telePS Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Εκτός του οτι είναι πιο όμορφο, έχει και πολλές επιλογές σε σχεση με το VoipBuster με σημαντικότερη την επιλογή Codec!! Τι ακριβώς γινεται με τα codecs. Αυτο δεν το γνωρίζω...:confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Αν βάλεις 10 ευρω στο λογαριασμό σου μπορείς να μιλάς απεριόριστα σε σταθερά Ελλάδας και πολλών άλλων Ευρωπαικών χωρών , για 120 μέρες. Τουλάχιστον έτσι αναγράφεται στο site. :) Και το ερωτημα ειναι το εξης!Ειναι αξιοπιστο να δωσω τα στοιχεια της πιστωτικης μου μεσω internet?Καποιοι που το χρησιμοποιουν θα παρακαλουσα να αναφερουν τη γνωμη τους και οσον αφορα το πως ακριβως γινεται?Ερχεται το χαρτι να πληρωσεις αυτα τα 10+φπα καθε 120 μερες?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 :) Και το ερωτημα ειναι το εξης!Ειναι αξιοπιστο να δωσω τα στοιχεια της πιστωτικης μου μεσω internet?Καποιοι που το χρησιμοποιουν θα παρακαλουσα να αναφερουν τη γνωμη τους και οσον αφορα το πως ακριβως γινεται?Ερχεται το χαρτι να πληρωσεις αυτα τα 10+φπα καθε 120 μερες?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με την πιστωτική και ούτε έχω διαβάσει για κανέναν που είχε.... Μολις τελειώνουν οι μέρες σου στέλνουν μαιλ και σε ειδοποιούν για να ανανεώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 :) Και το ερωτημα ειναι το εξης!Ειναι αξιοπιστο να δωσω τα στοιχεια της πιστωτικης μου μεσω internet?Καποιοι που το χρησιμοποιουν θα παρακαλουσα να αναφερουν τη γνωμη τους και οσον αφορα το πως ακριβως γινεται?Ερχεται το χαρτι να πληρωσεις αυτα τα 10+φπα καθε 120 μερες?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Καταρχάς δε τον δίνεις σε αυτούς τον αριθμό της κάρτας, αλλά η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal. (απλά ανοίγεις ένα account εκεί και κάνεις μια επιβεβαίωση μέσω ενός 4ψήφιου αριθμού) 96 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λογαριασμό στο Paypal, δεν υπάρχουν προβλήματα. Άσε που τα χρήματά σου είναι ασφαλισμένα εκεί. Μην ανησυχείς καθόλου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Καταρχάς δε τον δίνεις σε αυτούς τον αριθμό της κάρτας, αλλά η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal. (απλά ανοίγεις ένα account εκεί και κάνεις μια επιβεβαίωση μέσω ενός 4ψήφιου αριθμού) 96 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λογαριασμό στο Paypal, δεν υπάρχουν προβλήματα. Άσε που τα χρήματά σου είναι ασφαλισμένα εκεί. Μην ανησυχείς καθόλου. ;) Σωστός!!! Αλλά έτσι κι αλλιώς πιστευω οτι τέτοιες σε εταιρίες με τέτοιο κοινό μπορείς ακόμη και σε αυτούς να τη δώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δεν ξέρω άν έχετε ακούσει ή έχετε χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία, απλά θα ήθελα την γνώμη σας http://www.virtual-switch.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ VOIPBUSTER.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΕΩΣΗ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ(ΕΛΛΑΔΑ)?ΑΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΤΑ. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μπορείς να καλείς δωρεάν σε όλα τα σταθερά της ελλάδας!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μπορείς να καλείς δωρεάν σε όλα τα σταθερά της ελλάδας!! :):):) bgazei minima oti exo kanei to max ton kliseon.an pliroseis 10€ exei pali auti tin kathisterisi?einai kathe mina 10€? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μη ρωτας τα ιδια πραγματα σε 2 διαφορετικα θεματα. Ναι καθυστερηση θα εχεις και αν πληρωσεις, οποτε μη πληρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 bgazei minima oti exo kanei to max ton kliseon.an pliroseis 10€ exei pali auti tin kathisterisi?einai kathe mina 10€? Τα 10€ έχουν ισχύ 120 μέρες... οπότε για 4 μήνες δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω για τις κλήσεις σου στα σταθερά των χωρών που είναι free!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 kai ego me pistotikh ta ebala h kathisterisi ofeilete stin grami soy Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 μπορει κάποιος να μου αναλύσει πως δουλευει το voip και τι σου προσφέρει? χρεώσεις έχει αυτό ή ειναι δωρεαν? (απ ότι καταλαβατε ειμαι εντελώς άσχετος:O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 μπορει κάποιος να μου αναλύσει πως δουλευει το voip και τι σου προσφέρει? χρεώσεις έχει αυτό ή ειναι δωρεαν? (απ ότι καταλαβατε ειμαι εντελώς άσχετος:O ) Φίλε μου δες αυτόν εδώ τον οδηγό!!! Η IP τηλεφωνία σε 14 βήματα http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=4 Τώρα για τις χρεώσεις αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις εταιρία του εξωτερικού είναι σχεδόν δωρεάν!! Και τι εννοώ: Πχ το VoipBuster που είναι το πιο γνωστό σου δίνει τη δυνατότητα κα κάνεις κλήσεις προς σταθερα (αστικά - υπεραστικά) Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών δωρεάν για διάρκεια μέχρι ένα λεπτό... Δίνοντας τους 11 ευρώ δεν θα έχεις οριο στη διαρκεια για τρεις μήνες!! Κοινώς θα μιλάς όσο θες!! (για σταθερά πάντα) Είναι πολύ καλό, αλλά λόγω του οτι είναι εξωτερικό είναι πιθανό (ανάλογα και με τη γραμμή DSL σου) να μην έχεις καλή ποιότητα.. Μπορείς πάντως να το δοκιμάσεις δωρεάν! Τωρα αν επιλέξεις εταιρία απο ελλάδα πχ i-Call θα έχεις ΤΕΛΕΙΑ ποιότητα (ειδικά στο i-call με τη λύση που βρήκαν για τον περιορισμό των πακέτων!!!) αλλά είναι λίγο παραπάνω οι χρεώσεις! Δηλαδή με ένα ευρώ περίπου μιλάς μια ώρα σε αστικά υπεραστικά!! Για περισσότερες πληρορίες δες εδώ!! Τιμές VOIP http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=31 Για οτι άλλο θες μη διστάσεις να ρωτήσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση! κινητα μπορεις να παρεις? αν ναι τι κόστος εχουν αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση! κινητα μπορεις να παρεις? αν ναι τι κόστος εχουν αυτα? Φυσικά και μπορείς!! Για το κόστος δες στο παραπάνω λινκ με τις τιμές που σου έδωσα, γιατί είναι και ανάλογα την εταιρία κινητής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Σχετικά με τη "λύση" που φαίνεται να βρήκαν οι τεχνικοί του i-call (Altec Telecoms) για το προβλημα που έχουν πολλοί χρήστες συνδέσεων DSL με τον περιορισμό πακέτων (προβληματική επικοινωνία Voip, καθυστερηση φωνης κτλ): Επειδή πολλοι που έχουν αυτό το πρόβλημα μπορεί να μην το έχουν ακούσει και επειδή έχει δημοσιευτεί και επίσημα σε forum, να αναφέρουμε τα παρακάτω βήματα που πρεπει να δοκιμάσουν για να βελτιώσουν την ποιότητα της επικοινωνίας τους: Πηγαίνετε στην σελίδα: http://www.i-call.gr/MySettings.aspx Αφού κάνετε login, επιλέξτε Χρήση μεγαλύτερων πακέτων SIP στις κλήσεις μου: ΝΑΙ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ενεργοποιημένα τα codecs g711u, g729a, gsm, g723, iLBC Το iLBC δεν παίζει σωστά (ρομποτική φωνή), το g723 δεν έχει δοκιμαστεί. Προτείνουμε χρήση g711u (έχει δοκιμαστεί αρκετά) ή g729a (έχει δοκιμαστεί λιγότερο). Επίσης όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις όποιες παρατηρήσεις του από τη φόρμα επικοινωνίας http://www.icall.gr/Contact.aspx , γράφοντας στο μήνυμα : «Σχετικά με δοκιμές RTP» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Σχετικά με τη "λύση" που φαίνεται να βρήκαν οι τεχνικοί του i-call για το προβλημα που έχουν πολλοί χρήστες συνδέσεων DSL με τον περιορισμό πακέτων (προβληματική επικοινωνία Voip, καθυστερηση φωνης κτλ): Επειδή πολλοι που έχουν αυτό το πρόβλημα μπορεί να μην το έχουν ακούσει και επειδή έχει δημοσιευτεί και επίσημα σε forum, να αναφέρουμε τα παρακάτω βήματα που πρεπει να δοκιμάσουν για να βελτιώσουν την ποιότητα της επικοινωνίας τους: Πηγαίνετε στην σελίδα: http://www.i-call.gr/MySettings.aspx Αφού κάνετε login, επιλέξτε Χρήση μεγαλύτερων πακέτων SIP στις κλήσεις μου: ΝΑΙ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ενεργοποιημένα τα codecs g711u, g729a, gsm, g723, iLBC Το iLBC δεν παίζει σωστά (ρομποτική φωνή), το g723 δεν έχει δοκιμαστεί. Προτείνουμε χρήση g711u (έχει δοκιμαστεί αρκετά) ή g729a (έχει δοκιμαστεί λιγότερο). Επίσης όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις όποιες παρατηρήσεις του από τη φόρμα επικοινωνίας http://www.icall.gr/Contact.aspx , γράφοντας στο μήνυμα : «Σχετικά με δοκιμές RTP» Σωστός!!! Και εγώ τώρα σκεφτόμουν να το μεταφέρω!!! Να συμπληρώσω πως αν το δοκιμάσετε και θέλετε γράψτε και εδώ τα αποτελέσματα για να μπορούμε να τα συζητήσουμε και δημόσια!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Tελευταια οταν καλω με το voipbuster σταθερη γραμμη ,ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι ακουει "ηχω".Ακουει τη φωνη του δυο και τρεις φορες.Που μπορει να οφειλεται αυτο.Εχω καλωδιακο ιντερνετ στα 1024 kb/s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Tελευταια οταν καλω με το voipbuster σταθερη γραμμη ,ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι ακουει "ηχω".Ακουει τη φωνη του δυο και τρεις φορες.Που μπορει να οφειλεται αυτο.Εχω καλωδιακο ιντερνετ στα 1024 kb/s. Αν δεν εχεις ακουστικά και ακούς τον άλλον απο ηχεία, τότε χαμήλωσε τα ηχεία και το μικρόφωνο διότι δημιουργείται επιστροφή ήχου. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Οκ θα το δοκιμασω ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtv Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Γειά σας παιδιά. Δοκίμασα παλιά το voipbuster και είχα προβλήματα με την φωνή. Εδώ και αρκετό καιρό όμως πάει πολύ καλά, αγόρασα και μονάδες και ολά καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια συσκευή ΑΤΑ για να μπορούν να χρησιμοποιούν το Voip και οι γονείς μου (δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για τηλεφωνήματα αφού δεν είναι καθόλου εύχρηστο και λειτουργικό για αυτούς). Έχω μπερδευτεί λίγο με τις συσκευές. Στα GrandStream το fxo τι ακριβώς κάνει? το μοντέλο 486 και 488 έχουν και τα 2 LINΕ απλά το 488 έχει και FXO. Εγώ θέλω να έχω το τηλέφωνό μου συνδεμένο με τον ΟΤΕ αλλά ταυτόχρονα και με το VoipBuster. Έτσι ώστε όταν με παίρνουν τηλεφωνο να χτυπάει κανονικά, αλλά όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο να παίρνω μέσω Voip ή και να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα σε Voip και ΟΤΕ. Στα grandstream βλέπω ότι έχουν και NAT/Router. Δηλαδή μπορεί κάποιος που δεν έχει adsl Router να χρησιμοποιεί σαν router αυτό του grandstream? Για αγορά μέσω e-bay τι γίνετε σε περίπτωση που χαλάσει? Έχει εγγύηση? Ρωτάω επειδή ένας φίλος αγόρασε από την Ελλάδα το grandstream 286 και του βγήκε χαλασμένο. Φυσικά το έστειλε πίσω αλλά με τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία. Το Linksys pap2 μήπως είναι καλύτερο? Μπορεί κάποιος να κάνει μια σύκριση ανάμεσα στα μοντέλα grandstream 486,488 και Linksys pap2? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://www.way2go.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Γειά σας παιδιά. Δοκίμασα παλιά το voipbuster και είχα προβλήματα με την φωνή. Εδώ και αρκετό καιρό όμως πάει πολύ καλά, αγόρασα και μονάδες και ολά καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια συσκευή ΑΤΑ για να μπορούν να χρησιμοποιούν το Voip και οι γονείς μου (δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για τηλεφωνήματα αφού δεν είναι καθόλου εύχρηστο και λειτουργικό για αυτούς). Έχω μπερδευτεί λίγο με τις συσκευές. Στα GrandStream το fxo τι ακριβώς κάνει? το μοντέλο 486 και 488 έχουν και τα 2 LINΕ απλά το 488 έχει και FXO. Εγώ θέλω να έχω το τηλέφωνό μου συνδεμένο με τον ΟΤΕ αλλά ταυτόχρονα και με το VoipBuster. Έτσι ώστε όταν με παίρνουν τηλεφωνο να χτυπάει κανονικά, αλλά όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο να παίρνω μέσω Voip ή και να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα σε Voip και ΟΤΕ. Στα grandstream βλέπω ότι έχουν και NAT/Router. Δηλαδή μπορεί κάποιος που δεν έχει adsl Router να χρησιμοποιεί σαν router αυτό του grandstream? Για αγορά μέσω e-bay τι γίνετε σε περίπτωση που χαλάσει? Έχει εγγύηση? Ρωτάω επειδή ένας φίλος αγόρασε από την Ελλάδα το grandstream 286 και του βγήκε χαλασμένο. Φυσικά το έστειλε πίσω αλλά με τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία. Το Linksys pap2 μήπως είναι καλύτερο? Μπορεί κάποιος να κάνει μια σύκριση ανάμεσα στα μοντέλα grandstream 486,488 και Linksys pap2? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το PAP2 δεν κάνει την δουλειά που θέλεις φίλε!!! (Δηλαδή να συνδέσεις και ΟΤΕ πάνω του!!) Τώρα εγώ θα σε συμβούλευα να πας στο Linksys SPA-3000 Είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή!! Τώρα απο ebay δεν παίζουν ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτα... Δεν ξέρεις καν αν θα το παραλάβεις! Ρίξε μια ματιά σε αυτή εδώ την παρουσίαση του SPA-3000 και θα καταλάβεις τη είναι και το FXO!!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62 Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτησε ελεύθερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtv Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ωραίο το Sipura. Φαίνεται ποιοτικό, αφού είναι και τις linksys (cisco). Δεν αναφέρει πουθενά αν έχει router ενσωματωμένο. Υποθέτω ότι δεν έχει (μεγάλο μειονέκτημα). Επίσης το μέγεθος φαίνεται μεγάλο σε σχέση με τα grandstream. Στο Site της Linksys.com δεν υπάρχει καν το μοντέλο αυτό. Γιατί? Παράθεση http://www.way2go.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ωραίο το Sipura. Φαίνεται ποιοτικό, αφού είναι και τις linksys (cisco). Δεν αναφέρει πουθενά αν έχει router ενσωματωμένο. Υποθέτω ότι δεν έχει (μεγάλο μειονέκτημα). Επίσης το μέγεθος φαίνεται μεγάλο σε σχέση με τα grandstream. Στο Site της Linksys.com δεν υπάρχει καν το μοντέλο αυτό. Γιατί? Routing πραγματικά δεν κάνει! Αλλα τι να το χρειαστείς;;; Είναι πάρα πολύ μικρό!! Δες τις διαστάσεις! Σαν δυο πακέτα τσιγάρα.... Στο Site της LinkSys υπάρχει! http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1139414817158&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper Αλλά σχεδόν παντού αναφέρεται ως Sipura SPA 3000 γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό έβγαινε σε άλλο σχήμα απο την Sipura η οποία εξαγοράστηκε απο την LinkSys!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts