enigma84 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Κι άλλο bug. Η οθόνη κλείνει μόνη της όταν παίζουν μηνύματα στο messenger. Από αισθητήρα εγγυτητας φαντάζομαι. Καλά ρε παιδιά, μας δουλεύει η Xiaomi?:lol: Πάντως ρε συ mixtri και ειλικρινά δεν το λέω με ύφος περίεργο, παίρνεις huawei στην αρχή λες είναι εξαιρετικό και μετά το βγάζεις σκάρτο. Μετά θυμάμαι να βλέπω αναφορές που να σχολιάζεις αρνητικά την samsung (ακριβώς το λόγο δεν τον θυμάμαι) ενώ νομίζω είχες καλή εντύπωση και ότι για αυτό το λόγο είχες παράλληλα ένα note. Και παίρνεις xiaomi όταν βάσει ιστορίας είσαι άτομο που κοιτάς σύνολο και όχι μόνο hw. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μετά την ανάλυση για τους Κινέζους τι σε έκανε να δώσεις ευκαιρία στην xiaomi που η διαφορά απότην huawei είναι οι χαμηλότερες τιμές και ότι τώρα έχουν Google services; Τα huawei τουλάχιστον σε θέμα λογισμικού είναι πιο σοβαρά. Απορία πιο πολύ και για aftermath. Τώρα στο θέμα των fans όταν βγάζει η ίδια η εταιρεία αναφορά για bug και πως θα φτιάξει ειδικό τμήμα για την διαχείριση αυτού του θέματος, δεν έχει νόημα να μας πείσετε ότι εσείς δεν είχατε ποτέ πρόβλημα. Ακόμη και στα 200-300 δεν θα έπρεπε να ανεχόμαστε διαφημίσεις και λοιπά θέματα. Στα 1000 θα έπρεπε να έχουν ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός το λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Πάντως ρε συ mixtri και ειλικρινά δεν το λέω με ύφος περίεργο, παίρνεις huawei στην αρχή λες είναι εξαιρετικό και μετά το βγάζεις σκάρτο. Μετά θυμάμαι να βλέπω αναφορές που να σχολιάζεις αρνητικά την samsung (ακριβώς το λόγο δεν τον θυμάμαι) ενώ νομίζω είχες καλή εντύπωση και ότι για αυτό το λόγο είχες παράλληλα ένα note. Και παίρνεις xiaomi όταν βάσει ιστορίας είσαι άτομο που κοιτάς σύνολο και όχι μόνο hw. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μετά την ανάλυση για τους Κινέζους τι σε έκανε να δώσεις ευκαιρία στην xiaomi που η διαφορά απότην huawei είναι οι χαμηλότερες τιμές και ότι τώρα έχουν Google services; Τα huawei τουλάχιστον σε θέμα λογισμικού είναι πιο σοβαρά. Απορία πιο πολύ και για aftermath. Τώρα στο θέμα των fans όταν βγάζει η ίδια η εταιρεία αναφορά για bug και πως θα φτιάξει ειδικό τμήμα για την διαχείριση αυτού του θέματος, δεν έχει νόημα να μας πείσετε ότι εσείς δεν είχατε ποτέ πρόβλημα. Ακόμη και στα 200-300 δεν θα έπρεπε να ανεχόμαστε διαφημίσεις και λοιπά θέματα. Στα 1000 θα έπρεπε να έχουν ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός το λιγότερο. Σωστά όσα λες. Για τα Huawei (3 είχα, όχι 1) στην αρχή είχα ενθουσιαστεί με το πόσο γρήγορα εξελισσόταν. Είχαν καλές μπαταρίες σε μια εποχή που για να βγάλεις μέρα χρήσης ήταν δύσκολο, είχαν καλή λήψη, τίμιες οθόνες και οι τιμές. Τη στιγμή που πήρα το Mate 9 pro αντιμετωπισα πρόβλημα με τη baseband του. Δεν έπαιζε σωστά το Volte και το carrier aggregation. Κάνω αναφορά στη Huawei. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΟΝΤΑΙ. κάνω αναφορά στο δίκτυο μου, και λένε ότι όντως έχει σοβαρό θέμα. Το αφαίρεσαν μάλιστα από τη σελίδα πωλήσεων. Κάνουν αναφορά στη Huawei και πήρε 7 μήνες να το διορθώσουν. Αφού τους είχα πρήξει και εγω. Μετά από κάποιο καιρό αλλάζω δίκτυο και έχω το ίδιο θέμα. Καταλαβαίνεις για τι @#€& μιλάμε. Και κάπως έτσι το Huawei έφαγε σουτο και πήρα Sony από το οποίο είναι τρελά ευχαριστημένος μέχρι και σήμερα. Είχα και άλλα θέματα και μόλις καλούσα την εξυπηρέτηση πελατών έλεγαν "κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων". Μα είναι σοβαρή εταιρεία αυτή; Για τα Samsung όλα εντάξει πλην exynos, bloatware και μπαταρία. Γενικά πολύ πιο σοβαρή εταιρεία. Για Xiaomi έδωσα ευκαιρία δεδομένου ότι έχω ένα Sony και ένα Samsung για backup. :lol: Επιπλέον ήθελα να δω για ποιο λόγο πουλάν τόσο πολύ και τώρα καταλαβαίνω ότι είναι κυρίως η τιμή τους. Όμως θέλω να πω ότι στο λογισμικό δεν είναι όλα τόσο χάλια. Η baseband τους είναι οκ, η παραμετροποίηση είναι αρκετά μεγάλη και δε βρίσκω bugs που κάνουν τη συσκευή unusable. Απλά είναι κλασσικός Κινέζος. Σχετικά κακή υποστήριξη στο λογισμικό και πρόχειρη δουλειά στο software. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 (edited) @enigma84 Το ότι έχουν θέματα οι συσκευές των Xiaomi δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απροβλημάτιστες συσκευές. Άντε να είχα 1-2 μικροθεματάκια εγώ. Όπως λέει και ο mixtri, δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζεται. Ούτε όλος ο κόσμος είναι σκληροπυρηνικός για να κάνει συνεχώς παραμετροποιήσεις κλπ. Ντε και καλά να έχει προβλήματα η συσκευή μου ενώ δεν έχει και μόνο επειδή είναι Xiaomi; Xiaomi είναι, δεν είναι και Wiko, Fluo κλπ. Εντάξει, είδαν τα λάθη τους και προσπαθούν να τα διορθώσουν. Έστω και αργά λίγο. Edited June 27, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 κατά αρχήν τόσα ξέρεις τόσα λες,δεν υπάρχει απροβληματιστη συσκευή σε κανένα χώρο, windows,apple,android κτλ πόσο μάλλον σε xiaomi όπως η ίδια παραδέχεται,το θέμα είναι αν θα κάνει κάτι για αυτό η θα κάνει τον Κινέζο όπως κάνει τόσα χρόνια άλλωστε !!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 @enigma84 Το ότι έχουν θέματα οι συσκευές των Xiaomi δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απροβλημάτιστες συσκευές. Άντε να είχα 1-2 μικροθεματάκια εγώ. Όπως λέει και ο mixtri, δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζεται. Ούτε όλος ο κόσμος είναι σκληροπυρηνικός για να κάνει συνεχώς παραμετροποιήσεις κλπ. Ντε και καλά να έχει προβλήματα η συσκευή μου ενώ δεν έχει και μόνο επειδή είναι Xiaomi; Xiaomi είναι, δεν είναι και Wiko, Fluo κλπ. Εντάξει, είδαν τα λάθη τους και προσπαθούν να τα διορθώσουν. Έστω και αργά λίγο. Evris είχα πάρει το mi6 κανονικά αντιπροσωπεία στα 500. Δεν έδωσα 180euro για να μην δίνει σημασία σε λεπτομέρειες. ΙΤα θέματα μου ήταν η b20 που μετά είδα ότι αν και global και με Snapdragon δεν υποστήριζε, οι διαφημίσεις που κάποιοι έλεγαν ότι δεν υπήρχαν η ένταση του ηχείου για ανοιχτή ακρόαση και η δόνηση. Επίσης με Android auto είχα κάτι περίεργα αλλά εκεί μπορεί να έφταιγε και η Google. Τέλεια συσκευή δεν υπάρχει και στην ουσία τo έδωσα μόνο και μόνο λόγω b20 και να δοκιμάσω note. Στο note είδα πιο σοβαρό λογισμικό και δεν κάνω αναβάθμιση μονο όταν είναι Σάββατο προκειμένου να στρώσω την συσκευή αν γίνει στραβή. Το θέμα παραμετροποίηση που αναφέρεις ίσα ίσα που δεν παίζει σε συσκευές με σταθερό λογισμικό. Και τέλος εγώ δεν τα λέω σαπάκια απλά δεν είναι οι καλύτερες συσκευές όπως αφήνεται να εννοηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 @enigma84 Το ότι έχουν θέματα οι συσκευές των Xiaomi δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απροβλημάτιστες συσκευές. Άντε να είχα 1-2 μικροθεματάκια εγώ. Όπως λέει και ο mixtri, δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζεται. Ούτε όλος ο κόσμος είναι σκληροπυρηνικός για να κάνει συνεχώς παραμετροποιήσεις κλπ. Ντε και καλά να έχει προβλήματα η συσκευή μου ενώ δεν έχει και μόνο επειδή είναι Xiaomi; Xiaomi είναι, δεν είναι και Wiko, Fluo κλπ. Εντάξει, είδαν τα λάθη τους και προσπαθούν να τα διορθώσουν. Έστω και αργά λίγο. Γιατι ποιος ειπε οτι ολες οι συσκευες γενικα και αοριστα ειναι προβληματικες??? Αυτο που εχει περιγραψει κοσμος ειναι οτι καλως ή κακως υπαρχει θεμα συγκεκριμενα σε xiaomi μερια στο κομματι του software και των bugs,πολυ πιο εντονο σε σχεση με αλλες μεγαλες εταιρειες. Αυτο το πραγμα το επιβεβαιωνει και η ειδηση αυτη. Αλλα οχι,εαν εσυ δεν μπεις σε πεις οτι το εκπληκτικοτρομερο σου Redmi note 8(κελεπουρι οχι αστεια),δεν εχει το παραμικρο και οτι οι αλλοι υπερβαλουν,δεν θα παει καλα ο μηνας. Για του λογου το αληθες,σε αλλη παλι ειδηση για προβληματα σε Xiaomi συσκευες και θα πεταχτεις να υπερασπιστεις την εταιρεια λες και σε εχουν βαλει εκπροσωπο στο forum για damage control http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=490102 Οτι δηλαδη εκανες παλιοτερα με την Nokia στα θεματα της που μας ζαλιζες με το ποσο φοβερη ειναι αυτη και οι συσκευες της(τουλαχιστον αυτοι ειχαν stock android...),τωρα το κανεις για την Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 η είδηση επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία υποστήριξη στους global users και επιπλέον δεν λαμβάνει υπ'οψην το feedback που στέλνουν, όπως επίσης κάποια features που υπάρχουν στην cn δεν υπάρχουν στις globals εκδόσεις,τι προσπαθούν να αποδείξουν μερικοί εδώ μέσα είναι όντως προς διερεύνηση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Γιατι ποιος ειπε οτι ολες οι συσκευες γενικα και αοριστα ειναι προβληματικες??? Αυτο που εχει περιγραψει κοσμος ειναι οτι καλως ή κακως υπαρχει θεμα συγκεκριμενα σε xiaomi μερια στο κομματι του software και των bugs,πολυ πιο εντονο σε σχεση με αλλες μεγαλες εταιρειες. Αυτο το πραγμα το επιβεβαιωνει και η ειδηση αυτη. Αλλα οχι,εαν εσυ δεν μπεις σε πεις οτι το εκπληκτικοτρομερο σου Redmi note 8(κελεπουρι οχι αστεια),δεν εχει το παραμικρο και οτι οι αλλοι υπερβαλουν,δεν θα παει καλα ο μηνας. Για του λογου το αληθες,σε αλλη παλι ειδηση για προβληματα σε Xiaomi συσκευες και θα πεταχτεις να υπερασπιστεις την εταιρεια λες και σε εχουν βαλει εκπροσωπο στο forum για damage control http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=490102 Οτι δηλαδη εκανες παλιοτερα με την Nokia στα θεματα της που μας ζαλιζες με το ποσο φοβερη ειναι αυτη και οι συσκευες της(τουλαχιστον αυτοι ειχαν stock android...),τωρα το κανεις για την Xiaomi. Μάλλον το αντίθετο γίνεται. Όποια συσκευή πάρω και πω ότι δεν έχει θέματα, πετάγεσται όλοι να μου την πείτε. Μη χάσετε... Δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία. Αλλά όταν η συσκευή που παίρνω από κάθε εταιρεία δεν έχει τα θέματα που λέτε, τι να πω; Ότι τα έχει με το ζόρι; Ή αν είμαι τόσο τυχερός με τις συσκευές να πάω να παίξω τζόκερ! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 η είδηση επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία υποστήριξη στους global users και επιπλέον δεν λαμβάνει υπ'οψην το feedback που στέλνουν, όπως επίσης κάποια features που υπάρχουν στην cn δεν υπάρχουν στις globals εκδόσεις,τι προσπαθούν να αποδείξουν μερικοί εδώ μέσα είναι όντως προς διερεύνηση Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΤα features που έχουν οι κινεζικές εκδόσεις, είναι λογικό να μην υπάρχουν στις Global και στις ευρωπαϊκές. Είναι θέμα αδειών, νομοθεσιών, περιορισμών, πατεντών κλπ. Γι' αυτό και τα Τσαόμι στην Ελλάδα έχουν dialers και εφαρμογή μηνυμάτων της Google, δεν έχουν native ηχογράφηση κλήσεων πχ και πολλά άλλα. Παρόλαυτα έχουν πολλές κινεζουπηρεσίες μέσα σε κάποιες εφαρμογές τους, που τρέχουν και παρακολουθούν ύπουλα από πίσω :p Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 (edited) καθόλου λογικό,μιλάω για την app της κάμερας και πολλά άλλα περί κλήσεων γνωστό και σεβαστό και από την άλλη μεριά όπως είπες ....ισχύει στο ακεραιο περιμένω το A11 να δω αν δουλεύουν τα bubbles του messenger για παράδειγμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 27, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 καθόλου λογικό,μιλάω για την app της κάμερας και πολλά άλλα περί κλήσεων γνωστό και σεβαστό και από την άλλη μεριά όπως είπες ....ισχύει στο ακεραιο περιμένω το A11 να δω αν δουλεύουν τα bubbles του messenger για παράδειγμα Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚαι στην κάμερα υπήρχαν αναφορές παλιά στα διάφορα community της Τσαόμι, πως οι κάμερες των αγγλοκινέζικων ROMs, έβγαζαν καλύτερης ποιότητας φωτό από τα Global μοντέλα. Προφανώς κι εκεί στο λογισμικό των καμερών τους, χρησιμοποιούσαν "πατέντες" και αλγόριθμους που δεν μπορούσαν να τους βγάλουν έξω από την Κίνα. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Το messenger είναι η πιο buggy εφαρμογή by far για Xiaomi mi11i. 1. Ειδοποιήσεις 2. Μαύρο θέμα 3. Proximity sensor Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) και όμως σε mi 9t pro με Α10 δεν υπάρχει κανένα bug από αυτά που αναφέρεις αντε βγάλε άκρη τώρα ποιος είναι buggy Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Το messenger είναι η πιο buggy εφαρμογή by far για Xiaomi mi11i. 1. Ειδοποιήσεις 2. Μαύρο θέμα 3. Proximity sensor Με το νούμερο 2 είχα ένα θέμα για δύο μέρες. Διορθώθηκε έπειτα μόνο του. Επίσης ένα άλλο περίεργο με το security update. Ήρθε σε ένα μήνα αντί για τρεις που έκανε παλιά. Δεν ήρθε όμως σε όλα τα note 8 pro EU rom. Όπως πχ το δικό μου. 26 του μήνα ήρθε κι εγώ ακόμα την περιμένω. Όπως βλέπετε δεν λέω μόνο τα καλά. ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ την περνάς χειροκίνητα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/ την περνάς χειροκίνητα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εμένα είναι EU και ήρθε η 12.0.6 απ' ότι είπαν στο νήμα της συσκευής μου. Εδώ βλέπω μόνο την 12.0.5 την οποία ήδη έχω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) ότι λέει εκεί είναι η τελευταία επίσημη stable για το κινητό σου,άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν,μην παρασύρεσαι!!! είπαμε και στο θέμα των updates xiaomi =#### Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) ότι λέει εκεί είναι η τελευταία επίσημη stable για το κινητό σου,άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν,μην παρασύρεσαι!!! είπαμε και στο θέμα των updates xiaomi =#### Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Κι όμως μόλις πριν λίγο μου ήρθε η 12.0.6. Άρα καλά έλεγαν. 2021-06-28_01-48-26 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Edited June 28, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) παράξενο δεν υπάρχει πουθενά προς το παρόν ούτε telegram ούτε σε κάποιον άλλον tracker προς το παρόν ...εφ'οσον δεν υπάρχει σε αυτούς και δεν σου έχει έρθει ΟΤΑ μην ψαρωνεις,αν θες άκουσε με,διότι πολλές φορές έχουν αποσύρει αναβαθμίσεις για κάποιο λόγο,εννοείται ότι καλύτερα είναι το ΟΤΑ,αλλά και παλι δεν ξέρω αν η info σε καλύψει αν πάει κάτι στραβά και σε αυτήν την περίπτωση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) παράξενο δεν υπάρχει πουθενά προς το παρόν ούτε telegram ούτε σε κάποιον άλλον tracker προς το παρόν ...εφ'οσον δεν υπάρχει σε αυτούς και δεν σου έχει έρθει ΟΤΑ μην ψαρωνεις,αν θες άκουσε με,διότι πολλές φορές έχουν αποσύρει αναβαθμίσεις για κάποιο λόγο,εννοείται ότι καλύτερα είναι το ΟΤΑ,αλλά και παλι δεν ξέρω αν η info σε καλύψει αν πάει κάτι στραβά και σε αυτήν την περίπτωση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk OTA μου ήρθε. Δεν έκανα τίποτα εγώ. Αφού και τα παιδιά στο νήμα της συσκευής OTA τους ήρθε. Άργησε 2 μέρες να έρθει σε μένα. Edited June 28, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Πριν 4 μέρες evris μου ήρθε OTA Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Πριν 4 μέρες evris μου ήρθε OTA 25 Ιουνίου έγραψε ο πρώτος που του ήρθε η ενημέρωση στο νήμα της συσκευής. Πιο νωρίς ήρθε σε σένα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 25 Ιουνίου έγραψε ο πρώτος που του ήρθε η ενημέρωση στο νήμα της συσκευής. Πιο νωρίς ήρθε σε σένα; Έχεις δίκιο, δεν θυμόμουν καλά. Την ίδια μέρα που το διάβασα εδώ, μπήκα, είδα ότι είχε διαθέσιμη ενημέρωση και την έκανα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Πάντως γρήγορα ήρθε η ενημέρωση του Μαϊου. Λέτε να κάνει δουλειά το Pioneer group; Για να δούμε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Σήμερα βρήκα τη συσκευή μου σε κατάσταση να ζητάει pin. Κρασαρε. Και άλλο bug to Μούι Μούι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts