DjTony Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 15 ώρες πριν, karagalexk said: Μάλλον πρέπει να το ξεχάσουμε Καλά εννοείται αυτό, απορώ που περιμένετε ακόμα. Απλά είναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο και Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο το ότι δεν απαντάει κανένας 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Πάλι καλά. Ντρέπονται τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου εδώ εγώ ζήτησα μια απλή αλλαγή ονόματος που είναι και "εσωτερικό" θέμα, φαντάσου τί γίνεται με το tapa που είναι "εξωτερικό" ζήτημα και χρειάζονται και οι devs.. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο νεότερο; Δοκιμάστηκε τουλάχιστον αυτό που έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο και αναφέρθηκε στο forum της Tapatalk; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 9/3/2024 at 1:34 ΜΜ, Sofos_5 said: Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο νεότερο; Δοκιμάστηκε τουλάχιστον αυτό που έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο και αναφέρθηκε στο forum της Tapatalk; Tί νεότερο να υπάρχει; Βλέπεις να ασχολείται κανείς; Βολεύει κάποιους προφανώς το να μπαίνουμε στο forum από browser και όχι από Tapatalk.. Πρέπει να το ξεχάσουμε δυστυχώς.... 😥😡 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου η ξεφτίλα δεν είναι ότι σταμάτησαν το Tapatalk αλλά ότι δεν έχουν τα κότσια να το ανακοινωσουν σε όλους τους χρήστες που τους στηριζαμε 20 χρόνια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 30 minutes ago, ilka71 said: η ξεφτίλα δεν είναι ότι σταμάτησαν το Tapatalk αλλά ότι δεν έχουν τα κότσια να το ανακοινωσουν σε όλους τους χρήστες που τους στηριζαμε 20 χρόνια! Τα τελευταία χρόνια το forum ειναι σκιά του εαυτού του. Στην ουσία έχει αφεθεί στην τύχη του. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα, είναι ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό forum. Η εκτίμηση μου είναι, ότι θέλουν διακαώς, τα μέλη να μπαίνουν από browser. Το πράγμα χωλαίνει, στο γεγονός ότι απ όταν έφυγε από το Tapatalk, το forum έχει συμμετοχή που τείνει στο μηδέν... Οπότε παρακολουθούμε το θέμα, και ίσως όταν η επιλογή θα είναι κλείσιμο ή Tapatalk, επιλέξουν το Tapatalk. Edited 21 Μαρτίου by SERS1612 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Για μενα βολευε πολυ το tapatalk, τωρα χανω τα θεματα , χανω την ροη γενικά ξενέρωσα . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 6 minutes ago, alexpef said: Για μενα βολευε πολυ το tapatalk, τωρα χανω τα θεματα , χανω την ροη γενικά ξενέρωσα . Το Invision είναι λίγο περίεργο στην προεπιλεγμένη απεικόνιση των ροών. Μπορείς πάντως να ρυθμίσεις τις Συνδρομές και τη Δραστηριότητα ώστε να έρθουν πολύ κοντά στις ανάγκες σου. Εγώ είχα φύγει καιρό από το Tapatalk σε όλα τα φόρα που είμαι μέλος, τόσο λόγω της περιστασιακής ασυμβατότητας, όσο και λόγω ζητημάτων ασφάλειας και ιδιωτικότητας, και για τον χρήστη και για το φόρουμ. Παρότι ερχόμουν από browser, με δυσκόλεψε στην αρχή το νέο MyPhone, όπως και άλλα IPB-based. Τώρα μου είναι δεύτερη φύση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) @minast Καλημέρα το invision τι είναι Android app για βοήθα λίγο σε παρακαλώ. Edited 22 Μαρτίου by leotzian 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Το Invision Community είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί πλέον αυτό το φόρουμ (και πολλά άλλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Από ότι βλέπω είναι επί πληρωμή, να λείπει το βύσινο, μέχρι να το φτιάξουν αν το φτιάξουν ποτέ, δεν ξαναμπαίνω στο forum, σιγά μη παιδεύομαι με τον broswer, παρακολουθώ μια χαρά μέσω tapatalk καμιά δεκαριά άλλα forum 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 7 ώρες πριν, minast said: Το Invision Community είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί πλέον αυτό το φόρουμ (και πολλά άλλα). δηλαδή είναι εφαρμογή το invision;εάν την κατεβάσουμε είναι εκεί το myphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 6 ώρες πριν, ilka71 said: δηλαδή είναι εφαρμογή το invision;εάν την κατεβάσουμε είναι εκεί το myphone; Όχι, είναι ο κώδικας που τρέχει o server του MyPhone. Δεν είναι αντικαταστάτης του Tapatalk. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου μιας και βλεπω να μην φτιαχνουν το tapatalk τωρα που μπαινω πχ απο τον samsung browser γινεται να εχω ειδοποιηση -οπως με το tapatalk- οταν καποιος απανταει σε δικο μου ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 16 minutes ago, ilka71 said: μιας και βλεπω να μην φτιαχνουν το tapatalk τωρα που μπαινω πχ απο τον samsung browser γινεται να εχω ειδοποιηση -οπως με το tapatalk- οταν καποιος απανταει σε δικο μου ποστ? Πάνω δεξιά έχει ένα καμπανάκι. Εκεί βλέπεις όλες τις ειδοποιήσεις σου. Για να ρυθμίσεις τι θα δημιουργεί ειδοποίηση, επίλεξε το καμπανάκι -> Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 9 ώρες πριν, minast said: Πάνω δεξιά έχει ένα καμπανάκι. Εκεί βλέπεις όλες τις ειδοποιήσεις σου. Για να ρυθμίσεις τι θα δημιουργεί ειδοποίηση, επίλεξε το καμπανάκι -> Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. ok ευχαριστώ απλά έλεγα ο BROWSER να μου βγάζει ειδοποιήση από το σαιτ το συγκεκριμένο .εκεί που λες έχει η να μπαίνεις και να σου έχει το pop up η με email. τέλος πάντων έβαλα να μου έρχεται με email. Edited 26 Μαρτίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 9 ώρες πριν, ilka71 said: ok ευχαριστώ απλά έλεγα ο BROWSER να μου βγάζει ειδοποιήση από το σαιτ το συγκεκριμένο .εκεί που λες έχει η να μπαίνεις και να σου έχει το pop up η με email. τέλος πάντων έβαλα να μου έρχεται με email. Από την εμπειρία μου με άλλα φόρα, το Invision υποστηρίζει και system notifications με συμβατό browser, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ρυθμισμένο στο MyPhone, γιατί δεν θυμάμαι να μου το έχει ζητήσει ποτέ. Αυτό είναι ένα αίτημα που λογικά θα έχει καλύτερη εξέλιξη από το tapatalk, αλλά μάλλον δεν είναι εδώ το πιο κατάλληλο θέμα να γίνει 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 4 minutes ago, minast said: Από την εμπειρία μου με άλλα φόρα, το Invision υποστηρίζει και system notifications με συμβατό browser, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ρυθμισμένο στο MyPhone, γιατί δεν θυμάμαι να μου το έχει ζητήσει ποτέ. Αυτό είναι ένα αίτημα που λογικά θα έχει καλύτερη εξέλιξη από το tapatalk, αλλά μάλλον δεν είναι εδώ το πιο κατάλληλο θέμα να γίνει 🙂 που να το κάνω το αίτημα;υπάρχει κάποιο άλλο καταλληλοτερο τοπικ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, minast said: Από την εμπειρία μου με άλλα φόρα, το Invision υποστηρίζει και system notifications με συμβατό browser, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ρυθμισμένο στο MyPhone, γιατί δεν θυμάμαι να μου το έχει ζητήσει ποτέ. Αυτό είναι ένα αίτημα που λογικά θα έχει καλύτερη εξέλιξη από το tapatalk, αλλά μάλλον δεν είναι εδώ το πιο κατάλληλο θέμα να γίνει 🙂 Αυτό θα ήταν λογικό αν υπήρχε σοβαρή τεχνική υποστήριξη. Να δεις που πάλι τον πούλο θα πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ilka71 said: που να το κάνω το αίτημα;υπάρχει κάποιο άλλο καταλληλοτερο τοπικ; Εγώ θα πρότεινα αυτό: https://myphone.gr/forum/topic/31132/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Η πρόσβαση στο forum μέσο Tapatalk ξανά διαθέσιμη. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου δεν το βρίσκω.. πρωταπριλιατικο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, patrickdrd said: δεν το βρίσκω.. πρωταπριλιατικο; Ξεκάθαρα 😄 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Τελικά; Ανακοινώθηκε κάτι επίσημα; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts