Jump to content

VoIP, το μέλλον στην σταθερή τηλεφωνία

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kai kati allo. To upoloipo apo tis 20 ores pou sto kalo to vlepoume??

Το υπόλοιπο των 20 ωρών δε νομίζω να το αναφέρει πουθενά. Απλά μία φορά τότε πρέπει να χρεώνει το 3:12... Έτσι καταλαβαίνω εγώ...

• Απαντήσεις 714
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που στην σελιδα κανεις, web activated calls?

Στο http://www.voipbuster.com δεν βρισκω κανενα link.

kane sign in ston logariasmo sou. tha to deis san option

πρόβλημα με το sjphone.

έχω 512. η κοπελιά μου 384. οκ ξέρω για τα πακέτα και τον περιορισμό από τον οτε.όταν μιλάω με τον κολλητό μου με 512 πάει απίστευτα. και με ένα φιλαράκι όμως αυτός σε επίπεδο 3 με το g711u codec πάει και εκεί απίστευτα.

το πρόβλημα είναι με την κοπελιά μου.στο επίπεδο 1 (αυτής) μιλάω για 12 δευτερόλεπτα και μετά το μοντεμ μου κολλάει! έχω της microcom που δίνει η vivodi. στο επίπεδο 2 κολλάει στα 18. στο επίπεδο 3 κολλάει στα 32. με μαθηματική ακρίβεια αυτα! λεσ και κάτι το εμποδίζει στο συγκεκριμένο χρόνο. εκεί σε οποιοδήποτε επίπεδο το sjphone το δικό μου τα "παίζει" βγάζει error μετά από κανά λεπτό ενώ το dsl act σβήνει από το μόντεμ και κολλάνε τα πάντα και η σύνδεση νεκρώνει! αυτό γίνεται ξαναλέω μόνο όταν πάω να μιλήσω με την κοπελιά μου. πρέπει να κλείσω από το ρεύμα το μόντεμ και να τοξανανοίξω για να δουλέψει το ιντερνετ.

πρόβλημα δεύτερο: ο audio wizard έχει γίνει κανονικά, με skype πχ βλέπω ότι δουλεύουν τα πάντα. όταν όμως ακόμα και αυτά τα 32 δευτερόλεπτα πάει να μου μιλήσει δεν ακούω τίποτα, ενώ το μικρόφωνο είναι κανονικά ενεργό από τισ ρυθμίσεις ήχου. τι να κάνω??????

έχει κάποιοσ κάτι ανάλογο από τα 2 προβλήματα και αν ναι πώς το έλυσε?

cypherth

Και να επιβεβαιωσω οτι αν παρουμε σε 2 δωρεαν προορισμους μετρανε και οι 2 κλησεις για τις δωρεαν ωρες μας. Το ειπε ο voipbuster.com στο forum τους. Προσοχη λοιπον...

https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=5427&start=15

Βασικά αν το καλοσκεφτεί κάποιος αφού χρεώνει 2 φορές τον χρόνο (και λογικό) το web activated calls συμφέρει αν θες να «ενώσεις» δυο σταθερά πλην του δικού σου (κάποιου φίλου πχ που δεν έχει ίντερνετ) ή αν δεν έχεις εσύ ο ίδιος DSL. Η ποιότητα είναι άριστη και δεν εξαρτάται από τα ανεβοκατεβάσματά σου.

Υ.Γ. Μην αρχίσετε τις φάρσες κάνοντας τον ασυρματιστή και συνδέοντας όποια 2 σταθερά θέλετε εσείς. :lol: :whistle:

Βασικά αν το καλοσκεφτεί κάποιος αφού χρεώνει 2 φορές τον χρόνο (και λογικό) το web activated calls συμφέρει αν θες να «ενώσεις» δυο σταθερά πλην του δικού σου (κάποιου φίλου πχ που δεν έχει ίντερνετ) ή αν δεν έχεις εσύ ο ίδιος DSL. Η ποιότητα είναι άριστη και δεν εξαρτάται από τα ανεβοκατεβάσματά σου.

Υ.Γ. Μην αρχίσετε τις φάρσες κάνοντας τον ασυρματιστή και συνδέοντας όποια 2 σταθερά θέλετε εσείς. :lol: :whistle:

Παρατηρήσεις:

Είναι δωρεάν αν καλέσεις Ελλάδα από σταθερό Ελλάδας. Ο άλλος βλέπει τον αριθμό σου (άρα δεν έχει φάρσες!). Εσυ βλέπεις σαν εισερχόμενη τον αριθμό που κάλεσες! Καλό;

Επίσης η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή. Ελπίζω να βελτιωθεί

Παρατηρήσεις:

Είναι δωρεάν αν καλέσεις Ελλάδα από σταθερό Ελλάδας. Ο άλλος βλέπει τον αριθμό σου (άρα δεν έχει φάρσες!). Εσυ βλέπεις σαν εισερχόμενη τον αριθμό που κάλεσες! Καλό;

Επίσης η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή. Ελπίζω να βελτιωθεί

E ναι βλέπει τον αριθμό που αυτοκαλούνται! :lol: Πχ βάζω εγώ τον αριθμό του σταθερού σου και τον σταθερό αριθμό μιας πρώην γκόμενάς σου, οπότε θα απαντήσετε και οι δυο και θα μιλήσετε. Εσύ θα βλέπεις ότι σε καλεί αυτή και αυτή θα βλέπει ότι την καλείς εσύ. Eκει να δεις μπέρδεμα. Άντε να πείσει ο καθένας ότι δεν πήρε ο ίδιος. :lol: :lol: :lol:

Η Ποιότητα είναι μια χαρά. :)

E ναι βλέπει τον αριθμό που αυτοκαλούνται! :lol: Πχ βάζω εγώ τον αριθμό του σταθερού σου και τον σταθερό αριθμό μιας πρώην γκόμενάς σου, οπότε θα απαντήσετε και οι δυο και θα μιλήσετε. Εσύ θα βλέπεις ότι σε καλεί αυτή και αυτή θα βλέπει ότι την καλείς εσύ. Eκει να δεις μπέρδεμα. Άντε να πείσει ο καθένας ότι δεν πήρε ο ίδιος. :lol: :lol: :lol:

Η Ποιότητα είναι μια χαρά. :)

Aυτες και αν ειναι φαρσες τοτε...:lol: :cool: :ninja:

Mutilator :shifty:

Παιδιά για δώστε μου τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί: όταν λένε 20 ώρες maximum free κάθε μήνα και με δεδομένο ότι το πόσο των 10 Ευρώ ισχύει για 120 ημέρες (ή μήπως άλλαξε αυτό ; ) εννούν τον μήνα από την ημερομηνία που έγινε η πληρωμή ή αναφέρονται σε ημερολογιακή ημερομηνία; Π.χ. Αν άνοιξα έναν λογαριασμό στις 13 Απριλίου θα έχω 20 ώρες, από 13/4-13/5 ή 1/4-30/4 κ.ο.κ.; Μόνο σίγουρες απαντήσεις please γιατί είμαι στο όριο των 20 ωρών.

Δεν χρησιμοποιουν το δικτυο σου αλλα το δικο τους ;)

Δηλαδη μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα? (παρατηρησα μερικα κολληματα σε καποιες κλησεις)

Παντως θα ηταν ενδιαφερον να συνεργαζοταν με ΑΤΑ.

Mutilator :shifty:

Εννοειται μπορεις να κανεις οτι θελεις! Πως να συνεργαστει με ΑΤΑ αφου ΔΕΝ χρησιμοποιει καθολου τη συνδεση σου?

Δηλαδη μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα? (παρατηρησα μερικα κολληματα σε καποιες κλησεις)

Παντως θα ηταν ενδιαφερον να συνεργαζοταν με ΑΤΑ.

Φυσικά και μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα. ;)

Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τη συνεργασία με το ΑΤΑ. Αφού ούτως ή άλλως μιλάς από το σταθερό σου. :confused:

300 λεπτά την εβδομάδα δεν είναι και λίγα :p

Αν ξεπεράσεις αυτά τα λεπτά και δεν έχεις credits δεν σου επιτρέπει να κάνεις κλήση ή σου παίρνει αυτόματα από την καταχωρημένη πιστωτική κάρτα ;

Το όριο ισχύει για τις web activated κλήσεις μόνο έτσι ; Από το πρόγραμμα στο pc μας μπορούμε ακόμη να καλούμε κανονικά;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB