Jump to content

mtv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mtv

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1983

mtv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το D900 και όποτε πάω να πάρω τηλέφωνο βγάζει ένα μύνημα "προώθηση υπό όρους" και μετά παίρνει κανονικά τηλέφωνο. Από ότι είδα σε ξένα φόρουμς έχει να κάνει με τις εκτροπές. Έκανα στις εκτροπές ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ αλλά πάλι μου βγάζει το μήνυμα. Είπα μήπως είναι απο τον τηλεφωνητή. Πάω στο τηλεφωνητή το κάνω ανενεργό αλλά όταν μπαίνω πάλι στο μενού υπάρχει το νούμερο του τηλεφωνητή. Έχω Cosmote. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  2. Με τους τρόπους πληρωμής τη έγινε? Γιατί πλέον όταν πάω να βάλω μονάδες μου βγάζει μόνο Moneybookers , Regular Bank Transfer και Redeem Voucher? Ξέρει κανείς τίποτα? πάντος στην αρχική σελίδα κάτω συνεχίζει να δείχνει στα Payment methods το Paypal και τα υπόλοιπα. Ευτυχώς στον κωδικό μου έχω ακόμα χρήματα..αλλά ήθελα να βάλω σε έναν φίλο μου και δεν έχω όρεξη να ανοίγω 100 κωδικούς σε moneybookers κτλ..
  3. Μετά από πόση ώρα ομιλίας αρχίζει και χρεώνει? Αν αρχίσει και χρεώνει ...χρεώνει για πάντα? ή σου λέει πχ αυτό το μήνα πέρασες το δωρεάν χρόνο ομιλίας και θα σε χρεώνω? και από τον επόμενο μήνα πάλι δωρεάν κλήσεις μέχρι να υπερβείς πάλι το όριο?
  4. Αν πας στην σελίδα τους κάπου έχει τα RATES. Εκεί βάζεις το τηλεφωνό σου και το τηλέφωνο που θέλεις να καλέσεις και σου λέει πόσο θα είναι η χρέωση. Νομίζω στην TRIAL φάση δεν μπορείς να καλέσεις κινητά τηλέφωνα.
  5. ην Jajah Voip την ξέρετε? Στην Jajah χρειάζεστε το Internet μόνο για να μπείτε στο site της εταιρίας και από εκεί να δηλώσετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Ο ένας αριθμός είναι ο αριθμός από τον οποίο θέλετε να καλέσετε και ο δεύτερος αριθμός είναι ο αριθμός που θέλετε να καλέσετε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
  6. Tην Jajah Voip την ξέρετε? Στην Jajah χρειάζεστε το Internet μόνο για να μπείτε στο site της εταιρίας και από εκεί να δηλώσετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Ο ένας αριθμός είναι ο αριθμός από τον οποίο θέλετε να καλέσετε και ο δεύτερος αριθμός είναι ο αριθμός που θέλετε να καλέσετε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
  7. cosmote έχω. Δεν το ξαναδοκίμασα να κάνω αναπάντητες, αλλά καλό είναι να ελέγχουμε τους λογαριασμούς μας να δούμε τι γίνετε.
  8. thx για όλα kosta_pav. Φίλτρα και και τέτοια έχω και εγώ και ο φίλος μου. Κάλα στην Αγγλία έχουν ακόμα pstn γραμμές? Εγώ νόμιζα στο εξωτερικό τις είχαν καταργήσει :p . Τέλος πάντων. Τα μεταφορικά είναι τελικά αρκετά χρήματα. Γύρω στα 25-30 Ευρώ. Ευχαριστώ και πάλι.
  9. kosta_pav ευχαριστώ για τα Link αλλά θα σε ζαλίσω λίγο ακόμα. Στο Αγγλικό site δεν λέει αν είναι για pstn ή για isdn. Αν το παραγγείλω από το αγγλικό Site, από ότι ξέρω οι Άγγλοι έχουν άλλες πρίζες. Πρέπει να ζητήσω κάτι? Βλέπουν σε ποιά χώρα το στέλνουν και πράτουν ανάλογα? thx
  10. Μόλις είδα το link του kosta_pav. Εγώ έχω το alcatel speedtouch 510 (switch). Λοιπόν...σκεφτόμουνα να αγοράσω το sipura spa3000 για μένα και ένα ασύρματο adsl router + voip για ένα φίλο μου. Άλλά γιατί να δώσω 100 ευρώ για το sipura και να μην δώσω 130 να αγοράσω το speedtouch 716g wl? Έτσι θα έχω και ασύρματο δίκτυο & voip και ADSL 2. Έχω άδικο? υπερτερεί σε κάτι παραπάνω το sipura? Το alcatel speedtouch 716g wl δεν το βρήκα σε κανένα Ελληνικό e-shop. Γιατί? Εσύ Kosta_pav το αγόρασες από το site pou έβαλες το Link? Είναι αξιόπιστο? (προφανώς είναι αφού το έχεις :) ).
  11. Θέλει ένας γνωστός μου adsl router ασύρματο με voip δυνατότητες. Βρήκα ένα της Linksys το LINKSYS WIRELESS VOIP ROUTER WRT54GP2. Θέλω να μου πείτε αν κάνει την δουλειά που κάνει το Sipura spa3000, δηλαδή στην τηλεφωνική συσκευή που θα συνδέσω πάνω στο router να μπορώ να βγάζω και γραμμή ΟΤΕ πατώντας πχ ****. Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο router με τις δυνατότητες που ζητάω ασύρματο ή και όχι ασύρματο. Ευχαριστώ. http://priveshop.gr/product.php?code=405225&sess=1128075110
  12. Έστησα το SJphone και έβαλα 3 λογαριασμούς για να ξεκινήσω δοκιμές. Κάνω αναπάντητες στο κινητό μου από Voipbuster, i-call και evoice. Τα αποτελέσματα είναι ότι και τις 3 φορές χτύπησε το κινητό μου, δεν απάντησα αλλά στο i-call και evoice χρεώθηκα!!! Το παράξενο είναι ότι η στο i-call ή στο evoice, δεν θυμάμαι καλά μόλις το έκλεισα το κινητό μετά από λίγο (όχι αμέσως) ξαναχτύπησε χωρίς να πάρω τηλέφωνο! (έδω παίζει να το σήκωσα και να χρέωσα έναν από τους 2 λογαριασμούς...γιατί νόμισαν ότι ήταν άλλος) Κανείς άλλος κανένα παρόμοιο πρόβλημα?
  13. Το Grandstream 486 έχει είσοδο pstn (Line). Αυτό σημαίνει ότι μπορείς πληκτρολογώντας ένα κωδικό να γυρίζεις το τηλέφωνό σου από voip σε ΟΤΕ και να παίρνεις τηλέφωνο μέσω ΟΤΕ? Ένας φίλος πιο πάνω είπε ότι αυτό το κάνω μόνο με το Linksys sipura spa 3000. Αν είναι έτσι τότε γιατί έχει την είσοδο Line? Έχω μπερδευτεί λίγο.
  14. Ωραίο το Sipura. Φαίνεται ποιοτικό, αφού είναι και τις linksys (cisco). Δεν αναφέρει πουθενά αν έχει router ενσωματωμένο. Υποθέτω ότι δεν έχει (μεγάλο μειονέκτημα). Επίσης το μέγεθος φαίνεται μεγάλο σε σχέση με τα grandstream. Στο Site της Linksys.com δεν υπάρχει καν το μοντέλο αυτό. Γιατί?
  15. Παιδιά οι πολλές διαφημήσεις της newsphone κάνουν δουλειά. Ήρθε ο αναλυτικός λογαριασμος σπίτι και τρελάθηκα. 2 κλήσεις προς 11880. Η μία 3 λεπτά (3 λεπτά γιατί από ότι έμαθα αργότερα είχα στην αναμονή αρκετή ώρα την μαμά μου!!) και χρεώθηκε με 2.5 € !!!! Καλά την φώναξα την μάνα μου αφού τους είχα πει για την απάτη αυτή...αλλά αμά βορβαδίζεσαι με διαφημήσεις....να τα αποτελέσματα! καμιά φραγή στο 11880 μπορούμε να βάλουμε?
×
×
  • Create New...