Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To 20o επεισόδιο απλώς...........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!

15/5: Δίωρο φινάλε σειράς απο Fox Tv (Επεισόδια 21 & 22)

26/5: 2 extra επεισόδια (πραγματικό φινάλε σειράς) απο SKY1 (!!!!)...

Δυστυχώς κι αυτό, όπως όλα τα ωραία, έφτασε στο τέλος... :(:(

(Y.Γ: Αυτό το Fox έχει καταντήσει όπως τον Αντ1, στο θέμα "Σεβασμός προς μία σειρά και το κοινό της"...:mad::mad::mad:

Μήπως είναι τυχαίο ότι το 90% των ξένων σειρών που προβάλλει ο Αντ1 είναι του Fox....;;; :wacko::p )

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

15/5: Δίωρο φινάλε σειράς απο Fox Tv (Επεισόδια 21 & 22)

26/5: 2 extra επεισόδια (πραγματικό φινάλε σειράς) απο SKY1 (!!!!)...

Μπορεις να δωσεις λιγο παραπανω πληροφοριες και το ποια ειναι η πηγη σου? Συμφωνα με αυτα που γραφεις, θα υπαρξουν 4 κι οχι 2 ακομα επεισοδια? :rolleyes:

edit: ΤΟ IMDB λεει,

Season 4, Episode 21: Rates of Exchange

Original Air Date—15 May 2009

Season 4, Episode 22: Killing Your Number

Original Air Date—15 May 2009

Season 4, Episode 23: The Old Ball and Chain

Original Air Date—2 June 2009

Season 4, Episode 24: Free

Original Air Date—2 June 2009

Dream big and dare to fail..

Τελικά κανένας δεν ξέρει με σιγουριά πότε (και πού) θα παιχτεί το τελευταίο δίωρο επεισόδιο του Prison Break.

Αν πάντως πιστέψουμε τη Wikipedia, το δίωρο φινάλε θα βγει κατευθείαν σε DVD.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Prison_Break_episodes

Και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοιος δισταγμός στο Fox να προβαλουν το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς τους; Δεν νομίζω να το έχω ξαναδεί αυτό...

sakis for the masses, θου for the few

Αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο. Να μην προβληθεί καθόλου το φινάλλε και να βγει κατευθείαν σε dvd.

Αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο. Να μην προβληθεί καθόλου το φινάλλε και να βγει κατευθείαν σε dvd.

Είχα διαβάσει ότι μετά το φινάλε θα προβληθεί κάποια στιγμή και μια δίωρη τηλεταινία. Τώρα αν αυτό άλλαξε και αντί για την τηλεόραση βγει απευθείας σε DVD δεν το ξέρω.

Πάντως την άλλη εβδομάδα θα έχει φινάλε, κανονικά. Το επόμενο δίωρο, όποτε βγει τελικά, θα είναι μάλλον κάτι σαν επίλογος.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

http://www.fox.com/schedule.htm

PRISON BREAK

"Rate Of Exchange / Killing Your Number" - 8 \ 7c

**2-HOUR SERIES FINALE**

-- "PRISON BREAK" -- (8:00-10:00 PM ET/PT)

NOT EVERYONE GETS A HAPPY ENDING ON THE ALL-NEW 2-HOUR SERIES FINALE OF "PRISON BREAK" FRIDAY, MAY 15, ON FOX

Μαλλον η πιο αξιοπιστη πηγη;

Οπως και http://www.fox.com/prisonbreak/

Μπορεις να δωσεις λιγο παραπανω πληροφοριες και το ποια ειναι η πηγη σου? Συμφωνα με αυτα που γραφεις, θα υπαρξουν 4 κι οχι 2 ακομα επεισοδια? :rolleyes:
Πραγματικά, οι πληροφορίες που υπάρχουν γενικότερα, το μόνο που κάνουν είναι να μας έχουν μπερδέψει, παρά να μας έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση... :wacko::wacko:

Φίλε μου, 4 θα είναι τα τελευταία επεισόδια... Η πηγή που βρήκα είναι η εξής:

http://theprisonbreak.pblogs.gr/?post_not_found

Με τεράστια επιφύλαξη βεβαίως για την εγκυρότητα της... Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι τελικά τα δύο extra (23 & 24) τελευταία επεισόδια, τα οποία ήταν να βγουν κατευθείαν σε DVD ως extras απο Fox, θα τα προβάλει τελικά στις 26/5 το Βρετανικό κανάλι SKY1...

Ποιός ο λόγος να μην προβάλλει το FOX τον επίλογο μίας εκ των πιο επιτυχημένων σειρών του, δεν το καταλαβαίνω... :blink::blink:

Πάντως, το μόνο σίγουρο -επισήμως κι από το site της Fox- είναι ότι αυτήν την Παρασκευή θα προβληθεί το δίωρο φινάλε της σειράς... :(:(:(

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Μια απορία... ο 'μπράβος' του Στρατηγού στα τελευταία 2 επεισόδια, είναι ο τύπος που πήγε στον T-Bag σαν ιεραπόστολος?? :p
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Ναι, αυτός είναι. Απο τους πολύ καλούς χαρακτήρες.

Τα τελευταία επεισόδια δυστυχώς, δεν με ενθουσίασαν. Πάρα πολλά κενά και σε πολλά σημεία έχασα εντελώς το ενδιαφέρον μου. Αποκορύφωμα αποτελεί το τέλος του 19, αρχή του 20 οπού τα δύο αδέρφια κάθονται σα μαμάκες λες και θέλουν να τους ανακαλύψουν. Γενικά το όλο σκηνικό της

παγίδευσης του Link

ήταν τεράστια μούφα.

Ελπίζω να κλείσει η σειρά με δύο καλά επεισόδια.

To S04E21 έχει τίτλο "Από τη Κική και το Κοκό ποιον να διαλέξω";

παιδια βγηκανε 2 νεα επεισοδια? γιατι εγω βρηκα το 21 και το 22 και κατεβασα.Το βραδυ θα τα δω.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

παιδια βγηκανε 2 νεα επεισοδια? γιατι εγω βρηκα το 21 και το 22 και κατεβασα.Το βραδυ θα τα δω.

ναι κ ειναι τα τελευταια...δυστυχως επιβεβαιωνονται τα σεναρια για το τελος..αλλα δυο επεισοδια θα μεταδωθουν απο αγγλικο καναλι κ θα βγουν κ σε dvd....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι κ ειναι τα τελευταια...δυστυχως επιβεβαιωνονται τα σεναρια για το τελος..αλλα δυο επεισοδια θα μεταδωθουν απο αγγλικο καναλι κ θα βγουν κ σε dvd....

Δηλαδη το 22ο ειναι το φιναλε της σειρας? Η θα βγουν αλλα 2 , οποτε το φιναλε θα ειναι το 24ο? μαλλον το δευτερο σεναριο εχω καταλαβει οτι ισχυει...

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Δηλαδη το 22ο ειναι το φιναλε της σειρας? Η θα βγουν αλλα 2 , οποτε το φιναλε θα ειναι το 24ο? μαλλον το δευτερο σεναριο εχω καταλαβει οτι ισχυει...

το φιναλε ειναι στο 22.τα αλλα δυο ειναι απ οτι καταλαβα λεπτομεριες που δεν εχουν δειξει...πχ απο τις ζωες των υπολοιπων κ λεπτομεριες απο το ασχημο τελος ενος απο τους πρωταγωνιστες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία τα επεισόδια .. το τέλος του 22ου.. ήταν συγκινητικό αλλά με "χάλασε" κιόλας .. δεν ήθελα να "καταλήξει" έτσι .. χάρηκα για τον Μπάκγουελ ωστόσο .. κ για αυτούς που πήραν ότι τους άξιζε ..

Πολύ θα ήθελα να δω τα 2 έξτρα επεισόδια ωστόσο γιατί θα ήθελα να μάθω τι έγινε πριν, κατά τη διάρκεια, μετά .. όσων έδειξαν στα 2 τελευταία ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δεν πίστευα ότι θα το τελείωναν έτσι αλλά μπορώ να πω ότι μ'άρεσε.

Θα με ξένιζε ένα happy end

Ούτε εγώ περίμενα ακριβώς ένα τέτοιο τέλος, όμως μου άρεσε. Έκλεισε θετικά η σειρά, να την θυμόμαστε σαν κάτι καλό.
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Αφησε μια γλυκοπικρη γευση...

+1 μου αρεσε πολυ το τελος!!!εκλεισε επαξια!!:)πολυ συγκινητικο το τελος!!!

Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν πολυ καλα!!! Δε θα με χαλουσε το "Ζησαν αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα" αλλα αυτη η γλυκοπικρη γευση εκανε τη διαφορα.... Η 4η σεζον τελικα εσωσε καπως την κατασταση.... Η σειρα εκλεισε καλα! :up:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Επιτελους τελος. Το prison break για μενα ηταν μεχρι την 2η σεζον, μετα εβλεπα κατι αλλο αλλα οχι prison break. Τα τελευταια λεπτα παραδοξως ηταν καλα και νομιζω οτι ειχε το σωστο φιναλε

Στο θεμα Michael δηλαδη γιατι το οτι πεταχτηκε ο kelerman απο το πουθενα μου φανηκε τελειως ηλιθιο, πιο πολυ μου φανηκε σαν ενα reunion για να παιξουν ολοι οι ζωντανοι ηθοποιοι της σειρας πριν το τελος.

Παντως αν και ειχε γινει ανυποφορη η σειρα εχω να πω οτι θα μου λειψει λιγο...

Έκλεισε ακρίβως όπως της άξιζε... Με ένα πολύ δυνατό και συγκινητικό φινάλε...

Θα μου λείψει πολύ η σειρά... :(:(:(:(:(:(