coulis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 13 minutes ago, VasilisSam said: Εγώ έχω ήδη στερητικά 🥲 Σε νιώθω 😊 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Μια απ'τα ίδια!!! Θέλω να κάνω προπαραγγελία το s24 ultra και ένας λόγος ήταν η συμμετοχή μου εδώ στο φόρουμ η οποία όμως τώρα άρχισε να με ψιλοξενερώνει χωρίς το ταπατάλκ... 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Και'γω βλέπω τις ειδοποιήσεις πάνω και δεν τη παλεύω να τις ανοίξω μια μια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου καμία ενναλακτική εφαρμογή δεν υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Μονοπώλιο!!! Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, coulis said: Μονοπώλιο!!! μπορεί ναι , αλλά αν ήθελε η εταιρία που κάνει support το forum, θα είχε γίνει χθες! 3 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Θα έχουν ανοίξει ticket λογικά και θα περιμένουν να το δει η εταιρεία που έκανε το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, VasilisSam said: Εγώ έχω ήδη στερητικά 🥲 +1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 31 minutes ago, Da_rudakos said: Θα έχουν ανοίξει ticket λογικά και θα περιμένουν να το δει η εταιρεία που έκανε το site. Ναι ticket restaurant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Μπορείτε μέχρι το θέμα να επιλυθεί, να χρησιμοποιείτε τις παρακάτω προβολές για να βρίσκετε πιο εύκολα τα θέματα που θελετε: Θέματα στα οποία έχετε συμμετάσχει Θέματα που έχετε ξεκινήσει Αδιάβαστο περιεχόμενο σε όλο το forum ..και από το μενού πάνω δεξιά, και μετά τέρμα κάτω μπορείτε να το κάνετε μαρκάρισμα ως αναγνωσμένο ωστε η τελευταία προβολή να σας είναι πιο χρησιμη. Τα παραπάνω λινκ υπάρχουν και πάνω δεξιά στο μενού > δραστηριότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Αλλαξε Ownership το Tapatalk και ζητάει παραπάνω λεφτά. Γι' αυτό και εξαφανίστηκαν κάτι WUS και την έκαναν με ελαφρά. 1 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Κύριοι administrators, υπάρχει κάποια εξέλιξη? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, coulis said: Κύριοι administrators, υπάρχει κάποια εξέλιξη? Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μπορούν? Edited 23 Ιανουαρίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Γιατί δεν μπορούν? Τι είναι το τόσο δυσεπίλυτο? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 53 minutes ago, guy_fawkes said: Γιατί δεν μπορούν? Τι είναι το τόσο δυσεπίλυτο? Χρειάζονται κάτι μικροέξοδα και άνθρωποι που γνωρίζουν και θέλουν. Όταν αυτά δεν υπάρχουν, σημαίνει δεν μπορούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 36 minutes ago, motoboots said: Χρειάζονται κάτι μικροέξοδα και άνθρωποι που γνωρίζουν και θέλουν. Όταν αυτά δεν υπάρχουν, σημαίνει δεν μπορούν. Τι σημαίνει μικρό έξοδα; να βάλουμε από 5-10€ όλοι όσοι το θέλουμε να καλυφτεί το ποσό. Επίσης όλο και κάτι ξέρουμε από τεχνολογία και forums αρκετοί από εμάς. Κάπως θα μπορούμε να βοηθήσουμε, δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, DjTony said: Τι σημαίνει μικρό έξοδα; να βάλουμε από 5-10€ όλοι όσοι το θέλουμε να καλυφτεί το ποσό. Επίσης όλο και κάτι ξέρουμε από τεχνολογία και forums αρκετοί από εμάς. Κάπως θα μπορούμε να βοηθήσουμε, δε γίνεται. Κάτω κάτω στην σελίδα υπάρχουν οι τρόποι επικοινωνίας ( FB / INSTA / X ) με τους υπέυθνους του φόρουμ. Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζι τους Edited 23 Ιανουαρίου by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει στήριξη τεχνική και να μείνει εκτός tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά τεχνικό και ίσως από πλευράς Tapatalk. Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί λύση... Δεν επικοινωνεί καμία έκδοση να φανταστώ παλιά και νέα σωστά; Edited 23 Ιανουαρίου by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 9 minutes ago, Sofos_5 said: Έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά τεχνικό και ίσως από πλευράς Tapatalk. Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί λύση... Δεν επικοινωνεί καμία έκδοση να φανταστώ παλιά και νέα σωστά; Εγώ έχω παλιά έκδοση του Tapatalk (5.7.2) αλλά δε δουλεύει! Δε νομίζω να παίζει ρόλο η version. Έχω και την 4.9.5 αλλά δεν τη δοκίμασα 😋 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Μην χάνετε το χρόνο σας με versions του tapa. Κ στο site του εαν ψαξετε για το φόρουμ, δεν υπάρχει. Εχω γράψει παραπάνω, παρόμοιο προβλημα που ειχαμε σε ενα site κ λύθηκε με την ανανέωση ενός plugin απο τον τεχνικό της σελίδας (αν είναι αυτό το πρόβλημα). Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, coulis said: Μην χάνετε το χρόνο σας με versions του tapa. Κ στο site του εαν ψαξετε για το φόρουμ, δεν υπάρχει. Εχω γράψει παραπάνω, παρόμοιο προβλημα που ειχαμε σε ενα site κ λύθηκε με την ανανέωση ενός plugin απο τον τεχνικό της σελίδας (αν είναι αυτό το πρόβλημα). Σωστά τα λες, αλλά υπάρχει και άλλη πιθανότητα. Να θέλει αναβάθμιση το λογισμικό του εδώ φόρουμ, κάτι που μπορεί να είναι πιο σύνθετο θέμα και ακριβότερο οικονομικά. Edited 24 Ιανουαρίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Χωρίς Tapatalk από κινητό το φόρουμ είναι πρακτικά άχρηστο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Και όχι τίποτα άλλο είμαστε forum για τα κινητά και παίζουν tapatalk φόρουμ για μηχανάκια και αυτοκίνητα. 😄 😄 1 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, motoboots said: Σωστά τα λες, αλλά υπάρχει και άλλη πιθανότητα. Να θέλει αναβάθμιση το λογισμικό του εδώ φόρουμ, κάτι που μπορεί να είναι πιο σύνθετο θέμα και ακριβότερο οικονομικά. Σωστά τα λες. Εμεις οταν είχαμε κάνει αναβάθμιση λογισμικού του φόρουμ, δεν "κούμπωνε" το παλιό plugin του tapa στο νεο λογισμικό. Με καινούργιο plugin το πρόβλημα λύθηκε 45 minutes ago, zerokill said: Και όχι τίποτα άλλο είμαστε forum για τα κινητά και παίζουν tapatalk φόρουμ για μηχανάκια και αυτοκίνητα. 😄 😄 Για μηχανάκια είναι το παραπάνω site που λέω 🤣😂 🤣😂 🤣😂 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts