Jim30 Δημοσιεύτηκε May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2021 Δεν έχω πρόσβαση από tapatalk καμία βοήθεια? Βγάζει αυτό σε όποιο θέμα πατήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Και εγώ έχω πρόβλημα, σε δύο συσκευές το έχω περασμένο και στις δύο αρνείται να ανοίξει μηνύματα ενώ μέχρι εχτές δούλευε κανονικά Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Μάλλον θα κανουν συντήρηση στους σέρβερς του τάπα. Μια μου έρχονται ειδοποιησεις κ μια όχι. ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Και σε εμένατο ίδιο,στην αρχή νόμιζα ότι έφτιαγε η συσκευή μου,ύστερα άρχισα να κανω εκκαθάριση προσωρινων δεδομένων αλλά το πρόβλημα συνεχίζει μέχρι και σήμερα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Πατάω να μπω να διαβάσω θέμα και μου πετάει ότι έχει διαγραφεί το θέμα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Πατάω να μπω να διαβάσω θέμα και μου πετάει ότι έχει διαγραφεί το θέμα..! ακριβώς αυτό! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Σε άλλο φόρουμ που είμαι ανοίγω κανονικά θέματα μέσω tapatalk όποτε κάτι παιζει με το φόρουμ του my phone πρέπει να το ελέγξουν οι αρμόδιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 ναι άλλα forums ανοίγουν κανονικά! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Και με παλιότερη έκδοση της εφαρμογής μπαίνει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Και με παλιότερη έκδοση της εφαρμογής μπαίνει κανονικά. Ναι αλλά την pro έκδοση πως θα την βρούμε σε παλιότερη έκδοση της; Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Eκεί που τα βρίσκαμε πάντα :google: οκ είναι κάπως να το έχεις αγορασμένο ένα πρόγραμμα και να το βάζεις έτσι, επειδή ένα φόρουμ έχει μείνει ακόμη στο http.. αλλά οκ τι να γίνει? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Έχουμε γράψει τόσα άτομα εδώ το πρόβλημα δε βλέπω να ασχολείται κανένας moderator τπτ δε τους ενδιαφέρει μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα υφίσταται και είναι σπαστικο. Παρακαλούμε την βοήθεια των mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Eκεί που τα βρίσκαμε πάντα :google: οκ είναι κάπως να το έχεις αγορασμένο ένα πρόγραμμα και να το βάζεις έτσι, επειδή ένα φόρουμ έχει μείνει ακόμη στο http.. αλλά οκ τι να γίνει? Υπάρχει η Pro έκδοση σε apk mirror κλπ; Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Oπως το είπες.. Στο κλπ :p :ninja: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα υφίσταται και είναι σπαστικο. Παρακαλούμε την βοήθεια των modsΕφόσον με παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής παίζει, το λογικό είναι να έχει η εφαρμογή πρόβλημα. Τι να σου κάνει ο mod; Σε ένα φόρουμ που και που δουλεύει, κανονικά δεν υποστηρίζει επίσημα το Tapatalk... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εφόσον με παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής παίζει, το λογικό είναι να έχει η εφαρμογή πρόβλημα. Τι να σου κάνει ο mod; Σε ένα φόρουμ που και που δουλεύει, κανονικά δεν υποστηρίζει επίσημα το Tapatalk... Sent from my Galaxy S10e Οταν όμως δεν έχεις κάνει αναβάθμιση στο ταπαταλκ και δεν δουλευει κάτι άλλο φταίει,πχ κάποια αναβάθμιση της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εφόσον με παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής παίζει, το λογικό είναι να έχει η εφαρμογή πρόβλημα. Τι να σου κάνει ο mod; Σε ένα φόρουμ που και που δουλεύει, κανονικά δεν υποστηρίζει επίσημα το Tapatalk... Sent from my Galaxy S10e Όταν όμως σε άλλα fora δουλεύει κανονικά και στο myphone έχει θέμα, μήπως είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί στο δικό μας forum; Αλλά λες ότι επίσημα δεν υποστηρίζεται το tapatalk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Κάτι τέτοιο θυμόμουν. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6642537#post6642537 Βέβαια δεν είναι και πολύ πρόσφατο, αλλά αν είχε αλλάξει κάτι και είχε περισσότερη υποστήριξη θα περίμενα να έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση από τότε. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Και το φόρουμ και η εφαρμογή θα φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. June 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Καλημέρα σε όλους! Έχω καλά νέα και κακά νέα :p Τα κακά νέα είναι οτι δεν ξέρουμε γιατί δεν λειτουργεί το Tapatalk, αν και ξέρω οτι λειτουργούν κάποιες παλιότερες εκδόσεις του κανονικά με το φορουμ. Να σημειώσω οτι επίσημα δεν υποστηρίζεται από το φορουμ, βέβαια! Τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ είναι οτι μετά από αρκετό καιρό... μακέτου, το Myphone αναβαθμίζεται! :w00t: Το νέο site έχει στηθεί ήδη, το νέο, υπερσύχρονο forum είναι έτοιμο και βρισκόμαστε στο στάδιο των τελευταίων δοκιμών για να γίνει η μετάβαση, ελπίζουμε στις αρχές Ιουλίου! :D Οπότε... λίγη υπομονή ακόμα, άλλωστε κάναμε τόσα χρόνια... Επιτέλους θα φύγουμε από "beta" έκδοση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Σε πια προηγούμενη έκδοση του tapatalk δουλευει αξιοπρεπώς το φορούμ;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Σε πια προηγούμενη έκδοση του tapatalk δουλευει αξιοπρεπώς το φορούμ;;; και πως γυρνάς το tapatalk σε προηγούμενη έκδοση?:confused: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 και πως γυρνάς το tapatalk σε προηγούμενη έκδοση?:confused: Αυτό είναι εύκολο βγάζεις την νέα και εγκαθίστατας την παλιά Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts