Livas Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ποτέ μην κατεβάζεις files που ζητούν το DivoCodec. Πρόκειται για κάποιου είδους ιό ή Adware, μην κατεβάσεις το Codec και αν το έχεις κατεβάσεις μην το ανοίξεις. Αν το έκανες install κάνε uninstall. Σε torrent files υπάρχει συνήθως ένα text file που δίνει info για το DivoCodec, κατέβαζε πρώτα το text file και αν αναφέρει το DivoCodec τότε πρόκειται για μη κανονικό file. δλδ εγω που δεν κατεβασα το codec ειμαι καλημενος απο ιους και τετοια...? ετσι?!! Και Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε...! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ειδα ενα λαθος στο 3ο επισοδιο.. εκει που ο λινκ δειχνει στον μηχαλη την φωτογραφια της σαρας, εχει μια τουγα με μαλλια στο αριστερο της ματι και μετα στις υπολοιπες εικονες δεν υπαρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ειδα ενα λαθος στο 3ο επισοδιο.. εκει που ο λινκ δειχνει στον μηχαλη την φωτογραφια της σαρας, εχει μια τουγα με μαλλια στο αριστερο της ματι και μετα στις υπολοιπες εικονες δεν υπαρχει. τι ειναι τουγα?:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Εχουν βγει subs!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Kαταλάβατε τι έχει το κουτί; Κανενα χέρι μήπως;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 κατι τετοιο λεω και γω! σε στοπ καρε μου φαινεται οτι ειδα ματια+μυτη!!!!!(ψιλοαποκλειεται βασικα..) θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 απο νουμερα πως πηγαμαι?ανεβηκαμε καθολου?:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 τι ειναι τουγα?:wacko::wacko: ελα μωρε τουφα ηθελα να πω! φραντζα πως το λενε?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δε ξερω αλλα δεν εχει σασπενς το φετινο PB... Μεχρι στιγμης δλδ ολα χαλαρα...Κατι πρεπει να κανουν!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δε φαινεται τιποτα δυστυχως. Ελπιζω να "σκοτωσανε" τη Σαρα αφου δε θα παιξει γιατι ολες οι σκηνες που την αφορουσαν στο 3ο ηταν κακογυρισμενες (πισωπλατες ληψεις, ανηπαρκτη στην εφοδο Λινκ κτλ) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δε φαινεται τιποτα δυστυχως. Ελπιζω να "σκοτωσανε" τη Σαρα αφου δε θα παιξει γιατι ολες οι σκηνες που την αφορουσαν στο 3ο ηταν κακογυρισμενες (πισωπλατες ληψεις, ανηπαρκτη στην εφοδο Λινκ κτλ) Standar ειναι αυτη στο κουτι και εγω αυτο ειδα, ασε που ειναι πλεον επισημο οτι δεν θα παιξει στην τριτη σεζον(την απέλυσαν) αλλα ειπε οτι θα ξαναδεχοταν να παιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ετσι...!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι αλλα αν ειναι αυτο που λετε, ποιο θα ειναι το κινητρο του Michael για να δραπετευσει? Ο LJ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι αλλα αν ειναι αυτο που λετε, ποιο θα ειναι το κινητρο του Michael για να δραπετευσει? Ο LJ? Δε νομίζω να τη βρίσκει κιόλας μέσα στη sona!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Γιατι ο LJ ειναι μικρο κινητρο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Οπως και να το κανουμε, αλλο Sara αλλο LJ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 δεν θα του το πει ο Link,και μολις βγει εξω θα πλακωθουν θα μπει φυλακη στην Κολομβια ο Link και μετα θα τον ξαναβγαλει εξω ο αλλος κτλ κτλ..! πως θα βγαλουμε 5 season?? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ψιλομούφα το PB μέχρι τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ψιλομούφα το PB μέχρι τώρα.. Σε αυτό συμφωνώ, αν και δεν έχω εντοπίσει τι με χαλάει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Το κινητρο θα ειναι να βγει εξω και να τους ....................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δε νομιζω να σκοτωσαν ετσι απλα τη Σαρα ρε παιδια... αλλα απο την αλλη και τη γκομενα του Λινκ ετσι την εφαγαν στην ψυχρα!! Απλα τωρα θελουν τη Σαρα ωστε να τους βοηθησει ο Μιχαλακης να βγαλουν εξω τον αλλο... Λετε να σκοτωσαν τη γκομενα του αλλου του φυλακισμενου;; Αλλα τι τους νοιαζει τους αδερφους;; τεσπα, θα δουμε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou1 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Είτε ******** τότε η γκόμενα σε συνέντευξή της και λέει ********, είτε μας δουλεύει το περιοδικό. δεν παίζει κάτι άλλο... πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το κουτάκι αποτελείται από μέλη της... Τι να πω... Παράθεση check νέο site για μουσική, κόμικς, κινηματογράφο, θέατρο και τέχνες - mixtape.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 αν δεν κάνω λάθος είναι να εμφανιστεί η Σάρα στο τέταρτο επεισόδιο έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον σε διάφορα περιοδικά και στο internet. νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο επεισόδιο είτε θα δούμε μέσα στο κουτί το κεφάλι της (ελπίζω πώς όχι) είτε θα παίξει και όλα αυτά είναι κόλπα για την θεαματικότητα και το σασπένς. Επίσης επίσημη ανακοίνωση της fox δεν έχω βρει ούτε και από τους managers της Callies υπάρχει κάποια δήλωση. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 αν δεν κάνω λάθος είναι να εμφανιστεί η Σάρα στο τέταρτο επεισόδιο έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον σε διάφορα περιοδικά και στο internet. Μπορει να εμφανιστει μερος αυτης............:p:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 H Σάρα κανονικά θα πέθαινε (βασικά...πέθανε) στον πρώτο γύρο από υπερβολική δόση. Αποφάσισαν όμως να την αναστήσουν και να σκοτώσουν τη δικηγορίνα, μιας και η ηθοποιός που την ενσάρκωνε ήθελε να φύγει από τη σειρά. Τώρα λέγεται πως η Σάρα επίσης θέλει να φύγει οπότε το πιο πιθανό είναι να είναι το κεφάλι της στην κούτα. Άλλωστε είναι 100% υπεύθυνη για την παρ'ολίγον απόδραση. Επιπλέον έχω την εντύπωση πως στη μκρή σκηνή που βλέπουμε τη Σάρα είναι πλέον άλλη ηθοποιός. Anyway, τη σειρά εγώ την είδα μαζεμένη (τους πρώτους 2 κύκλους) λίγο πριν αρχίσει ο 3ος κύκλος, και έχω να πω πως η ποιότητα έχει πέσει αισθητά. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts