Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ μην κατεβάζεις files που ζητούν το DivoCodec. Πρόκειται για κάποιου είδους ιό ή Adware, μην κατεβάσεις το Codec και αν το έχεις κατεβάσεις μην το ανοίξεις. Αν το έκανες install κάνε uninstall.

Σε torrent files υπάρχει συνήθως ένα text file που δίνει info για το DivoCodec, κατέβαζε πρώτα το text file και αν αναφέρει το DivoCodec τότε πρόκειται για μη κανονικό file.

δλδ εγω που δεν κατεβασα το codec ειμαι καλημενος απο ιους και τετοια...? ετσι?!!

Και Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε...!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειδα ενα λαθος στο 3ο επισοδιο..

εκει που ο λινκ δειχνει στον μηχαλη την φωτογραφια της σαρας, εχει μια τουγα με μαλλια στο αριστερο της ματι και μετα στις υπολοιπες εικονες δεν υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

ειδα ενα λαθος στο 3ο επισοδιο..

εκει που ο λινκ δειχνει στον μηχαλη την φωτογραφια της σαρας, εχει μια τουγα με μαλλια στο αριστερο της ματι και μετα στις υπολοιπες εικονες δεν υπαρχει.

τι ειναι τουγα?:wacko::wacko:

κατι τετοιο λεω και γω!

σε στοπ καρε μου φαινεται οτι ειδα ματια+μυτη!!!!!(ψιλοαποκλειεται βασικα..)

θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

τι ειναι τουγα?:wacko::wacko:

ελα μωρε τουφα ηθελα να πω! φραντζα πως το λενε?:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δε ξερω αλλα δεν εχει σασπενς το φετινο PB... Μεχρι στιγμης δλδ ολα χαλαρα...Κατι πρεπει να κανουν!!!

Δε φαινεται τιποτα δυστυχως.

Ελπιζω να "σκοτωσανε" τη Σαρα αφου δε θα παιξει γιατι ολες οι σκηνες που την αφορουσαν στο 3ο ηταν κακογυρισμενες (πισωπλατες ληψεις, ανηπαρκτη στην εφοδο Λινκ κτλ)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Δε φαινεται τιποτα δυστυχως.

Ελπιζω να "σκοτωσανε" τη Σαρα αφου δε θα παιξει γιατι ολες οι σκηνες που την αφορουσαν στο 3ο ηταν κακογυρισμενες (πισωπλατες ληψεις, ανηπαρκτη στην εφοδο Λινκ κτλ)

Standar ειναι αυτη στο κουτι και εγω αυτο ειδα, ασε που ειναι πλεον επισημο οτι δεν θα παιξει στην τριτη σεζον(την απέλυσαν) αλλα ειπε οτι θα ξαναδεχοταν να παιξει

Ναι αλλα αν ειναι αυτο που λετε, ποιο θα ειναι

το κινητρο του Michael για να δραπετευσει? Ο LJ?

Δε νομίζω να τη βρίσκει κιόλας μέσα στη sona!:p

δεν θα του το πει ο Link,και μολις βγει εξω θα πλακωθουν θα μπει φυλακη στην Κολομβια ο Link και μετα θα τον ξαναβγαλει εξω ο αλλος κτλ κτλ..!

πως θα βγαλουμε 5 season?? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Δε νομιζω να σκοτωσαν ετσι απλα τη Σαρα ρε παιδια... αλλα απο την αλλη και τη γκομενα του Λινκ ετσι την εφαγαν στην ψυχρα!! Απλα τωρα θελουν τη Σαρα ωστε να τους βοηθησει ο Μιχαλακης να βγαλουν εξω τον αλλο... Λετε να σκοτωσαν τη γκομενα του αλλου του φυλακισμενου;; Αλλα τι τους νοιαζει τους αδερφους;; τεσπα, θα δουμε!!

Είτε ******** τότε η γκόμενα σε συνέντευξή της και λέει ********, είτε μας δουλεύει το περιοδικό. δεν παίζει κάτι άλλο...

πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το κουτάκι αποτελείται από μέλη της...

Τι να πω...

check νέο site για μουσική, κόμικς, κινηματογράφο, θέατρο και τέχνες - mixtape.gr

αν δεν κάνω λάθος είναι να εμφανιστεί η Σάρα στο τέταρτο επεισόδιο έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον σε διάφορα περιοδικά και στο internet.

νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο επεισόδιο είτε θα δούμε μέσα στο κουτί το κεφάλι της (ελπίζω πώς όχι) είτε θα παίξει και όλα αυτά είναι κόλπα για την θεαματικότητα και το σασπένς. Επίσης επίσημη ανακοίνωση της fox δεν έχω βρει ούτε και από τους managers της Callies υπάρχει κάποια δήλωση.

Υπομονή μέχρι την Δευτέρα...:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν κάνω λάθος είναι να εμφανιστεί η Σάρα στο τέταρτο επεισόδιο έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον σε διάφορα περιοδικά και στο internet.

Μπορει να εμφανιστει μερος αυτης............:p:p:p

H Σάρα κανονικά θα πέθαινε (βασικά...πέθανε) στον πρώτο γύρο από υπερβολική δόση.

Αποφάσισαν όμως να την αναστήσουν και να σκοτώσουν τη δικηγορίνα, μιας και η ηθοποιός που την ενσάρκωνε ήθελε να φύγει από τη σειρά.

Τώρα λέγεται πως η Σάρα επίσης θέλει να φύγει οπότε το πιο πιθανό είναι να είναι το κεφάλι της στην κούτα. Άλλωστε είναι 100% υπεύθυνη για την παρ'ολίγον απόδραση.

Επιπλέον έχω την εντύπωση πως στη μκρή σκηνή που βλέπουμε τη Σάρα είναι πλέον άλλη ηθοποιός.

Anyway, τη σειρά εγώ την είδα μαζεμένη (τους πρώτους 2 κύκλους) λίγο πριν αρχίσει ο 3ος κύκλος, και έχω να πω πως η ποιότητα έχει πέσει αισθητά. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...