Jump to content

Xiaomi: Ίδρυσε το νέο MIUI Pioneer Group για το MIUI

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπα!!! επειδή εσύ πήρες Κινέζο που τόσα χρόνια κατηγορούσες

άρα και συ είσαι γκρινιάρης ,προς τι η γκρινια τώρα

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Δε γκρινιαζα. Εκραζα. Λόγω baseband και έλλειψης υποστήριξης δικτύων. Τώρα που τα έφτιαξαν γιατί να μη τους τιμήσω;

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς είναι Μιχάλη.

Όσον αφορά τη δεύτερη πρότασή σου, δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι, χροοοοοονια τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Το DNA Παντελή...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 230
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε γκρινιαζα. Εκραζα. Λόγω baseband και έλλειψης υποστήριξης δικτύων. Τώρα που τα έφτιαξαν γιατί να μη τους τιμήσω;

Το DNA Παντελή...

Δεν έχεις και άδικο!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το DNA Παντελή...

ακριβώς αν αυτό είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει προσωπικά κάρφακι δεν μου καίγεται,επι σειρά έστελνα feedback στην xiaomi χωρίς ποτέ να καταλάβω μέχρι προπερσυ ότι με είχε γραμμένο

αν αυτό με κάνει γκρινιάρη κατά την γνώμη σου ε δεν είμαι αντιθέτως με σένα και αφήστε τα DNA στην άκρη,εκτός και τώρα όλοι οι global users έχουμε το ίδιο

Edited by akalos

Να πας τότε σε Samsung eftynos…exynos συγνώμη καθώς στην Ευρώπη ξεφορτώνεται τις σαβούρες της.

Πριν πάρουμε κάτι καλό θα είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς. Αν το αγόρασες και ΔΕΝ σου αρέσει δε σε καταλαβαίνω γιατί δε το έχεις στείλει. Εγώ τα huawei τα έστελνα πακέτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποτίθεται ότι η xiaomi έκανε αυτή την κίνηση για να διορθώσει το λογισμικό της. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια.

Και η LG υποτιθεται οτι ανοιξε ξεχωριστο τμημα για να διορθωσει το λογισμικο της και την υποστηριξη αυτου. Ειδες μηπως στην πραξη εσυ κατι τετοιο????

Τι σχέση έχει η LG;

Αποχώρησε από την κινητή.

Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κίνηση της XIAOMI και θα βγάλουμε συμπεράσματα.

Παύλος Παυλίδης 

Να πας τότε σε Samsung eftynos…exynos συγνώμη καθώς στην Ευρώπη ξεφορτώνεται τις σαβούρες της.

Πριν πάρουμε κάτι καλό θα είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς. Αν το αγόρασες και ΔΕΝ σου αρέσει δε σε καταλαβαίνω γιατί δε το έχεις στείλει. Εγώ τα huawei τα έστελνα πακέτο.

όπου θέλω θα πάω και άσε τις κωλοτουμπες η μάλλον εδώ θα μείνω για να σας την σπάω

πώς θα κάνεις έρευνα αγοράς με σένα και τον Βασίλη παρόντα....lol

προς Βασίλη και μόνο τα ίδια χάλια θα έχει και τσιαομι αν δεν λάβει μέτρα όπως η lg υποσχέθηκε και δεν έκανε!!!

να δω τις θα πεις τότε η μήπως τα ίδια που λες για την hua

Edited by akalos

Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό διαβάζαμε στο Myphone (και αλλού) ότι το ΜΙΑΟΥΙ δεν έχει bugs, δεν έχει glitches, posts του τύπου "εγώ δεν έχω αυτό", εγώ δεν έχω το άλλο", "εγώ δεν έχω παρατηρήσει εκείνο" και τελικά η ίδια η εταιρεία διαψεύδει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς. Όπως τους έχει διαψεύσει και για το κινέζικο spyware που βάζει σε εφαρμογές της και κανείς δεν παραδέχονταν.

Ούτε γκρίνιες, ούτε κακίες. Η αλήθεια έλαμψε κι ο κάθε fanboy, στον πάγκο του :)

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τι σχέση έχει η LG;

Αποχώρησε από την κινητή.

Πως δεν εχει σχεση?

Ιδια ακριβως περιπτωση με την Xiaomi ειναι πανω σε αυτο.

Ανοιξε ξεχωριστο τμημα να ασχοληθει με το software και τοτε πολλοι λεγανε οτι''παιδια να θα δουμε ασπρο φως τωρα''καλη ωρα οπως εδω.

Στην πραξη βεβαια μεχρι και πριν φτασουμε στο κλεισιμο,δεν αλλαξε τιποτα. Και η LG ειχε και αισθητα λιγοτερες συσκευες στην αγορα απο την Xiaomi.

Τελος αυτο βγαζει ακυρους/λαθος και τους ιδιους τους κατοχους Xiaomi συσκευεων που εδω και ποσο καιρο λενε οτι ολα ειναι μια χαρα,δεν υπαρχουν θεματα στο software και οποιοι τα λεε ηταν μονο haters.

Αναλογη περιπτωση με τις περιβοητες διαφημισεις,που και εκει οι κατοχοι λεγανε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει,μετα πηγαμε στο οτι μονο οι Κινεζικες rom ειχαν,και οτι τελικα κανονικα υπαρχουν απλα μπορεις να τις απενεργοποιησεις αν θες.

Βεβαια οκ εδω διαβασαμε στο θεμα αυτο οτι η Xiaomi εχει καλυτερη software υποστηριξη,ενω η Samsung ανυπαρκτη επειδη υπαρχει το Ελληνικο mi community στις rom...

Στο μεγαλυτερο τεχνολογικο forum της χωρας σε κινητα τα παραπανω...

Μετα απορουν καποιοι γιατι μια ζωη τα θεματα πηγαινουν σε VS και κοντρες...

Edited by Fulgore1

Δύο ποστ για τις θήκες των επερχόμενων πίξελ και εδώ ...6 σελίδες αγάπης για την λατρεμένη Xiaomi όλος ο καλός ο κόσμος. Κρίμα λείπει ο Evo που σας φτιάχνει , καταφέρατε και του δώσατε καρτουλα-μπαν

Νιαρρρρρ νιάου γατάκια κατά βάθος σας αρέσει το ΜΙΑΟΥ ....

Konakis.

Δύο ποστ για τις θήκες των επερχόμενων πίξελ και εδώ ...6 σελίδες αγάπης για την λατρεμένη Xiaomi όλος ο καλός ο κόσμος. Κρίμα λείπει ο Evo που σας φτιάχνει , καταφέρατε και του δώσατε καρτουλα-μπαν

Πολλές φορές εύχομαι να υπήρχε κουμπί like στο φόρουμ.

Παύλος Παυλίδης 

μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι οι εταιρείες υπάρχουν για να ανοίγουν και να κλείνουν και ειδικά όσες φτάνουν κοντά στην κορυφή με πήλινα πόδια όπως οι σιαομι είναι πολύ εύκολο να κλείσουν,αν νομίζουν μερικοί ότι δεν με πειράζει εμένα η με το δεν το έχω εγώ και με διάφορα αλλά καραγκιοζηλικια μάλλον την βοηθούν να πέσει πιο γρήγορα παρά την βοηθούν,επίσης ανακοινώσεις τύπου πούλησα 10.000 τεμάχια σε μισή ώρα σε 1.5 δις ανθρώπων μάλλον ούτε ο Μάο Λι Τσε Τουνγκ δεν την σώνει

Edited by akalos

Τελος αυτο βγαζει ακυρους/λαθος και τους ιδιους τους κατοχους Xiaomi συσκευεων που εδω και ποσο καιρο λενε οτι ολα ειναι μια χαρα,δεν υπαρχουν θεματα στο software και οποιοι τα λεε ηταν μονο haters.

Αναλογη περιπτωση με τις περιβοητες διαφημισεις,που και εκει οι κατοχοι λεγανε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει,μετα πηγαμε στο οτι μονο οι Κινεζικες rom ειχαν,και οτι τελικα κανονικα υπαρχουν απλα μπορεις να τις απενεργοποιησεις αν θες.

Βεβαια οκ εδω διαβασαμε στο θεμα αυτο οτι η Xiaomi εχει καλυτερη software υποστηριξη,ενω η Samsung ανυπαρκτη επειδη υπαρχει το Ελληνικο mi community στις rom...

Στο μεγαλυτερο τεχνολογικο forum της χωρας σε κινητα τα παραπανω...

Μετα απορουν καποιοι γιατι μια ζωη τα θεματα πηγαινουν σε VS και κοντρες...

Κι ενώ είχαν προβλήματα οι Global και EU users, που τελικά έκαναν και τις καταγγελίες στο διαδίκτυο, μέχρι τότε μόνο στην Ελλάδα δεν είχαν bugs. Λόγω ελληνικού κλίματος μάλλον δούλευε καλύτερα το ΜΙΑΟΥΙ :lol:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και η LG υποτιθεται οτι ανοιξε ξεχωριστο τμημα για να διορθωσει το λογισμικο της και την υποστηριξη αυτου. Ειδες μηπως στην πραξη εσυ κατι τετοιο????

Η LG ποτέ δεν έφτασε τα νούμερα της Xiaomi. Και από hardware ήταν άστα να πάνε. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν όντως η κινεζική rom είναι καλύτερη τότε θα πρέπει να πάει σε αυτή την κατεύθυνση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ατέρμονα bootloops. Αλλά είμαστε εκτός θέματος.

Η συζήτηση πρέπει να επικεντρωθεί στην πρωτοβουλία της Xiaomi και όχι σε άκυρες συγκρίσεις.

Παύλος Παυλίδης 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ατέρμονα bootloops. Αλλά είμαστε εκτός θέματος.

Η συζήτηση πρέπει να επικεντρωθεί στην πρωτοβουλία της Xiaomi και όχι σε άκυρες συγκρίσεις.

στο θαααα επικεντρωνεται κύριε Βασίλη

σε πληροφορω, ότι είχα δύο χρόνια το lg v10 πριν το πιασει η κατάρα και το χάρηκα πολυ περισσότερο από από τα 5 + χρόνια που έχω xiaomi αλλά δεν βγήκα ποτέ να την υπερασπιστώ όπως κάνεις εσύ και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίζεις κάτι όπως ο ίδιος λες

άρα έχεις εμπάθεια στους global users και συμπάθεια στη κάθε κινεζοεταιρια,αλήθεια γιατί άραγε ? άλλωστε η ίδια η εταιρεία το ομολογεί,άντε στο μαντρί και συμμορφωσου με την εταιρεία σου πριν σε καταγγηλω επίσημα και σε κάνει μπαν... χαχά!!

ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σου λέει ο αλλος ότι κλείνει το τηλέφωνο του κατά την διάρκεια κλήσης και βγαίνει εσύ και λες εγώ δεν έχω πρόβλημα ?κάπου να υπάρχει μια λογική και να ξεχωρίζεις τον funμποισμο από αυτήν

Κι έλεγα κι εγώ, ποιος είναι αυτός ο Βασίλης; :lol:

διάσημος φαν των Κινέζων χρόνια τώρα

Εντάξει αυτά είναι προσωπικά του προβλήματα. Δεν με αφορούν.

Δύο ποστ για τις θήκες των επερχόμενων πίξελ και εδώ ...6 σελίδες αγάπης για την λατρεμένη Xiaomi όλος ο καλός ο κόσμος.

Το περιεργο θα ηταν αν ειχε μεγαλυτερη συμμετοχη το θεμα των θηκων των pixel απο αυτο που αφορα ολους τους κατοχους xiaomi συσκευων,οχι το αντιστροφο...

ούτε εμένα σίγουρα αλλά οκ έχει μείνει στην πολύ παλιά εποχή που έπαιρναν όλοι τηλέφωνα από Κίνα καθώς δεν υπήρχε η infoquest ακομα και όλοι σχεδον περνούσαν custom Roms,δεν έχουμε κάτι προσωπικό δηλαδή μην βάλει το μυαλό σας κάτι άλλο,απλά το ξεκαθαρίζω,από μεριάς μου τουλάχιστον.....

Το περιεργο θα ηταν αν ειχε μεγαλυτερη συμμετοχη το θεμα των θηκων των pixel απο αυτο που αφορα ολους τους κατοχους xiaomi συσκευων,οχι το αντιστροφο...
Δείξε μου το smartphone σου, να σου πω ποιος είσαι. Από εκεί φαίνεται και η σοβαρότητα των μελών του forum :)

Edited by baiosss

κατα βάθος ναι αλλά κατά € δεν νομίζω,έχει καλύτερες συσκευές εκεί έξω !!!

ποιος τις χέζει τις θήκες ....χαχα!

Εντάξει, εσύ περίμενες να έχουν πιο πολλά σχόλια οι θήκες pixel από το λογισμικό της xiaomi που έχει η μισή Ελλάδα;

Συμπέρασμα: αυτή τη στιγμή σίγουρα το λογισμικό έχει θέματα, οι Κινέζοι κάναν τους Κινέζους μέχρι τώρα και ευελπιστουμε να φτιάξει στο μέλλον.

Το θέμα είναι ότι όταν ζητάς 1300€ για το κινητό σου πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις σωστά και να μην σφυρίζεις αδιάφορα!

ff.jpg

Ο Βασίλης τελικά ποιος είναι;

Παύλος Παυλίδης