Ernesto_Che Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Kάποιος υπάλληλος σε κατάστημα των Multirama μου είπε ότι γιά το VoipBuster χρειάζετε Static IP, αληθεύει αυτό? Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Kάποιος υπάλληλος σε κατάστημα των Multirama μου είπε ότι γιά το VoipBuster χρειάζετε Static IP, αληθεύει αυτό? OXI!!! ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Kάποιος υπάλληλος σε κατάστημα των Multirama μου είπε ότι γιά το VoipBuster χρειάζετε Static IP, αληθεύει αυτό? OMG!!!!! :lol: Μα μολις ειδες οτι δουλευει στο multirama δεν επρεπε να καταλαβεις πως οτι λεει θα ισχυει το αντιθετο? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Oι ερωτήσεις μου πάντα είναι καλοπροαίρετες καί δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστεύω κάποιο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ευτυχώς έχομαι τη δυνατότητα πολύπλευρης ενημέρωσης γιά οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εχει ενεργοποιήσει κανένας SKYPE-IN;; Εδω στην Αγγλία βλέπω έχει κάλυψη αλλά στα νούμερα που δίνει δεν βλέπω τον κωδικό της περιοχής μου. Παίζει να μήν έχω κάλυψη;; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εχει ενεργοποιήσει κανένας SKYPE-IN;; Εδω στην Αγγλία βλέπω έχει κάλυψη αλλά στα νούμερα που δίνει δεν βλέπω τον κωδικό της περιοχής μου. Παίζει να μήν έχω κάλυψη;; Παιζει, στο χωριο που πηγες :lol: :p Διαλεξε ενα αριθμο ΠΟΛΗΣ, πχ Portsmouth, London :p . Περα απο τη πλακα γιατι να μη διαλεξεις αριθμο αλλης πολης ή ακομα και Αθηνας με το http://www.i-call.gr ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παντως το i-call απο μια πρωτη ματια που έριξα στις τιμές πριν το δοκιμάσω λέει αρκετά !!! Οι χρεώσεις είναι πολύ καλές για κλήσεις σε δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης και για ΗΠΑ καθώς και για Ελλάδα (0,015€ /min χωρίς ΦΠΑ) ...Φθηνότερες απο Skype! Επίσης και οι τιμές για κινητά είναι καλές (0,15€/min χωρις ΦΠΑ ,με ελάχιστη χρέωση 30' - ακόμα και για αριθμό Q-telecom οπως γράφει ο τιμοκατάλογος ) Εφτασε ο καιρός να αρχίσει και ο ανταγωνισμός μεταξύ i-call και e-voice xixi EDIT: Μια κληση που έκανα χθές προς κινητό Voda με διάρκεια 26 sec τη χρέωσε για 60 sec ,ενω στην αρχη στο site ελεγε ελάχιστη χρέωση 30'. Πήγα και είδα τον κατάλογο ξανά και έγραφε ελάχιστη χρέωση 60' !! Σήμερα που τον κοίταξα για άλλη μια φορά αναφέρει ελάχιστη χρέωση πάλι 30' !! Τιμοκατάλογος i-call Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά? Το δοκιμάσατε και εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παντως το i-call απο μια πρωτη ματια που έριξα στις τιμές πριν το δοκιμάσω λέει αρκετά !!! Οι χρεώσεις είναι πολύ καλές για κλήσεις σε δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης και για ΗΠΑ καθώς και για Ελλάδα (0,015€ /min χωρίς ΦΠΑ) ...Φθηνότερες απο Skype! Επίσης και οι τιμές για κινητά είναι καλές (0,15€/min χωρις ΦΠΑ ,με ελάχιστη χρέωση 30' - ακόμα και για αριθμό Q-telecom οπως γράφει ο τιμοκατάλογος ) Εφτασε ο καιρός να αρχίσει και ο ανταγωνισμός μεταξύ i-call και e-voice xixi Σε συγκριση με το evoice εχει ενα βασικο μειονεκτιμα ομως, οτι δεν μπορεις να καλεσεις απο το σταθερο σου. Οι τιμες για κλησεις προς σταθερα ειναι καλυτερες του evoice, ομως για διεθνη κινητα ειναι ακριβοτερο απο το evoice σε ορισμενες περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όχι, έχεις κάλυψη από όλη την Αγγλία, απλά η Σκάιπ έχει πάρει νούμερα με συγκεκριμένους κωδικούς (από εταιρίες - ανταγωνιστές ΒΤ φαντάζομαι) Έτσι (κι όμως!) μπορεί να μένεις Leicester / Manchester / Lancaster / Edinburgh κτλ, και να έχεις αριθμό 020 (Λονδίνου) :) Αν σε καλύπτει δοκίμασε το... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιζει, στο χωριο που πηγες :lol: :p Διαλεξε ενα αριθμο ΠΟΛΗΣ, πχ Portsmouth, London :p . Περα απο τη πλακα γιατι να μη διαλεξεις αριθμο αλλης πολης ή ακομα και Αθηνας με το http://www.i-call.gr ? ;) pisteuo oti einai polla ta xrhmata gia na kratas to noumero! 8a eprepe na exei mia timh efapaks! makari na to kanoun pio f8hno...... ex8es ekana sto i-call ena demo account alla sto grandstream mou htan sunexeia kokkino to lampaki.....ara den sundeotan! ps. nomizo oti mporeis na kaleseis apo sta8ero kai kinhto....to noumero einai 211...... apla gia na pareis tetoio noumero plhroneis......mexri tote sou dinoun kapoio virtual noumero 707..... gia na doume an 8a to skeftoun ksana! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 pisteuo oti einai polla ta xrhmata gia na kratas to noumero! 8a eprepe na exei mia timh efapaks! makari na to kanoun pio f8hno...... ex8es ekana sto i-call ena demo account alla sto grandstream mou htan sunexeia kokkino to lampaki.....ara den sundeotan! ps. nomizo oti mporeis na kaleseis apo sta8ero kai kinhto....to noumero einai 211...... apla gia na pareis tetoio noumero plhroneis......mexri tote sou dinoun kapoio virtual noumero 707..... gia na doume an 8a to skeftoun ksana! Μια χαρα ειναι η τιμη του...για δες τις τιμες του skype :w00t: Εγω συνδεθηκα κανονικα με το grandstream, δοκιμασε να βαλεις μονο sip server & stun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιζει, στο χωριο που πηγες :lol: :p Διαλεξε ενα αριθμο ΠΟΛΗΣ, πχ Portsmouth, London :p . Περα απο τη πλακα γιατι να μη διαλεξεις αριθμο αλλης πολης ή ακομα και Αθηνας με το http://www.i-call.gr ? ;) Καταρχήν πιστεύω ότι θάπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό thread για το i-call, μιας και άρχισε και επίσημα το λανσάρισμα του... Δεύτερον,.. άμα πάρεις αριθμό 211ΧΧΧΧΧΧΧ και σε πάρει κάποιος τηλέφωνο π.χ. από Θεσσαλονίκη χρεώνεται υπεραστικό? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καταρχήν πιστεύω ότι θάπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό thread για το i-call, μιας και άρχισε και επίσημα το λανσάρισμα του... Δεύτερον,.. άμα πάρεις αριθμό 211ΧΧΧΧΧΧΧ και σε πάρει κάποιος τηλέφωνο π.χ. από Θεσσαλονίκη χρεώνεται υπεραστικό? Ναι. Είναι κλήση προς Αθήνα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τώρα αρχίζω να ψήνομαι για VoIP... Δεν μου λέτε, οι αντάπτορες για να βάλω ένα κανονικό τηλεφωνάκι (π.χ. dect) στον ADSL router μου, πόσο κάνουν και που τους βρίσκω; Βρήκα μερικούς στο i-call, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβό το άθλημα. Όλοι γύρω στα 70-90€ είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τώρα αρχίζω να ψήνομαι για VoIP... Δεν μου λέτε, οι αντάπτορες για να βάλω ένα κανονικό τηλεφωνάκι (π.χ. dect) στον ADSL router μου, πόσο κάνουν και που τους βρίσκω; Βρήκα μερικούς στο i-call, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβό το άθλημα. Όλοι γύρω στα 70-90€ είναι; Παρε αυτον εδω http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=2286 κανει 30 Ευρω + μεταφορικα, στειλτους email για να ρωτησεις ποσο ειναι τα μεταφορικα, αλλα λογικα 10-15 ευρω μαξιμουμ. Αλλιως κοιταξε προς ebay μερια.. Ειναι κλειδωμενο στη vonage αλλα ξεκλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα, αρκει να μη το συνδεσεις στο ιντερνετ πριν το ξεκλειδωσεις!! Υποστηριζει και 2 accounts, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιεις 2 εταιριες voip ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Υπάρχει καί στο Πλαίσιο γιά το Skype νομίζω με 70 ευρώ. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση δοκίμασε το VoipBuster με τη σύνδεσή σου που έχει 1 λεπτό δωρεάν σε σταθερό στην Ελλάδα, διότι ο Ο.Τ.Ε. μας κόβει τη δυνατότητα του Voip. Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παρε αυτον εδω http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=2286 κανει 30 Ευρω + μεταφορικα, στειλτους email για να ρωτησεις ποσο ειναι τα μεταφορικα, αλλα λογικα 10-15 ευρω μαξιμουμ. Αλλιως κοιταξε προς ebay μερια.. Ειναι κλειδωμενο στη vonage αλλα ξεκλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα, αρκει να μη το συνδεσεις στο ιντερνετ πριν το ξεκλειδωσεις!! Υποστηριζει και 2 accounts, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιεις 2 εταιριες voip ταυτοχρονα. na rothso 2 pragmata 1)pos ksereis me pio account kaneis klhseis? 2)an bgei off o enas kanei automata take over to 2 account? ps. pos ksekleidonei........hints and tips! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 na rothso 2 pragmata 1)pos ksereis me pio account kaneis klhseis? 2)an bgei off o enas kanei automata take over to 2 account? ps. pos ksekleidonei........hints and tips! 1) Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις 2 συσκευες συνδεδεμενες. 2) Δες 1 Σου εστειλα pm. Ρωτα και στο adslgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Μια κληση που έκανα χθές προς κινητό Voda με διάρκεια 26 sec τη χρέωσε για 60 sec ,ενω στην αρχη στο site ελεγε ελάχιστη χρέωση 30'. Πήγα και είδα τον κατάλογο ξανά και έγραφε ελάχιστη χρέωση 60' !! Σήμερα που τον κοίταξα για άλλη μια φορά αναφέρει ελάχιστη χρέωση πάλι 30' !! Τιμοκατάλογος i-call Το δοκιμάσατε και εσείς? Πόσο σας χρέωσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Παρε αυτον εδω http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=2286 κανει 30 Ευρω + μεταφορικα, στειλτους email για να ρωτησεις ποσο ειναι τα μεταφορικα, αλλα λογικα 10-15 ευρω μαξιμουμ. Αλλιως κοιταξε προς ebay μερια.. Ειναι κλειδωμενο στη vonage αλλα ξεκλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα, αρκει να μη το συνδεσεις στο ιντερνετ πριν το ξεκλειδωσεις!! Υποστηριζει και 2 accounts, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιεις 2 εταιριες voip ταυτοχρονα. Δυστυχώς το site δεν υποστηρίζει παράδοση στην Ελλάδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Δυστυχώς το site δεν υποστηρίζει παράδοση στην Ελλάδα :( Υποστηριζει...οταν το βαλεις στο καλαθι και προχωρησεις για την αποστολη, σου λεει με μικρα γραμματα αν θελεις για εξωτερικο να επικοινωνησεις με το customer services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 mono apo to sugkekrimeno site einai toso f8hno h genika exei tetoia timh??? ps. sugnomh an rotao blakeies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα διαφορετικά codecs που έχει το Χ-Lite? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα διαφορετικά codecs που έχει το Χ-Lite? Γενικά για τα codec δες εδώ: http://www.voip-info.org/wiki-Bandwidth+consumption Όσο μεγαλύτερο bandwidth τόσο καλύτερη απόδοση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 χρησιμοποιω μετα μανιας το e-voice.οι χρεωσεις του ειναι πολυ καλες και η προσβαση μεσω 800200evoice πολυ πολυ πρακτικη. τι παραπανω θα ηθελα?? ανανεωση με καποια καρτα σταθερης τηλεφωνιας της HOL (ιδεα που μου την εδωσε το i-call που βαζεις χρηματα μεσω talk-talk) αλλιως ας βαλει και το i-call προσβαση μεσω 800200icall :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts