Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να είσαι από τους λίγους.

Αναφέρω και τα παράπονα ποιο πάνω και τον κόφτη που έχουν βάλει.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν το κρύβουν αλλά τη να το κάνω που δεν μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου εδώ και καιρό .

Δεν κατάλαβα πάντως πως όλοι οι άλλοι στην περιοχή μου σε άλλες εταιρείες είναι μια χαρά και η Vodafone έχει θέμα.

Εμένα πάντως μου επιβεβαιώνει το γεγονός το : ότι πληρώνεις πάιρνεις...

Cosmote Γιατί δεν έχει τέτοια θέματα?

Και στον φίλο πιο πάν που κατεβάζει Torrents, έχω να πω το εξής:

ΔΕΝ είπα ότι όλη την ώρα είναι μπουκωμένη..

ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ.... για υπηρεσίες τύπου Netflix...

Υπάρχει καλύτερη απόδειξη από την ταχύτητα που κατεβάζει από τον FTP του Μετσοβίου?

στα μπουκώματα 100-200 kb/sec και τις υπόλοιπες ώρες από 3.5 - 5.0 Mb/sec...

Και η ταχύτητα συγχρονισμού σταθερά κολλημένη στα 50/5...

και τα εξυπνοπούλια της τεχνικής υποστήριξης...: Κύριε.. η γραμμή σας συγχρονίζει ιδανικά....

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ!!?!?!:X:X:X:X

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eγώ πάντως με μια ταπεινή 24άρα που συγχρονίζει στα ~13 όλα κομπλέ... Και browsing, streaming και download ~1.2-1.3 σταθερά...

Οι 'κόφτες' μπαίνουν στις οπτικές ίνες... γιατί εκεί γίνεται η μεγάλη επιβάρυνση στο ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ δίκτυο της Voda...

και μια χαρά είσαι , μην κάνεις το λάθος και 'αναβαθμιστείς'...ακόμα τουλάχιστον...:happy:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει καλύτερη απόδειξη από την ταχύτητα που κατεβάζει από τον FTP του Μετσοβίου?

και τα εξυπνοπούλια της τεχνικής υποστήριξης...: Κύριε.. η γραμμή σας συγχρονίζει ιδανικά....

Οι 'κόφτες' μπαίνουν στις οπτικές ίνες... γιατί εκεί γίνεται η μεγάλη επιβάρυνση στο ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ δίκτυο της Voda...

και μια χαρά είσαι , μην κάνεις το λάθος και 'αναβαθμιστείς'...ακόμα τουλάχιστον...:happy:

Η Cosmote τόσα χρόνια έπαιρνε πολύ παραπάνω χωρητικότητα σε κινητή και σταθερή χωρίς ιδιαίτερο λόγο και τώρα που ξαφνικά χρειάστηκε, το δίκτυό της κρατάει αρκετά καλά (ή τουλάχιστον έχει τα λιγότερα θέματα).

Η Vodafone παρόλο που είναι 2η σε χωρητικότητα, την "πάτησε" άσχημα και σε κάποιες περιοχές (όπως η δική σου) σέρνεται... Αν τελειώνει το διαθέσιμο backbone τις ώρες αιχμής, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που διορθώνεται άμεσα (χωρίς να είμαι ειδικός)... Ζήτα να σου δώσουν δωρεάν GB στο κινητό σου (αν έχεις VF), ώστε να το χρησιμοποιείς ως Hotspot όταν σέρνεται η σταθερή.

Η Cosmote τόσα χρόνια έπαιρνε πολύ παραπάνω χωρητικότητα σε κινητή και σταθερή χωρίς ιδιαίτερο λόγο και τώρα που ξαφνικά χρειάστηκε, το δίκτυό της κρατάει αρκετά καλά (ή τουλάχιστον έχει τα λιγότερα θέματα).

Η Vodafone παρόλο που είναι 2η σε χωρητικότητα, την "πάτησε" άσχημα και σε κάποιες περιοχές (όπως η δική σου) σέρνεται... Αν τελειώνει το διαθέσιμο backbone τις ώρες αιχμής, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που διορθώνεται άμεσα (χωρίς να είμαι ειδικός)... Ζήτα να σου δώσουν δωρεάν GB στο κινητό σου (αν έχεις VF), ώστε να το χρησιμοποιείς ως Hotspot όταν σέρνεται η σταθερή.

εκτός ότι δεν έχω Voda κινητό - ΕΥΤΥΧΩΣ - ΔΕΝ θα με κάλυπτε αυτή η λύση...

και τώρα που μιλάμε.. η γραμμή συγχρονίζει στον Θεό πάλι και κατεβάζω με 90 kb/sec... fffffffffffffck

Το γνωστό ΚΛΑΤΑΡΙΣΜΑ-ΜΠΟΥΚΩΜΑ της VOdafone, είναι πάλι εδώ!

Δεν παίζονται οι τύποι... συγχρονίζει η γραμμή στα 49999 / 4999 και κατεβάζεις με 32 Kb/sec!!!

Όλα αυτά από τις 21.00 το βράδυ μέχρι τις 00.30!!

Κάντε κάτι

Δεν φορτώνει καν υπηρεσίες τύπου Netflix...

Ο γείτονας, με Cosmote παίζει ΣΦΕΡΑ!

Τί σκατά δεν καταλαβαίνετε...

Βάζετε τον κάθε φουκαρά στο τμήμα Τεχνικής υποστήριξης να λέει : αφού συγχρονίζει τόσο καλά, δεν φταίμε εμείς!

Την ώρα και την στγμή που πήγα σε οπτική ίνα..

Βάζουν κάτι σαν φρένο για να μην γωνατισει εντελώς το δίκτυό τους...

Και όλα αυτά στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης σύνορα με Αγιο Δημήτριο...

άλλοι από την παρέα με παρόμοια προβλήματα?

(Εχτές έπαιζε μια χαρά.. .θα μου πείτε.. ναι.. ήταν Τρίτη...:lol::lol::lol::lol::lol:)

γιατι τοση μειωση ταχυτητας; Να σε ρωτησω τι παγιο πληρωνεις;

ειχες ποτε adsl απο την vodafone ; και ειχες παρομοια προβληματα; .

Καλα και στην κινητη της vodafone το ξερω οτι εχει 3gb στα καρτοκινητα αλλα και στην σταθερη κοφτη; και τοσο πολυ ; δεν εχει ουτε καν πχ 2mbs ; τοσο χαμηλα ; . Κατι αλλο , την ωρα που εχεις χαμηλη ταχυτητα στο ρουτερ τι σου δειχνει; τι συνχρονισμο; το ιδιο; επισης τo snr ποσο ειναι; ανεβαινει πολυ; Επισης θα σου προτεινα να δοκιμασεις και ενα αλλο μοντεμ; μηπως ειναι προβλημα του εξοπλισμου σου.

Τελος το 13840 τμημα βλαβων vodafone ειναι δωρεαν απο οποιαδηποτε κινητο σταθερης και κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα.

Ποιες είναι ώρες αιχμής για σένα;

Το ss είναι 12 το μεσημέρι και αυτή η ώρα είναι ώρα αιχμής.

Αύριο θα σου βάλω ss από διάφορες υπηρεσίες (bnet, steam, Microsoft, Netflix, oakla, dslreports) για να δεις ότι αυτό με τα φρένα δεν ισχύει.

Ίσα ίσα που αν είχαν φρένο θα το έβαζαν στα Torrent.

Αν ο server ή το δίκτυο του που πας να κατεβασεις έχει πρόβλημα τότε δεν θα δεις μεγάλες ταχύτητες.

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι από την Microsoft που έχει σοβαρούς server.

Ακόμα που πας με το ftp, αυτό έχει καταργηθεί και οι browsers σιγά σιγά το αφαιρούν.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

γιατι τοση μειωση ταχυτητας; Να σε ρωτησω τι παγιο πληρωνεις;

ειχες ποτε adsl απο την vodafone ; και ειχες παρομοια προβληματα; .

Καλα και στην κινητη της vodafone το ξερω οτι εχει 3gb στα καρτοκινητα αλλα και στην σταθερη κοφτη; και τοσο πολυ ; δεν εχει ουτε καν πχ 2mbs ; τοσο χαμηλα ; . Κατι αλλο , την ωρα που εχεις χαμηλη ταχυτητα στο ρουτερ τι σου δειχνει; τι συνχρονισμο; το ιδιο; επισης τo snr ποσο ειναι; ανεβαινει πολυ; Επισης θα σου προτεινα να δοκιμασεις και ενα αλλο μοντεμ; μηπως ειναι προβλημα του εξοπλισμου σου.

Τελος το 13840 τμημα βλαβων vodafone ειναι δωρεαν απο οποιαδηποτε κινητο σταθερης και κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα.

το πάγιό μου είναι είναι στα 24 ευρώ..

πριν περίπου 3 μήνες αναβαθμίστηκα. ήμουν σε adsl και συγχρόνιζα αξιοπρεπώς κκοντά στα 13.. μια χαρά ήμουν... και πλήρωνα 16.5 ευρώ!

τώρα η εικόνα που έχω είναι αυτή:

Τρέχον ρυθμός

49999 kbps 4998 kbps

Μέγιστος ρυθμός

120164 kbps 39122 kbps

Αναλογία σήματος προς θόρυβο

28.1 dB 37.6 dB

Εξασθένηση

8.5 dB 11.5 dB

Ισχύς

11.5 dBm 8.0 dBm

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιες είναι ώρες αιχμής για σένα;

Το ss είναι 12 το μεσημέρι και αυτή η ώρα είναι ώρα αιχμής.

ώρες αιχμής που βιώνει η ανθρωπότητα αυτήν την περίοδο, κατά την ταπεινή μου άποψη, εκτός από τις 'εργάσιμες' ώρες φόρτου, είναι οι ελάχιστες ώρες ξεκούρασης που μπορεί να έχει μια οικογένεια..

Στην δική ου περίπτωση.. 22.00 με 00.30?

το πάγιό μου είναι είναι στα 24 ευρώ..

πριν περίπου 3 μήνες αναβαθμίστηκα. ήμουν σε adsl και συγχρόνιζα αξιοπρεπώς κκοντά στα 13.. μια χαρά ήμουν... και πλήρωνα 16.5 ευρώ!

τώρα η εικόνα που έχω είναι αυτή:

Τρέχον ρυθμός

49999 kbps 4998 kbps

Μέγιστος ρυθμός

120164 kbps 39122 kbps

Αναλογία σήματος προς θόρυβο

28.1 dB 37.6 dB

Εξασθένηση

8.5 dB 11.5 dB

Ισχύς

11.5 dBm 8.0 dBm

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ώρες αιχμής που βιώνει η ανθρωπότητα αυτήν την περίοδο, κατά την ταπεινή μου άποψη, εκτός από τις 'εργάσιμες' ώρες φόρτου, είναι οι ελάχιστες ώρες ξεκούρασης που μπορεί να έχει μια οικογένεια..

καλα τα βλεπω τα νουμερα καλο θα ειναι να κρατησεις ενα print screen των στατιστικων στοιχειων του ρουτερ σου πχ τωρα και ενα αλλο εκεινη την ωρα που εχεις χαμηλη ταχυτητα να δουμε αμα υπαρχουνε διακυμανσεις . Παντως δηλωνε βλαβη και αμα φτασεις στο απροχωρητο ζητα υποβαθμιση στο προγραμμα σε adsl για να μην εχεις προβληματα εφοσον ειναι προβληματικο το vdsl τους.

Δοκιμασε και ενα αλλο ρουτερ οταν εχεις προβλημα να δεις τι γινεται.

καλα τα βλεπω τα νουμερα καλο θα ειναι να κρατησεις ενα print screen των στατιστικων στοιχειων του ρουτερ σου πχ τωρα και ενα αλλο εκεινη την ωρα που εχεις χαμηλη ταχυτητα να δουμε αμα υπαρχουνε διακυμανσεις . Παντως δηλωνε βλαβη και αμα φτασεις στο απροχωρητο ζητα υποβαθμιση στο προγραμμα σε adsl για να μην εχεις προβληματα εφοσον ειναι προβληματικο το vdsl τους.

Δοκιμασε και ενα αλλο ρουτερ οταν εχεις προβλημα να δεις τι γινεται.

Σε εμένα όλες τις ώρες έχει την ίδια ταχύτητα 5 mbps περίπου , πριν ήμουν σε 13.

Δοκίμασα και άλλο ρούτερ.

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,012 / 16,168

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 91.50 / 1.00

αυτο γραφει στο ρουτερ συνέχεια Thomson TG585 v8.

Edited by tasose

Καλησπέρα είδα την προσφορά της vodafone σταθερή 360 προς κινητά ίντερνετ 50 και τηλεόραση όλο το πακέτο με τα αθλητικά 37.85 και δελεαστικά. Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο στην cosmote λήγει 5 Ιουλίου. Τι ισχύει εάν φύγω τώρα πόσο θα είναι περίπου το πρόστιμο? Τώρα δίνω 36.50 για σταθερό, προς κινητά 420 λεπτά και ίντερνετ 50. Τι με συμβουλευετε να κάνω?

Ευχαριστώ

Υπολόγιζε κάπου στα 150€. Το αναγράφει στο συμβόλαιο σου. Η προσφορά παίζει καιρό τώρα, μπορεί να την προλάβεις μέχρι τον Ιούλιο αλλά σκέψου καλά αν θες να αφήσεις την cosmote tv για την Vodafone.

Συγνωμη αλλα ωρες αιχμης για ενα δικτυο ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευμα και ειδικα αυτην την εποχη με την εργασια και εκπαιδευση απο το σπιτι.

Οριστε και σημερινες μετρησεις:

bnet στην εκκινηση

https://ibb.co/MPNJKPt

bnet στα τελειωματα

https://ibb.co/yQ9hdLf

dslreports

https://ibb.co/74TkwVQ

oakla speedtest 1

https://ibb.co/xhCKy85

oakla speedtest 2

https://ibb.co/vqZykB7

Τωρα οριστε το αποτελεσμα απο καποιον server που ειναι φορτωμενος

https://ibb.co/VmKn68V

Τωρα εσυ λες οτι εχεις στο netflix, μηπως το δικτυο του netflix ειναι φορτωμενο και μπουκωμενο κι οχι του ISP σου;

Το netflix το τρεχεις μεσα απο την smart TV σου μεσω wifi; μηπως το wifi σου ειναι μπουκωμενο απο τις πολλες συσκευες;

Μηπως καποιος στο σπιτι κανει χρηση του internet το βραδυ κρυφα;

Οταν εχεις το προβλημα κανε το απλο,

κλεισε το wifi, συνδεσε μονο 1 υπολογιστη ο oπoιος σιγουρεψου οτι εχει κανει ολα τα updates και δεν εχει κανενα να κατεβαινει στο background κι ακομα δεν εχεις ενεργη την διαμοιραση των updates (delivery optimization) και δες αν το netflix παιζει κανονικα.

Καλου κακου ξηλωσε και τις τηλεφωνικες συσκευες γιατι μπορει καποιο φιλτρο ή καποια απο τiς τηλεφωνικες σου συσκευες να κανει προβλημα.

Huawei, Apple, Vodafone

Καλησπέρα είδα την προσφορά της vodafone σταθερή 360 προς κινητά ίντερνετ 50 και τηλεόραση όλο το πακέτο με τα αθλητικά 37.85 και δελεαστικά. Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο στην cosmote λήγει 5 Ιουλίου. Τι ισχύει εάν φύγω τώρα πόσο θα είναι περίπου το πρόστιμο? Τώρα δίνω 36.50 για σταθερό, προς κινητά 420 λεπτά και ίντερνετ 50. Τι με συμβουλευετε να κάνω?

Ευχαριστώ

Μπες στο σαιτ της vf το πακετο που λες το εχει 30€,ζητησε τους σε αυτη την τιμη

Που ακριβώς το βγάζει αυτό;

Πάντως ενημερωτικά όλοι μα όλοι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά σου λένε ότι το πρόστιμο ενδέχεται να στο ζητήσουν εάν κ εφόσον ξαναγυρίσεις στην εταιρεία από την οποία έφυγες...

Δεν έχω ακούσει για περίπτωση κάποιου που να πληρωσε την ποινή.

Μπες στο σαιτ της vf το πακετο που λες το εχει 30€,ζητησε τους σε αυτη την τιμη

Που ακριβώς το βγάζει αυτό;

Πάντως ενημερωτικά όλοι μα όλοι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά σου λένε ότι το πρόστιμο ενδέχεται να στο ζητήσουν εάν κ εφόσον ξαναγυρίσεις στην εταιρεία από την οποία έφυγες...

Δεν έχω ακούσει για περίπτωση κάποιου που να πληρωσε την ποινή.

sorry νομιζα για 24αρη ιντερνετ

Συγνωμη αλλα ωρες αιχμης για ενα δικτυο ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευμα και ειδικα αυτην την εποχη με την εργασια και εκπαιδευση απο το σπιτι.

Οριστε και σημερινες μετρησεις:

bnet στην εκκινηση

https://ibb.co/MPNJKPt

bnet στα τελειωματα

https://ibb.co/yQ9hdLf

dslreports

https://ibb.co/74TkwVQ

oakla speedtest 1

https://ibb.co/xhCKy85

oakla speedtest 2

https://ibb.co/vqZykB7

Τωρα οριστε το αποτελεσμα απο καποιον server που ειναι φορτωμενος

https://ibb.co/VmKn68V

Τωρα εσυ λες οτι εχεις στο netflix, μηπως το δικτυο του netflix ειναι φορτωμενο και μπουκωμενο κι οχι του ISP σου;

Το netflix το τρεχεις μεσα απο την smart TV σου μεσω wifi; μηπως το wifi σου ειναι μπουκωμενο απο τις πολλες συσκευες;

Μηπως καποιος στο σπιτι κανει χρηση του internet το βραδυ κρυφα;

Οταν εχεις το προβλημα κανε το απλο,

κλεισε το wifi, συνδεσε μονο 1 υπολογιστη ο oπoιος σιγουρεψου οτι εχει κανει ολα τα updates και δεν εχει κανενα να κατεβαινει στο background κι ακομα δεν εχεις ενεργη την διαμοιραση των updates (delivery optimization) και δες αν το netflix παιζει κανονικα.

Καλου κακου ξηλωσε και τις τηλεφωνικες συσκευες γιατι μπορει καποιο φιλτρο ή καποια απο τiς τηλεφωνικες σου συσκευες να κανει προβλημα.

Σε ευχαριστω πρωτα απ´ολα για την απαντηση σου κ το ενδιαφερον που δείχνεις..

Εχω να αντιπαράθεσω τα εξης γεγονότα:

Η ταχυτητα συγχρονισμού ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΗ!

Με οποιοδηποτε site κ αν την μετρήσω, ολο το 24ωρο!!

Η συνδεσμολογία του σπιτιου- καλωδιοση η ιδια...

Απο συνδεδεμένες συσκευές, 2 κινητα 2 ταμπλετ τα ιδια...

Δεν γινεται καμια «κουφή» κατανάλωση data την ωρα των κολλημάτων...

Εμενα μου δινει να καταλαβω οτι η voda εχει μαρκάρει ip κ της φρενάρει...και έχω ακούσει και από άλλους ότι συμβαίνει στους συνδρομητές με οπτική ίνα.. γιατί αυτοί επιβαρύνουν το δίκτυό τους..

Πως ειναι δυνατόν την ωρα των κολλημάτων απο τον ftp του Μετσοβίου να κατεβάζω 70kb/sec ενω ολο το υπολοιπο 24ωρο 5.1 mb/ sec... κ το κανει ακομα πιο παράδοξο οτι την ωρα των κολλημάτων απο Microsoft κατεβάζω με 5.1!!!

Ο server του Μετσοβίου κλατάρει;

Αντιστοιχα κ ο σερβερ που βλεπω streaming?

Ενω οι server της Microsoft ατάραχοι;;;

Κ επαναλαμβάνω: οι ταχύτητες συγχρονισμού ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....

Μπουκώματα της voda...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by vaniasgr

Πως ειναι δυνατόν την ωρα των κολλημάτων απο τον ftp του Μετσοβίου να κατεβάζω 70kb/sec ενω ολο το υπολοιπο 24ωρο 5.1 mb/ sec... κ το κανει ακομα πιο παράδοξο οτι την ωρα των κολλημάτων απο Microsoft κατεβάζω με 5.1!!!

Ο server του Μετσοβίου κλατάρει;

Αντιστοιχα κ ο σερβερ που βλεπω streaming?

Ενω οι server της Microsoft ατάραχοι;;;

Κ επαναλαμβάνω: οι ταχύτητες συγχρονισμού ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....

Μπουκώματα της voda...

Λοιπόν όπως λες κι εδώ την ώρα του προβλήματος δεν έχεις χαμηλή ταχύτητα παντού κατεβάσματος παντού,οποτε αποκλείεις την περίπτωση φρενου και μπούκωματος του ISP.

Θα σου το πω αλλιώς μήπως το καταλάβεις, βάζω τώρα να κατεβάσω κάτι και πάει full ταχύτητα, είτε είναι Torrent είτε direct download είτε είτε είτε. Αυτό δείχνει ότι μια χαρά κατεβάζει, πάω όμως τώρα να δω κάτι στο twitch και αυτό κολλάει συνέχεια. Ε δεν φταίει ο ISP για το κόλλημα.

Ακόμα κάτι που μου είχε συμβεί πριν 2 χρόνια, στο παιχνίδι overwatch έπαιζα πάντα με 60 ping και ξαφνικά ανέβηκε στα 100+.

Μετα από λίγο ψάξιμο (reverse looking glass) Το πρόβλημα ήταν στον IEX (κόμβο) στην Ολλανδία.

Αν το παιχνίδι με έβαζε στον γαλλικό αντί για τον ολλανδικό server, όπου δεν περνούσα μέσα από τον προβληματικό IEX δεν είχα 100+ αλλά 65.

Ο προβληματικός IEX πέρασαν 3 μήνες μέχρι να διορθωθεί και αναγκαστικά έπαιζα με vpn.

Εγώ θα σου πρότεινα να το παρακολουθήσεις μερικές μέρες να δεις που και πότε στο κάνει και ύστερα να μιλήσεις με τεχνικό (προσοχή τεχνικό) της vodafone.

Huawei, Apple, Vodafone

Θα πρότεινα να κάνετε traceroute για να βλέπετε αναλυτικά σε πιο σημείο της διαδρομής σκαλώνει η πορεία του πακέτου, γιατί δεν φταίει πάντα η βόντα από την μεριά της στην Ελλάδα.

Λοιπόν όπως λες κι εδώ την ώρα του προβλήματος δεν έχεις χαμηλή ταχύτητα παντού κατεβάσματος παντού,οποτε αποκλείεις την περίπτωση φρενου και μπούκωματος του ISP.

Θα σου το πω αλλιώς μήπως το καταλάβεις, βάζω τώρα να κατεβάσω κάτι και πάει full ταχύτητα, είτε είναι Torrent είτε direct download είτε είτε είτε. Αυτό δείχνει ότι μια χαρά κατεβάζει, πάω όμως τώρα να δω κάτι στο twitch και αυτό κολλάει συνέχεια. Ε δεν φταίει ο ISP για το κόλλημα.

Ακόμα κάτι που μου είχε συμβεί πριν 2 χρόνια, στο παιχνίδι overwatch έπαιζα πάντα με 60 ping και ξαφνικά ανέβηκε στα 100+.

Μετα από λίγο ψάξιμο (reverse looking glass) Το πρόβλημα ήταν στον IEX (κόμβο) στην Ολλανδία.

Αν το παιχνίδι με έβαζε στον γαλλικό αντί για τον ολλανδικό server, όπου δεν περνούσα μέσα από τον προβληματικό IEX δεν είχα 100+ αλλά 65.

Ο προβληματικός IEX πέρασαν 3 μήνες μέχρι να διορθωθεί και αναγκαστικά έπαιζα με vpn.

Εγώ θα σου πρότεινα να το παρακολουθήσεις μερικές μέρες να δεις που και πότε στο κάνει και ύστερα να μιλήσεις με τεχνικό (προσοχή τεχνικό) της vodafone.

καλά τα λες φίλε μου...

αντε βρες τεχνικό... που να μπορεί να συνεννοηθείς... ζόρικο πολύ...

εσύ ποιά περιοχή είσαι?

προφανώς είσαι και εσύ με 50αρα οπτική?

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πρότεινα να κάνετε traceroute για να βλέπετε αναλυτικά σε πιο σημείο της διαδρομής σκαλώνει η πορεία του πακέτου, γιατί δεν φταίει πάντα η βόντα από την μεριά της στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το πιο safe...

καλά τα λες φίλε μου...

αντε βρες τεχνικό... που να μπορεί να συνεννοηθείς... ζόρικο πολύ...

εσύ ποιά περιοχή είσαι?

προφανώς είσαι και εσύ με 50αρα οπτική?

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό είναι το πιο safe...

Είχα πει και πιο πίσω σύνορα Αγίου Δημητρίου με Άλιμο και ναι ειμαι με την VDSL 50 και το μαμά router H300s.

Το tracing είναι λύση αλλά δεν μπορεί να γίνει από τους περισσότερους χρήστες καθώς θέλει βασικές γνώσεις δικτύων.

Huawei, Apple, Vodafone

μια βοήθεια παιδια

εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη

απο 15.9 που έδινα εγινε 21

πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε

πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9

μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε;

Nokia 8800 Scirocco

Πραξε ανάλογα ;) Κοίτα το συμφέρον σου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

γινεται να παω cosmote και εάν πχ με ξανά πάρουν απο βοντα να γίνει ακύρωση της φορητοτητας;

είχα διαβάσει πριν μήνες οτι δεν γινεται η κατι τετοιο

Nokia 8800 Scirocco

μια βοήθεια παιδια

εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη

απο 15.9 που έδινα εγινε 21

πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε

πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9

μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε;

Μιλάς πρώτα με cosmote, wind, κλπ να πάρεις προσφορές, έπειτα μιλάς με Vodafone και ζητάς καλύτερη ή ίδια προσφορά με τις άλλες.

Αν σου δώσουν έχει καλός, αν όχι τότε πας εκεί που σε συμφέρει περισσότερο.

Εγω θα σου πρότεινα να πας σε VDSL γιατί συμφέρει πιο πολύ από το adsl.

Huawei, Apple, Vodafone

Μιλάς πρώτα με cosmote, wind, κλπ να πάρεις προσφορές, έπειτα μιλάς με Vodafone και ζητάς καλύτερη ή ίδια προσφορά με τις άλλες.

Αν σου δώσουν έχει καλός, αν όχι τότε πας εκεί που σε συμφέρει περισσότερο.

Εγω θα σου πρότεινα να πας σε VDSL γιατί συμφέρει πιο πολύ από το adsl.

σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη

εγω όμως άλλο ρώτησα

Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά;

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco