Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

η hol είναι κλασσική σε αυτό το τομέα. προσπαθεί να πιάσει τον παππού και τη γιαγιά με βλακείες/παραπληροφορήσεις των πωλητών της. σπουδαία τακτική

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαλλον αυτά τα δυο θέλουν αντιστροφή :p

updated :O

η hol είναι κλασσική σε αυτό το τομέα. προσπαθεί να πιάσει τον παππού και τη γιαγιά με βλακείες/παραπληροφορήσεις των πωλητών της. σπουδαία τακτική

το κάνουν πολλές εταιρίες απλά η hol πρέπει να έχει δώσει πολύ budget σε αυτό γιατί έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τους πωλητές της.

Αν σας χτυπήσουν το κουδούνι και ισχυριστούν ότι είναι από τον ΟΤΕ ή από κάποια άλλη εταιρεία παροχής τηλεφωνίας και internet και σας ζητήσει να μπει είτε στο σπίτι σας είτε στον κοινόχρηστο χώρο για να ελέγξει τις γραμμές του τηλεφώνου ή τις γραμμές του internet σε καμία περίπτωση μην ανοίξετε (εκτός αν έχετε κανονίσει εσείς κάποιο ραντεβού με κάποιον τεχνικό).

http://troktiko-blog.blogspot.com/2012/05/blog-post_6294.html?

αυτοί λένε κυρίως ότι είναι της HOL!

... and Justice for ... ALL ...

Φαντάσου πόσο πολύ έχουν ακουστεί οι πωλητές της Hol που μέχρι και διαρρήκτες το ξεπατίκωσαν :)
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Φαντάσου πόσο πολύ έχουν ακουστεί οι πωλητές της Hol που μέχρι και διαρρήκτες το ξεπατίκωσαν :)

διπλό το κακό με τη τακτική αυτή της hol :p

• 3 weeks later...
σημερα μου χτυπησε καποιος κυριος απο την hol. δεν ηθελε να μπει στην πολυκατοικια,ηθελε να κατεβω εγω στην εισοδο γιατι κανει ερευνα για τις γραμμες στην οδο γιατι η hol Περναει οπτικες ινες,λεει. με κυριλε ντυσιμο, και καρτελακι με το logo της hol Και ονοματεπωνυμο . αυτα στη δυτικη θεσσαλονικη. μηπως να παρω ενα τηλ στην hol να δω αν ισχυει? αλλα δεν ζητησε να μπει στην πολυκατοικια...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

με ρωτησε αν ειμαι το ατομο στο οποιο ερχεται ο λογαριασμος στο ονομα του. οταν του ειπα οχι με ευχαριστησε και εφυγε. αλλα και να παρω στη Hol να ρωτησω τι;;

edit πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι ναι υπαρχουν πωλητες που πηγαινουν απο πορτα σε πορτα αλλα αν δεν της δωσω ονομα δεν μπορει να μου πει σιγουρα. εγω το ονομα αυτου δεν το ειδα.... ουφ,περιεργα πραγματα..

Edited by neutral

Androidoθαυμάστρια.

με ρωτησε αν ειμαι το ατομο στο οποιο ερχεται ο λογαριασμος στο ονομα του. οταν του ειπα οχι με ευχαριστησε και εφυγε. αλλα και να παρω στη Hol να ρωτησω τι;;

edit πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι ναι υπαρχουν πωλητες που πηγαινουν απο πορτα σε πορτα αλλα αν δεν της δωσω ονομα δεν μπορει να μου πει σιγουρα. εγω το ονομα αυτου δεν το ειδα.... ουφ,περιεργα πραγματα..

η Hol πληρωνει διαφημιστικες εταιριες για να κανουν συμβολαια. Ντυσιμο, και τακτικες τυπου δωστε μου ενα λογαριασμο να δω αν δικαιουστε εκτπωση/αναβαθμιση κλπ. ειναι τακτικες αυτων για να σου κανουν συμβολαιο (αν εισαι σε αλλο παροχο). αν δωσεις το ονομα του πωλητη στο τμημα εξυπηρετησης θα σου τον βρουνε, ειναι νομιμος.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

το καρτελακι που ειχε πανω του το ειδα,αλλα ονομα δεν προσεξα,οποτε δεν μπορεσε να με βοηθησει η κοπελα της εξυπηρετησης.. διαβαζουμε τοσα που γινομαστε καχυποπτοι πια..

Androidoθαυμάστρια.

οι τύποι αυτοί πληρώνονται για κάθε σύνδεση που θα υπογράψουν και τους έχουν εκπαιδεύσει να λένε τα καλύτερα ψέμματα.

κακό στη hol κάνουν αλλά η ίδια η εταιρία δεν το καταλαβαίνει

οι τύποι αυτοί πληρώνονται για κάθε σύνδεση που θα υπογράψουν και τους έχουν εκπαιδεύσει να λένε τα καλύτερα ψέμματα.

κακό στη hol κάνουν αλλά η ίδια η εταιρία δεν το καταλαβαίνει

Δεν νομιζω να κανει κακο, εκτος απο 5-10 ψαγμένους (σαν εμας:p) οι υπόλοιποι εκει εξω "τρωνε" οτι τους πασάρει ο καθε ενας.

δυστυχώς σε αυτό βασίζεται η hol. πιστεύω πως έχει κάνει πολλές συνδεσεις με πελάτες που περιμένουν ακόμα οπτικές ίνες.

Δεν νομιζω να κανει κακο, εκτος απο 5-10 ψαγμένους (σαν εμας:p) οι υπόλοιποι εκει εξω "τρωνε" οτι τους πασάρει ο καθε ενας.

έχεις ένα δίκιο δυστυχώς. :rolleyes:

είχα πάει σε μία συνέντευξη για τέτοια δουλειά και είδα live πως το κάνουν. δεν φαντάζεσαι πόσο ψέμα χρησιμοποιούν. (και σου τάζουν πολύ χρήμα σε τέτοιες δουλειές)

Καλησπερα σας.

Εχω κανει αιτηση για νεα τηλεφωνικη γραμμη στην HOL.

Λογω της περιοχης που μενω στην Μυκονο δεν υπαρχει αριθμοδοτηση των οδων παρα μονο το ονομα της οδου.

Με πηραν απο την HOL τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι δεν μπορει να προχωρησει η αιτηση γιατι ο ΟΤΕ εχει αποριψει την αιτηση λογο λαθος διευθυνσης/αριθμοδοτησης.

Εφοσον δεν υπαρχουν αριθμοι στην οδο πως θα τους δωσω?

Τι πρεπει να κανω καμια λυση?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Πας ΟΤΕ να σου βάλει απλά νέο αριθμό, χωρίς connx και 12μηνα συμβόλαια και μετά πας στον εναλλακτικό που θες.

Διαφορετικά κάνεις εκ νέου αίτηση στον εναλλακτικό και λες να βάλουν σχόλια, πως δεν υπάρχει αριθμός το σπίτι είναι απέναντι από την εκκλησία, δίπλα από την ταβέρνα κτλ (μην γελάς έτσι γίνονται αυτά)

Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα να πας να κάνεις από εκεί την αίτηση για να σε ενημερώσουν κατ΄ευθείαν αν βγάλει πάλι πρόβλημα;;;; Είναι ψιλό "τσακάλια" από το τηλέφωνο και άντε να τους βρεις για τέτοιες περιπτώσεις!

Εφοσον δεν υπαρχουν αριθμοι στην οδο πως θα τους δωσω?

Δες κανα λογαρισμο απο οτε παλιο δικο σου η γειτονα μηπως και εχει αριθμο (αν και απο τι ξερω δεν εχει )

Απλα βρισκει καλο λογο να ακυρώσει την αιτηση !

Δες κανα λογαρισμο απο οτε παλιο δικο σου η γειτονα μηπως και εχει αριθμο (αν και απο τι ξερω δεν εχει )

Απλα βρισκει καλο λογο να ακυρώσει την αιτηση !

Μιλισα με HOL και μου ειπαν λυθηκε το θεμα. Για να δουμε :)

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

η hol στη πατρα (κεντρο πλ Γεωργιου) κανει αποσυνδεσεισ? αξιζει να τη βαλω? δινω 80 το 2μηνο οτε. μονο νετ θελω,οχι σταθερο
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

η hol στη πατρα (κεντρο πλ Γεωργιου) κανει αποσυνδεσεισ? αξιζει να τη βαλω? δινω 80 το 2μηνο οτε. μονο νετ θελω,οχι σταθερο

Εγω στα Ψηλαλώνια που εχω ειναι μια χαρά:)

:w00t:

ευχαριστω για την απαντηση. αν βαλω hol και τελικα δεν μου κανει οταν γυρισω οτε θα πληρωσω κατι? οτε εχω 3χρονια.

Από 80€ που δίνεις τώρα στον ΟΤΕ για 2μηνο θα πληρώνεις λιγότερα από τα μισά στη HOL για μόνο internet. Επιστρέφεις ποσό πριν το 12μηνο, αναγράφεται στο συμβόλαιο που θα σου δώσουν να υπογράψεις.

6μηνο δ εχει ε? ρισκο γιατι ανησυχω για αποσυνδεσεισ..

αν βαλω hol και τελικα δεν μου κανει οταν γυρισω οτε θα πληρωσω κατι?

κοντά στα 73 ευρώ είναι το τέλος διακοπής.

Η Hol έχω ακούσει ότι τελευταία τα τραβάει τα ζόρια της. Αν δεν έχεις vodafone κινητό για να το συνδυάσεις και να αξίζει, εγώ θα πήγαινα σε αυτή τη προσφορά.