John_Locke Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μαλιστα..καλα θυμομουν για Δευτερα..thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 To 20o επεισόδιο απλώς...........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!! 15/5: Δίωρο φινάλε σειράς απο Fox Tv (Επεισόδια 21 & 22) 26/5: 2 extra επεισόδια (πραγματικό φινάλε σειράς) απο SKY1 (!!!!)... Δυστυχώς κι αυτό, όπως όλα τα ωραία, έφτασε στο τέλος... :(:( (Y.Γ: Αυτό το Fox έχει καταντήσει όπως τον Αντ1, στο θέμα "Σεβασμός προς μία σειρά και το κοινό της"...:mad::mad::mad: Μήπως είναι τυχαίο ότι το 90% των ξένων σειρών που προβάλλει ο Αντ1 είναι του Fox....;;; :wacko::p ) Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 15/5: Δίωρο φινάλε σειράς απο Fox Tv (Επεισόδια 21 & 22) 26/5: 2 extra επεισόδια (πραγματικό φινάλε σειράς) απο SKY1 (!!!!)... Μπορεις να δωσεις λιγο παραπανω πληροφοριες και το ποια ειναι η πηγη σου? Συμφωνα με αυτα που γραφεις, θα υπαρξουν 4 κι οχι 2 ακομα επεισοδια? :rolleyes: edit: ΤΟ IMDB λεει, Season 4, Episode 21: Rates of Exchange Original Air Date—15 May 2009 Season 4, Episode 22: Killing Your Number Original Air Date—15 May 2009 Season 4, Episode 23: The Old Ball and Chain Original Air Date—2 June 2009 Season 4, Episode 24: Free Original Air Date—2 June 2009 Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Τελικά κανένας δεν ξέρει με σιγουριά πότε (και πού) θα παιχτεί το τελευταίο δίωρο επεισόδιο του Prison Break. Αν πάντως πιστέψουμε τη Wikipedia, το δίωρο φινάλε θα βγει κατευθείαν σε DVD. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Prison_Break_episodes Και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοιος δισταγμός στο Fox να προβαλουν το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς τους; Δεν νομίζω να το έχω ξαναδεί αυτό... Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο. Να μην προβληθεί καθόλου το φινάλλε και να βγει κατευθείαν σε dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο. Να μην προβληθεί καθόλου το φινάλλε και να βγει κατευθείαν σε dvd. Είχα διαβάσει ότι μετά το φινάλε θα προβληθεί κάποια στιγμή και μια δίωρη τηλεταινία. Τώρα αν αυτό άλλαξε και αντί για την τηλεόραση βγει απευθείας σε DVD δεν το ξέρω. Πάντως την άλλη εβδομάδα θα έχει φινάλε, κανονικά. Το επόμενο δίωρο, όποτε βγει τελικά, θα είναι μάλλον κάτι σαν επίλογος. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ΜΕταξυ Wiki και IMDb, θα προτιμησω το δευτερο.. Θα δειξει :X Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 http://www.fox.com/schedule.htm PRISON BREAK "Rate Of Exchange / Killing Your Number" - 8 \ 7c **2-HOUR SERIES FINALE** -- "PRISON BREAK" -- (8:00-10:00 PM ET/PT) NOT EVERYONE GETS A HAPPY ENDING ON THE ALL-NEW 2-HOUR SERIES FINALE OF "PRISON BREAK" FRIDAY, MAY 15, ON FOX Μαλλον η πιο αξιοπιστη πηγη; Οπως και http://www.fox.com/prisonbreak/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Μπορεις να δωσεις λιγο παραπανω πληροφοριες και το ποια ειναι η πηγη σου? Συμφωνα με αυτα που γραφεις, θα υπαρξουν 4 κι οχι 2 ακομα επεισοδια? :rolleyes: Πραγματικά, οι πληροφορίες που υπάρχουν γενικότερα, το μόνο που κάνουν είναι να μας έχουν μπερδέψει, παρά να μας έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση... :wacko::wacko: Φίλε μου, 4 θα είναι τα τελευταία επεισόδια... Η πηγή που βρήκα είναι η εξής: http://theprisonbreak.pblogs.gr/?post_not_found Με τεράστια επιφύλαξη βεβαίως για την εγκυρότητα της... Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι τελικά τα δύο extra (23 & 24) τελευταία επεισόδια, τα οποία ήταν να βγουν κατευθείαν σε DVD ως extras απο Fox, θα τα προβάλει τελικά στις 26/5 το Βρετανικό κανάλι SKY1... Ποιός ο λόγος να μην προβάλλει το FOX τον επίλογο μίας εκ των πιο επιτυχημένων σειρών του, δεν το καταλαβαίνω... :blink::blink: Πάντως, το μόνο σίγουρο -επισήμως κι από το site της Fox- είναι ότι αυτήν την Παρασκευή θα προβληθεί το δίωρο φινάλε της σειράς... :(:(:( Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Μια απορία... ο 'μπράβος' του Στρατηγού στα τελευταία 2 επεισόδια, είναι ο τύπος που πήγε στον T-Bag σαν ιεραπόστολος?? :p Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Ναι, αυτός είναι. Απο τους πολύ καλούς χαρακτήρες. Τα τελευταία επεισόδια δυστυχώς, δεν με ενθουσίασαν. Πάρα πολλά κενά και σε πολλά σημεία έχασα εντελώς το ενδιαφέρον μου. Αποκορύφωμα αποτελεί το τέλος του 19, αρχή του 20 οπού τα δύο αδέρφια κάθονται σα μαμάκες λες και θέλουν να τους ανακαλύψουν. Γενικά το όλο σκηνικό της παγίδευσης του Link ήταν τεράστια μούφα. Ελπίζω να κλείσει η σειρά με δύο καλά επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 To S04E21 έχει τίτλο "Από τη Κική και το Κοκό ποιον να διαλέξω"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 To S04E21 έχει τίτλο "Από τη Κική και το Κοκό ποιον να διαλέξω"; παιδια βγηκανε 2 νεα επεισοδια? γιατι εγω βρηκα το 21 και το 22 και κατεβασα.Το βραδυ θα τα δω. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 παιδια βγηκανε 2 νεα επεισοδια? γιατι εγω βρηκα το 21 και το 22 και κατεβασα.Το βραδυ θα τα δω. ναι κ ειναι τα τελευταια...δυστυχως επιβεβαιωνονται τα σεναρια για το τελος..αλλα δυο επεισοδια θα μεταδωθουν απο αγγλικο καναλι κ θα βγουν κ σε dvd.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ναι κ ειναι τα τελευταια...δυστυχως επιβεβαιωνονται τα σεναρια για το τελος..αλλα δυο επεισοδια θα μεταδωθουν απο αγγλικο καναλι κ θα βγουν κ σε dvd.... Δηλαδη το 22ο ειναι το φιναλε της σειρας? Η θα βγουν αλλα 2 , οποτε το φιναλε θα ειναι το 24ο? μαλλον το δευτερο σεναριο εχω καταλαβει οτι ισχυει... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Δηλαδη το 22ο ειναι το φιναλε της σειρας? Η θα βγουν αλλα 2 , οποτε το φιναλε θα ειναι το 24ο? μαλλον το δευτερο σεναριο εχω καταλαβει οτι ισχυει... το φιναλε ειναι στο 22.τα αλλα δυο ειναι απ οτι καταλαβα λεπτομεριες που δεν εχουν δειξει...πχ απο τις ζωες των υπολοιπων κ λεπτομεριες απο το ασχημο τελος ενος απο τους πρωταγωνιστες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ωραία τα επεισόδια .. το τέλος του 22ου.. ήταν συγκινητικό αλλά με "χάλασε" κιόλας .. δεν ήθελα να "καταλήξει" έτσι .. χάρηκα για τον Μπάκγουελ ωστόσο .. κ για αυτούς που πήραν ότι τους άξιζε .. Πολύ θα ήθελα να δω τα 2 έξτρα επεισόδια ωστόσο γιατί θα ήθελα να μάθω τι έγινε πριν, κατά τη διάρκεια, μετά .. όσων έδειξαν στα 2 τελευταία .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Δεν πίστευα ότι θα το τελείωναν έτσι αλλά μπορώ να πω ότι μ'άρεσε. Θα με ξένιζε ένα happy end Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ούτε εγώ περίμενα ακριβώς ένα τέτοιο τέλος, όμως μου άρεσε. Έκλεισε θετικά η σειρά, να την θυμόμαστε σαν κάτι καλό. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Αφησε μια γλυκοπικρη γευση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Το τραγουδι στο τελος πιο ειναι; EDIT: Απανταω μονος μου.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Αφησε μια γλυκοπικρη γευση... +1 μου αρεσε πολυ το τελος!!!εκλεισε επαξια!!:)πολυ συγκινητικο το τελος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν πολυ καλα!!! Δε θα με χαλουσε το "Ζησαν αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα" αλλα αυτη η γλυκοπικρη γευση εκανε τη διαφορα.... Η 4η σεζον τελικα εσωσε καπως την κατασταση.... Η σειρα εκλεισε καλα! :up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Επιτελους τελος. Το prison break για μενα ηταν μεχρι την 2η σεζον, μετα εβλεπα κατι αλλο αλλα οχι prison break. Τα τελευταια λεπτα παραδοξως ηταν καλα και νομιζω οτι ειχε το σωστο φιναλε Στο θεμα Michael δηλαδη γιατι το οτι πεταχτηκε ο kelerman απο το πουθενα μου φανηκε τελειως ηλιθιο, πιο πολυ μου φανηκε σαν ενα reunion για να παιξουν ολοι οι ζωντανοι ηθοποιοι της σειρας πριν το τελος. Παντως αν και ειχε γινει ανυποφορη η σειρα εχω να πω οτι θα μου λειψει λιγο... Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Έκλεισε ακρίβως όπως της άξιζε... Με ένα πολύ δυνατό και συγκινητικό φινάλε... Θα μου λείψει πολύ η σειρά... :(:(:(:(:(:( Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts