MICHALISCLK Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδες καλησπερα. Εμένα μου ειχαν στείλει μειλ οτι κατασταση του αιτηματος μου " Σε αναμονη λόγο έλλειψης θύρας". Σήμερα μου ήρθε ένα νέο που λέει "προς υλοποίηση από φορέα". Γνωρίζει κανείς τι σημαίνουν όλα αυτα?????????????????????????????:cry: :cry: :cry: :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 η περίπτωση σου προωθείτε...οπότε να αρχίσεις να χαίρεσαι. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ναι αλλά πότε παίζει να βρεθεί ελεύθερη θύρααααα???????:( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 :mad: :mad: :mad: aisxos sthn hol!apo 31/1 pou ekana aithsh gia dsl phra thlefwno stis 16/2 na ma8w an energopoih8hke giati den me phran kanena thlefwno kai mou eipan oti logw fortou ergasias esteilan thn aithsh ston ote stis 15/2.Shmera 22/2 phra na rwthsw ti egine k me syndese me ena automato systhma to opoio me enhmerwse oti esteilan thn aithsh mou ston ote stis 21/2 KAI OXI STIS 15 POU MOU EIXAN PEI!einai dunaton na me doulevoun?sun to oti exoun valei allo kwdiko apo oti exw epilejei kai otan tous to lew me syndeei me to katalhlo tmhma sto opoio POTE den to shkwnoun!!AISXOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ειδικά το θέμα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης είναι πολύ χάλια τώρα με το 6+6 που έκαναν. Δεν ξέρω πως ήταν, αλλά όταν το χρειάστηκα πρόσφατα για την σύνδεση dsl ενός φίλου...είδα οτι έχουν "πολύ δρόμο"... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ναι οντως..μαρτυριο!! χρειαστηκε να πληρωσω +100 ευρω χωρισ ΦΠΑ για τα τηλεφωνα στη ΗΟΛ :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ναι οντως..μαρτυριο!! χρειαστηκε να πληρωσω +100 ευρω χωρισ ΦΠΑ για τα τηλεφωνα στη ΗΟΛ :whistle: Πόοοοοσα; :confused: Δεύτερη γκόμενα έγινε η HOL; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 100 χωρις ΦΠΑ!!καλα ακουσες ΝΑΙ!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Ρε παιδιά να κάνω δυό ερωτησούλες σχετικά με το hol broadband pack? Τί modem/router έχει το κουτί?Καλό είναι?Το ίδιο έχει και το πακέτο με το wifi? Tί είναι το netspeeder?Αξίζει να προτιμήσεις hol λόγω αυτού? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 εχει το νετρουτ2 για απλη..για wifi δινουν το φριτζ(το οποιο ειναι σε ελειψη)..;) το φριτζ λενε οτι ειναι καλυτερο..αλλα εγω που εχω το νετρουτ δεν εχω κανενα προβλημα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Εγώ έκανα αίτηση την 11/12/05.......ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ 11/12/05.......... και μόλις σήμερα ενημερώθηκα στον ΟΤΕ ότι δεν υπάρχει ελέυθερη θύρα για ADSL over PSTN στην περιοχή μου αλλά μόνο over ISDN...................... τι λέτε να κάνω?...εκτός απ'το να τα σπάσω όλα?...... Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 η μονη λυση δυστηχως ειναι να το κανεις ISDN..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 @kostakiss Για Tηλεφωνική Υποστήριξη καλέστε το 801 11 77777 :confused: :confused: :confused: @jimbou Μάλλον το έχουν καταργήσει τελείως το Netroute καθώς μια φίλη μου που δεν είχε ζητήσει wi-fi πήρε ένα fritz χωρίς ..wi-fi.Το Netspeeder αφορά στις pstn/isdn συνδέσεις,ήτοι άχρηστο για την dsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Bασίλη!!ναι σε αυτο το τηλεφωνο επαιρνα..απ'εξω το μαθα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ρε παιδιά να κάνω δυό ερωτησούλες σχετικά με το hol broadband pack? Τί modem/router έχει το κουτί?Καλό είναι?Το ίδιο έχει και το πακέτο με το wifi? Tί είναι το netspeeder?Αξίζει να προτιμήσεις hol λόγω αυτού? To Fritz δινει πλεον και στα δυο πακετα (απλο και wi-fi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 loipon min griniazete paidia .. auti i prosfora 6+6 mazepse polu kosmo. loipon egw esteila aitisi 18/1 , perimena , perimena meta pira ena tilefono kai me evalan stin automati eksupiretisi pou leei oti tin esteilan ston ote stis 30/1 (12 meroules?!)kai twra mou exei energopoiithei. entaksei exeis agwnia mexri na sundetheis alla ligo upomoni re paidia! na kai apotelesmata speed test:::.. Download Stats ..::: Connection is:: 322 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 1013 kB) Download Speed is:: 39 kB/s Tested From:: http://testmy.net (server1) Test Time:: Fri Feb 24 02:55:40 UTC+0200 2006 Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 26.26 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 145.8 % faster than the average for host (253.40) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ναι οντως..οι μερες αναμονης..ειναι οι πιο..φανταστειτε να σας παιρνανε τηλεφωνο,να σας ελεγαν οτι ενεργοποιηθηκε..και να μην δουλευε το μοντεμ η να μην ξερατε να το συνδεσετε..:lol:-οπως ετυχε σε ενα φιλο μου και ειχε σκασει- :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 e ayto einai to akrwn awton.. :p sou rxetai na valeis ta klammata tote.. :p symbian_user gt exeis synde8ei sta 322kbps? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billar4s Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 geia paidia.ekana aitisi sti hol stis 23/1 kai enw ola energopoiithikan stis 9/2 mexri twra ekkremei i energopohsi tou kiklwmatos apo OTE.einai eknevristiko dioti exw steilei posa e-mail sti hol kai to mono pou mou leei einai oti dn iparxoun diathesimes thires :( .Ston odigo kalipsis gia ADSL leei oti dn einai diathesimo sti grammi mou alla to idio leei kai gia tous ari8mous 2 allwn filwn mou pou exoun idi valei me ti hol adsl :wacko: !Ti na kanw exei perasei enas minas einai apeplistiki i katastasi.dn einai ligo aparadekto auto pou ginetai?lete na voithisei an kalesw to 134 kai tous pw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 oso na nai ena vrisimataki exei kapoia apotelesmata! gia dokimase to, 2-3 fores kai sto telos 8a katalavoun (hlpize). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά καλησπέρα σας, Και γω έκανα αίτηση 25/01 και ακόμα περιμένω.... Το κακό είναι ότι άλλα μου λέει ο dealer, άλλα ο ΟΤΕ και άλλα η HOL. Δεν βρίσκω άκρη και δεν ξέρω τι να κάνω.... Μέχρι να μου ενεργοποιηθεί, θα έχει γίνει καμιά καλύτερη προσφορά και θα τρελαθώ.... Η HOL δεν απαντά στα email μου. Ο ΟΤΕ δεν μου λέει τίποτα. Λέει πως πρέπει να μιλήσω με HOL. H ΗΟL με βάζει σε κάτι τηλεφωνητές και άκρη δεν βγαίνει... Θ Ε Λ Ω ADSL....... TΩΡΑ!!!!!! Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 ta dokimases ola ta thlefwna e3yphrethshs pelatwn(hol/ote)? oso gia ton ote pou sou lei na ta peis sthn hol, h hol 8a sou pei na ta peis ston pOTE, opote afou apantaei enas stous dyo, vrise ayton kai kati 8a ginei;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 θυμαμαι οταν επαιρνα 134..περαν του οτι μου απαντουσαν κατευθειαν..μου εδιναν και σωστες απαντησεις..οποτε δοκιμασε πρωτα εκει.. επισης..το helpdesk της HOL οπως θα εχεις διαβασει ειναι λιγο..προσπαθησε..αλλα μην το παρακανεις..παρε πρωινες ωρες.. -9πμ πχ-..νομιζω θα βρεις ακρη..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 παιδια εχει προβλημα ενας φιλος μου..δεν συνδεεται στο ιντερνετ..το εχει συνδεδεμενο με εθερνετ..δεν μπορει να μπει ουτε καν στο site 192.168.1.1 .. χρειαζεται επειγοντος βοηθεια..ειναι προσφατα φορμαρισμενο!!οποιος εχει ιδεα..ας μου πει.. σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 tha mporouse kapoios na mou steilei ta settings gia DSL (apo to gnosto paketo home broadband 6+6mines) tis HOL se pm 'i email mou? efxaristo! grnrg{papaki}mail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts