kflynt2004 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Πρόσφατα κάποιος φίλος που έχει γραμμή ΟΤΕ 2048 πήρε demo της Forthnet 2048. Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά... Δε θυμάμαι ακριβώς τα αποτελέσματα του test της Forthnet αλλά σίγουρα δεν ανταποκρινόταν σε σύνδεση 2048... Πρακτικά κατέβαζε με max 80kbps. Είναι γενικό αυτό το φαινόμενο ή εχει να κάνει με το κέντρο της περιοχής του? Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 11/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 07/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 04/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 31/08/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 28/08/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 25/08/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet ton ote sou mesa.pote tha energopoihthei?fantasteite oti exo ksanabalei pali.stis 12 ergasimes mporo na katagkilo tin simbasi? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Νομίζω πως η Forthnet δε δεσμεύεται με κανέναν τρόπο για τις 12 εργάσιμες. Απλά "εκτιμά" ότι κατά μέσο όρο ο χρόνος που απαιτείται είναι τόσος. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εμένα πάντως το ιντερνετ μου δεν έχει στρώσει ακόμα... Είχα 512 και έγινε 1024, στα τεστς βγάζω γύρω στα 300-350 (ακόμα και στο speedtest.forthnet.gr) και ελάχιστες φορές έχω χτυπήσει γύρω στα 600-700! Πήρα την υποστήριξη της Forthnet χθες το βράδυ και μου είπε ο τύπος ότι αυτοί όντως έχουν αναβαθμίσει ήδη τη γραμμή μου σε 1024 και ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα οφείλονται στο ότι ο ΟΤΕ ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει τα dslam στο κέντρο μου πλήρως. Δηλαδή ότι είναι θέμα χρόνου για να πιάσω καλές ταχύτητες.. Έχει κανείς ή μάλλον "είχε" παρόμοιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εμένα πάντως το ιντερνετ μου δεν έχει στρώσει ακόμα... Είχα 512 και έγινε 1024, στα τεστς βγάζω γύρω στα 300-350 (ακόμα και στο speedtest.forthnet.gr) και ελάχιστες φορές έχω χτυπήσει γύρω στα 600-700! Πήρα την υποστήριξη της Forthnet χθες το βράδυ και μου είπε ο τύπος ότι αυτοί όντως έχουν αναβαθμίσει ήδη τη γραμμή μου σε 1024 και ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα οφείλονται στο ότι ο ΟΤΕ ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει τα dslam στο κέντρο μου πλήρως. Δηλαδή ότι είναι θέμα χρόνου για να πιάσω καλές ταχύτητες.. Έχει κανείς ή μάλλον "είχε" παρόμοιο πρόβλημα; Αν η περιοχή σου έχει αναβαθμιστεί από τον ΟΤΕ (σύμφωνα με την σελίδα στο oteshop) τότε πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Διαφορετικά περίμενε να τελειώσει τις αναβαθμίσεις ο ΟΤΕ. Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Αν η περιοχή σου έχει αναβαθμιστεί από τον ΟΤΕ (σύμφωνα με την σελίδα στο oteshop) τότε πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Διαφορετικά περίμενε να τελειώσει τις αναβαθμίσεις ο ΟΤΕ. Ευτυχώς στη σελίδα λέει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, αλλά έχει να ενημερωθεί από τις 7/9.. Επόμενη ενημέρωση στις 14/9 λέει.. :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 poia einai re paidia i selida tou oteshop gia tis anavathmiseis ton grammon stis diafores perioxes????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 poia einai re paidia i selida tou oteshop gia tis anavathmiseis ton grammon stis diafores perioxes????? http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κατι δεν παει καλα σημερα ,σερνεται τωρα η συνδεση . Κανεις αλλος ? [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κατι δεν παει καλα σημερα ,σερνεται τωρα η συνδεση . Κανεις αλλος ? Αν αναφέρεσαι στο εξωτερικό, υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα σε 2 κυκλώματα. Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Αν αναφέρεσαι στο εξωτερικό, υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα σε 2 κυκλώματα. Ακριβως σε αυτο,thank you φιλε μου για την πληροφορια [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τελικα υπαρχει καποια μερα οπου η εταιρια ΔΕΝ εχει καλωδιακα προβληματα με το εσω εξωτερικο????:mad: Σε ανταγωνιστρια εταιρια που θεωρειται πολυ κατωτερη 1 φορα σε 2 χρονια εγινε κατι τετοιο για λιγη ωρα!!!Τι στο καλο μασουλαει τα καλωδια τους καθε μερα???:X :blink: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Έχουν αυξηθεί οι δικτυοπόντικες τώρα τελευταία :blink: :p Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εχω forthnet PSTN για 2 χρόνια και αποφάσισα να την γυρίσω σε aDSL με συμπψηφισμό απο αυτά που έχω ήδη πληρώσει. Στο τηλ. κέντρο μου είπαν πως μπορώ να πάρω όποιο πακέτο 1Bill θέλω (εκτός απο την αορίστου χρόνου) και θα πάρω δωρεάν μοντεμ & ενεργοποίηση. Εκανα αίτηση για 3+3 μήνες και αφού εγινε η ενεργοποίηση της γραμμής με πήραν τηλ. για να μου ανακοινωσουν οτι δωρεάν μοντεμ & ενεργοποίηση ισχύουν μόνο στην ετήσια συνδρομή!!!! Μάλιστα μου είπαν πως πρέπει να τους πω γρήγορα τι θα κάνω διοτί εχει ενεργοποιηθεί η γραμμή και δεν μπορουν να περιμένουν. Τους ζήτησα να ακυρωθεί η αίτηση μου και μου είπαν πως και πάλι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ το κόστος ενεργοποίησης!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΡΟΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ:mad: Την είχα σε εκτίμηση και την θεωρούσα εταιρία με κύρος.... Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ακριβως σε αυτο,thank you φιλε μου για την πληροφορια ολα οκ τωρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εμένα πάντως το ιντερνετ μου δεν έχει στρώσει ακόμα... Είχα 512 και έγινε 1024, στα τεστς βγάζω γύρω στα 300-350 (ακόμα και στο speedtest.forthnet.gr) και ελάχιστες φορές έχω χτυπήσει γύρω στα 600-700! Πήρα την υποστήριξη της Forthnet χθες το βράδυ και μου είπε ο τύπος ότι αυτοί όντως έχουν αναβαθμίσει ήδη τη γραμμή μου σε 1024 και ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα οφείλονται στο ότι ο ΟΤΕ ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει τα dslam στο κέντρο μου πλήρως. Δηλαδή ότι είναι θέμα χρόνου για να πιάσω καλές ταχύτητες.. Έχει κανείς ή μάλλον "είχε" παρόμοιο πρόβλημα; Και σε μενα τα ιδια. Τους εστειλα προχθες ενα αρχειακι με τα αποτελεσματα απο το τεστ της φορθνετ. Μου είπαν ότι το προωθησαν. Τους αφήνω ως την Παρασκευή. Αν δεν δω αλλαγες στην γραμμη μέρα παρα μέρα θα τους στέλνω το αρχειακι αυτό κι αυτοι ας το προωθησουν όπου θελουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Αν βγάζετε χαμηλές ταχύτητες στο speedtest της Forthnet, τότε είναι πρόβλημα του ΟΤΕ... Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 14/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 11/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 07/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 04/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 31/08/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 28/08/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 25/08/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet re ti koroidia einai auth.ta exo parei. den peririzei kanenas to k...pote?oporte thelei to energopiei? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 14/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 11/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 07/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 04/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 31/08/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 28/08/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 25/08/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet re ti koroidia einai auth.ta exo parei. den peririzei kanenas to k...pote?oporte thelei to energopiei? Αυτο ακριβως αντιμετωπιζουν και 2 φιλαρακια μου. Οταν πηραμε τηλεφωνο τον πΟΤΕ μας ειπαν λογω αυξημενων αιτησεων δεν προλαβαινουν να κανουν τις ενεργοποιησεις. Τελειως κοροΐδια. Εγω ζητησα αναβαθμιση απο τον πΟΤΕ απο 384 σε 1024 και μου ειπαν 2 μερες και εχει περασει μια μιση εβδομαδα και ακομα τιποτα. Κοντευει να ληξει και η συνδεση μου στη Forthnet. Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Καθε μερα παιρνω τηλεφωνο και δεν βγαζω ακρη. Μ πετανε μπαλακι. Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ emena mou grafei afto simera!!!!!! poso lete na perimenw????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ emena mou grafei afto simera!!!!!! poso lete na perimenw????????? Ρώτα στο 134. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 logo apergias tou prosopikou i iperesia den leitourgei!!!!efxaristo pou mas kalesate!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ειμαστε στο ελεος του πΟΤΕ. Μας κανει οτι θελει νομιζω. :mad: :mad: :mad: Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadoR_ Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 paidia egw gia thn forthnet den exw kai thn kaliterh gnwmh eixa 6 mines otenet kia tora mou teleiwnei to 6mino thn forthnet ,otenet makran kaliterh apo tous 6 mines pou eixa forthnet 3 mines eimoun xeirotera apo 56k kai otan tous perneis thl gia parapona apo dikaiologies allo tpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Εμένα πάντως το ιντερνετ μου δεν έχει στρώσει ακόμα... Είχα 512 και έγινε 1024, στα τεστς βγάζω γύρω στα 300-350 (ακόμα και στο speedtest.forthnet.gr) και ελάχιστες φορές έχω χτυπήσει γύρω στα 600-700! Πήρα την υποστήριξη της Forthnet χθες το βράδυ και μου είπε ο τύπος ότι αυτοί όντως έχουν αναβαθμίσει ήδη τη γραμμή μου σε 1024 και ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα οφείλονται στο ότι ο ΟΤΕ ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει τα dslam στο κέντρο μου πλήρως. Δηλαδή ότι είναι θέμα χρόνου για να πιάσω καλές ταχύτητες.. Έχει κανείς ή μάλλον "είχε" παρόμοιο πρόβλημα; file moy moy .. eipane akribos ta eidia alla egw piano se speedtest piano 340-410- me 1mb kai moy eipane ayto ..den 3ero ean einai sobaro ayto poy moy eipane polli me ediaferi omos na mafo news soy leo na toys 3anaparo thl. simera ..ola arxisane xtes piga home kai eida na stelno me 22-24 alla stelno sxedon me 256. alla katebazo xalia..:wacko: p/s ekana kai to modem-royter restart alla tipote// GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts