Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Been there, done that. :p

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι δεν πιστευω οτι θα ειναι η σαρα?

αλλα οποιος και αν ναι θα ειναι σγρ πληγμα.

να πω οτι υποψιαζομαι τον λινκ?

ετσι μου κατσε....δε ξερω

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν πιστευω οτι θα ειναι η σαρα?

αλλα οποιος και αν ναι θα ειναι σγρ πληγμα.

να πω οτι υποψιαζομαι τον λινκ?

ετσι μου κατσε....δε ξερω

και θα συμφωνησω με αυτο που ....σου κατσε:p

ουτε εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι η Σαρα παιδια!

τοτε ποιος ο λογος να την βαλουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ στον 4ο κυκλο?

για να την "ξανα"σκοτωσουν?

και θα συμφωνησω με αυτο που ....σου κατσε:p

ουτε εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι η Σαρα παιδια!

τοτε ποιος ο λογος να την βαλουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ στον 4ο κυκλο?

για να την "ξανα"σκοτωσουν?

Σωστός... Θα το παραχ3σουν αν την ξαναπεθάνουν την Σάρα...

Μάλλον το "ντερμπυ" θα παιχτεί μεταξύ Σούκρε και Λίνκ.... Για Μαχον, δεν νομίζω να είναι Ο στενός φίλος, για να λυπηθεί τόσο με τον θανατό του... Τον άλλον τον επτάψυχο τον Τ-Βαg έχω πάψει πια να ελπίζω ότι ΚΑΠΟΤΕ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) θα τον φάνε λάχανο... Οπότε, "Νεροχύτης" ή "ζάχαρη"... :):):)

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Οπότε, "Νεροχύτης" ή "ζάχαρη"... :):):)

+1 και απο μενα αν και δεν θελω να φυγει κανεις απο τους 2. Μακαρι να φυγει η Σαρα αν και αυτο που λετε παραπανω ειναι σωστο.

Υποτιτλους θα βρουμε την Τριτη;

SPOILERS!!

Στα επεισόδια 8 και 9 θα σκοτωθούν 3 άτομα. Ισως ένας από αυτούς να είναι ο Σούκρε, που θα τον πυροβολήσουν. Δεν θα είναι πάντως ο Λινκ ούτε η Σάρα (δυστυχώς!), γιατί διάβασα για αυτούς στα spoilers των επόμενων επεισοδίων.

Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

+1 και απο μενα αν και δεν θελω να φυγει κανεις απο τους 2. Μακαρι να φυγει η Σαρα αν και αυτο που λετε παραπανω ειναι σωστο.

Υποτιτλους θα βρουμε την Τριτη;

Aγγλικούς θα βρούμε σίγουρα στο forom.com. Και ελληνικούς πιστεύω αυθημερόν.

νομίζω ότι ο Μαχόουν θα πεθάνει και πιστεύω ότι θα λυπηθεί ο Μάικλ γιατί πλέον γνωρίζει τους λόγους που στον 2ο κύκλο λειτουργούσε για λογαριασμό της εταιρείας

Αποκλειω την Σαρα.Τοσο κοπο εκαναν να την αναστησουν.

Αποκλειω επισης τον Τ-Μπανγκ γιατι ακομα και ο Χριστος πεθανε πανω στον Σταυρό,αλλά ο Τ-Μπανγκ θα καταφερνε να λυθει.

Σουκρε ή Μαχοουν.

Απλα ο Μαχοουν πρεπει πρωτα να εκδικηθει τον Σοφοκλη.Εκτος και αν σκοτωθει ο Μαχοουν απο τον Σοφοκλη και αναλαβει την εκδικηση ο Μιχαλης.

Τελος και ο Σκοφιλντ λογικα θα καταληξει στα θυμαρακια λογω των ρινορραγιων.

Είναι κρίμα να φύγει ο Mahone από τη σειρά. Δεν πεθαίνει καλύτερα ο Bellick που δεν θα λείψει και σε κανέναν? (εκτός από τη μητέρα του:p)
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Για να υπάρχει ένταση στην σειρά, θα πρέπει να σκοτωθούν απο τον Μαύρο ή ο Λίνκ ή η Σάρα. Ο Μάικλ θα τρελαθεί και θα αποχτήσει κάποιο έξτρα ενδιαφέρον η σειρά. Αν σκοτωθούν κανας Μπέλικ ή Κινέζος θα είναι μια τρύπα στο νερό.

Ο Μαχόουν είναι για μένα μαζί με τον Μάικλ η ψυχή της σειράς. Θα είναι μεγάλο σφάλμα να το σκοτώσουν τώρα που αρχίζει να κορυφώνεται η διαμάχη του με τον Μαύρο εκτελεστή.

Τί spoiler να βάλει; Απλές υποθέσεις κάνει, δεν αποκάλυψε τίποτα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Είναι κρίμα να φύγει ο Mahone από τη σειρά. Δεν πεθαίνει καλύτερα ο Bellick που δεν θα λείψει και σε κανέναν? (εκτός από τη μητέρα του:p)

+1:)

ετσι κι'αλλιως και που ειναι στην σειρα τι κανει?

τιποτα!

Βγήκαν ελληνικοί υπότιτλοι για το 8 στο tvsubtitles.net :)
Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

βγηκαν και οι ελληνικοι...τους κατεβασα και παιζουν καλα!!!

Eνδιαφερον επεισόδιο με αρκετές 'βλακειούλες' (βλέπε Σάρα). Το πιο ενδιαφέρον ήταν η Scylla. Ti να είναι τλκ...?!

βγηκαν και οι ελληνικοι...τους κατεβασα και παιζουν καλα!!!

Εγώ κατέβασα τους ελληνικούς από το tvsubtitles.net και είναι επιεικώς απαράδεκτοι (χάλια μεταφράσεις σε πολλά σημεία, επιπέδου systran, και τα τελευταία 10λεπτά+ είναι χωρίς υπότιτλους καν). Έχει κανείς υπόψη του για κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ :)

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Mια χαρα παιζουν οι υποτιτλοι του tvsubtitles.net....

Ελπιζω να αρχισουν να υποστηριζουν περισσοτερο και τις 720p εκδοσεις.

Ανέβηκαν νέοι υπότιτλοι για το 8ο επεισόδιο με διορθώσεις και συγχρονισμό από τον savvasferrari.

O Μαχόουν είναι κεφάλαιο για τη σειρά, είναι ο μοναδικός που καταλαβαίνει το Σκόφινλτ, όλοι οι άλλοι είναι ντουβάρια, μπετόβλακες. Άσε που έχει γυρίσει στο "καλός" και τα δίκια είναι με το μέρος του. Εύχομαι να τον ξεκοιλιάσει το BlackMan αλλά κάτι μου λέει πως όχι... ακόμα. Μάλιστα με την γκαβοσύνη που θα αποκλτήσει ο Μάικλ , ο Μαχόουν είναι απαραίτητος

Βλακεία να καθαρίσουν κάποιον άλλον, πλην Μπελικ (κρίμα βεβαια γιατί μου ήταν συμπαθής από τότε που γύρναγε με το τιγρέ παντελονάκι στη Σόνα!!!! :lol:)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.