Jump to content

Modem - Router - WiFi: Επιλογή, Σύνδεση, Δικτύωση

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω κι εγώ , αλλά δεν ξέρω, μου κάθησε καλύτερα το Fritz!box , και τώρα το έχω να λειτουργεί μόνο ώς Access Point.

Επίσης, καλό είναι να πειράζουμε τα settings του μόνο από IE γιατί καμιά φορά με άλλους browsers (Firefox,Opera) τρώει κολληματάκια.

edo kolai to pediko :lol:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω φιλε dimokrates.Χρονια σου πολλα :happy:

thx rallyman :)

Αν έχει γίνει η αναβάθμιση της γραμμής μου, θα το καταλάβω με ένα απλό ρεσταρτ του ρούτερ??(USr9108)

Ή μήπως πρέπει να ξανασυνδεθώ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από ότι έχω διαβάσει θα σε «πετάξει» αυτόματα και θα ξανασυνδεθεί με την καινούργια ταχύτητα. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος (όχι τίποτα άλλο, να ξεκινήσω τα restart αμα είναι :D).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Από ότι έχω διαβάσει θα σε «πετάξει» αυτόματα και θα ξανασυνδεθεί με την καινούργια ταχύτητα. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος (όχι τίποτα άλλο, να ξεκινήσω τα restart αμα είναι :D).

Έτσι έγινε και σε μένα! Ξαφνικά έχασε τη σύνδεση και μετά από 1-2 λεπτά συνδέθηκε ξανά και απ' τα στατιστικά του router (USR 9108) είδα ότι είχε αναβαθμιστεί η γραμμή μου. Δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά επανεκκίνηση.

παιδια επειδη θα παρω την προσφορα της οτενετ στα 2048 με ασυρματο ρουτερ,αυτο το ρουτερ τι λεει?ποιο ειναι ξερει κανεις?και κατι αλλο,το laptop μου δεν εχει ασυρματο δικτυο, πως ειναι καλυτερα να να το κανω ασυρματο?με usb η pcmcia καρτα?ευχαριστω

• 2 weeks later...

Παιδια εχω το ρουτερ που δινει η forthen plus. Παω να βαλω κωδικους της altec απο το ram και δεν τους δεχεται! Λεει οτι για να χρησιμοποιησω αυτο το fw πρεπει να βαλω κωδικους forthnet μονο!!

Τι να κανω;;;

Να ρωτησω κατι και εγω...το USR 9108 μπορει να συνδεθει μεσω Wi-Fi με περισσοτερες απο 1 συσκευες? Δηλαδη μπορω να εχω προσβαση στο internet συνδεοντας 1 pc μεσω ethernet, εναν αλλο μεσω Wi-Fi και ενα κινητο παλι μεσω Wi-Fi?

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Να ρωτησω κατι και εγω...το USR 9108 μπορει να συνδεθει μεσω Wi-Fi με περισσοτερες απο 1 συσκευες? Δηλαδη μπορω να εχω προσβαση στο internet συνδεοντας 1 pc μεσω ethernet, εναν αλλο μεσω Wi-Fi και ενα κινητο παλι μεσω Wi-Fi?

Ευχαριστω!

ναι, μπορεις ;)

Μήπως έχει κάποιος αναλυτικές οδηγίες για το πως θα συνδέσουμε ένα Desktop PC με ένα Laptop

που συνδέονται στο ιντερνετ μέσω Wireless Router ώστε να ανταλλάσουν αρχεία μεταξύ τους?? :confused:

ναι, μπορεις ;)

σιγουρα??? γιατι απο'οτι ειδα εχει 1 port για Wi-Fi και 4 για ethernet;) Θα μπορω να συνδεομαι ταυτοχρονα και με τις 3 συσκευες στο net?

EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

σιγουρα??? γιατι απο'οτι ειδα εχει 1 port για Wi-Fi και 4 για ethernet;) Θα μπορω να συνδεομαι ταυτοχρονα και με τις 3 συσκευες στο net?

σιγουροτατα. γι'αυτο ειναι αλλωστε τα wifi ρουτερ και εχει και 4 ethernet ports. τι εννοεις 1 port για wifi; ή εχει wifi ή οχι.

γιατι δε δοκιμαζεις ομως; :p

σιγουροτατα. γι'αυτο ειναι αλλωστε τα wifi ρουτερ και εχει και 4 ethernet ports. τι εννοεις 1 port για wifi; ή εχει wifi ή οχι.

γιατι δε δοκιμαζεις ομως; :p

γιατι απλα δεν το εχω αγορασει ακομα!:p Σε ευχαριστω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος.

Εχώ DSL εδώ και λίγους μήνες και χρησιμοποιώ το usb modem που δίνει η Forthnet με το ADSL in a box. Θέλω να αγοράσω ένα modem/router. Το θέμα είναι το εξής. Τον σταθερό υπολογιστή θα τον συνδέω κατευθείαν μέσω του router που θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή. Για να συνδέσω έναν δεύτερο υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο είναι δύσκολο να τραβάω καλώδιο από το modem/router. Γίνεται να βάλω στον δεύτερο υπολογιστή το usb modem της Forthnet και να είναι συνδεδεμένοι και οι δύο υπολογιστές ταυτόχρονα στο internet ο ένας μέσω του usb modem και ο άλλος μέσω του modem/router; Γίνεται αυτό; :worry: Θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τι άλλες επιλογές έχω; Ευχαριστώ!

Παιδια εχω το ρουτερ που δινει η forthen plus. Παω να βαλω κωδικους της altec απο το ram και δεν τους δεχεται! Λεει οτι για να χρησιμοποιησω αυτο το fw πρεπει να βαλω κωδικους forthnet μονο!!

Τι να κανω;;;

Νομίζω πως είναι κλειδωμένο. Υπάρχει σπασμένη έκδοση που μπορείς να βάλεις όποιον πάροχο θες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καινουργιο fw για το crypto F200 που δινει η 4νετ γιατι μου κανει συνεχεια disconnections?

Και με τις 4 συσκευές που θα έχεις συνδέσει μέσω ethernet μπορείς και με 150 συκευές μπορείς αν πάρεις hub με τόσες θύρες! Δεν υπάρχει όριο.

Το wifi δεν έχει port φυσικά. Είναι ασύρματο ;)

Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος.

Εχώ DSL εδώ και λίγους μήνες και χρησιμοποιώ το usb modem που δίνει η Forthnet με το ADSL in a box. Θέλω να αγοράσω ένα modem/router. Το θέμα είναι το εξής. Τον σταθερό υπολογιστή θα τον συνδέω κατευθείαν μέσω του router που θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή. Για να συνδέσω έναν δεύτερο υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο είναι δύσκολο να τραβάω καλώδιο από το modem/router. Γίνεται να βάλω στον δεύτερο υπολογιστή το usb modem της Forthnet και να είναι συνδεδεμένοι και οι δύο υπολογιστές ταυτόχρονα στο internet ο ένας μέσω του usb modem και ο άλλος μέσω του modem/router; Γίνεται αυτό; :worry: Θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τι άλλες επιλογές έχω; Ευχαριστώ!

δε γίνεται 2 adsl modem/router στην ίδια γραμμή.- Ή θα τραβήξεις καλώδιο στο δεύτερο υπολογιστή από το router, ή θα πάρεις router που να υποστηρίζει και ασύρματη λειτουργία, ή ένα router και ένα wifi access point ώστε να συνδέσεις τον άλλον υπολογιστή ασύρματα.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

καλησπερα παιδια

εχω την πριζα του τηλεφωνου στο δωματιο και τραβαω καλωδιο για το σαλονι για να συνδεθω στο σαλονι.

τα μαραφετια τησ DEVOLO λετε να λειτουργουν?

εχω δει οτι εχει βγαλει και με 85mbps αξιζει τον κοπο?

εχω 1024 συνδεση dsl θα χανω καθολου λογω μεταρορασ αν το χρησιμοποιησω

Να ρωτησω κατι και εγω...speedtouch μπορει να συνδεθει μεσω Wi-Fi με περισσοτερες απο 1 συσκευες? Δηλαδη μπορω να εχω προσβαση στο internet συνδεοντας 1 pc μεσω wifi, και εναν αλλο μεσω Wi-Fi και ενα κινητο παλι μεσω Wi-Fi?

Ευχαριστω!

LG G4

Να ρωτησω κατι και εγω...speedtouch μπορει να συνδεθει μεσω Wi-Fi με περισσοτερες απο 1 συσκευες? Δηλαδη μπορω να εχω προσβαση στο internet συνδεοντας 1 pc μεσω wifi, και εναν αλλο μεσω Wi-Fi και ενα κινητο παλι μεσω Wi-Fi?

Ευχαριστω!

Φυσικά!! :)

Γιαυτό άλλωστε υπάρχουν και τα κλειδιά WEP, για να μην μπορεί ο καθένας να συνδέεται στο δίκτυό σου ;)

• 2 weeks later...
Νομίζω πως είναι κλειδωμένο. Υπάρχει σπασμένη έκδοση που μπορείς να βάλεις όποιον πάροχο θες.

Πού μπορούμε να βρούμε ξεκλείδωτο? Είναι θέμα software ή hardware?

Φιλικά Κώστας :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Γειά σας. Μόλις σήμερα πήρα ένα ADSL In a Box Plus στα 1024. Από πλευράς ασφαλείας (ξέρετε, για να προστατεύσω τη σύνδεσή μου και τα δεδομένα μου, και για να μην μοιράζομαι τη σύνδεσή μου του Internet με όλη την οικοδομή, ή γενικότερα με την ευρύτερη γειτονιά μου), τι προγράμματα πρέπει να εγκαταστήσω, απο που θα τα βρω και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ? PLS οδηγίες !!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καλησπέρα παιδιά,

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να συνδέσω μέσω Wi Fi δύο φορητούς που έχω (και που έχουν ενσωματωμένη κάρτα) ; Ή έστω που θα μπορούσα να βρω ορισμένες οδηγίες (βήμα-βήμα) σχετικά με τη διαδικασία που χρειάζεται ; Έχω προσπαθήσει και μόνο αλλά κάτι δεν κάνω καλά.

Σας ευχαριστώ,

Αυτό που ρώτάς δεν ανήκει σε αυτό το thread, :whistle:

Γινεται με XP, αλλά ψάξε για ad-hoc Wifi στο google

Δες και εδώ

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith