Phaethon Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Έχει βγει το νέο επεισόδιο και υπάρχει σε όλα τα γνωστά μαγαζιά εδώ και μερικές ώρες.. Έχω ξεκινήσει να κατεβάζω το επεισόδιο από Notv. Αυτή τη στιγμή έχει 30χιλ.+ 47χιλ. 60χιλ. leechers. Enjoy! :happy: Ε κατεβασε το απο το tvtorrents.com .Ειναι δυσκολη η εγγραφη αλλα αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παίδες... "αγοράζω" το Prison Break S02E17 Bad Blood PROPER HDTVRip XviD-FQM (osloskop.net).avi .... είναι το σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ναι. Αυτό κατέβασα και εγώ. Go for it son... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ναι. Αυτό κατέβασα και εγώ. Go for it son... :D ...THANKS Mr. Αν και τι να μου κάνει ένα επεισόδιο- δώστε και άλλο Prison Break στον λαό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πάντως δεν βλέπω να γλιτώνουμε την 3η Season.... Having planned two seasons worth of story beforehand, executive producer Paul Scheuring says, "With success comes questions about Season Three, so now weʼre framing the first two seasons as chapter one of the ʽtrilogyʼ." Αρκετά καλό το επεισόδιο της Δευτέρας...Δεν πιστεύω να πείραξε τίποτα ο Pope απλά θα άκουσε το μήνυμα.Έτσι κι αλλιώς δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτήν την ιστορία.Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα που η Σάρα έκλεισε την ασφάλεια.Αυτός ήταν έτοιμος στο προηγούμενο επεισόδιο να τους προδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 γεια παιδια. έλεγαν ότι θα έβγαινε το 17 με το 18. σε sites, είδα μόνο το 17... τελικά, δεν παίχτηκε και το 18; thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 γεια παιδια. έλεγαν ότι θα έβγαινε το 17 με το 18. σε sites, είδα μόνο το 17... τελικά, δεν παίχτηκε και το 18; thanks. Mόνο το 17 παίχτηκε... Το 18 θα το δούμε στις 26/2 σύμφωνα με το tv.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πολυ καλο το επεισοδιο!!!! Καιρο ειχαν να βγαλουν τοσο καλο! και εγω δεν πιστευω να πειραξε ο Pope κατι στο φλασακι..αυτη η βλαμμενη η Σαρα τι την εκανε την μ@@α παλι;;; Ο Μαιλς τελικα δεν αντεξε τον πονο της μικρης... να δουμε τι θα κανει με τον Σκοφιλντ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Mόνο το 17 παίχτηκε... Το 18 θα το δούμε στις 26/2 σύμφωνα με το tv.com καλώς. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Για θυμίστε μου λίγο γιατί το έχω ξεχάσει εντελώς... ποιος τα έχει τα λεφτά τώρα?? Ο τύπος με το κομμένο χέρι? (ξεχνάω το όνομα του...) Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Για θυμίστε μου λίγο γιατί το έχω ξεχάσει εντελώς... ποιος τα έχει τα λεφτά τώρα?? Ο τύπος με το κομμένο χέρι? (ξεχνάω το όνομα του...) o t-bag!!!! τι εγινε ρε παιδια πολυ καλοσυνη επεσε σ αυτο το επεισοδιο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 αν αυτοκτονουσε θα ηταν οτι πρεπει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Κάτω τα χέρια από τον καλοκάγαθο Τ :lol: Σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε το επεισόδιο. Μου την έδωσε η φοβερή σύμπτωση να έχει και ο... πρόσβαση στη θυρίδα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καπως επρεπε να επιστρεψει στη σειρα και αυτος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η βλακεια που παιχτηκε ειναι που αφησαν στην απ'εξω τον Κελερμαν...Κατι μου λεει οτι θα τους την φερει ασχημα τωρα...:cry: Αυτη η Σαρα οσο παει και πιο αδιαφορη γινεται.Ζωντανεψε λιγο κουκλα μου...:p Ο Μαυρουλης μεγαλη συμπαθεια,κι εγω θα τον εδινα τον Μαικλ για να σωσω την κορη μου.;) Εξαλλου κι ο Μαικλ το "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" ακολουθει και τα χει κανει ολα :X εδω και 2 σεζον... Οσο για τον τροπο που θα τον "παγιδεψει" μαλλον θα γραψει κατι στο σαιτ που εδινε το επεισοδιο στην αρχη(στο σαιτ που ελεγε ο Μαικλ στον Σουκρε να μπει αν εχει καποιο προβλημα οταν αποδρασουν...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ναι ρε συ..και γω ελεγα,πως θα τον βρει για να τον "δωσει".. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 με χάλασε το πούλημα στον Κέλερμαν..... γκρρρρρρ δεν μπορώ να πώ πως τρελλάθηκα με το επεισόδιο, 2-3 σκηνές ήταν καλές. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 καλό ήταν το 17... υπήρχαν βέβαια και άλλα καλύτερα επεισόδια στο παρελθόν. ο τρελάρας (ο νεο-ναζί παιδεραστής) είναι αν όχι ο πιο αγαπημένος μου ηθοποιός στη σειρά, από τους πιο αγαπημένους... θα με χαλούσε να αυτοκτονούσε και γενικά να έφευγε από τη σειρά. ο τύπος, είναι σούπερ! τρελάρας μεν, διάνοια δε κι αυτή η γιατρίνα, ξενέρωτη ήταν, ξενέρωτη παραμένει... η άλλη η στριπτιζού μου άρεσε... και μένα, με χάλασε που πρόδωσαν/παράτησαν τον τύπο, τον εκτελεστή. μου άρεσε σαν χαρακτήρας και λόγο του ότι είναι ψυχρός-εκτελεστής, θα τους ήταν ακόμα χρήσιμος... απλά, πολύ "βολικά" του έρχονται του michael. βρέθηκε από το "πουθενά", ο διευθυντής της φυλακής να είναι μέλος του κλαμπ με τα πούρα! και... γιατί δεν "καθάρισαν" τον κωλο-κινέζο, όταν τον είχαν στο "χέρι", στη φάση της συμπλοκής; προφανώς, για να έχει συνέχεια το στόρυ, αλλά... μάλλον βλακεία σεναριακή... τους έχει στο κυνήγι και δεν τον "καθάρισε" ο εκτελεστής (ενώ "έφαγε" τον μπράβο του) όταν ήταν τόσο εύκολο να γίνει; θα άφηνε ένας εκτελεστής τέτοια ευκαιρία;;; τέλος πάντων, καλό ήταν... άντε πάλι να περιμένουμε μια βδομάδα για το άλλο επεισόδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καλό ήταν το 17...είχε πολύ δράση, αλλά μας το έκοψε στο καλύτερο πάλι! :mad: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καλό ήταν το 17...είχε πολύ δράση, αλλά μας το έκοψε στο καλύτερο πάλι! :mad: καλό ήταν astarti, αλλά όπως γράφω και μέσα στις... "μαύρες μπάρες", είχε ολίγον σεναριακά... "κενά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 απλά, πολύ "βολικά" του έρχονται του michael. βρέθηκε από το "πουθενά", ο διευθυντής της φυλακής να είναι μέλος του κλαμπ με τα πούρα! και... γιατί δεν "καθάρισαν" τον κωλο-κινέζο, όταν τον είχαν στο "χέρι", στη φάση της συμπλοκής; προφανώς, για να έχει συνέχεια το στόρυ, αλλά... μάλλον βλακεία σεναριακή... τους έχει στο κυνήγι και δεν τον "καθάρισε" ο εκτελεστής (ενώ "έφαγε" τον μπράβο του) όταν ήταν τόσο εύκολο να γίνει; θα άφηνε ένας εκτελεστής τέτοια ευκαιρία;;; τέλος πάντων, καλό ήταν... άντε πάλι να περιμένουμε μια βδομάδα για το άλλο επεισόδιο... Δεν νομίζω ότι είναι σεναριακό κενό αυτό. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο βλέπουμε στη tv να σκοτώσεις έναν άνθρωπο... Τον μπράβο τον καθάρισε γιατί πήγε να τον πιάσει/τον εμπόδισε να το σκάσει. Ο άλλος είχε φάει τα μπουνίδια του και ήταν μισοαναίσθητος κάτω... Νομίζω ήταν πιο ρεαλιστικό έτσι όπως το έδωσαν... Όσο γι αυτό που λες ότι έτσι έχει συνέχεια το στορυ δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο να βάλουν κάποιον άλλο επικεφαλή της έρευνας. Αναλώσιμοι είναι αυτοί οι χαρακτήρες.;) Άλλωστε ο Κιμ δεν πείθει και πάρα πολύ για τη θέση που κατέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 κοίτα... αυτό που λέω είναι το εξής: όταν καταδιώκεσαι από κάποιον (έχεις δηλαδή "ορκισμένο" εχθρό) και βρεθείς στην "ευχάριστη" θέση να τον "έχεις" στο σκόπευτρό σου, ΔΕΝ αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη! και ναι, δε λέω, σιγά τον χαρακτήρα (κιμ)... θα μπορούσε μια χαρά ν' αντικατασταθεί (π.χ. από τον "αμίλητο" φαλακρό), αλλά... προφανώς χρειάζονται "δυνατούς" χαρακτήρες (φαλακρός) για το τέλος... (αυτό που έλεγα για να καθάριζαν τον κιμ, το 'χα μάθει στο "σχολείο ανορθόδοξου πολέμου", στη θητεία μου... αν εγώ, ένας έφεδρος, είχα μάθει "μυστικά" του επαγγελματία "hitman", ένας... ΟΝΤΩΣ επαγγελματίας hitman δεν θα τον άφηνε να ζήσει!... π.χ., σε ταινίες όπως ο "punisher", που είχε μπει μες το κλαμπ - στο τέλος της ταινίας - και τα έκανε "γης-μαδιάμ", κάποιοι τραυματισμένοι που ήταν, τους εκτελούσε "στεγνά"! έτσι κάνουν οι "hitmen"!...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μα δεν ειναι hitman ο κελλερμαν ρε παιδια!!! Σωματοφυλακας της καριολα@@ς ηταν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolverine_hellas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μα δεν ειναι hitman ο κελλερμαν ρε παιδια!!! Σωματοφυλακας της καριολα@@ς ηταν! μάλλον - πιθανόν - δεν γνωρίζεις (μιας κι εγώ έζησα στις "states" κι είχα θείο που ήταν της "εταιρείας"), ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι τύποι (σωματοφύλακες ή όχι) είναι CIA - και το ΠΡΩΤΟ πράγμα που είναι όλοι αυτοί (το πρώτο στο οποίο εκπαιδεύονται) είναι να είναι "assasins"! όλοι!... οπότε... (που το "απέδειξε" και στη σειρά, άλλωστε), ο kellerman είναι και εκτελεστής. άλλωστε, ο ΤΡΟΠΟΣ που σκωτώνει, υποδηλώνει ότι είναι. άρα, μπορούσε "μια χαρούλα" να τον φάει, τον "μπινέ" τον κινέζο... (και βέβαια, βλακεία αυτό που ακολούθησε, όταν οι υπόλοιποι μπήκαν στο αμάξι! τον χρειάζονται ακόμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τρεις παρατηρήσεις: 1. Σχετικά με την απαίτηση της Sarah, εγώ θα την πήγαινα μόνο για πατσά και πολύ της είναι! :p 2. Πολύ το χάρηκα για τον Kellerman! :D 3. Link the sink rulez!! :lol: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts