Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το account της HOL dsl μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για dialup connection? Γίνεται να είμαι και με dsl και με dialup μέσα ταυτόχρονα?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το account της HOL dsl μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για dialup connection? Γίνεται να είμαι και με dsl και με dialup μέσα ταυτόχρονα?

Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για dialup, αλλά όχι ταυτόχρονα.

Θα πρέπει δηλαδή να είναι κλειστό το Modem για να μπορώ να μπω με dialup?

Να μην χρησιμοποιείται η σύνδεση DSL. Ταυτόχρονα DSL και dialup δε γίνεται. Άρα ναι, πρέπει να είναι κλειστό με τη συγκεκριμένη σύνδεση.

Ναι γίνεται , από διαφορετική γραμμή ΟΤΕ(νούμερο) η dialup.

Πώς ακριβώς γίνεται κάτι τέτοιο ; Ενώ χρησιμοποιείται μια σύνδεση adsl , όταν επιχειρείς να μπείς με dial up με την ίδια σύνδεση σου βγάζει σφάλμα 691- λάθος username-password.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Δε γίνεται φίλε, το έχω δοκιμάσει. Εσύ το έχεις δοκιμάσει επιτυχημένα; :blink:

Η συνδρομή αρχίζει να ισχύει απο την ώρα που θα βάλει ο ΟΤΕ την γραμμή.Μπορεί να λέει στο site της HOL ότι ενεργοποιήθηκε η συνδρομή σου αλλά σύμφωνα με το cc αυτό θα αλλάξει μόλις μπει η γραμμή και θα αρχίσει να μετράει απο τότε.

Ειναι κανεις που ακομα δεν του εχει ληξει η συνδρομη του ram? Επρεπε να ληξει 19 Δεκ. και ακομα δουλευει :D

Παιδία νέο πρόβλημα με το DSL. :(

Λοιπόν αφού ανοιξω το PC, έπειτα από 4-6 ώρες πέφτει η γραμμή μόνη της και πρέπει να γίνει redial από τις ρυθμίσεις του netroute2.

Και πιο σπάνια πρέπει να βγάλω από το ρεύμα για λίγο το netroute2 για να μπορέσω να ξανασυνδεθώ. :mad:

Τώρα αυτό συμβαίνει λόγω της γραμμής ή έχει πρόβλημα το netroute2 ;;

Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς ;; :worry:

Ειναι κανεις που ακομα δεν του εχει ληξει η συνδρομη του ram? Επρεπε να ληξει 19 Δεκ. και ακομα δουλευει :D

Πάρα πολλοί είναι, όχι λίγοι. Για δες εδώ. ;)

Μάλλον είναι κανόνας, ότι λήγουν όλοι πολύ αργότερα από την ημερομηνία που λήγει το κανονικό 3μηνο. Μόνο ένας βρέθηκε που του έληξε κανονικά.

Γνωρίζει κανείς εάν το routeraki που δίνει η HOL με το broadband pack, υποστηρίζει IPSEC tunnels (για δημιουργία VPN)?

Δε γίνεται φίλε, το έχω δοκιμάσει. Εσύ το έχεις δοκιμάσει επιτυχημένα; :blink:

Ναι , στο σπίτι σερφάρει η γυναίκα μου , και εγώ μπαίνω από την δουλειά μου με τα ίδια στοιχεία με pstn σύνδεση.

Πάρα πολλοί είναι, όχι λίγοι. Για δες εδώ. ;)

Μάλλον είναι κανόνας, ότι λήγουν όλοι πολύ αργότερα από την ημερομηνία που λήγει το κανονικό 3μηνο. Μόνο ένας βρέθηκε που του έληξε κανονικά.

paidia mipos exoun kanei ti sindesi aoristou xronou,kai sas erthei o logariasmos xoris na to perimenetai? emena 3 meres prin ti liksi me piran tel. kai me rotisan an thelo na sinexiso. gia psaksteto.

paidia mipos exoun kanei ti sindesi aoristou xronou,kai sas erthei o logariasmos xoris na to perimenetai? emena 3 meres prin ti liksi me piran tel. kai me rotisan an thelo na sinexiso. gia psaksteto.

Oι περισσότεροι έχουμε δώσει λάθος στοιχεία. :p Οπότε δεν παίζει αυτό που λες. Ποτέ δεν επιβεβαίωσαν αν ισχύουν τα στοιχεία. Πού να έρθει λογαριασμός; Στο άγνωστο; Μάλλον απότι λένε θα λήξουν όλες μαζί στις 31/01...

Γνωρίζει κανείς εάν το routeraki που δίνει η HOL με το broadband pack, υποστηρίζει IPSEC tunnels (για δημιουργία VPN)?

Κανείς?

Κανείς?

Μάλλον υποστηρίζει. Αντιγράφω από το σάιτ της Ιντρακόμ (όπου ανήκει το Netroute που δίνει το Broadbandpack)

Υποστήριξη λειτουργίας εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN)

Για περισσότερες λεπτομέρειες κοίταξε εδώ.

Paidia endiaferomai na epwfelitho apo thn xristougenniatikh prosfora ths Hol kai na valw adsl 1024...Na rwthsw exei parousiastei se kanenan kapoio provlhma me thn Hol...?px na kleinei to Internet na mhn exei kales taxythtes klp...?Genikotera axeta me thn timh aksizei san etairia...?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

όταν αγοράζουμε το Broadband pack με WiFi +36ευρώ τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακετάκι????εκτός απο το modem fritz περιλαμβάνει και WLAN acces point???????

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Περιλαμβανει 6+6 η 3+1 μηνες (ολα πληρωμενα),modem fritz και εαν διαθεσεις επιπλεον 36 ευρω wi-fi (κιτ επεκτασης)
[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

παιδια στειλανε την αιτηση με προταιρεοτητα...

πηρα χτες και μου ειπαν οτι το αιτημα(για ενεργοποιηση) το εχουν στιλει στον οτε...ποσες μερες να περιμενω περιπου??

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 68.45Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 72.31kb/s

Your PC is connected to a Dial-up Modem

:p

πηρα τηλεφωνο στο 134 πριν απο 3 μερες και μου ειπαν δεν εχουν παρει αιτηση για κατι τετοιο,την στιγμη που απο την ΧΟΛ μου ελεγαν οτι το αιτημα εχει σταλθει..:confused:

Paidia endiaferomai na epwfelitho apo thn xristougenniatikh prosfora ths Hol kai na valw adsl 1024...Na rwthsw exei parousiastei se kanenan kapoio provlhma me thn Hol...?px na kleinei to Internet na mhn exei kales taxythtes klp...?Genikotera axeta me thn timh aksizei san etairia...?

Paidia kaneis tipota....?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg