ison Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Εδω http://www.the-core.gr/forum/showthread.php?t=2241 θα βρεις ονοματα - nick ελληνων στην ESO ... κανε με add kai whisper οταν με δεις online Αυτο ειναι το score σου btw (σε ladder με ελο) http://www.strik3r.aoe3p.com/ratings/sz/12/kfatseas.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmaingr Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ο ηλίθιος φίλος μου για να δεί πως παίζει online έκανε ένα πρόχειρο account του στυλ Username : jf;asdfj;ajsd pass: fjasd;fj;askljdf νομίζοντας πως κάνεις πολλά account όπως στο AOM. Τώρα μου λέει πως δεν μπορώ να δημιουργήσω άλλο account με το ίδιο cdkey.... Τι κάνω; :mad: Δέν έχω και το μαμοusername για να μου στείλουν το pass :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Στείλε email στην υποστήριξη της MS με το cdkey σου και μάλλον κάτι θα κάνουν για σένα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 μια ερωτηση,αν εχω κοπια το παιχνιδι γινεται να φτιαξω τοπικο δικτυο και να παιζω με τους 2 υπολογιστες που εχω σπιτι???ποσο ευκολη ειναι η διαδικασια??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Παίδες το εχω και εγω το παιχνίδι είναι άψογο, ειδικά τα εφέ και η μουσική οι μονάδες συνηθισμένες αλλα πραγματικά λόγω ατμοσφαιρας,είναι λες και είσαι μέσα στο game τρέλα εχω φτάσει 55 level Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Κάτι σε expansion....? Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Κάτι σε expansion....? Αυτό το έχεις υπ' όψιν σου; Δεν το έχω πάρει ακόμη, οπότε δεν ξέρω να σου πω εάν είναι καλό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Πέρασα και εγώ χθες το AOE 3 μαζί το expansion και είναι απίστευτο, τέλεια γραφικά με όλα on με την 8600. Πολύ ωραία όλα και το gameplay φανερά βελτιωμένο σε σχέση με το 2 αλλά η ιστορία με τους αμερικάνους δεν μου αρέσει πολύ... πολύ αμερικανιά έχει πέσει... Αλήθεια το επόμενο πότε λένε οτι θα βγει; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Θα βγει 2 expansion με Κινεζους+Ιαπωνες+Ινδους στις 23 οκτωμβριου αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Θα βγει 2 expansion με Κινεζους+Ιαπωνες+Ινδους στις 23 οκτωμβριου αν δεν κανω λαθος Ναι το διάβασα και είδα φωτογραφίες και βίντεο θα είναι απίστευτο, το περιμένω με αγωνία αλλά ακόμα τπτ από τους θείους... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία strategy:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Καλά... To gameplay του Age of empires II ήταν έτη φωτός μπροστά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Θα βγει 2 expansion με Κινεζους+Ιαπωνες+Ινδους στις 23 οκτωμβριου αν δεν κανω λαθος :D :happy: Νέο Age of Empires III: The Asian Dynasties http://img47.imageshack.us/img47/2286/artrightadhh2.jpg • http://www.agecommunity.com/home.aspx • http://www.gamespot.com/pc/strategy/ageofempiresiiitheasiandynasties/news.html?sid=6178080&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Μακράν το κορυφαίο της σειράς. Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft βγάζει δύο expansions για κάποια από τα AOE ή κάνω λάθος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft βγάζει δύο expansions για κάποια από τα AOE ή κάνω λάθος; Όχι δεν κάνεις κανένα λάθος :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Όχι δεν κάνεις κανένα λάθος :rolleyes:. Πιστεύω πως θα έπρεπε να επικεντρώσει την προσοχή της στην κυκλοφορία ενός AOE4, από το να βγάζει συνεχώς expansions... Όχι πως μας χαλάει δηλαδή... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πιστεύω πως θα έπρεπε να επικεντρώσει την προσοχή της στην κυκλοφορία ενός AOE4, από το να βγάζει συνεχώς expansions... Όχι πως μας χαλάει δηλαδή... :) Όλοι η σειρά των AOE είναι κορυφή είτε είναι expansion είτε όχι!! Και το θεωρώ σαν το καλύτερο strategy game :happy:. Προσωπική άποψη πάντα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Όλοι η σειρά των AOE είναι κορυφή είτε είναι expansion είτε όχι!! Και το θεωρώ σαν το καλύτερο strategy game :happy:. Προσωπική άποψη πάντα :). Την οποία και συμμερίζομαι... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ειπα να το εχω και εγω το απογευμα στην κατοχη μου το παιχνιδακι , λιγο καθυστερημενα αλλα ποτε δεν ειναι αργα :happy: Επαιζα το 2 και ειχα ξετρελαθει. Ας το ξαναθυμηθω εισβαλλοντας δυναμικα με το 3. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ειπα να το εχω και εγω το απογευμα στην κατοχη μου το παιχνιδακι , λιγο καθυστερημενα αλλα ποτε δεν ειναι αργα :happy: Επαιζα το 2 και ειχα ξετρελαθει. Ας το ξαναθυμηθω εισβαλλοντας δυναμικα με το 3. :shifty: Κάλλιο αργά παρά ποτέ... :) I, on the other hand, είμαι σε φάση επανάληψης AOE I και AOE II... Παράγγειλα και το expansion του II το οποίο είχα παίξει αλλά δεν είχα στην κατοχή μου... Όταν με το καλό τελειώσω την επανάληψη, θα παραγγείλω και τα expansions του III... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παιζω το single player για να το μαθω. Βασικα δεν εχει πια την επιλογη Deathmatch εχει μονο το αλλο.. πως το λενε αχ.. Τι μπορω να κανω? Δεν βρισκω καποιο μενου.. Σαν να εχει μεινει εκει το profile Μου. Το expansion του ΑΟΕ 3 λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts