PeCoMAY Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μολις είδα τα 4 πρώτα επεισόδεια του 2ου κύκλου. Τον Αμπρούτζι τον φάγαν επειδή δεν τα έβρισκε με την εταιρία παραγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εγω μολις ειδα και το 2x15....και μπορω να πω η δραση καλα κρατει.... Απιστευτη σειρα και ολο ανατροπες.....τι ειναι αυτο το πραγμα... Αψογη! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Εγω ενα εχω να ρωτησω: μετα το Lost και το Prison Break ...τί αλλο??? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Εγω ενα εχω να ρωτησω: μετα το Lost και το Prison Break ...τί αλλο??? 4400, Heroes, 24, One Tree Hill, CSI Miami, CSI New York κλπ κλπ κλπ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 στην τελευταια σκηνη του 2 κυκλου οπου ο Michael ειναι φυλακη και βλεπει εναν ανθρωπο στο πατωμα ο Bellick ειναι?:confused:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 στην τελευταια σκηνη του 2 κυκλου οπου ο Michael ειναι φυλακη και βλεπει εναν ανθρωπο στο πατωμα ο Bellick ειναι?:confused:: Nαι, αυτός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 στην τελευταια σκηνη του 2 κυκλου οπου ο Michael ειναι φυλακη και βλεπει εναν ανθρωπο στο πατωμα ο Bellick ειναι?:confused:: Λιώμα έτσι? :vava::vava::dizzy::innocent::rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 4400, Heroes, 24, One Tree Hill, CSI Miami, CSI New York κλπ κλπ κλπ. :cool: Το καλυτερο απο αυτα θεωρειται το 24? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Το καλυτερο απο αυτα θεωρειται το 24? Δεν υπάρχει καλύτερο. Το γούστο είναι προσωπικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Το προσωπικο σου γουστο ποιο προτιμα? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Το προσωπικο σου γουστο ποιο προτιμα? Του bayern? Τις νοικοκυρές σε απόγνωση :grin: Εγώ πάντως θα σου πρότεινα 24 :cool: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Το προσωπικο σου γουστο ποιο προτιμα? Κοιτά να δεις που λένε και οι μορφωμένοι. Εγώ βλέπω τις εξής σειρές. 1. Lost 2. House M.D. 3. Prison Break 4. Desperate Housewives 5. Smallville 6. The 4400 7. Heroes 8. South Park 9. The Simpsons Αυτές που έχω δει και δεν μου αρέσουν είναι one tree hill, 24, charmed, buffy, 7th heaven. CSI δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει πολύ σαν είδος. Πως σου φαίνεται το γούστο μου; GUSTOOOOOOOOOOOZA????? *******?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Το καλυτερο απο αυτα θεωρειται το 24? Όχι. Αλλα είναι πιο κοντά στο Prison Break σαν είδος. Κάποτε-αρχικα υπήρχαν και (άκυρες τελικά) φήμες οτι τα σύμπαντα των σειρών θα έκαναν overlap. Πάντως έχει 2 καλες season (συμπτωματικά ; ) τις δύο πρώτες του. Εγώ θα σου πρότεινα Heroes, σε φρέσκια σειρά με καλή σκηνοθεσία, και δομή σαν κόμικ. Και αν θες η συμβουλή μου μείνε μακριά απο το σαβουρο-4400. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Το πρώτο official trailer για την 3η season http://www.youtube.com/watch?v=-ZgFAlTtF3k (περιέχει spoilers) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Θελω να δω τι θα σκεφτει ο Μιχαλακης για να ξεφυγει και απο αυτο.......:ninja: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Όχι. Αλλα είναι πιο κοντά στο Prison Break σαν είδος. Κάποτε-αρχικα υπήρχαν και (άκυρες τελικά) φήμες οτι τα σύμπαντα των σειρών θα έκαναν overlap. Πάντως έχει 2 καλες season (συμπτωματικά ; ) τις δύο πρώτες του. Εγώ θα σου πρότεινα Heroes, σε φρέσκια σειρά με καλή σκηνοθεσία, και δομή σαν κόμικ. Και αν θες η συμβουλή μου μείνε μακριά απο το σαβουρο-4400. Τι δουλειά έχει βρε παιδιά το 24 με το Prison Break? Εμένα το 24 δε μου αρέσει καθόλου ενώ το PB με πορώνει απίστευτα. Φοβεροί χαρακτήρες και πολύ καλό σενάριο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Το 24 είναι πολύ καλύτερο για μένα, το Prison Break με χάλασε στην 2η Season. To 24 ήταν η μόνη σειρά που είδα απανωτά όλα τα επεισόδια της κάθε season. Κάθε season την τελείωνα σε 3 ημέρες περίπου. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τι καλό σας έχω :P? Τα πρώτα 17 λεπτά του πρώτου επισοδείου του 3ου κύκλου! αντιγράφω από το wiggler.gr Το cliffhanger στη δεύτερη season 2 σίγουρα μας άφησε όλους με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Όσοι λοιπόν δεν αντέχουν άλλο μπορούν να δουν πως αρχίζει η τρίτη season, της hit σειράς εδώ και τώρα! Φυσικά δεν μιλάω για κάποιο παράνομο τρόπο (aka preair dvds που κυκλοφορούν για πολλές σειρές) αλλά για έναν καθόλα νόμιμο τρόπο: από την ίδια την Fox! Όσοι λοιπόν είστε κάτοικοι αμερικής (γκουχ, γκουχ, ανώνυμοι proxy servers!) μπορείτε να πεταχτείτε στο Fox On Demand ή να πατήσετε για κατευθείαν… αναμετάδοση στο παρακάτω link! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τι καλό σας έχω :P? Τα πρώτα 17 λεπτά του πρώτου επισοδείου του 3ου κύκλου! αντιγράφω από το wiggler.gr Pos to anoigo to video? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 υπάρχει ένα ωραίο site που σου δίνει την δυνατότητα να το κατεβάσεις με ελληνικούς υπότιτλους. δεν μπορώ να πω από που... καταλαβαίνετε τι site είναι... Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το ειδατε το 17λεπτο?Μπηκα ξανα στο κλιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το ειδατε το 17λεπτο?Μπηκα ξανα στο κλιμα! Το είδα και ήταν καλό!!! Έχω να πω 4 πράγματα: 1)Ο Μπέλικ δε θα τη βγάλει απο εκεί ζωντανός 2)Ο Μιχαλάκης δεν πιστεύω ότι θα μεταφερθεί την επόμενη μέρα σε άλλη φυλακή! Στη Σόνα θα έχει πιο πολλή φάση! 3)Ίσως δούμε συνεργασία Μαχόουν-Μιχάλη,το οποίο θα μ'αρεσει πολύ! 4)Η γυναίκα που βαφόταν στην αρχή ποια ήτανε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το 24 είναι πολύ καλύτερο για μένα, το Prison Break με χάλασε στην 2η Season. To 24 ήταν η μόνη σειρά που είδα απανωτά όλα τα επεισόδια της κάθε season. Κάθε season την τελείωνα σε 3 ημέρες περίπου. Δεν μπορω να πω, μ'αρεσει η σειρα 24 και εχει αγωνια αλλα πολυ βασανηστηριο πεφτει!Ο jack Bower εχει βασανισει ποσους ασιατες, την κοπελα του, τον πρωην της, τον προεδρο των ΗΠΑ και δν ξερω κι εγω ποσους ακομα!!Ελεος!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το είδα και ήταν καλό!!! Έχω να πω 4 πράγματα: 1)Ο Μπέλικ δε θα τη βγάλει απο εκεί ζωντανός 2)Ο Μιχαλάκης δεν πιστεύω ότι θα μεταφερθεί την επόμενη μέρα σε άλλη φυλακή! Στη Σόνα θα έχει πιο πολλή φάση! 3)Ίσως δούμε συνεργασία Μαχόουν-Μιχάλη,το οποίο θα μ'αρεσει πολύ! 4)Η γυναίκα που βαφόταν στην αρχή ποια ήτανε;; ρε παιδα που το ειδατε θελω κι εγω!!:O:O:!::) παταω το link και λεει οτι εκτος Αγγλιας δεν γινεται να το δεις!!:wacko::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 όπως (αντι)γράφω πιο πάνω βρες proxy αμερικής και θα το δεις Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts