Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και που νόμιζα πως είμαι ο μόνος στο γουδί με πρόβλημα :p Τι ταχύτητες επιανες στο τεστ?

Αγαπητοί γείτονες (από Γουδί :p) αυτό πρέπει να οφείλεται στην 384 πρόσβασή σας. Από ΟΤΕ δηλαδή. Περιορίζει τα πακέτα, τα πετσοκόβει και αυτό επιδρά και στην ταχύτητα. Εγώ με 512 (πρόσβαση μόνο, όχι απαραίτητα και συνδρομή) δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τουλάχιστον προσωπικά αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Αλλιώς δεν έχει λογική εξήγηση, αφού είμαστε στο ίδιο DSLAM. Μετά τι να πω; Ίσως επειδή έχω ISDN γραμμή; Δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό σε σχέση με PSTN...

Οι υπόλοιποι πώς το εξηγείτε στο ίδιο DSLAM, γειτονικά σπίτια, ο ένας να κατεβάζει κανονικά και ο άλλος να σέρνεται... Τι εξήγηση μπορούμε να δώσουμε; :confused:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει όλα τα όλα, αλλά η isdn πως σου έδινε 12άρια αφού 64kbps = 8KB/sec; :worry:

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα,αλλά μου συνέβαινε αρκετά συχνά ιδιαίτερα όταν κατέβαζα με anti-leech από συγκεκριμένο site.μπορεί να ήταν πλασματικό άλλα συνέβαινε.και αν κρατούσε αρκετή ώρα μου έπεφτε ξαφνικά η γραμμή.σαν να ήταν turbo:) :)

To Know the Cause Of Things!

Αγαπητοί γείτονες (από Γουδί :p) αυτό πρέπει να οφείλεται στην 384 πρόσβασή σας. Από ΟΤΕ δηλαδή. Περιορίζει τα πακέτα, τα πετσοκόβει και αυτό επιδρά και στην ταχύτητα. Εγώ με 512 (πρόσβαση μόνο, όχι απαραίτητα και συνδρομή) δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τουλάχιστον προσωπικά αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Αλλιώς δεν έχει λογική εξήγηση, αφού είμαστε στο ίδιο DSLAM. Μετά τι να πω; Ίσως επειδή έχω ISDN γραμμή; Δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό σε σχέση με PSTN...

To απλό κατέβασμα και οι ταχύτητες δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα πακέτων του ΟΤΕ.

Εντελώς ξεχωριστά πράγματα μεταξύ τους.

Μπορεί οι ταχύτητες και είναι οι κανονικές, και λόγω του προβλήματος των πακέτων, Online παιχνίδια, VoIP να μην δουλεύουν.

Οι υπόλοιποι πώς το εξηγείτε στο ίδιο DSLAM, γειτονικά σπίτια, ο ένας να κατεβάζει κανονικά και ο άλλος να σέρνεται... Τι εξήγηση μπορούμε να δώσουμε; :confused:

Πάνω από 1 dslam, υπάρχουν στις περισσότερες περιπτώσεις, σε κάθε κέντρο.

Ενδέχεται ο κάθε ISP, να συνδέεται σε αυτά με πάνω από έναν bbras.

Επομένως έχουμε ανεξάρτητη συμπεριφορά, μεταξύ τους. Το ένα μπορεί να είναι πίττα και το άλλο να πετά.

Η μπορεί κάποιος να συνδέεται σε bbras που η FORTHnet έχει μπουκώσει, και άλλος σε bbras που πάει ακόμα καλά.

Παίδες, παρείγγηλα το ADSL in-a-box, αυριο θα το έχω στα χέρια μου. Την αίτηση κ τον λογαριασμό του ΟΤΕ με τί θα τα στείλω; Ελπίζω να την προλάβω την προσφορά...

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Από τα λίγα που ξέρω! ISDN και PSTN συνδέονται σε διαφορετικά DSLAM!

προφανώς οι ISDN συνδέσεις είναι πολύ λιγότερες από τις PSTN για αυτό παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα!!!

Το demo πόση διάρκεια έχει??

To demo έχει διάρκεια 3 ημερών, αλλά σε κάποιους έχει κρατήσει και παραπάνω.

Στέλνεις ένα μέιλ στο: internet-sales@forthnet.gr λέγοντας ότι θέλεις ντέμο και δίνοντας τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Αριθμό Αστυνομικής, Τηέφωνο επικοινωνίας). Λογικά σε 1 εργάσιμη έχεις την ντέμο. Γίνεται και με τηλέφωνο νομίζω στο 801 100 8000 ή 211 100 8000.

Άμα έχεις ενεργοποιημένη γραμμή από ΟΤΕ, βάζεις απλά τους κωδικούς και μπαίνεις

thanks to minovg

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Στέλνεις ένα μέιλ στο: internet-sales@forthnet.gr λέγοντας ότι θέλεις ντέμο και δίνοντας τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Αριθμό Αστυνομικής, Τηέφωνο επικοινωνίας). Λογικά σε 1 εργάσιμη έχεις την ντέμο. Γίνεται και με τηλέφωνο νομίζω στο 801 100 8000 ή 211 100 8000.

Άμα έχεις ενεργοποιημένη γραμμή από ΟΤΕ, βάζεις απλά τους κωδικούς και μπαίνεις

thanks to minovg

Thnx alot

STOP EATING JUNK FOOD :X

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.08Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 350.64kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

αυτά από το κέντρο του Βόλου! Νομίζω ότι είμαι αρκετά καλά,ε;:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.08Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 350.64kb/s

αυτά από το κέντρο του Βόλου! Νομίζω ότι είμαι αρκετά καλά,ε;:)

Με γραμμή 512 ΟΤΕ αυτά;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Δεν την αντεχω αλλο τη φορθνετ...η αποφαση μου να την κοψω ειναι οριστικη,ειδικα μετα τα σημερινα...

Ολη την ημερα το ιντερνετ σερνοταν (τι πρωτοτυπο!:mad: ) & ξαφνικα αρχισε τις κλασικες διακοπες,οποτε πηγα να δω τις ρυθμισεις του ρουτερ.Εκει,διαπιστωσα με εκπληξη οτι το username & password ειχαν σβηστει,χωρις εγω να πειραξω τιποτα!!!Το κακο ειναι πως το μεν username το θυμομουν & το εβαλα,το password ομως οχι!

Παιρνω τηλεφωνο λοιπον στο 801100900 κι αφου περιμενα 52 λεπτα χρονομετρημενα:mad: :mad: :mad: ζηταω τον κωδικο.Δινω αναλυτικα τα στοιχεια μου,μεχρι & ΑΦΜ & αριθμο ταυτοτητας.Ομως οι...κυριοι θελανε φαξ σωνει & καλα με φωτοτυπια της ταυτοτητας!!!:mad: Κατι το οποιο μπορουσα να κανω αυριο μονο...

Η γραφειοκρατια & η βλακεια τους στο αποκορυφωμα!Δηλαδη υπαρχει περιπτωση καποιος ξενος να ηξερε ολα τα προσωπικα μου στοιχεια οπως τους τα εδωσα?Τελικα τον κωδικο τον θυμοταν ο 12χρονος αδερφος μου:lol: κι ευτυχως μου τον ειπε...διαφορετικα...ακομα θα ετρεχα με τους νεους οτεδες...:mad:

Και,ναι ξεχασα...το ιντερνετ συνεχιζει να σερνεται...:rolleyes:

Δεν την αντεχω αλλο τη φορθνετ...η αποφαση μου να την κοψω ειναι οριστικη,ειδικα μετα τα σημερινα...

Ολη την ημερα το ιντερνετ σερνοταν (τι πρωτοτυπο!:mad: ) & ξαφνικα αρχισε τις κλασικες διακοπες,οποτε πηγα να δω τις ρυθμισεις του ρουτερ.Εκει,διαπιστωσα με εκπληξη οτι το & ειχαν σβηστει,χωρις εγω να πειραξω τιποτα!!!Το κακο ειναι πως το μεν το θυμομουν & το εβαλα,το ομως οχι!

Παιρνω τηλεφωνο λοιπον στο 801100900 κι αφου περιμενα 52 λεπτα χρονομετρημενα:mad: :mad: :mad: ζηταω τον κωδικο.Δινω αναλυτικα τα στοιχεια μου,μεχρι & ΑΦΜ & αριθμο ταυτοτητας.Ομως οι...κυριοι θελανε φαξ σωνει & καλα με φωτοτυπια της ταυτοτητας!!!:mad: Κατι το οποιο μπορουσα να κανω αυριο μονο...

Η γραφειοκρατια & η βλακεια τους στο αποκορυφωμα!Δηλαδη υπαρχει περιπτωση καποιος ξενος να ηξερε ολα τα προσωπικα μου στοιχεια οπως τους τα εδωσα?Τελικα τον κωδικο τον θυμοταν ο 12χρονος αδερφος μου:lol: κι ευτυχως μου τον ειπε...διαφορετικα...ακομα θα ετρεχα με τους νεους οτεδες...:mad:

Και,ναι ξεχασα...το ιντερνετ συνεχιζει να σερνεται...:rolleyes:

Γιαυτό ρε Δημήτρη κρατάμε πάντα το μέιλ που μας στέλνει με τα στοιχεία σύνδεσης. Την είχα πατήσει παλιότερα κι εγώ με κάτι τέτοια, οπότε μου έγινε μάθημα.

Για να χάθηκαν οι ρυθμίσεις από το ρούτερ προφανώς και δε φταίει όμως η Φορθνετ... :rolleyes: Αλλά τέλος πάντων λύθηκε αυτό. Το θέμα τώρα είναι να λυθεί το θέμα της σύνδεσής σου. Τι σου λένε αυτοί για το ότι σέρνεσαι; Αν δε μπορείς να βγάλεις γραμμή, στείλε κάποιο μέιλ σε αυστηρό ύφος. Ζήτησε αυτόματη διακοπή παρόλο που δεσμεύεσαι με ετήσια σύμβαση.

Μια άλλη ερώτηση: Εγώ ρε παιδιά γιατί περιμένω μόνο 1-2 λεπτά ΠΑΝΤΑ στην αναμονή; :confused:

Ισως ειμαι απλα τυχερος, αλλα στη Νεα Σμυρνη η Φορτηνετ πεταει παιδια...

ΝΑ ρωτησω κατι? Ποιοι απο εσας που εχετε προβλημα με αποσυνδεσεις εχετε καλο ethernet modem kai poioi USB?????

Αναρωτιεμαι αν υπαρει λινκ αναμεσα στα 2...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Γιαυτό ρε Δημήτρη κρατάμε πάντα το μέιλ που μας στέλνει με τα στοιχεία σύνδεσης. Την είχα πατήσει παλιότερα κι εγώ με κάτι τέτοια, οπότε μου έγινε μάθημα.

Για να χάθηκαν οι ρυθμίσεις από το ρούτερ προφανώς και δε φταίει όμως η Φορθνετ... :rolleyes: Αλλά τέλος πάντων λύθηκε αυτό. Το θέμα τώρα είναι να λυθεί το θέμα της σύνδεσής σου. Τι σου λένε αυτοί για το ότι σέρνεσαι; Αν δε μπορείς να βγάλεις γραμμή, στείλε κάποιο μέιλ σε αυστηρό ύφος. Ζήτησε αυτόματη διακοπή παρόλο που δεσμεύεσαι με ετήσια σύμβαση.

Μια άλλη ερώτηση: Εγώ ρε παιδιά γιατί περιμένω μόνο 1-2 λεπτά ΠΑΝΤΑ στην αναμονή; :confused:

Σιγουρα φταιω κι εγω που εχασα τα στοιχεια.Ομως ελεος μ'αυτη τη γραφειοκρατια!:mad:

Απ'το ρουτερ δεν χαθηκαν οι ρυθμισεις,αλλα το username & το password! (σορυ,ξεχασα να τα γραψω πριν:O ).Πώς γινεται αυτο?

Τους ειπα & για το σουρσιμο & πηρα την κλασικη απαντησηκανουμε αναβαθμιση,υπομονη λιγες μερες.

Μονο μετα τις 10 το βραδυ βλεπω τις ταχυτητες που θα επρεπε να πιανει φυσιολογικα...:mad:

Οσο για την αναμονη...κι εγω συνηθως δεν περιμενω πανω απο 10-15 κεπτα,ομως σημερα που τους ειχα αναγκη μ'αφησαν σχεδον 1 ωρα...:mad:

re paidia pia einai h taxythta pou tha eprepe na exei kanonika???

Milame gia propliromeni grammi!!!!!

an mas lene 384 prepei na katebazeis stadar brexei xionisei me 40(kala pes otan xionizei as katebazoume kai ligo ligotero) edo me tin isdn oli tin mera eixes mia taxuthta 7 me 7.5 kai bazoume dsl kai perimenoume na paei 3:00 to brady mpas kai piasoume kania taxythta 27 28 ande me sporximo 31!!!!einai anepitrepto auto!!eimai sydromitis tis forthnet kai panta tin protimousa kai eimai apo autous pou lene pOTE kai oxi ote alla tha prepei na diekdikisoume auto pou plironoume!!

ps:me blepo aurio na katebazo me 2!!!xexe:X :X

Ta leme!!oso afora auto me ta test isos prepei kapoia stigmi na staloun mazika apo emas(pelates) pros tin forthnet!

ego dino ligo kairo prothesmia akoma giati tora edosan ta adsl in a box kai prepei na plakosan oloi na paroun(san kai emena) kai mallon ta paixane oi anthropoi alla an se 1 mina den beltiothoun...!

Με γραμμή 512 ΟΤΕ αυτά;

όχι με 384! Α,και σήμερα για πρώτη φορά ΚΑΤΕΒΑΣΑ με 45-46Kb/sec σταθερά!!! Μάλιστα ένα download έμεινε για κανένα λεπτό στα 50kb/sec...ΒΛΕΠΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!! Μακάρι να συνεχίσει!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προχθές πήρα τηλέφωνο το helpdesk και μου άρχισαν τις γνωστές ''εξυπνάδες'', ότι φταίει το dslam, λες και μπούκωσε σε μισή μέρα, το router, ο Η/Υ μου και τα spyware, αλλά ΟΧΙ αυτοί. Όταν τους άρχισα για ping εξωτερικού κτλ. με έβαλαν στην αναμονή για 2 λεπτά και μου είπαν να κάνω επανεκκίνηση το router μου. Από εκείνη την στιγμή, κατεβάζω με 40+ στα torrents και 46 από ftp του Μετσοβείου. Το τεστ της Forthnet δίνει:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.96Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 436.71kb/s

Γραμμή ΟΤΕ 512+Forthnet 384, dslam Ροστάν. Τι ακριβώς πειράξαν δεν με πολυενδιαφέρει, πάντως η γραμμή πετάει. Μακάρι να τελειώσουν και ότι αναβαθμίσεις έχουν ακόμα να ηρεμήσουμε.

Συμφωνα με θεμα στο aDSLgr η αναβαθμιση της forthnet με το εξωτερικο εγινε σημερα (2.01Gbps).Πλεον εμενα παει πολυ καλα και σε ping εξωτερικου ειναι αψογο ;)

Συμφωνα με θεμα στο aDSLgr η αναβαθμιση της forthnet με το εξωτερικο εγινε σημερα (2.01Gbps).Πλεον εμενα παει πολυ καλα και σε ping εξωτερικου ειναι αψογο ;)

Όντως, έστρωσε αρκετά, καμία σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες.:up: Επιτέλους!

όχι με 384! Α,και σήμερα για πρώτη φορά ΚΑΤΕΒΑΣΑ με 45-46Kb/sec σταθερά!!! Μάλιστα ένα download έμεινε για κανένα λεπτό στα 50kb/sec...ΒΛΕΠΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!! Μακάρι να συνεχίσει!

Αν είναι δυνατόν..Τέτοιες ταχύτητες έχω εγώ με Forthnet 384 και γραμμή ΟΤΕ 512!

Εγώ θα πρέπει να ψιλοχαλιέμαι και εσύ να πανηγυρίζεις:p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Με γραμμή 512 ΟΤΕ αυτά;

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.72Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 361.57kb/s

384-384, ξημερωματα ομως.

σήμερα μπορώ να πω ότι είναι καλλά όχι τπτ το ιδιαίτερο...

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 319 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 1013 kB)

Download Speed is:: 39 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (server2)

Test Time:: Fri Feb 10 2006 14:26:34 GMT+0200

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 26.26 sec

Diagnosis: 90% + Okay : running at 90.11 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-NCF0HULOE

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...