sofi-k Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μέχρι τότε ένα review στα επεισόδια της 2ης season :p Για να τα εμπεδωσουμε...:p Παντως προβλεπω οτι οπως πηγαινει η πλοκη μαλλον δεν θα υπαρξει 3η σεζον...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Δείτε ένα ενδιαφέρον trailer με την καινούργια ταινία του Dominic Purcell (γνωστού Lincoln Burrows απο prison break) , καλή φαίνεται! Primeval (2007) (άσχετο , αλλά μέχρι ν'αρχίσει η σειρά , κάτι να λέμε :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Το στορυ για το τριτο κυκλο: Ο Μηχαλακης παει παλι μεσα και συμμαχει με το Mπελικ για να βγει!!! και ετσι εχουμε παλι Prison Break! Με την ευκαιρια ο Μπελικ και ο Τηεοδορε ειναι τα πιο γαμο τα παιδια εκει μεσα (μετα την υπεροχη Σαρα φυσικα) Παντως οσο και να μου αρεσει η σειρα, ελπιζω να μην εχει τριτο κυκλο γιατι πιυθανοτατα θα ειναι μαπα οπως και ο 3ος του Lost Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παντως οσο και να μου αρεσει η σειρα, ελπιζω να μην εχει τριτο κυκλο γιατι πιυθανοτατα θα ειναι μαπα οπως και ο 3ος του Lost Ο τριτος κυκλος του Lost δεν ειναι μαπα ;) Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Ο τριτος κυκλος του Lost δεν ειναι μαπα ;) ειναι ;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καθίστε βρε παιδιά, έχει δείξει μόνο 6 επεισόδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ειναι ;) Δεν ειναι... Και οπως λεει ο hostolis,δε μπορεις να κρινεις απο 6 απο τα 23 συνολικα επεισοδια μια σαιζον.Ασε που εμενα τα 3 απο τα 6 μου αρεσαν πολυ.Τα αλλα 3 ουτε κρυο ουτε ζεστη.;) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 bgikan ta dvd...season 1!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
careless Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δυστυχώς κυκλοφόρησαν μέχρι το 12ο επεισόδιο και όχι ολόκληρη η πρώτη season.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 nai...twra to eida sto video club....imarton...kala...@@res einai?? wtf?? omfg! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 έχω πάθει ταράκουλο! τέλειωσα πρόσφατα και το 13ο του season 2 και αναμένω 22/1 να πάμε στο 14 :D κακός χαμός!!!! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εμείς τι να πούμε που μας έκοψαν όλες τις σειρές :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 υπομονη παιδια η στερηση ειναι μεγαλη :lol: αλλα θα την παλεψουμε μεχρι να αρχισουν παλι εγω αυτον τον καιρο εχω αρχισει να βλεπω 24 το ειχα παρατησει στην 2η season και τωρα νοικιασα τον 3ο κυκλο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 24 ε? πωπωωωωωωω 6 σεζον Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 εγώ το έριξα στο invansion κ σε ταινίες :p:lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Εγω το εριξα στο Lost και ειμαι στο 15 επεισοδιο της 2ης σεζον...:p Φοβαμαι οτι θα εχω ξεχασει τις λεπτομερειες οταν θα συνεχιστει το Prison Break...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 ...Ταινίες μόνο Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ξενέρωτοι.... εγώ πάντως το έριξα στο http://biboz.net/gifs/smiles-de-amor-romanticos/emoticones_enamorados_files/camitas.gif :offtopic: :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 είδα μόλις ένα αφιέρωμα για το PB του Fox, όλη η περίληψη μέχρι στιγμής,συνεντεύξεις και σκηνές απο νέα επεισόδια..... χαμός!!!! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Spoilers.... ο Κέλερμαν όπως είδαμε βοηθάει τα αδέρφια να φύγουν μαζί του.2 τρελλες ατάκες του σε ερώτησεις του Λινκ και του Μαικλ, Link:Give me a good excuse why not to kill you Kellerman: Cause i know where Stendman is.... Michael: Why are you helping us? Kellerman: Because the enemy of my enemy,is my friend.... τρελά σκηνικά γίνονται επίσης με τον Μπέλικ στην φυλακή..... άντε να πάει 22/1 να αρχίσουμε πάλι! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 είδα μόλις ένα αφιέρωμα για το PB του Fox, όλη η περίληψη μέχρι στιγμής,συνεντεύξεις και σκηνές απο νέα επεισόδια..... χαμός!!!! Με πρόλαβες βρε porcupine!! :rolleyes: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Γνωριζετε βεβαια οτι το Season 1 το παιζει το Filmnet 3 ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Με πρόλαβες βρε porcupine!! :rolleyes: Που το βρηκατε????στα γνωστα αγνωστα μερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ναι ναι, ακριβώς σε αυτά τα μέρη της δωρεάν γνώσης :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Γνωριζετε βεβαια οτι το Season 1 το παιζει το Filmnet 3 ετσι ? Ναι, και επίσης έχουν κυκλοφορήσει και τα dvd της 1ης season, μέχρι το 12ο επεισόδιο. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts