται....χιχιχι...δεν πειράζει.... :o :rolleyes: :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 3 Ιαν. 2004 , 01:06)

Η απορία ομως που δεν μπορεσα να λύσω ήταν το γιατί δεν μπόρεσε ούτε ενας,και δεν κατηγορω κανεναν,ουδεμια υποχρεωση ειχε,να με ειδοποιησει εστω και τυπικα.... :(

Δεν νομίζω ότι ειχα ποστάρει λίγες φορές.1000 σχεδόν...

Ούτε νομίζω ότι λίγα άτομα με ήξεραν...

Και μερικοι και πιο προσωπικα με pm για προσωπικές απορίες κα...

Ειδικα με τον Global είχαμε και μια ωραία συνεργασία επί του Nokia forum....

KostasV...Γιάννης...Geokaza...Nervous...

Και πολλοί ακόμη....

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Εύχομαι να πάει καλά η νέα προσπάθεια,και να μην έχουμε ανάλογα προβλήματα με το παρελθόν πια...

Χρόνια πολλά και μακάρι το νέο έτος να φέρει σε όλους αυτό που πραγματικά θέλουν...

Φίλε, κι εγώ το ίδιο παράπονο είχα εκφράσει όταν πρωτοανακάλυψα το καινούριο site. Πάλι καλά γιατί εγώ το βρήκα από το Σεπτέμβριο... Welcome back anyway

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

κι εγώ που το βρήκα τέλη δεκεμβρίου, έφυγα για γιορτές και τώρα δεν προλαβαίνω να διαβάζω threads!! :wacko: :wacko: :blink:

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sergios ( 7 Ιαν. 2004 , 18:50)

Φίλε, κι εγώ το ίδιο παράπονο είχα εκφράσει όταν πρωτοανακάλυψα το καινούριο site. Πάλι καλά γιατί εγώ το βρήκα από το Σεπτέμβριο... Welcome back anyway

Χαιρομαι που σε ξαναβρισκω Sergios...Μπορεις να θεωρηθεις και τυχερος σε σχεση με μενα ως προς το ποτε βρηκες ακρη με το νεο Site... :o

Παιδια να ρωτησω κατι. Το τεος Unwired και νην myPhone τι ειναι? Ειναι καταστημα κινητων και αυτη ειναι η σελιδα του, ειναι καταστημα ηλεκτρονικων συσκευων και αυτη ειναι η σελιδα του η απλως ειναι μια σελιδα σχετικη με κινητα???
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (16 Ιαν. 2004 , 00:25)

Παιδια να ρωτησω κατι. Το τεος Unwired και νην myPhone τι ειναι? Ειναι καταστημα κινητων και αυτη ειναι η σελιδα του, ειναι καταστημα ηλεκτρονικων συσκευων και αυτη ειναι η σελιδα του η απλως ειναι μια σελιδα σχετικη με κινητα???

Προσωπική σελίδα είναι με θέμα τής τα κινητά. Η, για να εκφραστώ διαφορετικά, και πιο ελεύθερα, το αποτέλεσμα του πάθους ενός ανθρώπου να ασχολείται με το χόμπυ του και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενημερώνει όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτόν... τα κινητά τηλέφωνα.

Ξεκίνησε κάπου το 1997. Θυμάμαι είχα φτιάξει μια σελίδα στην Acropolis Net, όπου τότε εργαζόμουν part time ως system administrator, technical support και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τότε φυσικά ήταν απλά μια προσωπική σελίδα για ένα κινητό μου, το Panasonic G500.

Τότε ανακάλυψα έκπληκτος ότι δεν ήμουν μόνο εγώ και δύο τρία άτομα, αλλά δεκάδες αυτοί που μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος. Τελικά με τη βοήθεια του Νίκου Καβουρίνου, κατά κόσμον EOS, έστησα την πρώτη μου σελίδα με... πάθος και μεράκι όπως πάντα. Θυμάμαι μάλιστα εκείνη την εποχή τα forum ήταν σχεδόν ανύπαρκτα, ενώ όλες οι ιστοσελίδες στήνονταν σε απλή HTML... τίποτα δυναμικό και όλα με το χέρι.

Η έρευση μάλιστα χώρου για site, χωρίς διαφημίσεις και ενοχλητικά banners ήταν δύσκολη... Ακόμη το λέω ότι χρωστάω μεγάλη χάρη στο Νίκο για τη βοήθειά του - που την προσφέρει ακόμη και σήμερα, χωρίς μάλιστα να θέλει να φανεί :)

Αρχικά ξεκίνησα με μια σελίδα που απλά... έβαζα ότι νέο έβρισκα από το χώρο των τηλεπικοινωνιών στις εφημερίδες και στα περιοδικά. Δελτία τύπου, εταιρικά sites και άλλα τέτοια, που έχουμε σήμερα, ήταν άγνωστα για εμένα στις αρχές του 1998. Η επιμονή μου και η υπομονή μου να την ανανεώνω ωστόσο έγινε σύντομα γνωστή. Από στόμα σε στόμα απέκτησε εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά...

Όλοι επικοινωνούσαν μαζί μου και έλεγαν ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να... επικοινωνούμε. Στην αρχή δημιουργήθηκε μια SMS Chat List για γνωριμίες και ανταλλαγές απόψεων. Τότε τα SMS ήταν (για όσους ήξεραν) δωρεάν. Οπότε η ανταλλαγή SMS μας βοήθησε αρκετά στο να γνωριστούμε.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν. Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε το πρώτο board, ένα απλό guestbook όπου ο καθένας έγραφε την άποψή του για 1002 πράγματα. Ήμασταν πολλοί και το guestbook μικρό...

Το 1999 ανακάλυψα τα Forums στα Delphi. Επιτέλους... ένα πλήρες forum με ότι ακριβώς θέλαμε. Το http://forums.delphiforums.com/gsmgr/messages έγινε πραγματικότητα και όλα πήγαιναν καλά... Λίγο ή πολύ η ιστορία αυτή είναι γνωστή σε όλους. Και επειδή πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να την... ζήσετε έστω και με καθυστέρηση μισής δεκαετίας, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε από σήμερα το http://gsm.eos.gr/ ... Εκεί θα βρείτε το site μας όπως ήταν όταν εγκαταλείφθηκε... για κάτι μεγαλύτερο, κάτι που πίστευα ότι θα ήταν καλύτερο.

Πέρασαν τα χρόνια και τελικά καταλήξαμε εδώ. Για τη συνέχεια δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στον ίδιο σταθμό :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Woca λόγω ηλικίας έχασες πολλά καλά. Αλλά δεν έχει σημασία. Πάντα θα υπάρχουν καλύτερα. Μείνε στην παρέα και θα μάθεις πολλά!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Ιαν. 2004 , 21:51)

Kαλησπέρα σε όλουs. Καλώs σαs βρήσκω ξανά.

Καλως ήρθες ρε Μεγάλε!

έχεις και τα στατιστικά να κανεις ε?μην ξεχνάς :p

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την όμορφη αυτή παρέα αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα να γραφτώ σαν μέλος. Συγκεκριμένα, από την εποχή του θρυλικού http://www.unwired.gr σας παρακολουθούσα αλλά δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος (και χρόνος) να γραφτώ και να συμμετάσχω ενεργά στην παρέα σας.

Επειδή όμως το φόρουμ έχει πάρει εκπληκτικά μεγάλες προεκτάσεις (αγγίζει πια όλα τα πιθανά ενδιαφέροντα του μέσου νέου) νομίζω ότι κάτι θα έχω πλέον να συνεισφέρω κι εγώ. Έτσι αποφάσισα να γραφτώ. Πριν κάνω όμως το πρώτο μου ποστ που σηματοδοτεί και πρακτικά την έναρξη ανταλλαγής απόψεων με τους άλλους έκανα εντατικά μαθήματα ώστε να έχω διαβάσει τα περισσότερα threads που με αφορούσαν (δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο ποστ μου το κάνω 24 μέρες μετά την εγγραφή μου).

Έχω αποφασίσει να ασκήσω σκληρή κριτική στις ιδέες, αλλά όχι στους ανθρώπους και να προσπαθήσω να προσδώσω και κάποια ποιοτικότητα στην επικοινωνία μας, η οποία δυστυχώς λείπει στις μέρες μας όσο τίποτα άλλο (όχι μόνο από το φόρουμ αλλά γενικότερα) κι έχει αντικατασταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον άκρατο καταναλωτισμό και την αποθέωση του κιτς.

Σας χαιρετώ λοιπόν και θέλω να σας πω με ειλικρίνεια ότι ξεκινάω όντας καλοπροαίρετος προς όλους. Φυσικά έχω σχηματίσει άποψη για πολλούς χρήστες αλλά το κάθε ποστ πρέπει να αντιμετωπίζεται ανεξάρτητα από το ποιος/α το έγραψε.

Καλώς σας βρήκα :)

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (23 Ιαν. 2004 , 00:14)

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την όμορφη αυτή παρέα αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα να γραφτώ σαν μέλος. Συγκεκριμένα, από την εποχή του θρυλικού http://www.unwired.gr σας παρακολουθούσα αλλά δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος (και χρόνος) να γραφτώ και να συμμετάσχω ενεργά στην παρέα σας.

Επειδή όμως το φόρουμ έχει πάρει εκπληκτικά μεγάλες προεκτάσεις (αγγίζει πια όλα τα πιθανά ενδιαφέροντα του μέσου νέου) νομίζω ότι κάτι θα έχω πλέον να συνεισφέρω κι εγώ. Έτσι αποφάσισα να γραφτώ. Πριν κάνω όμως το πρώτο μου ποστ που σηματοδοτεί και πρακτικά την έναρξη ανταλλαγής απόψεων με τους άλλους έκανα εντατικά μαθήματα ώστε να έχω διαβάσει τα περισσότερα threads που με αφορούσαν (δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο ποστ μου το κάνω 24 μέρες μετά την εγγραφή μου).

Έχω αποφασίσει να ασκήσω σκληρή κριτική στις ιδέες, αλλά όχι στους ανθρώπους και να προσπαθήσω να προσδώσω και κάποια ποιοτικότητα στην επικοινωνία μας, η οποία δυστυχώς λείπει στις μέρες μας όσο τίποτα άλλο (όχι μόνο από το φόρουμ αλλά γενικότερα) κι έχει αντικατασταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον άκρατο καταναλωτισμό και την αποθέωση του κιτς.

Σας χαιρετώ λοιπόν και θέλω να σας πω με ειλικρίνεια ότι ξεκινάω όντας καλοπροαίρετος προς όλους. Φυσικά έχω σχηματίσει άποψη για πολλούς χρήστες αλλά το κάθε ποστ πρέπει να αντιμετωπίζεται ανεξάρτητα από το ποιος/α το έγραψε.

Welcome :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Καλώς μας ήλθες ;) :)

Καλωσήρθες φίλε,απόλαυσε το myphone.gr :)

• 2 weeks later...

Wirelessly posted (Nokia 6600: Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ena megalo bravo sto myphone.gr k se olus osus duleyun sto site. Bravo gia to periexomeno , bravo gia tin amesi enimerosi , bravo gia tin beltiosi tu forum pu brorei kapoios na parakoluthei ola ta themata eukola k grigora.

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου! :) Τα καλά σου λόγια και η αγάπη των χρηστών αλλά και γενικότερα η ανταπόκριση που βρίσκει η δουλειά μας είναι η καλύτερη επιβράβευση και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι, και εμένα προσωπικά μου δίνει ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω με ένα μικρό λιθαράκι :geek:! :) :) :) :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...