spy14 Δημοσιεύτηκε June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2021 (edited) https://www.skroutz.gr/s/29716528/TCL-20L-256GB-North-Star-Blue.html καινούργιο μέλος στην οικογένεια της tcl.ας διορθωθεί ο τίτλος το 20l+ είναι. Edited June 25, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Στα 199€ σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Δείχνει πολύ καλή επιλογή και σε σούπερ τιμή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Πολύ ακριβό για τον επεξεργαστή που φοράει, υπάρχουν πολύ ανώτερες συσκευές σε αυτά τα λεφτά, μέχρι 150€ κάτι γίνεται. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 αν επαιρνα κινητο τωρα αυτο θα ηταν το ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη.τις επομενες μερες θα παω να το δω και απο κοντα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Πολύ ακριβό για τον επεξεργαστή που φοράει, υπάρχουν πολύ ανώτερες συσκευές σε αυτά τα λεφτά, μέχρι 150€ κάτι γίνεται. Εν μέρει θα συμφωνήσω από τη στιγμή που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κινητό Alcatel/TCL. Πάντα ο επεξεργαστής τους δεν ήταν το δυνατό τους σημείο σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας αλλά λόγω του εξαιρετικού software οι συσκευές της εταιρείας λειτουργούν απροβλημάτιστα για χρόνια κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες. Το έχω γράψει 100 φορές. Κινητό δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Εξαιρετική οθόνη τεχνολογίας nxtvision, stereo ηχεία, 6/256GB, κάμερες εξαιρετικές όπως πάντα, μπαταρία 5000mah, καθαρό android και θα πάρει μέχρι 2 επόμενες εκδόσεις σύμφωνα με την πολιτική της TCL και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας 2 έτη. Στα αρνητικά εγώ θα βάλω έλλειψη ραδιοφώνου και λήψη βίντεο σε 1080p. Αλλά αν έπαιρνα τώρα συσκευή 4G σίγουρα θα ήταν αυτή. Επίσης είναι πανέμορφο! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Εν μέρει θα συμφωνήσω από τη στιγμή που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κινητό Alcatel/TCL. Πάντα ο επεξεργαστής τους δεν ήταν το δυνατό τους σημείο σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας αλλά λόγω του εξαιρετικού software οι συσκευές της εταιρείας λειτουργούν απροβλημάτιστα για χρόνια κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες. Το έχω γράψει 100 φορές. Κινητό δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Εξαιρετική οθόνη τεχνολογίας nxtvision, stereo ηχεία, 6/256GB, κάμερες εξαιρετικές όπως πάντα, μπαταρία 5000mah, καθαρό android και θα πάρει μέχρι 2 επόμενες εκδόσεις σύμφωνα με την πολιτική της TCL και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας 2 έτη. Στα αρνητικά εγώ θα βάλω έλλειψη ραδιοφώνου και λήψη βίντεο σε 1080p. Αλλά αν έπαιρνα τώρα συσκευή 4G σίγουρα θα ήταν αυτή. Επίσης είναι πανέμορφο! Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη. Παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι στην αξιολόγηση μιας συσκευής. Εκτός των άλλων, τα Alcatel / TCL είναι γενικά απροβληματιστα κινητά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Εν μέρει θα συμφωνήσω από τη στιγμή που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κινητό Alcatel/TCL. Πάντα ο επεξεργαστής τους δεν ήταν το δυνατό τους σημείο σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας αλλά λόγω του εξαιρετικού software οι συσκευές της εταιρείας λειτουργούν απροβλημάτιστα για χρόνια κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες. Το έχω γράψει 100 φορές. Κινητό δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Εξαιρετική οθόνη τεχνολογίας nxtvision, stereo ηχεία, 6/256GB, κάμερες εξαιρετικές όπως πάντα, μπαταρία 5000mah, καθαρό android και θα πάρει μέχρι 2 επόμενες εκδόσεις σύμφωνα με την πολιτική της TCL και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας 2 έτη. Στα αρνητικά εγώ θα βάλω έλλειψη ραδιοφώνου και λήψη βίντεο σε 1080p. Αλλά αν έπαιρνα τώρα συσκευή 4G σίγουρα θα ήταν αυτή. Επίσης είναι πανέμορφο! Κι εγω συμφωνω,με το Plex 2 χρονια εχω βρει την ησυχια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Από αναβαθμίσεις πώς πηγαίνει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Από αναβαθμίσεις πώς πηγαίνει; Όλα τα TCL παίρνουν τουλάχιστον μία αναβάθμιση λογισμικού και τουλάχιστον 2 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το Alcatel 1s του 2019 παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις ασφαλείας Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Αυτό είναι πολύ θετικό, ένα ακόμη συν λοιπόν. Πιστεύω ότι αν είχαν καλύτερη προώθηση πολλοί θα τα επέλεγαν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Αυτό είναι πολύ θετικό, ένα ακόμη συν λοιπόν. Πιστεύω ότι αν είχαν καλύτερη προώθηση πολλοί θα τα επέλεγαν. Αυτό είναι αλήθεια. Ο κόσμος δεν τα ξέρει. Έχω πει σε αρκετούς να πάρουν TCL/Alcatel και όλοι ευχαριστημένοι σε αντίθεση με άλλους που πήραν Redmi, Realme και δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Τα TCL 10 Pro/ 5G/Plus και 20 5G/Pro θα πάρουν δύο αναβάθμισεις και 3 χρόνια ενημερώσεις, ενω ολα τα υπόλοιπα μια αναβάθμιση και 2 χρόνια ενημερώσεις. Οι συσκευές της TCL είναι απροβληματιστες και πολυ καλύτερες από ότι νομιζει κάνεις, οθόνες κάμερες λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Στα 189,90€ το TCL 20L+ στο γνωστό κίτρινο μαγαζί. Σε αυτή τη τιμή δε βρίσκεις καλύτερο κινητό.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μην τα παραλεμε ο 662 που φοράει είναι πολύ μέτριος επεξεργαστής , εννοείται ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα κινητά μέχρι 200€. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μην τα παραλεμε ο 662 που φοράει είναι πολύ μέτριος επεξεργαστής , εννοείται ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα κινητά μέχρι 200€.[/QUOTδεν είναι όλα ενα νούμερο του επεξεργαστή.το έχεις δει live το κινητό; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μην τα παραλεμε ο 662 που φοράει είναι πολύ μέτριος επεξεργαστής , εννοείται ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα κινητά μέχρι 200€. Πάμε πάλι από την αρχή. Κινητό δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Είναι η συνολική εμπειρία χρήσης. Ξέρω κινητά με καλύτερους επεξεργαστές που λόγο κακού software η εμπειρία χρήσης πάνε περίπατο. Κολλήματα κτλ. Το πήρε γνωστή μου το κινητό και πραγματικά είναι εξαιρετικό και σε ποιότητα κατασκευής. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 (edited) Μην τα παραλεμε ο 662 που φοράει είναι πολύ μέτριος επεξεργαστής , εννοείται ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα κινητά μέχρι 200€. Θα διαφωνήσω φίλε μου. Όπως έχω ξανά γράψει, δε παίζουν ρόλο μόνο τα specs. Παίζει ρόλο το UI, το πόσο optimized είναι για τον εκάστοτε επεξεργαστή, το αν χρησιμοποιείτε η πλήρης ισχύς του επεξεργαστή, το αν έχει καλή ποιότητα κατασκευής, το αν παίρνει αναβαθμίσεις (υποστήριξη, δηλαδή). Εγώ αυτά κοιτάω και για αυτό στη κατηγορία "μέχρι 200€" η TCL δεν έχει αντίπαλο... Edited August 15, 2021 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Θα συμφωνήσω με όσα λέτε, απλά υπάρχουν πχ realme 7 5G που επίσης είναι πάρα πολύ καλό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 (edited) Στα 124,90 το 20L+ : https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/tcl-20l-dual-4g-256gb-smartphone/?productId=20405337&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878235797641982+356333998698529842+-127964734108936924 Edited March 22, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Πολυ καλη τιμη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Android 12 θα πάρει;Στάλθηκε από το T775H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Και εγώ το περιμένω, λένε ότι θα δώσουν ένα major update, άρα λογικά αφού έρχεται με 11 θα πάρει & τα 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Με gcam πάντως και στις σωστές ρυθμίσεις η κάμερα γίνεται πολύ καλή,παραθέτω δύο δείγματα συγκριτικάhttps://photos.app.goo.gl/yK3iJ5cCgX3pRbFRAΣτάλθηκε από το T775H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 On 28/3/2022 at 8:15 ΠΜ, Giwrgos_Gk said: Με gcam πάντως και στις σωστές ρυθμίσεις η κάμερα γίνεται πολύ καλή,παραθέτω δύο δείγματα συγκριτικά https://photos.app.goo.gl/yK3iJ5cCgX3pRbFRA Στάλθηκε από το T775H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ για τη gcam. Ποια έκδοση έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts