Chameleon Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ερωτηση...γιατι ΟΛΟΙ σχεδον θελετε να τελειωσει το prison break;;; εχετε βρει καλυτερες νεες σειρες;;;;σαφως και εχει πεσει η σειρα (ειδικα η 2η season) αλλα δεν εχω στο μυαλο μου κατι σαν back-up λυση..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Άπειρες οι εναλλακτικές. Χρόνο να έχεις και διάθεση για ψάξιμο και θα βρείς πάρα πολλές ενδιαφέρουσες σειρές, νέες και παλιότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 εμενα παντως μου αρεσει γενικα σαν σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 εμενα παντως μου αρεσει γενικα σαν σειρα. κι εμενα,απλα τα σπαει πραγματικα;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkys Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 πολυ ωραιο το 15. θελω να δω τι θα γινει στη συνεχεια. να κανω μια ερωτηση σαν λιγο ασχετη... τι ειναι το subdownloader? το αναφερει ενας χρηστης σε ενα ποστ. μου φαινεται σαν προγραμμα που βρισκει υποτιτλους? κατι τετοιο? σορρυ αν ειναι λαθος το μερος απλα το γραφω εδω επειδη εδω το ειδα. καλα χριστουγεννα σε ολους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Μπορείς να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 κι εμενα,απλα τα σπαει πραγματικα;) Εννοείται πως δεν θέλουμε να σταματήσει... Η σειρά είναι top of the top... Δεν λέμε τα αυτονόητα...:):):):):) Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Κρίμα για τον T-bag ρε γμτ...δεν τον αφήνουν να αγιάσει τον άνθρωπο. Μόλις πάει λίγο να στρώσει, τον ξαναρίχνουν κάτω. Τη μισή σειρά σηκώνει στους ώμους του για μένα, φοβερός ηθοποιός και χαρακτήρας. Η άλλη μισή (για μένα) είναι η Γκρέτσεν που επίσης τα σπάει. Λίιιιγο πιο ρεαλιστική απλά θα 'θελα να 'ταν η σειρά, αυτός ο Μιχαλάκης λες και έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, δεν ψοφάει με τίποτα και τώρα...τον σώζει ο Στρατηγός με μια απλά χαζή και πρόχειρη δικαιολογία. Κανονικά θα τους είχε κρεμάσει όλους ανάποδα να στεγνώσουν αλλά τώρα...τους ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. :worry: (Γιατί ένας θεός ξέρει μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ο Τ μπαγκ ειναι μορφη. τον εχω δει σε αλλα 2 εργα και δεν παιζεται. σαικοφατσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παίζει και στο καινούριο The Day The Earth Stood Still οπού κάνει έναν αξιοματικό του αμερικάνικου στρατού. Η πρώτη φορά που τον βλέπω σε "ανθρώπινο" ρόλο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παίζει και στο καινούριο The Day The Earth Stood Still οπού κάνει έναν αξιοματικό του αμερικάνικου στρατού. Η πρώτη φορά που τον βλέπω σε "ανθρώπινο" ρόλο. :) Και στο Transporter 3 συμμετεχει και παιζει τον κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Μπορείς να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο θέμα. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Και στο Transporter 3 συμμετεχει και παιζει τον κακο. εκει τον ειδα, τρομερη μορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Στα τελευταία επισόδεια όλο και "χανει" το σενάριο. 1) Στο 15 επισόδειο όταν o Lincoln Burrows βρηκε το σημείο που θα γινόταν η πώληση της συσκευης (Scylla) γιατί δεν κάλεσε σε βοήθεια τον Στρατηγο ώστε να αποκλεισει τον χώρο και πήγε μόνος του; 2) Από ότι φαίνεται η συσκευή Scylla είναι ένας αποθηκευτικός χώρος (και όχι κάποιο εξελογμένο Chip- CPU) μερικών χρήσιμων πληροφοριών. Τόσο δύσκολο ήταν για την Εταιρεία να είχε και ένα δεύτερο backup σε περίπτωση που το πρώτο χανόταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Στα τελευταία επισόδεια όλο και "χανει" το σενάριο. 1) Στο 15 επισόδειο όταν o Lincoln Burrows βρηκε το σημείο που θα γινόταν η πώληση της συσκευης (Scylla) γιατί δεν κάλεσε σε βοήθεια τον Στρατηγο ώστε να αποκλεισει τον χώρο και πήγε μόνος του; 2) Από ότι φαίνεται η συσκευή Scylla είναι ένας αποθηκευτικός χώρος (και όχι κάποιο εξελογμένο Chip- CPU) μερικών χρήσιμων πληροφοριών. Τόσο δύσκολο ήταν για την Εταιρεία να είχε και ένα δεύτερο backup σε περίπτωση που το πρώτο χανόταν; γαι το 2... Το θεμα δεν ειναι οτι θα χασουν αυτοι τις πληροφοριες.... Ειναι οτι θα τις παρουν αλλοι....;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Mα τι πατατα ηταν το 16; Ελεος... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ντάξει, μία απ'τα ίδια. Όχι όμως και πατάτα... Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ωραιο ηταν βρε παιδια...τελικα απριλη το επομενο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Συμφωνώ κι'εγώ. Μεγάλη πατάτα το 16. Το έχουν τραβήξει εντελώς και έχουν μπλέξει το σενάριο σε απίστευτα μεγάλο βαθμό. Εμένα άρχισε να με κουράζει. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 το κατεβαζω τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Γιατί ρε παιδιά.Εμένα μου φάνηκε πολύ ωραίο.Άλλωστε το είχα προβλέψει ότι θα ζόυσε η μάνα τους από το προηγούμενο,που είπε ο στρατήγος ότι ακόμη ένας άνθρωπος έχει κάνει την ίδια επέμβαση, με τον michael. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Γ@μ@το το 16ο επεισόδιο !!!! Μπλέκουν τα πράγματα, ανατροπές, ΝΕΑ πρόσωπα... Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ !!!! Άντε τώρα να περιμένουμε να ξεκινήσει το second half-season... Αχ, τι μας κάνουν.... :D:D:D:D Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Πολύ καλό και το 16. Η πρόβλεψή μου το ποιός πήρε την Σκύλλα αποδείχθηκε σωστή. Να δούμε τώρα πως θα ο προχωρήσουν και πως θα χειριστούν το νέο αυτό πρόσωπο. 2 ερωτήματα. 1.Καταλάβατε τι έκανε ο Μάικλ στο μπάνιο με τα καθαριστικά; 2.Τί ακριβώς θα κάναν στον Μάικλ; Αυτό που κατάλαβα είναι οτι θέλουν να του κάνουν πλύση εγκεφάλου για να τον στρατολογήσουν αλλά είμαι σίγουρος οτι κάτι μου διέφυγε. Τι είπε ο στρατηγός να του κάνουν με την ένεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 1.Oχι, δε χρειαζεται αλλωστε. Ξερουμε οτι μπορει να τους ξεκανει και με σαπουνι. 2.Αυτο υποθετω ηθελε να κανει ο ψυχιατρος. btw ο μαικλ εκανε ολοκληρη επεμβαση αλλα ουτε ιχνος στο κεφαλι του. Αυτο σημαινει προσοχη στη λεπτομερια! Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 :lol: :lol: Όλο το πρώτο μισό του επεισοδίου κοιτούσα το κεφάλι του και έψαχνα να βρω, ουλή, τομή, κάτι τελοσπάντων αλλά, τίποτα. Τί έγινε, είναι τόσο προχωρημένοι που έχουν ακόμα και φίλτρο healing; Γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ γελοίο το οτι ολόκληρη εταιρία, που κινεί κυβερνήσεις και έχει απίστευτη δύναμη, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τους τελειωμένους για να πάρει πίσω την Σκύλλα. Οι τόσοι πράκτορές της, που σστους 2 πρώτους κύκλους βλέπαμε οτι ήταν παντού, θα ήταν λιγότερο αποτελεματικοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts