one_tree_hill Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Παρών! Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Άργησα λίγο, αλλά δίνω και εγώ το παρών. Από πολύύύύύ μακριάάάάάά΄.:) :) :) :) :) :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Άργησα λίγο, αλλά δίνω και εγώ το παρών. Από πολύύύύύ μακριάάάάάά΄.:) :) :) :) :) :!: :!: Και μάλιστα αν και από πολύ μακριά γράφεις στα ελληνικά και όχι με greeklish!:) :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Και μάλιστα αν και από πολύ μακριά γράφεις στα ελληνικά και όχι με greeklish!:) :respect: Αυτό έλειπε!!!!!!!:!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapp Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παρών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 παρών http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acc Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παρών!Το site δεν παίζεται! http://forums.pcapex.com/images/smilies/thumbup.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Welcome "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartanleon Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 test test hello !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Παρών και εγώ. Διατάξτε! :ninja: :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 ΤΩΡΑ είδα το thread και δειλώνω τρισευτυχισμένος παρών:D(Με Ωμέγα βεβαίως βεβαίως) Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Καλώς ήλθες και να έχεις μια τρισευτυχισμένη παραμονή στο φόρουμ!:p:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 here I am! αν κ εκανα ενα σχεδον χρονο να ανακαλυψω το θρεντ! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Παρών; http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 παρων και εγω αν και αρκετα καθυστερημενα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 speed_fire08, odontiatros1986, alexis_18 καλωσήλθατε! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Δηλωνω παρων! Να ειστε ολοι καλα & με Υγεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Δηλωνω παρων! Να ειστε ολοι καλα & με Υγεια! Καλώς ήλθες στο Myphone!:) Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τις ευχές!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 παρων και καλησπερα σε ολους λιγη υπομονι και συγνωμη για τα ορθογραφηκα λαθη αλλα εγω ειμαι πιο αδαης αλλα και ασχετος απο τον δημιουργο !!!της σελιδας κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Καλώς ήλθες στο Myphone!:) Μην ανυσηχείς για τα ορθογραφικά σου λάθη. Είναι προτιμότερα από τα greeklish.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 να εισαι καλα και εσυ και ολος ο κοσμος κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 παρων και καλησπερα σε ολους λιγη υπομονι και συγνωμη για τα ορθογραφηκα λαθη αλλα εγω ειμαι πιο αδαης αλλα και ασχετος απο τον δημιουργο !!!της σελιδας Καλώς ήρθες στο φόρουμ :) Αν χρησιμοποιείς firefox δοκίμασε ένα extension όπου διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη σε ελληνικές και αγγλικές λέξεις.Βρίσκεται εδώ (Greek Ελληνικά (el-en) Install (3109 KB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_lag Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καλημέρα. . . Δηλώνω παρών. . ! Να είμαστε όλοι καλά. . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genius_13 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Καλως ήρθα και καλώς σας βρήκα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zygos83 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Καλημέρα.. Anybody here? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts