takaros31 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Note 3 και απο εμενα.. Η σειρα note ειναι φοβερη, το lg g3 απο την αλλη τα εχει τα λαγκακια του. Όχι πως το note 3 δεν τα έχει.... Και έχει knox... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 lg flex 2 ή Nexus 6?Ποιο απο τα δυο προτιματε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μόνο και μόνο για το Pure Android και το πείραγμα που μπορείς να του κάνεις, σου προτείνω το Nexus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Nexus 6 αν δε σε χαλάει το μέγεθος. Το flex 2 δυστυχώς εχει θέματα με τον επεξεργαστή του και μέχρι στιγμής μηδενική υποστηρίξει στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλά, αν θυμάμαι καλά τις ίντσες του Flex 2, δεν είναι και πολύ μικρότερο από το Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτη τη στιγμή εχω το flex δεν υπερθερμενεται και η κουρμπα είναι πολυ βολική περιμένω και το nexus αλλα λόγω επεξεργαστή δεν είναι καλύτερο το flex?δεν εχω θέμα με το μέγεθος και είμαι φαν του pure android απλά νομίζω πως ο επεξεργαστής του nexus είναι κατώτερος. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Για αγορά ενός από τα 2 ερχόμενος από m7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Χαίρεται σε όλους θέλω την γνώμη σας θέλω να πάρω την εν λόγω συσκευή να πάω στο m8 η το m8s Το Μ8s εχει κακη εμπρος καμερα, μετρια οπισθια και τη μιση επεξεργαστικη δυναμη απο το M8. Το μονο υπερ ειναι μεγαλυτερη διαρκεια χρησης λογω ηπιοτερου επεξεργαστη και λιγο μεγαλυτερης μπαταριας. Στην ουσια ειναι ενα χειροτερο κινητο με λιγο μεγαλυτερη μπαταρια! Choose wisely! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Σε ευχαριστω πολύ φίλε energy για την απάντηση! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν HTC M8!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Θεωρητικά η κάμερα δεν είναι βελτιωμένη? Υπάρχει κάποιο συγκριτικό επιδόσεων ?? Τι νόημα έχει να το βγάλουν ως S και να είναι χειρότερο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ποιό κατά την γνώμη σας είναι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας τόσο σε app opening ,web browsing αλλά και multitasking?Εάν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα του s6 με το s6 edge ας συμπεριληφθεί και το s6 edge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το Μ8 χαλαρά. Άσε που και με την τιμή που έχει αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Μην βαζετε την τιμη σαν κριτηριο(που φυσικα παιζει καθοριστικο ρολο) τωρα,ας κανουμε μια απλη συγκριση για το ποιο πραγματικα ειναι το καλυτερο!Γιαννη φιλικα το λεω μην παρεξηγηθεις...:) Edited June 26, 2015 by Greekspinner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Και πάλι το Μ8 υπερτερεί ασχέτου τιμής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 s6 καμερα οθονη πολυ καλυτερα. κια μαμαει ο exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) (Διεγραψα την απαντηση) Edited June 27, 2015 by Greekspinner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους . Έχω ηδη το note 4 και σκέφτομαι να περάσω στο g4. Αξίζει λέτε; θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει και τα 2. Με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα και η απουσία lag. Το πενακι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους . Έχω ηδη το note 4 και σκέφτομαι να περάσω στο g4. Αξίζει λέτε; θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει και τα 2. Με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα και η απουσία lag. Το πενακι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το G4 σε καμερα βρισκεται σε αλλα επιπεδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Θέλω να αγοράσω μια απο αυτές τις 2 μηχανές. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι φωτογραφίες, οπότε η ξεκάθαρη υπεροχή της Samsung στα βίντεο ακυρώνεται. Μέχρι πριν 2 μήνες η Sony ήταν καλυτερη στις φωτογραφίες, όμως πλέον έχουν και οι 2 λάβει σημαντικά firmware updates. Η sony το 2.0 που έχει βελτιώσει πολύ το βίντεο της, ενώ η Samsung το 1.10, που έχει βελτιώσει πολύ τα AF (autofocus) & low light autofocus. Με δεδομένο πως η Α6000 είναι σχεδόν 2 ετών, ενώ η Samsung είναι του μερικών μηνών, σκέφτομαι μη τυχόν σταματήσει η υποστήριξη από τη Sony, ενω η ΝΧ500 λάβει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις, ειδικά στο image quality & autofocus, και τελικά είναι η καλύτερη επιλογή απο τις 2. Μπορεί κάποιος με γνώσεις να με βοηθησει? (δυστυχως δεν υπάρχει πρόσφατο συγκριτικό στο youtube αναμεσα στις 2 αυτές μηχανές μετα τις τελευταίες αναβαθμίσεις τους). Ευχαριστώ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Να τονίσω οτι με ενδιαφέρει η αγορά τους με τους κιτ φακούς και μόνο. Αν μελλοντικά αλλάξω φακούς δεν το γνωρίζω, αλλα δεν θα κρίνω την τωρινη μου αγορά με βάσει τους μελλοντικούς υποθετικους φακούς :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δεν τα ξερω τα δυο μοντελα...αλλα ειχα τη Sony Rx100 που εκανε παπαδες. Η Samsung ειναι καλη στο να φτιαχνει οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Αρχικά, η Sony έχει καλύτερο φλας, με διαφορά κιόλας. Υπέρ της σαμμυ ότι έχει touchscreen, αν το θες φυσικά. Έχοντας μια μικρή εμπειρία από την Sony, χτυπάς άνετα φωτογραφίες μέχρι και iso 3200 ή και λίγο παραπάνω, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη απώλεια ποιότητας, αν και φυσικά όσο πιο χαμηλό iso τόσο καλύτερη ποιότητα θα έχεις. Η Samsung σε μερικά reviews που είδα έχει ουσιαστικά ως όριο το iso 1600 για να διατηρείται η ποιότητα. Ωστόσο, εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θα είναι η χρήση που θα κάνεις σε νυχτερινές συνθήκες. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτές τις μέρες οπότε από το κινητό δεν μπορώ να κρίνω δείγματα. Πάντως εγώ θα πήγαινα και για τη σονυ, μιας και αν θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο έχει μεγαλύτερη ποικιλία φακών. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Επειδή έχω την Sony A6000 και πριν την αγοράσω το είχα ψάξει σε εξαντλητικά μεγάλο βαθμό και μάλιστα η NX500 ήταν κι αυτή υποψήφια. Η Sony είναι πολυ καλύτερη και σε autofocus και σε χαρακτηριστικά και σε ποιότητα φωτογραφίας. To μόνο μελανό σημείο της είναι οτι στο βίντεο τραβάει σε AVCHD και όχι σε XAVCS που σημαίνει οτι το bitrate είναι στα 28 Mbps αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ διαφορά σε ποιότητα δεν έχω δει Κάνε το τελευταίο update 2.0. Το έβαλαν αυτό που λες :) Απλά προβληματίστηκα γιατί λέγεται ότι με το τελευταίο update, ή nx,500 βελτιώθηκε πολύ.. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχικά, η Sony έχει καλύτερο φλας, με διαφορά κιόλας. Υπέρ της σαμμυ ότι έχει touchscreen, αν το θες φυσικά. Έχοντας μια μικρή εμπειρία από την Sony, χτυπάς άνετα φωτογραφίες μέχρι και iso 3200 ή και λίγο παραπάνω, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη απώλεια ποιότητας, αν και φυσικά όσο πιο χαμηλό iso τόσο καλύτερη ποιότητα θα έχεις. Η Samsung σε μερικά reviews που είδα έχει ουσιαστικά ως όριο το iso 1600 για να διατηρείται η ποιότητα. Ωστόσο, εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θα είναι η χρήση που θα κάνεις σε νυχτερινές συνθήκες. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτές τις μέρες οπότε από το κινητό δεν μπορώ να κρίνω δείγματα. Πάντως εγώ θα πήγαινα και για τη σονυ, μιας και αν θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο έχει μεγαλύτερη ποικιλία φακών. Αρχικά θέλω με κιτ φακό, βλέπουμε για μετά.. Λογικά προς σονυ θα πάω, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα απογοητεύτω σίγουρα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 OMG έβαλαν XAVCS στην Α6000. Αυτή θα πάρεις με κλειστά μάτια. Πάω να κάνω την αναβάθμιση:D Την θέλω αρχικά με τον κιτ φακό και μου έχουν πει αρκετά άσχημα λόγια. Ισχύει? Πως το είδες το update? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Η αλήθεια είναι οτι ο kit φακός της A6000 ο 16-50 παρουσιάζει barrel distortion στα χαμηλά mm. Στα 50 mm είναι υποφερτό. Βέβαια αυτό διορθώνεται στο Lightroom με το πάτημα ενός κουμπιού. O kit φακός της Samsung δεν πάει πίσω όμως καθώς έχει και αυτός barrel distortion και δεν είναι τόσο οξύς όσο της Sony. Το έκανα το Update αλλά δεν μπόρεσα να τραβήξω βίντεο διότι θέλει κάρτα UHS-I λόγω του οτι το codec xavcs είναι στα 50 Mbps. Εγώ πάντως από την Sony είμαι υπερ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής Θα προχώρησω να την πάρω. Συνήθως Αγγλία έχουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά βρήκα κατάστημα που δίνει 2. Θα την έπαιρνα από Ελλάδα που θεωρητικά βάσει νομού έπρεπε να δίνουν 2 , αλλά όσα καταστήματα βρήκα δίνουν 1 και δεν έχω ορεξγ για καυγάδες. Είδες διάφορες και στον χρόνο εκκίνησης της μηχανής; Γιατί στο update λέει πως το βελτίωσαν και αυτο Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts