DJ_TEO Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Όχι, σε ευθεία δεν είμαι 800 με 1000 μέτρα Γιατί φίλε DJ_TEO?? Η αποσταση σ αυτο το θεμα μετριεται σε μηκος καλωδιου ;) Τελικα εισαι λιγοτερο ή περισσοτερο απο 800-1000 μετρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Τελικα το πΟΤΕ εγινε ΣΗΜΕΡΑ και εδω και 2 ωρες εχω αναβαθμιστει. Ειμαι Θρακ/νες Αττικη. Δεν εχω κανει ακομα Speed Test αλλα ενα download απο FTP nero παει με 80-82 σταθερα. Πριν κατεβαζα με 40-41. Ειμαι με HOL kai to fritz εχει κλειδωσει πλεον στα 696/174 kBit/s απο 348/116 πριν Θα κοιταξω να δω την πορεια και εδω ειμαστε! Περιμενα καιρο την αναβαθμιση και τωρα εχω χαρει! (για τωρα...) Ευχομαι γρηγορη αναβαθμιση και στους υπολοιπους EDIT TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 165.47Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 703.25kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 na rotiso kati epeidi i sindesi mou se 1,5 mina teleionei eixa parei to paketo tis hol to 12mino ti prepei na kano otan teleiosei gia na tin stamatiso tin grami dsl?exo akousei oti ton exsoplismo prpei na ton steleis piso isxsiei auto? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Από εχθές το μεσημέρι (15:00) έχω ακριβώς τα ίδια στοιχεία με τον φίλο από Θρακομακεδόνες.Απο rapidshare σταθερά πάνω από 79Κb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 na rotiso kati epeidi i sindesi mou se 1,5 mina teleionei eixa parei to paketo tis hol to 12mino ti prepei na kano otan teleiosei gia na tin stamatiso tin grami dsl?exo akousei oti ton exsoplismo prpei na ton steleis piso isxsiei auto? Δεν ειναι πληρες το ερωτημα σου. Τι συνδρομη ειχες πριν? Πληρωνες ξεχωριστα το παγιο ΟΤΕ ή ηταν ολα πληρωμενα? Επισης πες μας σε ποια εταιρια εισαι τωρα συνδρομητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 eimai stin hol eixa parei to paketo broadband pack 512 gia 12 mines agorasa to paketo stin arxi kai meta den edina tipota gia 1 xrono tora exsakoloutho na eimai stin hol sindromitis alla ligei se ligo kai thelo na matho ti kiniseis prepei na kano prin tin diakopi Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 eimai stin hol eixa parei to paketo broadband pack 512 gia 12 mines agorasa to paketo stin arxi kai meta den edina tipota gia 1 xrono tora exsakoloutho na eimai stin hol sindromitis alla ligei se ligo kai thelo na matho ti kiniseis prepei na kano prin tin diakopi Λογικα εχεις fritz router! Ο εξοπλισμος σιγουρα επιστρεφεται στην HOL εκτος αν ανανεωσεις εκ νεου τη συνδρομη σου στη HOL. Ενδιαφερεσαι να φυγεις απο την HOL? Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να επιστρεψεις τον εξοπλισμο αφου ληξει η συνδρομη και να αγορασεις ενα αντιστοιχο πακετο αλλης εταιριας οπου παλι δε θα πληρωνεις τιποτα στον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 καταρχην εχω το netroute και οχι το fritz.Και θελω να διακοψω τελειως την adsl οχι μονο να διακοψω την συνδρομη μου στην hol αλλα και να σταματησω τα παγια της dsl απο τον οτε γιατι δεν προκειτε να ξαναχρησημοποιησω adsl για κανα χρονο και δεν θελω να πληρωνω το παγιο της dsl αλλα μονο της απλης pstn Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 καταρχην εχω το netroute και οχι το fritz.Και θελω να διακοψω τελειως την adsl οχι μονο να διακοψω την συνδρομη μου στην hol αλλα και να σταματησω τα παγια της dsl απο τον οτε γιατι δεν προκειτε να ξαναχρησημοποιησω adsl για κανα χρονο και δεν θελω να πληρωνω το παγιο της dsl αλλα μονο της απλης pstn Αυτο ειναι usb moder ή router? Πιθανον να μην επιστρεφεται. Αφου εως τωρα δεν πληρωνες παγιο DSL στον ΟΤΕ δε χρειαζεται να κανεις κατι εσυ απλα δε θα ανανεωσεις τη συνδρομη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 router ειναι.παγιο δεν πληρωνω επειδη ηταν μεσα στα 300 ευρο που ειχα δωσει για 1 χρονο αλλα μετα θα πληρωνω στον οτε τα 18 ευρο νομιζω που ειναι το παγιο για την dsl Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 router ειναι.παγιο δεν πληρωνω επειδη ηταν μεσα στα 300 ευρο που ειχα δωσει για 1 χρονο αλλα μετα θα πληρωνω στον οτε τα 18 ευρο νομιζω που ειναι το παγιο για την dsl Ενα τηλεφωνημα θα κανεις στη ΗΟL για να το διαλευκανεις αν και δε νομιζω οτι θα πληρωνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Αν ζητήσεις διακοπή για το broadband pack που είχες δώσει 300€ τότε θα σταματήσει και το πάγιο του ΟΤΕ (που δεν πληρώνες απευθείας εσύ αλλά χρεωνόταν ήδη).Δεν έχει λογική να συνεχίσει να σου βάζει ο ΟΤΕ το πάγιο της dsl αν η HOL διακόψει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 α οk τοτε παντως αν θελω αφου εχω διακοψει την συνδρομη να παρω καποιο πακετο για 3 μηνες θα ισχυει η γραμμη dsl η θα πρεπει να περασουν 15 μερες οπως την πρωτη φορα για να ενεργοποιηθει η γραμη? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 α οk τοτε παντως αν θελω αφου εχω διακοψει την συνδρομη να παρω καποιο πακετο για 3 μηνες θα ισχυει η γραμμη dsl η θα πρεπει να περασουν 15 μερες οπως την πρωτη φορα για να ενεργοποιηθει η γραμη? Θα γινει εκ νεου ενεργοποιηση γραμμης απο τον παροχο που θα παρεις το νεο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 σε φυσιολογικα επιπεδα με 768 ποσο πρεπει να κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 768/8=96kb/sec MAX na eisai xaroumenos an vlepeis ~80kb/sec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 γυρω στα 60 πιανω..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 vasika kamia de dinei 768... an deis to router sou leei 696/174 kBit/s afto simenei 696/8=87kb/sec MAX tis grammis sou... opote to sosto tha itan na eixes mia taxitita 75-80kb/sec... alla epeidi eisai sto ellada afou pianeis 60 prepei na les kai efxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναβαθμιστηκα!!!!:D αυτες εναι ταχυτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναβαθμιστηκα!!!!:D αυτες εναι ταχυτητες Πλακα κανεις ετσι? Σιγα τις ταχυτητητες στην Αλεξανδρουπολη! Η 1024 παει με 55.... Τι γραμμη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 768 εγινε και επιτελους και οι σελιδες ειναι ταχυτερες αλλα και το download! 79κ σταθερα!!!!!!! βεβαια σε μεγαλα site ετσι!!;) nvidia.com , microsoft και αλλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κατι που δεν εχει υπωθει νομιζω... Οταν αγοραζουμε πακετο προσφορας με 12μηνη δεσμευση και εξοπλισμο απο τη HOL, καταβαλλουμε το πρωτο 8μηνο στην αρχη και μενουν αλλοι 4 μηνες με 26 ευρω/μηνα για την 1024. Αυτο το ποσο πως καταβαλλεται? Το πιστωμενο ποσο των 100 ευρω στο e-money που ενω χρησιμοποιω τηλεφωνια e-voice δεν μειωνεται. θα μου το ζητησουν αυτο το ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest00 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Geia sas mages! Na rwthsw ean kserete...exeis kaneis apo sas twra teleytaia poy anavathmistikan oi grammes toy OTE, provlhma me to eMule? Exw 768 kai router to Netroute 2. Katevazw me taxythtew toy styl 2KB...1KB...0,5KB!!Portes ola anoixta!Ti ftaiei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Tα ίδια και εγώ.Μου μυρίζει μ@λ@κια της HOL αφου σε rapidshare όλα τρέχουν κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest00 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Dhladh mono emeis ths HOL exoume provlhma??Epishs parathrhsa oti thlefwnontas mesw internet xrhsimopoiontas thlefwnikh suskeuh apo thn eksodo tou router exw kathisterhseis kai diakopes!Basika eixa kai paliotera alla perimena mbeltiwsh me thn anavathmish tou OTE! Pantws auto me to eMule einai neo fainomeno...Ola ta alla pantws mou douleuoun apsoga! Mhpws na allaza to kolorouter??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts