snik Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 διαβασα οτι στα τελευταία επεσοδια θα εμφανιστεί ενα χαρακτηρας που δεν περιμεναμε νε ξαναδουμε!!:!: μπορει καποιος mod να βαλει poll για το ποιος ειναι ο αγαπημενος μας χαρακτηρας στη σειρα?:) ισως o kelerman,τουλαχιστον ειναι πιο πιθανο απο την σαρα ;) (υποθεσεις κανω μονο δεν εχω καμια πληροφορια) Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ισως o kelerman,τουλαχιστον ειναι πιο πιθανο απο την σαρα ;) (υποθεσεις κανω μονο δεν εχω καμια πληροφορια) Μακαρι..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 παιδιά να κάνω μια ερώτηση για ένα θέμα που πολύ με συγχίζει να με δώσετε τα φώτα σας εσείς που ξέρετε όλο το παρακάτω; Θα σας πάω λίγο πίσω τώρα... Έβλεπα τα επεισόδια του Αντ1 και πραγματικά τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά - καμιά σχέση με το Lost που κατά τη γνώμη μου πάντα είναι μεγάλη μάπα, σόρρυ:p:wacko:...:O-anyway...βλέποντας λοιπόν την 1η σαιζόν και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορώ να περιμένω πότε θα θυμηθεί ο Αντ1 να το συνεχίσει...άρχισα να κατεβάζω και τη 2η...και φτάνω στο σημείο του προβλήματος μου...είδα το 4ο επεισόδιο και μου πυροβολήσανε τον Τζόνι μου:O....τον Αρμπρόυτζι εννοώ:happy:...και αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτό ήταν όλο κι όλο από Αρμπρούτζι που θα δω....δηλαδή θέλουν να μου πουν πως δεν έχω καμία ελπίδα να δω άλλο Τζόνι αργότερα;;;;;;;;;;; ποιος μ******* σεναριογράφος είχε την ιδέα από όλα τα καλά παιδιά (που τα συμπαθώ όλα φυσικά - για ιδιαίτερους λόγους το καθένα:p:lol:) να μου εξαφανίσει το αγόρι μου...που είχε γίνει και κούκλος πλυμένος, ντυμένος κτλ..τι γοητευτικός που ήταν το χρυσό μου...και πολύ το ευχαριστήθηκα που έφαγε τις ξανάστροφες από τη γυναίκα και δε μίλησε και καθόλου.... έξαλλη είμαι...δηλαδή να το ξεχάσω παιδιά;;; δεν έχει άλλο τώρα, πάει;;; δε μπορώ να το χωνέψω...και έχουν τον Λινκ να γυρνάει ελεύθερος από δω κι από κει...:wacko:...τελείωσε...αποκλειστικά και μόνο φαν Τ-μπαγκ θα γίνω...:shifty:...pretty... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 παιδιά να κάνω μια ερώτηση για ένα θέμα που πολύ με συγχίζει να με δώσετε τα φώτα σας εσείς που ξέρετε όλο το παρακάτω; Θα σας πάω λίγο πίσω τώρα... Έβλεπα τα επεισόδια του Αντ1 και πραγματικά τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά - καμιά σχέση με το Lost που κατά τη γνώμη μου πάντα είναι μεγάλη μάπα, σόρρυ:p:wacko:...:O-anyway...βλέποντας λοιπόν την 1η σαιζόν και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορώ να περιμένω πότε θα θυμηθεί ο Αντ1 να το συνεχίσει...άρχισα να κατεβάζω και τη 2η...και φτάνω στο σημείο του προβλήματος μου...είδα το 4ο επεισόδιο και μου πυροβολήσανε τον Τζόνι μου:O....τον Αρμπρόυτζι εννοώ:happy:...και αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτό ήταν όλο κι όλο από Αρμπρούτζι που θα δω....δηλαδή θέλουν να μου πουν πως δεν έχω καμία ελπίδα να δω άλλο Τζόνι αργότερα;;;;;;;;;;; ποιος μ******* σεναριογράφος είχε την ιδέα από όλα τα καλά παιδιά (που τα συμπαθώ όλα φυσικά - για ιδιαίτερους λόγους το καθένα:p:lol:) να μου εξαφανίσει το αγόρι μου...που είχε γίνει και κούκλος πλυμένος, ντυμένος κτλ..τι γοητευτικός που ήταν το χρυσό μου...και πολύ το ευχαριστήθηκα που έφαγε τις ξανάστροφες από τη γυναίκα και δε μίλησε και καθόλου.... έξαλλη είμαι...δηλαδή να το ξεχάσω παιδιά;;; δεν έχει άλλο τώρα, πάει;;; δε μπορώ να το χωνέψω...και έχουν τον Λινκ να γυρνάει ελεύθερος από δω κι από κει...:wacko:...τελείωσε...αποκλειστικά και μόνο φαν Τ-μπαγκ θα γίνω.. Φιλη μου δυστυχως ναι παει ο Αμπρουτζι..ετσι αδικα...λυπαμαι που επρεπε πρωτη εγω να σου επιβεβαιωσω τα κακα μαντατα:p Εδω πανε αλλοι και αλλοι βεβαια...:cry:ααα ρε Σαρα αααα ρε Σαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Abruzzi ΤΕΛΟΣ. Get over it :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 μην είσαι κακός:p...εγώ μόλις το 'μαθα...δώσε μου λίγο χρόνο να πενθήσω:O... κι είχε αρχίσει να του βγαίνει μια γοητεία...αλλά εκεί, μανία με τον Φιμπονάτσι...:mad: κάν'την αγάπη μου για άλλα μέρη,γι' άλλα βουνά...τι σε τρώει ο κ**** σου...αχ....κι ήταν και καλός ηθοποιός να πάρει η ευχή...τελοσπάντων παιδιά...ευχαριστώ:(...πάει.. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 μην είσαι κακός:p...εγώ μόλις το 'μαθα...δώσε μου λίγο χρόνο να πενθήσω:O... κι είχε αρχίσει να του βγαίνει μια γοητεία...αλλά εκεί, μανία με τον Φιμπονάτσι...:mad: κάν'την αγάπη μου για άλλα μέρη,γι' άλλα βουνά...τι σε τρώει ο κ**** σου...αχ....κι ήταν και καλός ηθοποιός να πάρει η ευχή...τελοσπάντων παιδιά...ευχαριστώ:(...πάει.. Καλα μη στεναχωριεσαι,δεν πεθανε στ'αληθεια,εργο ειναι..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Prison.Break.S03E12.HDTV.XviD-XOR Σε όλα τα καλά μαγαζιά :) (Εγώ δεν θα το δώ ακόμα γιατί είμαι στο 5ο επεισόδιο, αλλά πείτε μου εσείς αν σας άρεσε :D) Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Α ρε κουφάλα T-Bag την πήδηξες με μερικές καρπαζιές... Αυτά τα δύο αδέρφια είναι απο διαφορετικούς γονείς! Δεν εξηγείτε ο ένας να κάνει όλες τις γκάφες... Ωραίο το επεισόδιο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ο γερος τι επαθε στο τελος και δεν σταματαγε το αμαξι; Παρα πολυ καλο το επεισοδιο....περιμενουμε τη συνεχεια βεβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Καλο επεισοδιο, δεν καταλαβα για ποτε τελειωσε! :clap::clap::clap: Φτουυυυυ!!! Γιατι εμπλεξε κ ο Σουκρε?! Αυτος ο Τ-Μπαγκ ολο λαδι την βγαζει... κ το βιβλιαρακι τσεπωσε κ ξυλο δεν εφαγε ;) Οσο για τον ...Λινκ... ΤΙ ΑΤΖΑΜΗΣ!!! στο τελος τα κανει $κ@t@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 μην είσαι κακός:p...εγώ μόλις το 'μαθα...δώσε μου λίγο χρόνο να πενθήσω:O... κι είχε αρχίσει να του βγαίνει μια γοητεία...αλλά εκεί, μανία με τον Φιμπονάτσι...:mad: Θα τον ζόριζε στα μαθηματικά η δασκάλα του...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 πολυ καλο το καινουργιο επεισοδιο...ειχε πολυ δραση...:rolleyes: κλασικα ο Τ-Μπαγκ παλι την γλυτωσε...παιδια εγω πιστευω οτι ειναι πολυ εξυπνος κακος...φτανει και τον Μιχαλακη μερικες φορες...:rolleyes: ο Λινκ κλασικα σκεφτεται παντα λιγοτερο εξυπνα απο τον Μαικλ... ξερετε ποσα επεισοδια θα βγουν για την 3η season? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahas Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Παιδιά απ' ότι διάβασα στο επόμενο επεισόδιο θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεισ... Κάποιος απ τους πρωταγωνιστές θα μπεί μεσα στη σόνα(Σούκρε η McGrady???) κ κάποιος θα βγει από αυτή (T-Bag???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 "Πως μας βρήκες; Δεν φάνηκες, είχες πει ότι θα ερχόσουν από ΝΔ και το ρίσκαρα. ΣτΜ: Τρίτο περίπτερο δεξιά μετά το γαιδουρονήσι." Τρελο σεναριο, μπλεξανε τον σουκρε και βαλανε τον γερο να ψαχνει με την βαρκα και φυσικα τους βρηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Kαι μαλιστα τους βρηκε πολυ γρηγορα!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Καλα μη στεναχωριεσαι,δεν πεθανε στ'αληθεια,εργο ειναι..:lol: :άντε βρε, το ξέρω ότι είναι έργο...ο χαρακτήρας του Αμπρούτζι μου άρεσε, την έβρισκα με το μαφιόζο:O...εντάξει το ξεπερνώ σιγά-σιγά...δεν έχω κι επιλογές άλλωστε...;) παρότι δεν έχω δει πολύ παρακάτω αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενα ότι ο Λινκ εξακολουθεί να δυσκολεύει τις καταστάσεις όπου σταθεί κι όπου βρεθεί...αν είναι δυνατόν... ως τώρα και μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα...πού να πηγαίνω και παρακάτω δηλαδή...:lol: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 μαματο επεισοδιο!!!!:D ενα δωρακι απο μενα... http://youtube.com/watch?v=Rw3C7diOQIE :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Κρίμα πάντως για τον abruzzi. Έπαιζε υπέροχα.Καταπληκτικός στον ρόλο του.Τον ήθελα μέχρι το τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 http://youtube.com/watch?v=hlnITJNELtc&feature=related αυτος με το sniper στο 00.15 ποιος ειναι?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Πηγα να δω το βιντεακι αλλα ελεγε season finale και δεν το ειδα. Τι εγινε μονο 13 επεισοδια; Αυτο ηταν για φετος δλδ; Ποτε θα ξεκινησει η νεα; Αν ειναι σε κανενα μηνα καλα θα ειναι. Να περιμενουμε ομως μετα το καλοκαιρι ή Χριστουγεννα παλι δεν το αντεχω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioloskent Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 poly ergaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 "Πως μας βρήκες; Δεν φάνηκες, είχες πει ότι θα ερχόσουν από ΝΔ και το ρίσκαρα. ΣτΜ: Τρίτο περίπτερο δεξιά μετά το γαιδουρονήσι." Τρελο σεναριο, μπλεξανε τον σουκρε και βαλανε τον γερο να ψαχνει με την βαρκα και φυσικα τους βρηκε! Επιστημονική φαντασία... Πάει στην ίδια κατηγορία με το 'σκοντάφτω-και-πέφτω-δίπλα-στο-βιβλιαράκι-που-έπεσε-από-τον-Γουιστλερ-και-το-βάζω-κρυφά-στη-τσέπη-μου-ενώ-με-σημαδεύουν-με-όπλα' σενάριο. Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πω ρε παιδια...εκει που ειχε αρχισει να γινεται βαρετο...τι τελειο αυτο το επεισοδιο.....αλλα season finale το 13? ε οχι....γιατι δεν το κανουν 20 επεισοδια να γουσταρουμε???? τι θα βλεπουμε μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ρε παιδια μηπως εννοει απλα οτι ειναι η τελευταια σεζον? Παντως αν ειναι το τελευταιο επεισοδιο της σεζον,δεν θα μου κανει εντυπωση ουσιαστικα μια ανταλλαγη εμεινε,ενας πυροβολισμος απο τον Μαικλ στην Γκρετσεν για εκδικηση για τη Σαρα και τελειωνει η ιστορια. Απο την αλλη βεβαια πρεπει να ξεμπερδεψει ο Σουκρε,να εξαρθρωθει η εταιρια,να εκβιασει με την ανεση του ο Τ-Μπανγκ,να δουμε τι ρολο βαραει ο καραφλος γερος της εταιρειας,και να αφησει λιγο χρονο για να δουμε πως θα ζησουν στο μελλον,με τι λεφτα,κτλ. Δε νομιζω να χωρανε ολα αυτα σε ενα επεισοδιο.Εκτος αν παει 4ος κυκλος,αλλά απο του χρονου,γιατι δεν εχει κανενα νοημα να ξεκινησει 4ος κυκλος σε μια βδομαδα. Εγω παντως πιστευω οτι αφου ο 1ος κυκλος ηταν κλειστοφοβικος(ολος γυρισμενος σε μια φυλακη,βαρεθηκαμε να τα βλεπουμε),και αφου ο 2ος κυκλος ηταν ολος αγοραφοβικος(ολο εξωτερικα γυρισματα,λησμονησαμε τα κελλια),τοτε ο 3ος θα ταιριαζε να ειναι μισος-μισος.Οποτε ο μισος ηταν κλειστοφοβικος και ο αλλος μισος αγοραφοβικος.Αρα θα επρεπε να μενει μισος κυκλος ακομα. Αλλά αφου λεει season finale,τοτε παω πασο. Anyway,δηλωσεις του Σκοφιλντ σχετικα με το αν θα υπαρξουν αλλοι κυκλοι απο την wikipedia: "As far as this thing continuing on nine or 10 seasons like a Friends or a CSI, I'm not sure we'll go that far, but I do think we have at least another two or three seasons in us.” Και η περιληψη του επομενου: Michael & Lincoln must handover Whistler to Susan so they can save LJ and Sofia's lives; Mahone seizes a golden opportunity; T-Bag shows Sona who's boss; a familiar face enters Sona as another leaves it in a body bag. Τελος,μια ερωτηση:Αυτες οι συντεταγμενες,τι ακριβως αφορουν?Για ποιο πραγμα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts