Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ kagg!

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kai mena mia apo ta idia.Sti kentriki selida leei oti exei stalei i aitisi ston ote...

gia na doumeeeeee poses meeeeres akomi 8a perimenw!!!!:lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

hiz

molis pira ena paketo gia 6 mines 1024 apo forthnet

k paw meso internet na kanw tin energopiisi , kai vlepw

pos thelei apo ton ote ena logargiasmo tilefonou.

egw molis simera evala tilefono sto spiti ( fititis sti patra )

opote den exw tpt tetio , eimai athina tora k thelw na kanw tin

etisi gia to dsl , ti mporw na kanw tora ?????

Θα χρησιμοποιήσεις την σύμβαση που υπέγραψες όταν ήρθαν οι τεχνικοί στο χώρο σου για τη σύνδεση

kai mena mia apo ta idia.Sti kentriki selida leei oti exei stalei i aitisi ston ote...

gia na doumeeeeee poses meeeeres akomi 8a perimenw!!!!:lol: :lol:

poso soy leei oti egine i apostoli ston ote????emena egine 12 toy mina kai pisteyw deytera aaante triti na me paroyn...

poso soy leei oti egine i apostoli ston ote????emena egine 12 toy mina kai pisteyw deytera aaante triti na me paroyn...

Γιατί? Πρέπει να σε πάρουν τηλέφωνο?

Εμένα γράφει οτι έγινε 2 του μήνα και δε με έχουν πάρει.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Hi guys... Σήμερα παρήγγειλα το ADSL In A Box (Φοιτητικό) της Forthnet με 117€ απο το e-shop και έχει και δωράκι ένα USB Stick!!:happy:

Το θέμα είναι το εξής... Αυτή τη στιγμή έχω ADSL της Tellas και το Σάββατο τους έστειλα ένα e-mail για την διακοπή παροχής των υπηρεσιών...(όπως μου είπαν) Και μου είπαν πως αυτό θα γίνει στην διάρκεια 30 ημερών... Το θέμα είναι πως δν παίζει ρόλο πότε θα στείλω τα χαρτιά έτσι? Αρκεί να έχω το κουτί της Forthnet μέχρι τις 21/10? Και να κάνω την αίτηση μόλις γίνει η διακοπή της Tellas right? Έτσι μου είπε ένα παιδί στο 800 11 8000. Πιστεύω να ισχυεί ε?:worry:

Life Is Good

Hi guys... Σήμερα παρήγγειλα το ADSL In A Box (Φοιτητικό) της Forthnet με 117€ απο το e-shop και έχει και δωράκι ένα USB Stick!!:happy:

Το θέμα είναι το εξής... Αυτή τη στιγμή έχω ADSL της Tellas και το Σάββατο τους έστειλα ένα e-mail για την διακοπή παροχής των υπηρεσιών...(όπως μου είπαν) Και μου είπαν πως αυτό θα γίνει στην διάρκεια 30 ημερών... Το θέμα είναι πως δν παίζει ρόλο πότε θα στείλω τα χαρτιά έτσι? Αρκεί να έχω το κουτί της Forthnet μέχρι τις 21/10? Και να κάνω την αίτηση μόλις γίνει η διακοπή της Tellas right? Έτσι μου είπε ένα παιδί στο 800 11 8000. Πιστεύω να ισχυεί ε?:worry:

Η αιτηση θα πρεπει να σταλει το αργοτερο μεχρι και της 21 Οκτωβριου για να ισχυει η φοιτητικη προσφορα.

ΑΝ στειλεις αργοτερα την αιτηση απλα θα εχεις 768 για 6 μήνες.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

leei oti i poreia tis aitisis vrisketai sto teliko stadio egrisis apo ton ote...

se poooso kairo 8a energopoii8ei i syndesi mou??????:cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Η αιτηση θα πρεπει να σταλει το αργοτερο μεχρι και της 21 Οκτωβριου για να ισχυει η φοιτητικη προσφορα.

ΑΝ στειλεις αργοτερα την αιτηση απλα θα εχεις 768 για 6 μήνες.

Ναι αλλά αυτή την στιγμή έχω Tellas και έχω κάνει αίτηση για διακοπή. Πήγα σε ένα γραφείο της Forthnet και μου είπε πως θα κάνει την αίτηση αυτή αυριο και αν θα της την στείλουν πίσω θα την επαναπροωθήσει. Εάν όμως γίνει η επαναπροώθηση μετά τις 21 τότε...? Εμένα μου είπε πως δν πρόκειτε να χάσω τπτ αυτή στην Forthnet...!:worry: Όλη την διαδικασία θα την αναλάβει η ίδια μου είπε... Αρκεί να πάω ένα λογαριαμσό του πΟΤΕ και μία Βεβαίωση Εγγραφής..

Life Is Good

leei oti i poreia tis aitisis vrisketai sto teliko stadio egrisis apo ton ote...

se poooso kairo 8a energopoii8ei i syndesi mou??????:cry: :cry:

kai mena ayto leei apo tis 16 toy mina poooooteeee???arage?

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά στο φοιτικό πακέτο της forthnet στη δίοδο λέει οτι μετά το τέλος του 12μήνου η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου με μηνιαίο κόστος 12 ευρώ για όλη την υπολειπόμενη διάρκεια σπουδών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ενώ στο φοιτικό πακέτο της Otenet στη δίοδο λέει οτι απαιτείται η καταβολή € 142,80 στο σημείο πώλησης που περιλαμβάνουν και 12 μήνες υπηρεσιών. Στη συνέχεια € 11,90/μήνα.

Και ρωτάω εγώ τώρα..

1) Στο πακέτο της otenet που λέει 11.90/μήνα μετά απο το πέρας των πρώτων 12 μηνών γίνεται εντελώς αορίστου χρόνου? Δηλαδή άμα θέλω το κόβω ή άμα θέλω το κρατάω μέχρι να τελειώσω τα ν+1 χρόνια που το δικαιούμαι?

2) Άμα θέλω για τον α,β,γ λόγο να το κόψω μετά τους 12 μήνες δεν μπορώ? Η ερώτηση ισχύει και για τα 2 πακέτα και κυρίως γι'αυτό της forthnet που λέει ότι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου με μηνιαίο κόστος 12 ευρώ για όλη την υπολειπόμενη διάρκεια σπουδών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

EDIT: To post μεταφέρθηκε εκεί που έπρεπε να πάει η ερώτηση αφου είναι για τη δίοδο.

Δηλαδή εδώ

Οπότε δώστε τα φώτα σας εκεί! :D

επειγον παιδια,πολυ επειγον.

πηρα σημερα το φοιτητικο πακετο στα 768 απο τα multirama εδωσα

και φωτοτυπια πασου και λογαριασμου και τα 117 ευρω για το πακετο.οταν ηρθα ομως σπιτι

ειδα οτι στο πακετο δεν γραφει φοιτητικο οπως σε κατι αλλα που ειχε εκει και η κοπελα μου

ειπε οτι εκτος απο τα 117 θα πληρωνω και 9.8 το μηνα.μηπως παιχτηκε *******???η ειμαι ενταξει???

συμπληρωσα και την αιτηση που ειχε μεσα στο κουτι και μου ειπε οτι θα τα εστελνε αυτη με το fax.

τελικα δεν μπορεσε γιατι μιλαγε και μου ειπε οτι θα τα στειλει αυριο το πρωι.τι να κανω?

ελπιζω καποιος που ξερει να το δει και να μου απαντησει σημερα για να παω αυριο πρωι πρωι μην τα στειλει και πληρωνω τσαμπα αλλα τοσα.

ευχαριστω!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

επειγον παιδια,πολυ επειγον.

πηρα σημερα το φοιτητικο πακετο στα 768 απο τα multirama εδωσα

και φωτοτυπια πασου και λογαριασμου και τα 117 ευρω για το πακετο.οταν ηρθα ομως σπιτι

ειδα οτι στο πακετο δεν γραφει φοιτητικο οπως σε κατι αλλα που ειχε εκει και η κοπελα μου

ειπε οτι εκτος απο τα 117 θα πληρωνω και 9.8 το μηνα.μηπως παιχτηκε *******???η ειμαι ενταξει???

συμπληρωσα και την αιτηση που ειχε μεσα στο κουτι και μου ειπε οτι θα τα εστελνε αυτη με το fax.

τελικα δεν μπορεσε γιατι μιλαγε και μου ειπε οτι θα τα στειλει αυριο το πρωι.τι να κανω?

ελπιζω καποιος που ξερει να το δει και να μου απαντησει σημερα για να παω αυριο πρωι πρωι μην τα στειλει και πληρωνω τσαμπα αλλα τοσα.

ευχαριστω!!!

Όχι ρε συ..

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..

το 9.75 είναι το 117 δια 12.

117/12=9.75

Το μόνο που έχω ακούσει εγώ είναι οτι αν περάσει η προθεσμία θα υπάρχει η προσφορά αλλά για έξι μήνες..

Δεν είμαι σίγουρος πάντως..

Ας απαντήσει και κανένας άλλος.

δηλαδη πληρωνεις 117 για το πακετο και μετα αλλα 9.75 το μηνα?γιατι αυτο θα γινει με εμενα οπως μου τα ειπε.εγω νομιζα οτι ηταν τα 117 μονο και τελος.παω να ρωτησω κατευθειαν.

τελικα φθηνα την γλιτωσα.για οσους ενδιαφερονται η προσφορα ειναι 117 συνολο για ολο το χρονο(για αιτησεις μεχρι 21).δεν υπαρχει μηνιαια συνδρομη.να προσεξετε απο εξω στη ζελατινη να γραφει φοιτητικο οπως και στην αποδειξη που θα σας δωσουν.απο μεσα δεν το γραφει αλλα δεν πειραζει.το μονο που χρειαζεσται ειναι μια φωτοτυπια του πασο και του τελευταιου τηλεφωνικου λογαριασμου της γραμμης που θα ενεργοποιεισεται.αυτα.καλα κατεβασματα...

τελικα φθηνα την γλιτωσα.για οσους ενδιαφερονται η προσφορα ειναι 117 συνολο για ολο το χρονο(για αιτησεις μεχρι 21).δεν υπαρχει μηνιαια συνδρομη.να προσεξετε απο εξω στη ζελατινη να γραφει φοιτητικο οπως και στην αποδειξη που θα σας δωσουν.απο μεσα δεν το γραφει αλλα δεν πειραζει.το μονο που χρειαζεσται ειναι μια φωτοτυπια του πασο και του τελευταιου τηλεφωνικου λογαριασμου της γραμμης που θα ενεργοποιεισεται.αυτα.καλα κατεβασματα...

egw eixa agorasei to aplo in a box poy itan gia 6 mines 1024 kai molis esteila tin aitisi kai perimena na energopoiithei me piran tilefwno kai moy eipan an thelw na moy to kanoyne gia 1 xrono sta 768...

Εμένα κανονικά όλα... Πήγα στο γραφείο της forthnet με βεβαίωση εγγραφής, ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ και το Adsl In A Box και τα έστειλε με fax! :D

Το θέμα είναι πως περιμένω να μου κόψει το ADSL η Tellas... Πράγμα που δν το έχει κάνει ακόμη...:mad: Μου είπε η κοπέλα στο γραφείο της Forthnet πως έχει ένα παιδί που περιμένει 2 μήνες!:( Ευτυχώς μου είπε η κοπέλα πως δν πρέπει να ανησυχώ...:happy:

Life Is Good

Εμένα κανονικά όλα... Πήγα στο γραφείο της forthnet με βεβαίωση εγγραφής, ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ και το Adsl In A Box και τα έστειλε με fax! :D

Το θέμα είναι πως περιμένω να μου κόψει το ADSL η Tellas... Πράγμα που δν το έχει κάνει ακόμη...:mad: Μου είπε η κοπέλα στο γραφείο της Forthnet πως έχει ένα παιδί που περιμένει 2 μήνες!:( Ευτυχώς μου είπε η κοπέλα πως δν πρέπει να ανησυχώ...:happy:

ase exei katantisei aidia i energopoihsei ton adsl grammon kai egw perimenw dio bdomades!!!

ase exei katantisei aidia i energopoihsei ton adsl grammon kai egw perimenw dio bdomades!!!

Μονο τα Conn-x και τα On dsl kit ενεργοποιουνται ταχυτατα στην Ελλαδα! Καλα για το conn-x αυτο ειναι δεδομενο αφου υπαρχει περιπτωση να αγορασεις το πακετο και να ενεργοποιηθει πριν φτασεις σπιτι :lol:

Μονο τα Conn-x και τα On dsl kit ενεργοποιουνται ταχυτατα στην Ελλαδα! Καλα για το conn-x αυτο ειναι δεδομενο αφου υπαρχει περιπτωση να αγορασεις το πακετο και να ενεργοποιηθει πριν φτασεις σπιτι :lol:

giati arage????mipws einai ote giayto???

Η ζημιά γίνεται όταν κόβεις κάποια προηγούμενη σύνδεση για να βάλεις κάποιου άλλου παροχέα..

Εκεί περιμένεις πολύ..

Πάρα πολύ..:(

Όταν βάζεις adsl για πρώτη φορά δεν αργούν. Και ισχύει για όλους τους παροχους. Άντε το ondsl και το conn-x να έχουν μια προτεραιότητα για προφανείς λόγους..;)

Αυτό είναι μεγάλη κοροϊδία απο την μεριά του πΟΤΕ γιατί απο όσο γνωρίζω όλη η καθυστέρηση οφείλεται στον πΟΤΕ. Πότε θα πουληθεί να ησυχάσουμε? να γίνονται όλα όπως πρέπει και στην ώρα τους!:lol:
Life Is Good

Πότε θα πουληθεί να ησυχάσουμε? να γίνονται όλα όπως πρέπει και στην ώρα τους!:lol:

Δεν ειναι και το καλυτερο να πουληθει ο πΟΤΕ για να λυθουν τετοια προβληματα! Μετα απο κατι τετοιο θα ξεχασουμε τι σημαινει καθυστερηση ενεργοποιησης αλλα μπορει να τα χωσουμε χοντρα απο αποψη τιμων! :confused:

Σίγουρα δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις του στύλ του πΟΤΕ αλλά τις τιμές δεν μπορεί να τις εγγυηθεί κανείς επειτα απο μια ενδεχόμενη πώληση!;)

Αγόρασα χθες το ADSL 768 pack το φοιτητικό για 12 μήνες με 117 ευρώ από το "πλαίσιο". Δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω γνωρίζοντας ότι η 21η ήταν η τελευταία μέρα της προσφοράς επειδή δεν είχα τα δικαιολογητικά. Τελικά το αγόρασα επειδή ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως έχει πάρει παράταση η ενεργοποίηση μέχρι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Σήμερα (ευτυχώς χωρίς να ανοίξω το πακέτο) τηλεφώνησα στη Forthnet για να ρωτήσω σχετικά με την παράταση που μου είπε ο υπάλληλος του "πλαίσιου". Στη Forthnet μου είπαν πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετικά και πως η τελευταία μέρα ενεργοποίησης ήταν η 21η! :( :( :( :( Μου είπαν βέβαια να ξαναπάρω αύριο Δευτέρα. Τι κάνω τώρα; Έμεινα με ένα άχρηστο πακέτο 117 ευρώ επειδή ένας υπάλληλος άκουσε μια φήμη; Ξέρει κανείς σχετικά με την παράταση; Θα μου επιστρέψουν τα χρήματα μου από το "πλαίσιο" σε περίπτωση που ήταν απλά μια φήμη;:( :( :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...