valerios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Σωστός... καποια άκρη βρίσκω εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν ένας αριθμός +346540ΧΧΧΧΧ είναι σταθερό ή κινητό και ποιού ισπανικού δικτύου...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το νούμερο είναι σίγουρα κινητό. Τώρα λόγω φορητότητας είναι δύσκολο να είσαι σίγουρος. Πιθανόν να ανήκει στη France telecom (Orange)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το νούμερο είναι σίγουρα κινητό. Τώρα λόγω φορητότητας είναι δύσκολο να είσαι σίγουρος. Πιθανόν να ανήκει στη France telecom (Orange)... Eυχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanas100 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπέρες, Την επόμενη εβδομάδα φεύγω για μεταπτυχιακό στην Αγλία (Εδιμβούργο) για 1,5 χρόνο. Θα πιάσω σπίτι μόνος μου για να μείνω και σύντομα θα πρέπει να κάνω τα κουμάντα μου για σταθερό τηλέφωνο, ίντερνετ αλλά και κάποιο κινητό. Ρωτάω λοιπόν τους φοιτητές που είναι ήδη πάνω να μου προτείνουν εταιρίες/πακέτα/κόλπα για τα 3 αυτά πραγματάκια (σταθερο, DSL, κινητό). Για το DSL με ενδιαφέρει να μην έχει καμμιά γελοία ογκοχρέωση (πχ 1GB δωρεάν και μετά πλήρωνε σαν βλάκας) ενώ για το τηλέφωνο να έχει και κάποιο πρόγραμμα για οικονομικές συνομιλίες με Ελλάδα. Ευχαριστώ PS: Είδα το sticky αλλά επειδή οι απαντήσεις είναι λίγο παλλιές και τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στον χώρο έκανα καινούριο θεματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Αντιγραφει τις ιδεες της vodas? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sithodor Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 γεια χαρα σε ολους! Θα θελα να μαθω,αν ξερει κανενας, πως μπορω να αγορασω χρονο ομιλιας για καρτοκινητο στην Γερμανια, απο την Ελλαδα.Το δικτυο εκει ειναι Ε-plus. μεσω ιντερνετ φανταζομαι, αλλα δεν ξερω πως τα που να κατευθυνθω.. Αν ξερει κανενας τιποτα, θα τον ευγνωμωνω! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Όταν ημουν στην Γερμανία θυμάμαι ότι έστελνα τον 16ψήφιο αρίθμο της κάρτας ανανένωσης με μύνημα στο 1268 (δεν είμαι και πολύ σίγουρος για τον αριθμό, επιβεβαίωσέ το) και γινόταν ανανέωση. Μιλάω για Wind (τότε Telestet) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sithodor Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση σου. Το προβλημα μου ειναι οτι η φιλη μου μενει στην γερμανια και χρησιμοποιει γερμανικο καρτοκινητο.Εγω μενω Ελλαδα ομως,και δεν μπορω να βρω καρτες ανανεωσης εδω περα,ετσι ωστε να της στελνω εγω μοναδες.Μηπως ξερεις αν μπορω να βρω πουθενα καρτες στην ελλαδα η στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Στο site της εταιριας που εχει η φιλη σου κοιταξες μηπως εχει δυνατοτητα αγορας χρονου ομιλιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Προσπαθώ να βρώ σε ποιό δίκτυο κινητης τηλεφωνίας ανήκει το πρόθεμα +972542?Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια αντίστοιχη ιστιοσελίδα που να αναφέρει τα προθέματα χωρών και δικτύων?Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Προσπαθώ να βρώ σε ποιό δίκτυο κινητης τηλεφωνίας ανήκει το πρόθεμα +972542?Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια αντίστοιχη ιστιοσελίδα που να αναφέρει τα προθέματα χωρών και δικτύων?Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. πρεπει να ειναι Ισραηλ , μηπως σε ψαχνεις κανεις απο εκει ?? η μηπως θελουν να σε ρωτησουν για να στειλουν κανενα δεμα που κανει μεσα τικ-τακ-τικ-τακ...:lol: Ισραηλ νομιζω ειναι αλλα κανε μια στον γουγλη να δεις τι μπορει να σου βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Από το Τέξας είναι.:google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Από το Τέξας είναι.:google: δεν ειναι απο το τεξας....αν ηταν απο το τεξας θα επρεπε να ηταν +1 972 542.... (= 001 972 542).... ..καλα το ειπε ο φιλος...ειναι απο το ισραηλ....η απο εδω...http://www.maxroam.com/ ...που ειναι μια διεθνη καρτα σιμ με προθεμα απο το ισραηλ.....http://www.prepaidgsm.net/en/international.html Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 00972 54 Είναι Ισραήλ Orange έχω και εγώ μια τέτοια 00972546.......... http://www.orange.co.il/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 00972 54 Είναι Ισραήλ Orange έχω και εγώ μια τέτοια 00972546.......... http://www.orange.co.il/ H maxroam χρησιμοποιεί το δίκτυο της Orange Israel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Αν πρόκειται να ταξιδεύσετε στην Ουρουγουάη να έχετε υπ' όψιν σας ότι τα κινητά της Voda δεν γίνονται αποδεκτά για περιαγωγή στα εκεί δίκτυα. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Αν πρόκειται να ταξιδεύσετε στην Ταμαχιρία της Λιβύης σας προειδοποιώ ότι τα κινητά της Voda δεν έχουν περιαγωγή. Μόνο η Cosmote λειτουργεί στην χώρα. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καλό λοιπόν είναι να ρωτάμε πριν πάμε σε κάποια χώρα , την εξυπηρέτηση πελατών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Η Voda δεν ισχυρίζεται στο site της ότι έχει περιαγωγή στην Ουρουγουάη πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ή να συμβουλευόμαστε την ιστοσελίδα του δικτύου στο οποίο είμαστε συνδρομητές. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTMAN Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ LAPTOP ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ????ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΛΠ??ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:rolleyes: Παράθεση ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Από προγράμματα και χρεώσεις δε γνωρίζω για τις εκεί εταιρίες,αλλά από θέμα κάλυψης να επιλέξεις την Α1(Mobilkom).Παρέχει τρομερά αξιόλογη κάλυψη gsm δικτύου!Το 3g της είναι νορμάλ,σε στυλ Κοσμοτέ στην Ελλάδα!Ούτε να τρελλαίνεσαι,ούτε και λίγο όμως!Όχι όμως τρομερές διαφορές από δω! Πολύ καλή σε δίκτυο 3g είναι η 3,αλλά αν επισκεφθείς π.χ. υπόγειους χώρους(εστιατόρια,καφέ,συνεδριακά κέντρα κλπ.),ίσως τα βρεις λίγο σκούρα,λόγω της φύσης του 3g δικτύου,που έχει απώλειες!Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιάνει γενικότερα σε δύσκολα σημεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTMAN Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ? Παράθεση ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εξαρτάται σε ποιο δίκτυο βρίσκεσαι..Η Vodafone Ελλάδας για παράδειγμα έχει κάποια προπληρωμένα πακέτα για Ίντερνετ,αλλά δεν είναι τρομερα αξιόλογα!Το roaming γενικά δε συμφέρει,για ασύρματο Ίντερνετ,εκτός αν η χρήση σου είναι πολύ περιορισμένη,όπως π.χ. Να ελέγχεις τα mail σου και να περιηγήσαι σε καμία ιστοσελίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts