stella711 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Περιττό να πω ότι έχω κολλήσει άγρια με τη σειρά:O, (κάλλιο αργά παρά ποτέ!). Τώρα είμαι στο 2Χ06 και το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω ήταν η μουσική του Ζορμπά!!!!! :wacko: Κόντεψε να μου βγει το σουβλάκι απ'τη μύτη με αυτή τη σκηνή (με τη "μορφή" τον Haywire!):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω ήταν η μουσική του Ζορμπά!!!!! για θυμησε μου..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Στην αρχή του επεισοδίου έδειχνε τον Haywire με το ποδηλατάκι, βλέπει ένα φαστφουντάδικο και ορμάει στα παγωτά, τα σιρόπια και τις κοκα-κόλες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 δεν το θυμαμαι,αλλα θα το ψαξω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Στην αρχή του επεισοδίου έδειχνε τον Haywire με το ποδηλατάκι, βλέπει ένα φαστφουντάδικο και ορμάει στα παγωτά, τα σιρόπια και τις κοκα-κόλες!!! Κορυφαιο!!!Και εγω προχθες το ειδα.Τωρα ειδα το 2χ13 και συνεχιζω!!!!!!!!!(αυριο πλεον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence_ Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Συγνωμη ρε παιδιά αλλα είμαι άσχετος ? Πόσα επεισόδια έχει η κάθε σεζόν?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Συγνωμη ρε παιδιά αλλα είμαι άσχετος ? Πόσα επεισόδια έχει η κάθε σεζόν?:confused: Τόσο η 1η όσο και η 2η έχουν 22. Στην 3η έχουν προβληθεί 9 μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αυτή πόσα θα έχει λόγω της απεργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 H απεργία έληξε τελικά οριστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 H απεργία έληξε τελικά οριστικά; Δεν έληξε ακόμα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δεν έληξε ακόμα. Και ξεκίνησαν επεισόδια χωρίς να έχει λήξει η απεργία; :eek: Πότε ξεμένουν τα επεισόδια; Έχει γυριστεί όλη η σεζόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 2-4 επεισόδια έχουν μείνει...Αυτά έχουν γραφτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μολις τελειωσα και εγω με τη σειρα μου το 3χ09... Εν ταξει.. Δεν μπορω να πω οτι προσεφερε κατι στην ιστορια, αλλα σιγουρα γεννησε ακομα περισσοτερα ερωτηματικα.. Εις αναμονη του επομενου αυτη την εβδομαδα ελπιζω. :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τωρα που αρχισαν τα νεα επεισοδια ξανα θα μπερδευτει πολυ το thread με την ταυτοχρονη συζητηση για τους κυκλους που προβαλλει ο αντεννα. Επισης θα χαλασει το ενδιαφερον οσων βλεπουν τωρα τον πρωτο κυκλο, αφου θα διαβαζουν σχολια για τον τριτο. Δεν δημιουργει καποιος ενα χωριστο thread για τα επεισοδια του αντεννα? (δυο θεματα δηλαδη με ενδειξεις "PB Αμερικη" - "PB Ελλαδα" ή κατι τετοιο τεσπα) Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τωρα που αρχισαν τα νεα επεισοδια ξανα θα μπερδευτει πολυ το thread με την ταυτοχρονη συζητηση για τους κυκλους που προβαλλει ο αντεννα. Επισης θα χαλασει το ενδιαφερον οσων βλεπουν τωρα τον πρωτο κυκλο, αφου θα διαβαζουν σχολια για τον τριτο. Δεν δημιουργει καποιος ενα χωριστο thread για τα επεισοδια του αντεννα? (δυο θεματα δηλαδη με ενδειξεις "PB Αμερικη" - "PB Ελλαδα" ή κατι τετοιο τεσπα) Σαφώς και πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός. Η συζήτηση περί [thread=196086]Prison Break και της προβολής του στον ΑΝΤ1[/thread] βρίσκεται πλέον στο [thread=196086]σχετικό θέμα[/thread]. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Σαφώς και πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός. Η συζήτηση περί [thread=196086]Prison Break και της προβολής του στον ΑΝΤ1[/thread] βρίσκεται πλέον στο [thread=196086]σχετικό θέμα[/thread]. Καλη κινηση :rolleyes: ΑΛηθεια το επομενο βγαινει Τριτη? Τεταρτη? ξερει κανεις παιδια? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τριτη για μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Σαφώς και πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός. Η συζήτηση περί [thread=196086]Prison Break και της προβολής του στον ΑΝΤ1[/thread] βρίσκεται πλέον στο [thread=196086]σχετικό θέμα[/thread]. Thank You! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Τριτη για μας. Το είδε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Το είδε κανείς; Κάτσε ντε. Τώρα πρέπει να παίζεται στην Αμερική. (2-3 ώρα Ελλάδας) Σε μας θα είναι διαθέσιμο από τις 5-6 το πρωί. Υπότιτλοι μετά το απογευματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αύριο θα παιχτεί το 10ο επεισόδιο, έτσι? Έχω όμως 1 απορία.Αφού δεν ξέρουν πότε θα λήξει η απεργία με τι σκεπτικό πάμε?Ότι θα λήξει ο κύκλος με 23 επεισόδια ή με λιγότερα πχ12? Γιατί άλλη ταχύτητα εξελίξεων θα πρέπει να έχει στη μια περίπτωση και άλλη στη 2η. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αύριο θα παιχτεί το 10ο επεισόδιο, έτσι? Εχει βγει και κυκλοφορει ηδη στα γνωστα μαγαζια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Το 10 βγηκε.. περιμενουμε υποτιτλους για να το δουμε με παρεα (εχουμε καταντησει να μαζευομαστε ολοι μαζι και να το βλεπουμε και μετα να βριζουμε μεχρι να βγει το επομενο... ) :D Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αύριο θα παιχτεί το 10ο επεισόδιο, έτσι? Έχω όμως 1 απορία.Αφού δεν ξέρουν πότε θα λήξει η απεργία με τι σκεπτικό πάμε?Ότι θα λήξει ο κύκλος με 23 επεισόδια ή με λιγότερα πχ12? Γιατί άλλη ταχύτητα εξελίξεων θα πρέπει να έχει στη μια περίπτωση και άλλη στη 2η. Όσο η απεργία συνεχίζεται το πιο πιθανο είναι να παιχθούν μονο όσα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα (δηλαδή μέχρι και το 13ο). Η ταχύτητα εξελίξεων δεν επηρεάζεται από την απεργία και επίσης τίποτα δεν ξαναγράφεται ή αλλάζει όσο είναι σε εξέλιξη η απεργία. Το πολύ πολύ να μην έχουμε season finale φέτος, απλά μια απότομη διακοπή. Αν η απεργία λήξει εγκαίρως (σύντομα δηλαδή), τότε το κανάλι μπορεί να εξετάσει και άλλα ενδεχόμενα για τη φετινή πορεία της σειράς. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αν δε κανω λαθος η απεργια εληξε... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ποσο προβλεψιμο εχει καταντησει..ουτε ελληνικη σειρα να ηταν! αντε σιγα σιγα θα τη μαζεψουμε την 11αδα για την αποδραση,ο Λινκ και η αλλη ερωτευονται κτλ κτλ..ελεος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts