Jump to content

alex23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alex23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν γινεται δηλαδη αθροισμα ταχυτητας? Με καποιο προγραμμα? Κατι?
  2. Aθροισμα (συνθεση) δικιας μου dsl, με ασυρματη δωρεαν γειτονιας για διπλασιασμο ταχυτητας. Εχω σπιτι dsl 384. Στην γειτονια μου ομως εχει ασυρματη δωρεαν καποιος μια 512. Πως μπορω μεσα απο τα windows xp να αθροισω αυτες τις δυο ταχυτητες ετσι ωστε να εχω 512+384? Δηλαδη να αθροισω μια ασυρματη με την δικια μου dsl? Eyxaristv
  3. Πολυ απλα ειναι λαθος του δικου τους συστηματος. Αν μπορεις ξανακαντο για ενα φιλο σου πχ.
  4. Πως συνδεεις την οθονη στην motherboard? Εβγαλα μπαταρια και ολα οκ. Το συστημα ειχε μνημη 1024 Κατι αλλο ομως Πως ενα παιχνιδι παιζει με καρτα γραφικων με 128 μνημη και οχι με την asus nvidia με 512 μνημη?
  5. 'Αλλαξα στο bios το AGP APERTURE SIZE στα 512,κ δεν ανοίγει οθόνη (no signal). Tι να κανω? Reset το bios?και αν ναι πως γινεται?Αμα βγαλω την μπαταρια ειναι οκ? Πρεπει να εχω το manual της Motherboard? Για να κανω reset με jumperakia? To μοντελο της motherboard ειναι: MS6585*G5.XATX)MSI V5 G52-M6585X8
  6. Aμα πηγαινα για τις σερβιτορες, δεν θα επαιρνα κ το pc. Θα φοραγα τα καλα μου. Πιανει απεναντι? Ή εχουν κανενα τροπο να πιανει μονο μεσα?
  7. Δηλαδη κ απεναντι να ειμαι πιανει,σωστά? Χωρις να πιω καφεδες
  8. Ελα ρε Τσαμπα εντελως? Δηλαδη κ απεναντι να ειμαι πιανει,σωστά? Οποτε πριν παω για μπασκετ στον Ολυμπιακο θα παω για ενα surfing στο flokafe
  9. Aπειλησε τους με βομβα. Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτα τα ζωα. Να απολυσουν κοπροσκυλα και να βαλουν DSL σε ολη την Ελλάδα.
  10. alex23

    MyCosmos e-mail

    και σε μενα το ιδιο
  11. Κρίμα παντως και ηταν πολυ καλη υπηρεσια.
  12. Δειτε και αυτο που δινει 26 χωρες δωρεαν απεριοριστα τηλεφωνηματα. http://www.wengo.com/ Δεν βλεπω ομως την Ελλαδα
  13. To voipbuster και ολα τα συναφη χρεωνουν πλεον με 3cents καθε κληση μεσω web. Ολο και κατι χρεωνουν παραπανω αυτοι τελικα.
  14. Δηλαδη το μισο μερος θα αλλαξουν? Αντε να δουμε επιτελους.
  15. 4 μηνες ειναι αν δεν κανω λαθος. Αρα ειναι 4800 λεπτά. Ναι αν τα κανεις σε κινητα καλως. Αλλα θα δεις που θα στα τρωει οταν τελειωνει ο δωρεαν χρονος στα σταθερα και δεν το ξερεις ποτε θα γινει αυτο μιας κ δεν καθεσε να προσθεσεις.
×
×
  • Create New...